Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα--->διαφορα ηλικιας

Recommended Posts

marianda i vlakeia einai pos ftai ego poy den me akoune !

eipane ta koritsia kapoies idees gia asxolies poy mporoyme na kanoyme mazi!thelo na prospathiso na me pernoyn sta sovara!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sugxoreste me poy enoxlo kapoia atoma den diavasa poythena oti epitreponte mono sygkekrimena atoma edo mesa.an to provlima sas einai oti den genithika kali mitera signomi ala mpika edo giati upotithete kserete kati parapano na moy peite san pio empires!eseis omos to mono poy kserete einai na amfivalete kai exei ksefygei to thema apto an exete megali diafora ilikiaka me ton antra sas sto oti eimai axristi mana kai oti sas leo psemata.sas eixa diavasei kai vrika to tharos na mpo stin parea sas alla ta perisotera atoma koitane mono tin parti toys kai pos tha prosbaloyn toys alloys.alla pisteva gia edo kai alla eida.

kalispera eliza!!dn tha se apoparo k ego!!thelo na sou po pos eimai dekaoxto xronon gennisa to moraki mou prin oyte saranta imeres k zo pragmatika monadikes stigmes!!prostoparon menoume me ton antra mou k to moraki mas me tous goneis mou mexri na ftiaxtei to spiti mas k ta proina epeidi eimai komatia krataei i mama mou ton mikro mias k menoume mazi!!dn doulevo apla thelo na koimamai ligo!!einai k o antras mou mikros eikositria einai k mporo na sou po pos sto thema tou morou se katalavainei o antras sou pio poly gt thelei na se voithaei!!tora to an dn se afinei na sikoseis oyte to potiri einai gt esy to ekanes ayto me ton tropo sou apo ti stigmi pou dn ipsoneis tin foni sou na peis eimai k ego edo!!simera tha plino ego ta mikra i kati tetoio pos na se afisei afou se vlepei oti exeis k ntanta k pali klais mesa sta domatia??dn iparxei logos na exeis alli ginaika mesa sto spiti makria apo ton antra sou!!koitaxe na pairneis moni sou apofaseis gia to ti tha valoun ta paidia pote tha paizoun k pote tha ta xaideveis k an sou pei kati na tou peis pos eisai mama k esy xereis kalitera an tha piesteis i oxi!!mila....ayta apo emena!!oti thes pes mou!!elpizo na se voithisa kapos!!

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Είναι απιστευτο. Στη μετά-Νέλλυς εποχή το μάμμυ διαμορφώνεται ως εξής: Οι μισές προσπαθούν να βγάλουν τις άλλες μισές ψεύτικες. Και οι άλλες μισές προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι αληθινές.

Θέματα μητρότητας, συζητήσεις και προβληματισμοί περνούν σε δεύτερη μοίρα.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: εεμα πες τα χρυσοστομη

Καταρχας να συμφωνησω απολυτα με την "θελω να γινω μαμα"

Καλα ειμαι εδω μεσα απτην ημερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου και αυτο τυχαια μεσω του γκουγκλ.Απο εκεινη την ημερα μιλαω σε συγκεκριμενα θεματα και καμια φορα αναρτιζω και κανενα.Εχω αντιληφθει ομως οτι τελικα δεν ειναι οτι εδω μεσα οι μισες ειναι ψευτικες.Γιατι στην τελικη δικαιωμα τους και δεν εχει κανεις αρμοδιοτητα εδω μεσα να το παιζει νταιλικι εκτος της Λενας!!!Εδω οι μισες πουλατε τσαμπουκα στα καλα καθουμενα και δεν τολμαει κανενας ,που μπορει να μην εχει φωτο αςν πουμε η μπορει να γραφει ολο για προβληματα για παραδειγμα,να αναρτησει κατι αμεσως επεμβενετε κανετε ενα θεμα μπ....λο χωρις κανεναν απολυτο σοβαρο λογο!!!Αν κατι δεν σας αρεσει μην γραφετε πολυ απλα.Σταματηστε να το παιζετε μυστικοι πρακτορες και να γινεστε τελικα εσεις το απολυτο θεμα γιατι εσεις το ξεκινατε και καντε αυτο που πρεπει.Αν αυτη η κοπελα εχει οντως βοηθεια ,ειστε και εσεις υπευθυνες αυτη την στιγμη με αυτη την σταση.Καντε εσεις το καλο να τα εχετε καλα με τον εαυτο σας και αφηστε τους ψευτικους και μη ψευτικους να κανουν οτι θελουνε.Τι μπηκαμε εδω μεσα για να αποδειξουμε αν υπαρχουμε η οχι???Μηπως θελετε και ΑΦΜ της καθε μιανης???Αντε ασχοληθειτε με τα δικα σας προβληματα.

Μπορει να μιλαω σκληρα αλλα οχι τοσο οσο φερεστε εσεις στην καθε μια που μπορει για δικους σας λογους να ειναι Φεικ

Και εγω σεβομαι την αποψη σας αρκει να ειναι οριοθετημενη και οχι προσβλητικη.

Αποψη μου και ελπιζω σεβαστη !!!

Δεν ξέρω αν η ιστορία σου είναι πραγματική ή όχι, προσωπικά θα σε αντιμετωπίσω όπως όλες τις άλλες μανούλες εδω μέσα.

Θέλω να επισημάνω δύο πράγματα, να σε ρωτήσω γι' αυτά και αν θες απαντάς.

Κατ' αρχήν το ψευδώνυμο "Πέρα-βρέχει" είναι δικής σου εμπνεύσεως;

Εάν είναι, γιατί έβαλες αυτό; Γιατί ετικεταρεις τον εαυτό σου με τέτοιους χαρακτηρισμούς; Πώς νιώθεις για σένα και αν έπρεπε να περιγράψεις τον εαυτό σου σε κάποιον τί θα του έλεγες;

Διάβασα 14 σελίδες και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα για το οποίο ζητάς συμβουλή.

Σε ενοχλεί η διαφορά ηλικίας με τον άντρα σου;

Η μη αποδοχή του απο το περιβάλλον σου;

Σε ενοχλεί το δικό του περιβάλλον;

Σε ενοχλούν τα παιδιά σου;

Σε έχει καταβάλει ψυχολογικά η απώλεια της μητέρας σου;

Δεν καταλαβαίνω. Τα λες πολύ μπερδεμένα.

Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Η αλήθεια είναι οτι σ' αυτό το φόρουμ θα τα δεις όλα. Δογματικές, φιλελευθερες, ειρωνικές, σκληρές, "γλυψιματικές", αυθόρμητες, ειλικρινείς, όλες οι απόψεις όμως δεκτές.

Τί θα έλεγες να θέσεις το θέμα σου σε μια καινούρια βάση.

Να πεις δύο λόγια για τον εαυτό σου και μετά να πεις ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα για το οποίο ζητάς υποστήριξη.

Κορίτσια είναι δεν είναι ο χρήστης "Πέρα-βρέχει" αληθινος, καλό θα ήταν να μη δημιουργούμε τέτοια θέματα, γιατί καμιά φορά μόνοι βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας και προκαλούμε με τις συμπεριφορές μας τους επιτήδειους.

Εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις... μπορεί μια κοπέλα με το ίδιο πρόβλημα να διαβάζει και ίσως να παίρνει βοήθεια από τις απαντήσεις μας.

kalimera sas sas eyxaristo gia tis apantiseis sas.

ego apla ithela na rotiso an otan yparxei tetoia ilikiaki diafora automatos yparxoun provlimata opos to na min akoygete i gnomi soy!genikos panta sxoliazane oti eimai mikri gia ekeinon kai panta oi filoi toy moy ferontan les kai eimai paidaki kai genikos synexia akoyo "den ksereis esy eisai mikri" kai apla ithela na ksero an eimai i moni poy to pernaei!den ithela oyte na sas dixaso oyte na sas koyraso!apla diavaza pio palia to forum kai ta arthra giati eixe endiaferon plirofories!kai eipa na rotiso kati den ithela na enoxliso.

to pera vrexei apla moy irthe giati eixame paei prosfata kapoy kai ta pedia moy to eixan mperdepsei me to panta vrexei poy eini ena faraggi k genikos einai ena asteio mesa sto spiti.an eprepe na perigrapso emena pragmatika den ksero ti tha elega giati merikes fores niotho san na min me katalavaino oute ego!zitisa symvouli oson afora tin sxesi moy me ton antra moy alla itan tetoies oi epitheseis edo poy mono ti noumero papoutsi forao den rotisan.apo polles kopeles pira poly simantikes apopseis sxetika me to ti kano lathos sto na proseggiso toys gioys moy,ksero oti tha eprepe na einai to vasiko moy provlima alla an xaso ton antra moy i an synexisei na moy ferete les k eimai akomi 16 pos tha katafero na diorthoso pragmata sto spiti?thelo na me empisteuete oti mporo na katso moni moy gia polles ores me ta paidia mas!thelo na matho na eimai kali mana kai oxi na prepei na apodikso edo oti den leo psemata,ego mpika gia na matho apo esas pragmata poy exoyn na kanoyn me ta paidia kai oxi na enoxliso!

Marietta2010 έγραψε:

Καταρχας να συμφωνησω απολυτα με την "θελω να γινω μαμα"

Καλα ειμαι εδω μεσα απτην ημερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη μου και αυτο τυχαια μεσω του γκουγκλ.Απο εκεινη την ημερα μιλαω σε συγκεκριμενα θεματα και καμια φορα αναρτιζω και κανενα.Εχω αντιληφθει ομως οτι τελικα δεν ειναι οτι εδω μεσα οι μισες ειναι ψευτικες.Γιατι στην τελικη δικαιωμα τους και δεν εχει κανεις αρμοδιοτητα εδω μεσα να το παιζει νταιλικι εκτος της Λενας!!!Εδω οι μισες πουλατε τσαμπουκα στα καλα καθουμενα και δεν τολμαει κανενας ,που μπορει να μην εχει φωτο αςν πουμε η μπορει να γραφει ολο για προβληματα για παραδειγμα,να αναρτησει κατι αμεσως επεμβενετε κανετε ενα θεμα μπ....λο χωρις κανεναν απολυτο σοβαρο λογο!!!Αν κατι δεν σας αρεσει μην γραφετε πολυ απλα.Σταματηστε να το παιζετε μυστικοι πρακτορες και να γινεστε τελικα εσεις το απολυτο θεμα γιατι εσεις το ξεκινατε και καντε αυτο που πρεπει.Αν αυτη η κοπελα εχει οντως βοηθεια ,ειστε και εσεις υπευθυνες αυτη την στιγμη με αυτη την σταση.Καντε εσεις το καλο να τα εχετε καλα με τον εαυτο σας και αφηστε τους ψευτικους και μη ψευτικους να κανουν οτι θελουνε.Τι μπηκαμε εδω μεσα για να αποδειξουμε αν υπαρχουμε η οχι???Μηπως θελετε και ΑΦΜ της καθε μιανης???Αντε ασχοληθειτε με τα δικα σας προβληματα.

Μπορει να μιλαω σκληρα αλλα οχι τοσο οσο φερεστε εσεις στην καθε μια που μπορει για δικους σας λογους να ειναι Φεικ

Και εγω σεβομαι την αποψη σας αρκει να ειναι οριοθετημενη και οχι προσβλητικη.

Αποψη μου και ελπιζω σεβαστη !!!

νομιζω οτι υπερβαλεις

κ μαλλον εσυ μιλας προσβλητικα για ολες εμας

;)

ακουσε κοριτσι μου σε μια δημοκρατικη κοινωνια ,ο καθενας μπορει να λεει ελευθερα τη γνωμη του

αυτα για το θεμα

καλη σας μερα! :kiss:

περα_βρεχει έγραψε:

καλο μεσημερι σε ολες σας.ονομαζομαι ελιζα και ειμαι 22,εχω δυο αγορακια που θα γινουν 4ετων στις 20του μηνα και προσπαθω για δευτερο.το προβλημα ειναι οτι με τον αντρα μου εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας κοντα στα 12χρονια διαφορα και μερικες φορες νιωθω οτι δεν υπαρχει κατανοηση σε πολλα θεματα.τον αγαπαω αλλα νιωθω οτι με πνιγει πολλες φορες το αδικο και δεν ξερω αν φταιω εγω και αν οσα νιωθω μερικες φορες ειναι φυσιολογικα.ειμαστε μαζι απο οταν ημουν 16 και εχουμε περασει πολλα προβληματα και ασχημα βλεματα διοτι εγω μικροδειχνω κιολας και σε καποιους ανθρωπους δειχνει ασχημο.αλλα δεν εδωσα ποτε βαση σε τιποτα διοτι ξερω τι ανθρωπος ειναι και ποσο μαλλον απο οταν γεννησα ηταν πολυ σωστος πατερας.αλλα ειναι καποιες φορες που με κανει να νιωθω τοσο χαζη!δεν εχω καταφερει να ερθω πολυ κοντα στα παιδια μου διοτι ειχα ενα προβλημα και τωρα που ειμαι καλα ιωθω απομακρυσμενη απο αυτα και τον αντρα μου.πολλες φορες φοβαμαι μην τον χασω.στην δουλεια του βλεπει πολυ ομορφες γυναικες και φοβαμαι μηπως μου τα φοραει λιγο πολυ.

ισως ειμαι υπερβολικη που σκεφτομαι ετσι ,εσεις εχετε μεγαλη διαφορα με τους συζηγους σας?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ Η ''ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ'' και εχω μια απορια...πως πας για 2ο ενω έχεις ήδη 2 αγοράκια????

Γλώσσεψες την μπερδα σου???

Να σου ζησουν!

Καλημερα!

ego den milisa prosvlitika se atoma poy den moy milisan prosvlitika ektos apo mia kopela tin crazy poy kai auto egine katalathos.apla apo tin stigmi poy mpika me valane stin gonia toy toixou kai me anakrinoyn an leo psemata i oxi!apla to thoro adiko afoy ekana mia erotisi kapoioi na theloyn apla na doyn an leo psemata!den anagkasa kanenan na apantisei k petane kati atakes "mas enoxleis poy piname ton kafe mas" "mas ekanes na asxoloumaste mazi sou",ego den eipa se kanenan na asxolithei mazi moy,eixa mia aporia an exeis kapoia gnomi sxetiki tote apantise an den exeis tote min "xalas" to xrono soy kai min apantiseis!den einai oti den exoyme dimokratia to antitheto exoyme dimokratia giauto einai adiko na ginonte germanika vasanistiria!sugnomi kiolas!

zaxarenia kalimera,otan egrafa imoyn ligo sygxosmeni.genikos enoo deuteri egkymosyni.giati pote de ksereis posa tha soy erthoyn!alla malon ta koritsia exoyn dikio an den ta vro me ta prota pos tha ta katafero me ta epomena.genikos thelo na ftiaksei i katastasi sto spiti mas k nomiza tha itan mia kali lysi na toys xariso mia aderfi mpas kai theoritho k ego xrisimi se kati!

se euxaristo den ksero an exeis paidi i an prospatheis opos kai na xei euxomai ygeia k agapi se sena k tin oikogenia soy!!!!

Ακου κοριτσι μου να δεις πως εχουν τα

πραγματα ... για να καταλαβεις γιατι

δεχεσαι επιθεση εδω ...

Τα λεγομενα σου ειναι λιγακι μπερδεμενα

... φασκεις κ αντιφασκεις και φαινεται

οτι το "προβλημα" σου δεν ειναι πραγματικο

γιατι δεν ειναι φυσιολογικες οι αντιδρασεις σου ;)

Αν θελεις πραγματικα βοηθεια θα τη βρεις

καπου εκει εξω ... να παρεις μερικα τηλ.

απο αυτα που σου εδωσαν τα κοριτσια για

να βοηθηθεις πραγματικα . Παρε την

κατασταση στα χερια σου ...

Δεν μπορει ο αντρας σου να ελεγχει τα

παιδια σας ενω λειπει τοσες ωρες για τη

δουλεια . Στο χερι σου ειναι!!!

Αλλα μαλλον δεν θελεις να το κανεις και

ασχολεισαι με βλακειες ...

Αυτη τη στιγμη που εισαι εδω και γραφεις

θα μπορουσες να παιζεις με τα παιδια σου ;)

zaxarenia έγραψε:

περα_βρεχει έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ Η ''ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ'' και εχω μια απορια...πως πας για 2ο ενω έχεις ήδη 2 αγοράκια????

Γλώσσεψες την μπερδα σου???

Να σου ζησουν!

Καλημερα![/quote:15hbsw7e]

Είπε από την αρχή η κοπέλα ότι έχει δίδυμα και σκέφτεται για 2η εγκυμοσύνη :)

Ξέρετε τι λέει ο λαός;

"-Τσακώνεσε γειτόνισα;

-Στα νύχια στέκομαι!"

Αυτό μου θυμίζετε πλέον εδώ μέσα οι περισσότερες.

Έλεος!!!!!!!!!!!!!!

Είχα να μπώ ένα μήνα γιατί δεν είχα υπολογιστή αλλά

βλέπω ότι δεν άλλαξε τίποτα.

Οι τσαμπουκάδες παραμένετε τσαμπουκάδες.

Ξανά έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

to agoraki mou έγραψε:

Ακου κοριτσι μου να δεις πως εχουν τα

πραγματα ... για να καταλαβεις γιατι

δεχεσαι επιθεση εδω ...

Τα λεγομενα σου ειναι λιγακι μπερδεμενα

... φασκεις κ αντιφασκεις και φαινεται

οτι το "προβλημα" σου δεν ειναι πραγματικο

γιατι δεν ειναι φυσιολογικες οι αντιδρασεις σου ;)

Αν θελεις πραγματικα βοηθεια θα τη βρεις

καπου εκει εξω ... να παρεις μερικα τηλ.

απο αυτα που σου εδωσαν τα κοριτσια για

να βοηθηθεις πραγματικα . Παρε την

κατασταση στα χερια σου ...

Δεν μπορει ο αντρας σου να ελεγχει τα

παιδια σας ενω λειπει τοσες ωρες για τη

δουλεια . Στο χερι σου ειναι!!!

Αλλα μαλλον δεν θελεις να το κανεις και

ασχολεισαι με βλακειες ...

Αυτη τη στιγμη που εισαι εδω και γραφεις

θα μπορουσες να παιζεις με τα παιδια σου ;)

Είπα να γράψω κι εγώ κάποια πράγματα αλλά έχουν ειπωθεί τόσα πολλά που το θέμα αυτό έχει υπερκορεστεί νομίζω.

Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα γράφεις, και οι δικές μου σκέψεις κάπως έτσι έχουν διαμορφωθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

eyxaristo oses kopeles me voithisan me tin apopsi toys.

mallon to sait ayto einai gia liges,malon pernas eksetaseis mathimatikes gia na mporeseis na mpeis kai na rotiseis kati.den katalava giati sterithike to dikaioma na rotiso kati kai giati me stisate ston toixo!alla afoy to mammyland den exei ta panta gia ti nea mitera alla ta panta gia oses einai kales miteres k kseroyn idi pos na megalonoyn ta paidia toys tote sugnomi alla einai ligo anoysio.an iksera na megalono ta [paidia moy den tha empena sti diadikasia na rotiso tipota.alla mias k exoyme "dimokratia" edo mesa mallon kalytera na rotane mono osoi exoyn auto to dikaioma,sta plaisia tis dimokratias kapoioi den exoyn to dikaioma na rotane k na milane edo.euxaristo kapoies kopeles poy oi apantiseis toys me voithisan pragmatika.elpizo oses perimenete paidaki na tarakoynithei apo tora to kefali sas kai na min sas piasei agxos pos tha ta katafero kai tetoia giati emena auto moy tin eixe varesei oti den tha katafero na to kano sosta k diafora tetoia xaza ta opoia mono na me apomakynoun mporesan xoris logo.eyxaristo k pali,kali sunexia sta plaisia tis dimokratias den exo dikaioma na rotiso tipota para mono na koitao san episkeptis.oraia dimokratia dimioyrgithike!

όπως είπες υπήρχαν και κοπέλες που σου είπανε συμβουλές .μείνε σε αυτό .άσε τις υπόλοιπες που δεν σε πιστεύουν .δεν γίνετε να αρέσουμε σε όλους ούτε να μας πιστεύουν όλοι .

εγώ βλέπω ότι λόγο του μικρού της ηλικίας σου όταν γέννησες και του χαμού της μαμάς σου τα γεγονότα σε προσπέρασαν .

πρέπει τώρα να τρέξεις να τα φτάσεις και να τα προσπεράσεις .

πάρε τα παιδία μια αγκαλιά και πεστα πόσο τα αγαπάς ,ότι μέχρι τώρα δεν ήσουνα καλα αλλά τώρα έγινες και θέλεις να κανείς το καλύτερο για εκείνα .

κάτσε και μήλα στον άντρας σου και πεστου μπροστά στα παιδία να σου δίνει αξία .πχ λες στα παιδία 'παμε να κάνουμε χυμό" αυτά απαντάνε "όχι ο μπαμπάς " να επέμβει εκεί και να πει αυτός "όχι θα πάτε με την μαμά σας "

πρέπει να έχεις συμμαχώ και τον αντρα σου σε αυτό και την νταντά ,μην την ντρέπεσαι αυτήν γιαυτο πληρώνετε ;)

όταν λένε όχι με σένα να το διεκδικείς η μόνη σου η με κάποιον από αυτούς να σε υποστηρίζει .πήγαινε τώρα κιόλας .

μην τα φοβάσαι παιδία σου είναι και είσαι η μαμά τους ,καταλαβενω ότι σε πληγώνει η απόρριψη και γιαυτο προτιμάς να μην κάνεις κίνηση για να μην πληγωθείς ακόμα μια φορά .

αλλά καλύτερα να πληγωθείς εσύ 5-10 φορεσ παρά να αφήσεις κενά στα παιδία σου συναισθηματικά .

και τέλος όταν τα πλησιάσεις κάπως ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ !!! :woohoo:

Δεν είπαμε εμείς ότι είσαι άχρηστη μάνα. Μόνη σου το είπες! Συνεχώς και παντού! Τα περισσότερα κορίτσια αντιθέτως προσπάθησαν με τον τρόπο τους να σου δείξουν ότι μπορείς αν θέλεις να προσπαθήσεις και να "κερδίσεις" τα παιδιά σου και τον άντρα σου.

Το μόνο που θέλουμε από κάθε μέλος είναι να είναι σαφή τα ερωτήματα που θέτουν, να είναι συνεπή σ'αυτά που λένε και να μη λένε ανακρίβειες, που δημιουργούν περίεργες εντυπώσεις και υποψίες.

Όπως ήδη σου'χουν πει, στο παρελθόν έχουμε παραδείγματα από κακόβουλους χρήστες. Επειδή λοιπόν θέλουμε να προστατεύσουμε αυτό το φόρουμ γιατί έχει πολλά να προσφέρει, σεβάσου αυτά που λέω (δεν είμαι διαχειρίστρια του φόρουμ ή κανένα σπέσιαλ μέλος, απλά νομίζω-ελπίζω πως εκφράζω όλες μας αυτή τη στιγμή) και προσπάθησε να προσαρμοστείς σ'αυτά για να μπορέσεις να συνεχίσεις να είσαι ενεργό μέλος εδώ.

Crazy έγραψε:

Δεν είπαμε εμείς ότι είσαι άχρηστη μάνα. Μόνη σου το είπες! Συνεχώς και παντού! Τα περισσότερα κορίτσια αντιθέτως προσπάθησαν με τον τρόπο τους να σου δείξουν ότι μπορείς αν θέλεις να προσπαθήσεις και να "κερδίσεις" τα παιδιά σου και τον άντρα σου.

Το μόνο που θέλουμε από κάθε μέλος είναι να είναι σαφή τα ερωτήματα που θέτουν, να είναι συνεπή σ'αυτά που λένε και να μη λένε ανακρίβειες, που δημιουργούν περίεργες εντυπώσεις και υποψίες.

Όπως ήδη σου'χουν πει, στο παρελθόν έχουμε παραδείγματα από κακόβουλους χρήστες. Επειδή λοιπόν θέλουμε να προστατεύσουμε αυτό το φόρουμ γιατί έχει πολλά να προσφέρει, σεβάσου αυτά που λέω (δεν είμαι διαχειρίστρια του φόρουμ ή κανένα σπέσιαλ μέλος, απλά νομίζω-ελπίζω πως εκφράζω όλες μας αυτή τη στιγμή) και προσπάθησε να προσαρμοστείς σ'αυτά για να μπορέσεις να συνεχίσεις να είσαι ενεργό μέλος εδώ.

Συμφωνώ απόλυτα!

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ακου ελιζα ενα και ενα κανουν δυο !!! οταν τα ΠΑΝΤΑ σου τα κανει ο αντρας σου εισαι ΑΧΡΗΣΤΗ πες μας τωρα οτι σε ντυνει κιολας !!! η οτι σου λεει τι θα φας ! κανε κατι για σενα πρωτα και μετα για τα παιδια σου ! ΔΕΝ ΖΕΙΣ !!! δεν εισαι ευτυχισμενη και δεν κανεις τιποτα για αυτο !! ουτε καν προσπαθεις να γελασεις !! αν θες να σου δωσω το τηλ του γιατρου μου πες μου !! τον εχεις αναγκη !!! πιστεψε με !!

αυτο εννοω!το ξερω οτι δεν ειμαι το πιο τελειο ατομο στον κοσμο αλλα δεν ειναι δικαιο με το παραμικρο να μιλανε ετσι!αυτο που ειπεσ για κακοβουλουσ χρηστεσ μου το εξηγησε μια κοπελα!αλλα τι να κανω να σασ καλεσω σπιτι να δειτε ποσο με αγνοουν? μιλησα με τον αντρα μου στισ 4 που γυρησε απο τη δουλεια αλλα ηταν κουρασμενοσ κ δεν μου εδωσε ιδιαιτερη σημασια.ξερω οτι πρεπει να σηκωσω κεφαλι αλλα δεν θελω να τον κανω να νομιζει οτι εχω αλλον!δεν θελω να εχει υποψιεσ!του το εχω πει χιλιαδεσ φορεσ οτι θελω να βοηθαω στο σπιτι και την οικογενεια γιατι μαζι υποτιθετε την δημιουργησαμε και οχι με την νταντα αλλα αυτοσ νομιζει οτι δενε ιαμι ετοιμη και δεν θελει να αγχονομαι!εγω ομωσ θα προσπαθησω!

Kalhspera kai apomena.

Egw dustuxws den 8a mporesw na sou dwsw sumvoules pws 8a gineis kaluterh mana ,alla kai oute 8ewrw pws kapios mporei na to kanei auto apo dwmesa,dioti o 8eos den maksiwse na parw sthn agalia mou ta mwra mou kai giati pisteuw pws den uparxei eidiko egxeiridio se oti na kanei me zhthmata kardias.

Den 8a asxoli8w oute me to an eisai alh8inh h oxi,einai kati pou den mapasxolei.

Apla 8a h8ela na sou pw pws auto pou sexei eglwvisei kai auto pou anazhtas 8a to vreis mesa sou giati toxeis.Mana geniesai den mporeis na gineis.Auto na to 8umasai panta auto.Anoikse thn agalia sou,vale to pio omorfo xamogelo sou kai deikse sta paidia sou pws eisai edw kai 8a palepseis gia ola.Prosegise ton antra sou kai deikse tou pws eisai edw kai diekdikeis ola osa sou anhkoun.

Prepei na palepseis,oxi gia ton eauto sou alla gia ta paidia sou.

Kai na mhn ksexaseis pote...Prwta prepei nasai mana kai meta gunaika,giauto mhn ksexnas pote na teleis ta ka8hkonta sou.Megalwse esu ta paidia sou dwse tous agaph,anamnhseis aposena kai oxi apo mia ntanta.

Palepse giauta pou agapas kai kapoia mera 8a antamei8feis.

krishna έγραψε:

Kalhspera kai apomena.

Egw dustuxws den 8a mporesw na sou dwsw sumvoules pws 8a gineis kaluterh mana ,alla kai oute 8ewrw pws kapios mporei na to kanei auto apo dwmesa,dioti o 8eos den maksiwse na parw sthn agalia mou ta mwra mou kai giati pisteuw pws den uparxei eidiko egxeiridio se oti na kanei me zhthmata kardias.

Den 8a asxoli8w oute me to an eisai alh8inh h oxi,einai kati pou den mapasxolei.

Apla 8a h8ela na sou pw pws auto pou sexei eglwvisei kai auto pou anazhtas 8a to vreis mesa sou giati toxeis.Mana geniesai den mporeis na gineis.Auto na to 8umasai panta auto.Anoikse thn agalia sou,vale to pio omorfo xamogelo sou kai deikse sta paidia sou pws eisai edw kai 8a palepseis gia ola.Prosegise ton antra sou kai deikse tou pws eisai edw kai diekdikeis ola osa sou anhkoun.

Prepei na palepseis,oxi gia ton eauto sou alla gia ta paidia sou.

Kai na mhn ksexaseis pote...Prwta prepei nasai mana kai meta gunaika,giauto mhn ksexnas pote na teleis ta ka8hkonta sou.Megalwse esu ta paidia sou dwse tous agaph,anamnhseis aposena kai oxi apo mia ntanta.

Palepse giauta pou agapas kai kapoia mera 8a antamei8feis.

Συμφωνώ!!! ;)

ΕλένηΧ έγραψε:

ειναι 41 και εγω 25

ποσο ειναι η διαφορα??????

επισης με κανεναν δεν μπορουμε να συνφωνουμε σε ολα οποια διαφορα ηλικιας ξαι να υπαρχει

Υ.Γ ωραιο ονομα :):):)

εχουμε την ιδια καριβως διαφορα ηλικιας!!! :ohmy:

εγω ειμαι 22 και εκεινος ειναι 38! :cheer: και ειμαστε μαζι απο τα 19 μου..και περναμε υπεροχα!!! και μην ασχολησε καλη μου για το τι λενε οι αλλοι...εσυ και ο αντρουλης σου και τα μπεμπακια σας να ειστε καλα!!! ;)

και επειδη σχεδον παντου μαζι παμε...οταν πρωτοπηγε στο συνεργειο το φορτηγο, μου κανει ενας απο τους μηχανικους...εσυ δεν εχεις σχολειο σημερα??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και πεθανα στα γελοια!!! :laugh: :laugh: :laugh:

και οπως λεει και η ελενηχ, οποια ηλικια και να εχει ο αλλος ποτε δεν θα συμφωνειτε σε ολα τα θεματα ;)

φιλια και σου ευχομαι οτι καλυτερο :cheer::kiss:

περα_βρεχει έγραψε:

kalimera sas sas eyxaristo gia tis apantiseis sas.

ego apla ithela na rotiso an otan yparxei tetoia ilikiaki diafora automatos yparxoun provlimata opos to na min akoygete i gnomi soy!genikos panta sxoliazane oti eimai mikri gia ekeinon kai panta oi filoi toy moy ferontan les kai eimai paidaki kai genikos synexia akoyo "den ksereis esy eisai mikri" kai apla ithela na ksero an eimai i moni poy to pernaei!

Είσαι μικρή. Αυτό όμως το ήξερε και ο άντρας σου και εσύ όταν σε παντρεύτηκε.

Το οτι είσαι μικρή όμως δε σημαίνει οτι δεν είσαι και υπεύθυνο άτομο έτοιμο να πάρει αποφάσεις ή να έχει άποψη για τη ζωή του, το σπίτι του, την οικογενειά του.

Δε νομίζω οτι φταίει ο άντρας σου και ο περιγυρός του γι' αυτή την αντιμετώπιση που δέχεσαι. Εσύ έχεις ευθύνη γι' αυτό. Αν δε σεβαστείς εσύ την προσωπικότητα σου και τον εαυτό σου, τότε πώς οι άλλοι θα σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά;

Πρέπει να απαιτήσεις το σεβασμό των άλλων και να διεκδικήσεις τη δύναμη της άποψής σου, οχι απαραίτητα με άσχημες συμπεριφορές, αλλά με γενναίες και αποφασιστικές πράξεις.

to pera vrexei apla moy irthe giati eixame paei prosfata kapoy kai ta pedia moy to eixan mperdepsei me to panta vrexei poy eini ena faraggi k genikos einai ena asteio mesa sto spiti.

Ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία. Μου έδωσες την εντύπωση οτι το έγραψες για να επικονωνήσεις τον εσωτερικό σου ψυχισμό.

Σόρι για την παρανόηση.

an eprepe na perigrapso emena pragmatika den ksero ti tha elega giati merikes fores niotho san na min me katalavaino oute ego!zitisa symvouli oson afora tin sxesi moy me ton antra moy

Συμβουλή για τον άντρα σου καιο να πάρεις απο δω κοριτσάκι θα είναι αν όχι λανθασμένη, τουλάχιστον ελλειπης. Εσύ ξέρεις τί γίνεται μέσα στο σπίτι σου και μέσα στο μυαλό σου.

Θεωρώ οτι πρώτα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις και λίγη αυτοπεποιθηση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να θεσεις όρια στη σχέση σου με τον άντρα σου και να διεκδικήσεις αυτά που πρέπει.

apo polles kopeles pira poly simantikes apopseis

Αφού παραδέχεσαι οτι υπήρξαν κοπέλες που σε βοήθησαν, τότε ο σκοπός σου βρήκε ανταπόκριση. Μεινε σε αυτές και προσπάθησε να βάλεις μία τάξη στο μυαλό σου.

sxetika me to ti kano lathos sto na proseggiso toys gioys moy,ksero oti tha eprepe na einai to vasiko moy provlima alla an xaso ton antra moy i an synexisei na moy ferete les k eimai akomi 16 pos tha katafero na diorthoso pragmata sto spiti?thelo na me empisteuete oti mporo na katso moni moy gia polles ores me ta paidia mas!thelo na matho na eimai kali mana kai oxi na prepei na apodikso edo oti den leo psemata,ego mpika gia na matho apo esas pragmata poy exoyn na kanoyn me ta paidia kai oxi na enoxliso!

Σχετικά με τα παιδιά σου τώρα. Δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα στη σχέση σας και σε ποιό βαθμό είναι η "βλάβη" μεταξύ σας.

Να ξέρεις όμως οτι τα παιδιά αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζουμε, όσο μικρά και να ειναι. Είναι επίσης σκληρά. Απο την άποψη οτι είναι ειλικρινή και δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους.

Το να τα προσεγγίσεις δε θα είναι εύκολο. Θα χρειαστείς μεγάλη επιμονή και υπομονή και φυσικά τη βοήθεια του άντρα σου.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να αναζητήσεις εσύ πρώτα πώς θα γίνει αυτό. Να τα βρεις με το εαυτό σου.

Και να κάνεις ένα ένα βήμα αργα και σταθερά να επιβάλλεις την παροσία σου στη ζωή των παιδιών σου και να τα κάνεις να καταλάβουν ποιά είναι ή μαμά. Ακολούθησε και το ένσινκτό σου. Εμπιστεύσου το.

Κάπου ανέφερες μια δεύτερη εγκυμοσύνη. Ξέχασέ το! Είναι η αποψη μου.

Τα πράγματα δε διορθώνονται με το μωρο. Ίσα ίσα που αν είναι να κανεις και τρίτο μωρό πρέπει να βελτιώσεις την τωρινή σου κατάσταση.

Πίστεψε στον εαυτό σου και πάλεψέ το! ΜΠΟΡΕΙΣ!

koritsia sas euxaristo toso poly!mesa apo tin kardia moy!

prospatho na ftiakso ta pragmata kai eseis me voithisate poly perisotero apoti mporite na fantasteite!se ligo tha ksupnisei o antras moy kai einai toooosa polla auta poy thelo na toy po poy kathisa kai ta egrapsa gia na min ksexaso tipota!tha toy po oti an den me voithisei kai autos den tha mporeso moni moy!

kikitsa22 emena poy doyleue se club kai gia na mpo eprepe na bgei stin eisodo na me valei mesa giati imoyn aniliki?kai genikos kapoioi na ton rotane poso xronon einai i aderfi soy?opote se kapoia fasi poy eimastan se nisi legame oti eimaste aderfia gia na min mas zalizoyn!sas eyxaristo ooooles!!!!!!! an deite poses selides toy exo grapsei tha gelate!alla itan anagki na ginei auto kai na paro sumvoyles giati otan eisai ekso apo ta provlimata vlepeis ta pragmata pio psyxrema

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...