Μετάβαση σε περιεχόμενο

προβλημα--->διαφορα ηλικιας

Recommended Posts

μηπως να τα ρωτουσες τι θα τους αρεσε νακανετε μαζι???????

ισως σου πουν κατι διαφορετικο μια βολτα για παγωτο σε εναν φιλο τπθς στην παιδικη χαρα..................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 172
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οποτε και να ερθουν τα παιδια σου να ξερεισ οτι θα ειναι πολυ τυχερα που εχουν μια τοσο συνηδητοποιημενη μητερα!εγω τα εκανα σαλατα με τα δικα μου και πιστεψε με αν μπορουσα να παω την ταινια απο την αρχη θα αλλαζα μονο τον εαυτο μου!μονη μου ανοιξα εναν λακκο και χωθηκα μεσα!ειναι πολυ σημαντικο να ξερεισ τι πασ να κανεισ!ευχομαι να σου ερθουν τα μωρακια που θελεισ και να εχεισ μια πανεμορφη οικογενεια με τον ανθρωπο σου!

ξερεισ απο παιδια πιο πολυ και αποο μενα!πωπω ντροπη μου!σε ευχαριστω που τα μοιραζεσαι μαζι μου!

οποτε λειπει ο πατερασ μασ και ρωταω τι θελουν να κανουμε μου λενε να πανε στο μαγαζι με τον μπαμπα!νομιζω θα τουσ ξετρελανει το να παρουμε σκυλακια.πριν λιγο ειδα σε ενα σαιτ που χαριζουν σκυλια που δεν εχουν σπιτι κ που τα εχουν κακοποιησει οι ανθρωποι! ειναι ενασ συλλογοσ κοντα στο αττικο παρκο!ελενη να σου ζησει το κοριτσακι σου!κοριτσια θελω τα παιδια μου να νιωθουν τυχερα που ειμαι μητερα τουσ και οχι να με βλεπουν σαν ξενη!

σευχαριστω παρα πολυ!τιποτα δεν ειναι ντροπη,εχω 4 αδερφια και πολλα ανηψια και απο παντα αγαπουσα τα παιδακια.ιδια ηλικια ημαστε.ποτε δεν ειναι αργα να κανεις μια καινουρια αρχη για την οικογενεια σου.πραγματικα αν συνεχεια προσπαθεις και τους μιλας,τα ακους,τα αγκαλιαζεις και τα ρωτας τι θελετε να κανουμε θα τα καταφερεις.ζητα και την βοηθεια απο την νταντα και δε θα χασεις.

επειδη εχω μια ευαισθησια στα ζωακια, να παρεις σκυλο μονο αν εισαι ετοιμη να αναλαβεις και τις ευθυνες τους, δεν φταινε σε τιποτα και τα σκυλακια να βρουν ενα σπιτι και να ξαναβρεθουν στο δρομο, σκεψου το καλα, τα ζωα δεν ειναι παιχνιδι θελουν και αυτα πολυ υπομονη και χρονο

και εγω τα αγαπαω πολυ και σκεφτηκα οτι θα ειναι ενασ καλοσ τροποσ για να φερω τα μικρα κοντα μου διοτι θα τα βγαζουμε βολτεσ και θα τα κανουμε μπανακι οποτε θα εχουμε ενα κοινο!θελω να παρω καπωσ πιο μεγαλο σκυλο γιατι διαβασα οτι ειναι πιο δυσκολο να βρουν σπιτι!πιστευω θα βοηθησει και εμενα και τα παιδια να γινουμε πιο υπευθυνοι και να ερθουμε κοντα!δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα αλλα προσπαθω!

αν θεσ δεσ και εσυ στο σαιτ εχει πολυ ομορφεσ μουσουδεσ!www.kazshelter.org

Νομίζω καλύτερα θα ήταν να ξεκινήσεις από πιο απλά πράγματα...

Άρχισε να ασχολείσαι με τα παιδιά σου πιο συστηματικά και σε μόνιμη βάση. Μάθε τα. Μάθε τι τους αρέσει. Μάθε τι χρειάζονται. Γίνε πρώτα full time μαμά. Κι όταν νιώσεις έτοιμη να μπορείς να αναλάβεις μια ακόμα ευθύνη, τότε να σκεφτείς για σκυλάκι...

telika eisai 22 i 30 xronwn???sorru alla exthes kati tetoio diavasa............duskola ta pragmata pantws an den uparxei sinainnoisi me ton suntrofo tis zwis sou kai poso mallon na eisai makria apta paidia sou auto einai to xeirotero....egw tha ekana ta panta na imoun kala me ta paidia mou kai meta me ton antra mou...de kserw alla tha me enoxlouse auti i katastasi..........ktlvnw oti de thes na xaseis ton antra sou alla exeis xasei ta paidia sou.....kane ta panta na se agapisoun dostous agapi gti ta paidia agapane autous pou ta agapane!!!!!!!!!!!!!!!kane kati kai grigora......

y.g. den ekatsa na diavasw ta panta...

κοντα 30ειναι ο σωτηρησ ο αντρασ μου.δεν μπορεισ να φανταστεισ ποσο καλο μου κανανε αυτεσ οι ωρεσ εδω μεσα!εχετε πει τοσα πραγματα και σε ολα ειχατε δικιο!θα σασ αφησω τωρα γιατι οπωσ ειπατε πρεπει να φτιαξω την πιο σημαντικη σχεση τησ ζωησ μου!σασ χιλιοευχαριστω και παλι!θα τα λεμε!

περα_βρεχει έγραψε:

κοντα 30ειναι ο σωτηρησ ο αντρασ μου.δεν μπορεισ να φανταστεισ ποσο καλο μου κανανε αυτεσ οι ωρεσ εδω μεσα!εχετε πει τοσα πραγματα και σε ολα ειχατε δικιο!θα σασ αφησω τωρα γιατι οπωσ ειπατε πρεπει να φτιαξω την πιο σημαντικη σχεση τησ ζωησ μου!σασ χιλιοευχαριστω και παλι!θα τα λεμε!

Δεν είσαι καλή ούτε στα μαθηματικά;;

22 μας είπες ότι είσαι... κι ότι έχετε περίπου 12 χρόνια διαφορά με τον άντρα σου... 22+12=34

Καρφώνεσαι μόνος/η σου!

περα_βρεχει έγραψε:

καλο μεσημερι σε ολες σας.ονομαζομαι ελιζα και ειμαι 22,εχω δυο αγορακια που θα γινουν 4ετων στις 20του μηνα και προσπαθω για δευτερο.το προβλημα ειναι οτι με τον αντρα μου εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας κοντα στα 12χρονια διαφορα και μερικες φορες νιωθω οτι δεν υπαρχει κατανοηση σε πολλα θεματα.τον αγαπαω αλλα νιωθω οτι με πνιγει πολλες φορες το αδικο και δεν ξερω αν φταιω εγω και αν οσα νιωθω μερικες φορες ειναι φυσιολογικα.ειμαστε μαζι απο οταν ημουν 16 και εχουμε περασει πολλα προβληματα και ασχημα βλεματα διοτι εγω μικροδειχνω κιολας και σε καποιους ανθρωπους δειχνει ασχημο.αλλα δεν εδωσα ποτε βαση σε τιποτα διοτι ξερω τι ανθρωπος ειναι και ποσο μαλλον απο οταν γεννησα ηταν πολυ σωστος πατερας.αλλα ειναι καποιες φορες που με κανει να νιωθω τοσο χαζη!δεν εχω καταφερει να ερθω πολυ κοντα στα παιδια μου διοτι ειχα ενα προβλημα και τωρα που ειμαι καλα ιωθω απομακρυσμενη απο αυτα και τον αντρα μου.πολλες φορες φοβαμαι μην τον χασω.στην δουλεια του βλεπει πολυ ομορφες γυναικες και φοβαμαι μηπως μου τα φοραει λιγο πολυ.

ισως ειμαι υπερβολικη που σκεφτομαι ετσι ,εσεις εχετε μεγαλη διαφορα με τους συζηγους σας?

εγω απλα θα σου πω οτι ενας σκυλος δεν ειναι μονο βολτες και μπανιο, κανει πολυ καλο στα παιδια αλλα μεχρι να συνηθησει να σας ακουει συνεπαγεται με γαυγισματα, μασηματα παπουτσιων επιπλων κατουρημα οπου βρουν μεχρι να μαθουν να κρατιουνται για την βολτα και πολλα αλλα, αν εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις ολα αυτα, και οταν πατε διακοπες να μην το παρατησετε και στο δρομο τοτε παρε αλλιως οχι, εμενα οταν αρρωστησε ο σκυλος που ειχα, ημουν διπλα του και του αλαζα ορο, δεν ειναι κατι τοσο απλο, γιαυτο και επιμενω οτι μονο αν εισαστε υπευθυνοι σε ολα αυτα να παρετε σκυλο, κατα τα αλλα ειναι μια υπεροχη παρεα για τα παιδια

δεν καταλαβαινω πραγματικα που το πασ αλλα αν εσενα σε κανει να νιωθεισ ομορφα να με προσβαλεισ τοτε οκ.ειπα οτι ειναι κοντα στα 30 γιατι με ρωτισε η κοπελα αν ημουν εγω τριαντα.εαν ηθελα να πω ψεματα για την ηλικια του δε θα την εγραφα το ξερω οτι ειναι 34 και δεν ντρεπομαι που ειναι μεγαλυτεροσ μου αν αυτο ειναι το κολημα σου!ξερεισ εχω βαρεθει να κατακρινουν την ηλικιακη διαφορα μασ και συγνωμη δεν μπηκα εδω μεσα για να νιωσω πιο ασχημα αλλα για να μαθω πραγματα απο γυναικεσ που ξερουν παραπανω απο μενα τωρα αν εσυ πιστευεισ οτι πρεπει να εχω διπλωμα μαθιματικου τοτε συγγνωμη το σαιτ δεν το εγραφε πουθενα οτι μπαινεισ μετα απο πανεπιστιμιο.το 34 νομιζω ειναι κοντα στα 30,δε θυμαμαι να ειπα ειναι 30 αλλα ειναι κοντα στα 30 και δεν τονισα τα γραμματα για να τα δει κανεισ

συγνωμη σε αφηνω τωρα γιατι προσπαθω να ακουσω καποιεσ σοβαρεσ μη μαθηματικεσ συμβουλεσ

Δηλαδή θες να μου πεις ότι για να ξέρει κάποιος πόσο κάνει 22+12 πρέπει να'ναι μαθηματικός... οκ... τα συμπεράσματα στις υπόλοιπες.

Δε νομίζω ότι σε προσέβαλα επισημαίνοντας κάτι αυτονόητο και μέσα από τα λεγόμενά σου.

Μέχρι τώρα, όσες φορές σου'χω γράψει, σου έχω γράψει με πολύ καλή πρόθεση και χωρίς καμία προσβλητική διάθεση ή ειρωνία. Διάβασε τα όλα και αν ισχύει το αντίθετο, δείξ'το μου!

Όταν όμως διαπιστώνω ανακρίβειες, οφείλω να τις επισημάνω. Αυτό το φόρουμ έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις από ψευδείς χαρακτήρες στο παρελθόν και δε θα το αφήσουμε να διαλυθεί επειδή κάποιοι θέλουν να παίξουν!

Δεν πιστεύω τίποτα απ'αυτά που λες.....

Δε θα πω περισσότερα γιατί δεν έχω χρόνο.

Ένα μόνο.

Έχω 12 χρόνια διαφορα με τον άντρα μου και ποτέ μα ποτέ δεν μ'έχουν κατακίνει γιαυτό.

Έσενα τώρα πως σε κατακρίνουν δεν μπορώ να το καταλάβω........

marianda έγραψε:

επειδη εχω μια ευαισθησια στα ζωακια, να παρεις σκυλο μονο αν εισαι ετοιμη να αναλαβεις και τις ευθυνες τους, δεν φταινε σε τιποτα και τα σκυλακια να βρουν ενα σπιτι και να ξαναβρεθουν στο δρομο, σκεψου το καλα, τα ζωα δεν ειναι παιχνιδι θελουν και αυτα πολυ υπομονη και χρονο
συμφωνω,τωρα μπερδευτηκα με τη διαφορα ηλικιας,εγω ας πουμε τον γνωρισα οταν ημουν 15 και αυτος 23,επειδη πηγαινα σχολειο μου φαινοταν καπως η διαφορα,αλλα αν ταιριαξεις δεν παιζει ρολο η ηλικια

mama_xina έγραψε:

κοριτσια ειπα να μην μιλησω αλλα 22+12 ειμαι σιγουρη οτι ειναι 33!

ειμαι μια πορδη που πεταγεται εδω και εκει!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Θα συμφωνησω με την Νατασα (lovie)

Οποιος/α κι αν εισαι πηγαινε αλλου

να παιξεις ;)

Εγω αν ειχα τετοια προβληματα δεν θα

ξημερωβραδυαζομουνα στο ιντερνετ με τις

ωρες ! ;)

Αληθεια ο αντρας σου βλεπει κι αυτος με τι

ασχολεισαι αυτη τη στιγμη ??? :huh: :laugh:

κοπέλα μου δε θα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου εδώ. Αν ο ψυχολόγος δε μπορεσε να σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις λιγη αυτοπεποίθηση η οποία σου λείπει, να είσαι σίγουρη ότι εδω δε θα βοηθηθείς. Αλίμονο, είσαι 22 χρονών, προσπάθησε να πλησιάσεις τα παιδιά σου και να ξαναδεθείς με τον άντρα σου (αν γίνεται πια) και μη σκέφτεσαι για τρίτο παιδι γιατί δεν πρόκειται να σας φερει κοντα. Βάλε σε μια τάξη τη ζωή σου πρωτα και μετα πάρε μια τετοια αποφαση. Τα παιδια χρειάζονται μια ΜΑΝΑ συγκροτημένη, να περνάει χρόνο μαζί τους, να τα μαλώνει όταν χρειαζεται και να τα αγαπάει χωρις το μυαλό της να απασχολουν αλλά θεματα. Θελει πολύ προσπαθεια η μητρότητα. Βγες απο τη γυαλα που έχεις κλειστει και δειξε ότι μπορεις να κάνεις πραγματα μόνη σου.

λοιπον επειδη ειμαι μαθηματικο μυαλο υπολογισα τα εξης:

η κοπελα ηταν 16(καπου νομιζω ετσι ελεγε) οταν τα φτιαξαν και αυτος 28(16+12=28) οποτε ναι εμενα θα μου κτυπαγε καπως να δω εναν αντρα να τα εχει με ενα παιδακι!

οποτε εχουμε να βρουμε τον αγνωστο χι ο οποιος ισουτε με το αθρισμα τον δυο μεγαλυτερων αριθμων της εξισωσης που μας δινει τον ψι τον οποιο υπολογιζουμε οτι ειναι μεγαλυτερος απο τον παρανομαστη του και μικροτερος απο το συνολο των αριθμων της χι+ψι=αλφα-ωμεγα την οποια εξισωση θα παρουμε ως γωνια του κυκλου πριν τον τετραγωνισουμε !ελπιζω να σας εκαψα τον εγκεφαλο!χαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...