Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!!! ΑΓΧΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!! Ελπίζω να μου είσαστε όλες πολύ-πολύ καλά!!! Είπα να σας πω τα νέα μου…… Δεν ξέρω εάν το θυμόσαστε, σας είχα πει τις προάλλες πως θα ξεκινούσαμε με τον αντρούλη μου εξετάσεις για να δούμε γιατί δεν μας έχει έρθει ακόμη το νινάκι….. Έχουμε ήδη 16 μήνες….. προσπάθειας….

Μου συστήθηκε λοιπόν μία Γυναικολόγος από μία κοπελιά. Την επισκεφθήκαμε με τον άντρα μου για 1η φορά το απόγευμα της Παρασκευής. Είμαι απλώς ενθουσιασμένη!!! Μία γυναίκα γλυκύτατη, ευγενέστατη, νεότατη (γύρω στα 40…..) και πάρα πολύ φιλική….. Μου έφυγε όλο μου το άγχος…. Μιλήσαμε πολλή ώρα πριν & κατά τη διάρκεια της εξέτασης κι όλα πήγανε, για αρχή, μια χαρά. Κάναμε συνολικά 4 εξετασούλες: PAP-TEST, Κολποσκόπηση, Κολπικό Υπέρηχο & Ψηλάφηση Στήθους! Οτιδήποτε μπόρεσε να δει με «γυμνό μάτι» ήταν σε άριστη κατάσταση! Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι πως είχα μπροστά μου οθόνη κι έβλεπα τα πάντα μέσα μου! Η Γυναικολόγος ήταν πάρα πολύ επεξηγηματική κι ειλικρινής μαζί μου, με καθησύχασε για τις οποιεσδήποτε εξετάσεις χρειαστεί να κάνουμε και μας έδωσε τις κατάλληλες κατευθύνσεις για τις περαιτέρω κινήσεις μας. Εγώ θα ξεκινήσω πρώτα-πρώτα με Ορμονολογικές Εξετάσεις.

{Πήγα στο ΙΚΑ της περιοχής μου & δεν υπήρχε τίποτε….. πριν….. τις 16 Απριλίου(!!!!!) Είπα στην κοπελιά πως είναι επείγουσες εξετάσεις….. Γυναικολογικής Αιτιολογίας….. και με συμβούλεψε να πάω Τετάρτη πουρνό-πουρνό…. να κλείσω Ραντεβού με Ενδοκρινολόγο για τις 19 Απριλίου!}. Αναρωτιέμαι….. μήπως πρέπει να πάω στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ τελικά….. ΟΚ….. μας είπε η Γυναικολόγος πως μπορώ να τις κάνω οπουδήποτε, εννοείται, στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, αλλά και οπουδήποτε αλλού θα πληρώσω, αλλά αφού έχω Ασφάλεια ΙΚΑ….. γιατί να μην τις κάνω εκεί???? Δεν ξέρω….. τώρα ξέρω πότε θα αδιαθετήσω….. τον άλλο μήνα θα ξέρω????? Γμτ….. θα με πάει πολύ πίσω έτσι….. Τέλος πάντων….. αυτές οι εξετάσεις γίνονται 2η-5η μέρα του κύκλου. Ο βασικότερος λόγος που μου τις σύστησε είναι η διερεύνηση της περιόδου μου, που είναι…… άστα να πάνε….. έρχεται αρκετές φορές στην ώρα της, δε μπορώ να πω, αλλά τις 2 πρώτες μέρες έχω μέτρια/κανονική ροή με αρκετό πόνο, τις επόμενες 2-3 τίποτε….. μόνο όταν σκουπίζομαι….. ακολουθούν 2-3 μέρες που πονάω πάρα πολύ κι έρχονται….. κομμάτια…. σα να μου ξανάρχεται περίοδος, ένα πράγμα….. Η Γυναικολόγος είναι σχεδόν σίγουρη πως μιλάμε για Ορμονικές Διαταραχές….. παίζει και το βάρος μου άσχημο ρόλο….. γι’ αυτό με παρέπεμψε ως 1ο βήμα εκεί…..

Για τον άντρα μου έγραψε Σπερμοδιάγραμμα & Καλλιέργεια Σπέρματος. Μας πρότεινε το ΜΗΤΕΡΑ, γιατί έχει τους καλύτερους γιατρούς και βγάζουνε τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Έχει αγχωθεί λιγάκι ο καλός μου, αλλά μόνο και μόνο που το βλέπει θετικά το όλο θέμα, εμένα μου αρκεί και μου περισσεύει!!! Για ιερό σκοπό πρόκειται, εξάλλου…. Βάσει των αποτελεσμάτων, προχωρούμε….. για μένα το επόμενο βήμα είναι η Υστεροσκόπηση, που θα μου κάνει η ίδια η Γυναικολόγος στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Βέβαια, μπορεί και να μη χρειαστεί…. τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη….. Βρήκα λεπτομέρειες πώς γίνεται αυτή η Εξεταστική Μέθοδος (που απ’ ότι μου είπε η γιατρός είναι και μία μικρή επεμβασούλα!) και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι….. αλλά τουλάχιστον…. δεν είμαι αγχωμένη πια…. μου έφυγε το άγχος….. τέλος!!!!!

Συμπτωματικά, η επίσκεψη μας στη Γυναικολόγο έγινε ένα μόλις 24ωρο από την ωορρηξία….. και «μας έδωσε τις ευλογίες της»!!!!! Ελπίζω να «έπιασαν τόπο»…… Κοριτσάκια μου, έχω ηρεμήσει αφάνταστα!!! Οτιδήποτε χρειαστεί θα κάνω, «τώρα που μπήκα στο χορό θα χορέψω», εννοείται, αλλά εάν έχω αυτή τη συγκεκριμένη Γυναικολόγο στο πλευρό μου….. όλα θα πάνε περίφημα!!!! Το ξέρω….. το νιώθω…. άσε που πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να κάνουμε και πολλά-πολλά…..

Αυτά…. Θα σας ενημερώνω διαρκώς…. Σας φιλώ…..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν σου πω βρε Μαρινιώ μου……

Με το που γνώρισα αυτήν την Γυναικολόγο……

Έβριζα τον εαυτό μου…… (από μέσα μου!!!!!)

Γιατί δεν της είχα μιλήσει τόσο καιρό?????

Ξέρεις πόσο πολύ χαρούμενη είμαι??????

Και ξέγνοιαστη πια?????

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος…….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Αν σου πω βρε Μαρινιώ μου……

Με το που γνώρισα αυτήν την Γυναικολόγο……

Έβριζα τον εαυτό μου…… (από μέσα μου!!!!!)

Γιατί δεν της είχα μιλήσει τόσο καιρό?????

Ξέρεις πόσο πολύ χαρούμενη είμαι??????

Και ξέγνοιαστη πια?????

Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος…….

auto einai poly kalo...

na exeis ena giatro pou na ton empisteuese kai na mporeis

na tou les ta panta... :)

xeromai poly pou ksenoiases...twra ola tha pane kala!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΒΡΕ πιπιτσα μου τις ευλογιες μου

χαχαχαχ ολα καλα θα παβε ειδικα τωρ απου ηρεμησες κιολας

αντε κ καλα αποτελεσματα να εχετε

φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου!!!!!!!

Το καλύτερο αγχολυτικό είναι ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

Το καλύτερο αντισυλληπτικό το ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!

Είμαι σίγουρη πια πως δεν θα προλάβω να τις κάνω όλες τις εξετάσεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου σε παρακολουθώ αν και ποτέ δεν έτυχε να τα πούμε!

Νόμιζα οτι θα μας ανακοίνωνες την εγκυμοσύνη σου και χάρηκα πολύ

αν και απ ότι βλέπω με τόση θετική σκέψη που ξεκινάς τις προσπάθειες,

το ευχάριστο δε θ αργήσει να ρθει!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μες απ την καρδιά μου τα καλύτερα και σύντομα με

ευχάριστα νέα!!!!

Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ;)

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, βρε Ποπακι!

Με το καλο κοπελα μου!

Οπως ειπες!

Τερμα το ανχος.

Δεν ειναι τιποτα.

Εξετασεις για να ξερετε που βαδιζετε!

Θα τα καταφερετε!

Περιμενουμε νεα!

Σε φιλω! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσα μου,σε σκεφτομουν αυτες τις μερες,ηταν που θα μας εγραφες τα νεα σου.Δεν θα σου πω τα αυτονοητα...μονο ενα...

Καλη επιτυχια και να θυμασαι παντα οτι αυτο που θελουμε πραγματικα κ με την ψυχη μας,θα μας ερθει!Υπομονη κ συντομα θα ανακοινωσεις τα ευχαριστα.Χαμογελα κ προχωρα!!!Η ζωη ειναι εδω,εισαι νεα,δυνατη θα τα καταφερεις πολυ γρηγορα!

Πολλα φιλια!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην κατσεις στο πρεπει να γινει γιατι θα αγχωθεις .Μεινε στο θελω πολυ να γινει και θα τα καταφερεις :P

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεσα απο την ψυχη μου και συντομα να εχεις καλα αποτελεσματα .ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...