Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χμμ μόλις σήμερα πρόσεξα αυτήν την ενότητα :blush: .. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη B)

Είμαι η Δέσποινα (30 χρονών,από Χίο)και είμαι κι εγώ μανούλα πλέον :D Άργησα να ανακαλύψω το mammy και λυπάμαι γι αυτό αλλά πλέον ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μέλος της παρέας.

Τα λέμε :)

Δημοσίευση

Mpempoura έγραψε:

Χμμ μόλις σήμερα πρόσεξα αυτήν την ενότητα :blush: .. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη B)

Είμαι η Δέσποινα (30 χρονών,από Χίο)και είμαι κι εγώ μανούλα πλέον :D Άργησα να ανακαλύψω το mammy και λυπάμαι γι αυτό αλλά πλέον ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μέλος της παρέας.

καλη σου μερα,καλη εβδομαδα και καλως ηρθες στο μαμμυ!!! :) εγω μενω αθηνα..την χιο την επισκεφτηκα το καλοκαιρι...14 μερες κατσαμε αρκετα καλα περασαμε :):)
Δημοσίευση

H μπέμπα μου είναι 4 μηνών και 5 ημερών (10/11/2009).

Γωγάκι καλά είναι για διακοπές όπως τα περισσότερα νησιά αλλά ας μην παραπονιέμαι υπάρχουν και χειρότερα :)

Marietta γειτόνισσες :)

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Δημοσίευση

welcome girl!!Να χαιρεσαι την κορακλα σου!!και εγω εχω μια κορη..9,5 ετων!!ειμαι η Κατερινα..ειμαι 34 και η μαμα μου ειναι απο τη Χιο!μια φορα εχω ερθει πριν πολλα χρονια..Πασχα..παρολο που οι κουμπαροι-θειοι μου ειναι απο εκει!

Δημοσίευση

Mpempoura έγραψε:

Εχω κι εγω ριζες απο Χιο! Η μητερα μου ειναι απο εκει. Το λατρευω αυτο το νησι και μου λειπει...εχω χρονια να παω.

Να σου ζησει το παιδακι σου! :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...