Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλημέρα και από εμένα

Recommended Posts

Χμμ μόλις σήμερα πρόσεξα αυτήν την ενότητα :blush: .. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη B)

Είμαι η Δέσποινα (30 χρονών,από Χίο)και είμαι κι εγώ μανούλα πλέον :D Άργησα να ανακαλύψω το mammy και λυπάμαι γι αυτό αλλά πλέον ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μέλος της παρέας.

Τα λέμε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mpempoura έγραψε:

Χμμ μόλις σήμερα πρόσεξα αυτήν την ενότητα :blush: .. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη B)

Είμαι η Δέσποινα (30 χρονών,από Χίο)και είμαι κι εγώ μανούλα πλέον :D Άργησα να ανακαλύψω το mammy και λυπάμαι γι αυτό αλλά πλέον ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να γίνω μέλος της παρέας.

καλη σου μερα,καλη εβδομαδα και καλως ηρθες στο μαμμυ!!! :) εγω μενω αθηνα..την χιο την επισκεφτηκα το καλοκαιρι...14 μερες κατσαμε αρκετα καλα περασαμε :):)

H μπέμπα μου είναι 4 μηνών και 5 ημερών (10/11/2009).

Γωγάκι καλά είναι για διακοπές όπως τα περισσότερα νησιά αλλά ας μην παραπονιέμαι υπάρχουν και χειρότερα :)

Marietta γειτόνισσες :)

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Μικρουλιιι,να το χαιρεσε κοριτσαρα μου!

Μακαρι να ζουσαμε κ εμεις σε κανα νησι...νομιζεις πως ειναι οτι καλυτερο να ζεις εδω στη ζουγκλα(Αθηνα);;;;

Καλώς ήρθες και από μενα Δεσποινούλα. :cheer::cheer:

Εμένα με λένε Καρολίνα και μένω λιγάκι μακριά....Αθήνα.

Να χαίρεσαι την μπουμπούκα σου... :P

Καλώς την! Να χαιρεσαι τη κοράκλα!

Με λένε Χαρα, είμαι στα 31 και είμαι απο Αθήνα! Χίο εε? Ο μπαμπάς μου ειναι απο Μυτιληνη, δεν έχω έρθει ποτέ αλλα πολύ θα ήθελα!

welcome girl!!Να χαιρεσαι την κορακλα σου!!και εγω εχω μια κορη..9,5 ετων!!ειμαι η Κατερινα..ειμαι 34 και η μαμα μου ειναι απο τη Χιο!μια φορα εχω ερθει πριν πολλα χρονια..Πασχα..παρολο που οι κουμπαροι-θειοι μου ειναι απο εκει!

Καλημερα!!! ειμαι η Αναστασια απο Αθηνα. Δεν εχω ακομη παιδακια κι ελπιζω συντομα να ερθει το πρωτο.(για την ακριβεια ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!) :cheer:

Σας ευχαριστώ όλες για την υποδοχή και όσες έχουν καταγωγή ευκαιρία το καλοκαίρι να έρθουν :)

Καλώς ήρθατε κι εσείς stazioula και περα_βρεχει

Mpempoura έγραψε:

Εχω κι εγω ριζες απο Χιο! Η μητερα μου ειναι απο εκει. Το λατρευω αυτο το νησι και μου λειπει...εχω χρονια να παω.

Να σου ζησει το παιδακι σου! :cheer:

Καλώς μας ήρθες Δεσποινάκι!!!!!!!!Λοιπόν,τζιτζικάκι λέω κ γώ την κόρη μου!!!!!Να μας ζήουν λοιπόν τα τζιτζικάκια μας!!!!Φιλάκια πολλά,για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...