Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια!!! :cheer:

οι φωτογραφιουλες με τα μωρακια σας ειναι τελειεεεεεες!!!! αχ οσο βλεπω τις φωτο, ολο και πιο πολυ θελω να παρω αγκαλιτσα τη μπουμπου μου!!!! :woohoo:

εγω παντως δεν ξερω αν θα ανεβασω φωτο με το μωρακι μου με αυτα που βλεπω να γινονται...ουτε φωτο με την κοιλιτσα μου δεν βαζω πια...ειχα βαλει πριν λιγο καιρο αλλα την κατεβασα :dry: ασε που με 'μαλωσε' και ο αντρουλης μου..και δεν ξαναβαζω :(

rubelitsa η γατουλα σου ειναι πανεμορφη!!! απλα να προσεχεις γιατι μπορει να κολλησεις τοξοπλασμα :dry:

Δημοσίευση

mariagl έγραψε:

γεια σας κορίτσια.. μα τι εγινε τελικά χθες? ζοριζόμουνα να μικρύνω τις φωτό των παιδιών και έχασα επεισόδια... μούφα τελικά η ΄πέρα_βρέχει??
:laugh: :laugh: Η περα βρεχει... πηγε πιο περα να βρεξει γιατι στο μαμμυ γουσταρουμε ηλιο και καθαρο ουρανο!!!!! ;)
Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

εγωωω

λες και βγηκες απο παραμυθακι εισαι!σαν πριγκιπισσα!φτου φτου!!!

εβαλα και εγω μια απο τις τελευταιες εκλογες που θελανε ολοι να μαθουν τι ψηφιζω...και τελικα στουκαραμε με ενα αμαξι και δε προλαβα να ψηφισω!χιχιχιχιιχι

υγ σοβαρα στουκαραμε σε αμαξι!

Δημοσίευση

Κικιτσα22 έγραψε:[/b

rubelitsa η γατουλα σου ειναι πανεμορφη!!! απλα να προσεχεις γιατι μπορει να κολλησεις τοξοπλασμα :dry:

ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ?? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ....ΑΝ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΧΕΧΕΧΕ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΣΠΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ....ΧΙΧΙΧΙ

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

Κικιτσα22 έγραψε:[/b

ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ?? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ....ΑΝ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΧΕΧΕΧΕ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΣΠΕΡ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ....ΧΙΧΙΧΙ[/quote:2t2dbgd8]Tα κοπρανα της γατας μπορει να εχουν τοξοπλασμα! Καλου κακου φορα γαντια οταν αλλαζεις χωμα! ;)

Δημοσίευση

Τα κοπρανα της "αλανιάρας" γατας εχουν τοξόπλασμα γιατι πιθανον να εχει μολυνθει απο αρρωστο ζωο που εφαγε . Για τις γατες που ειναι μονο μεσα στο σπιτι και τρεφονται με τροφη ξερη και κονσέρβα , απλα δεν υπάρχει περιπτωση να εχουν τοξόπλασμα .

Το ωμο ή ελαφρα ψημένο κρέας και τα λαχανικά απο το χωριο εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εχουν τοξοπλασμα .

Δημοσίευση

neni86 έγραψε:

περα_βρεχει έγραψε:

εμένα γιατί μου κάνει ψεύτικη αυτή η φωτογραφία;;;;[/quote:2sigtgb0]

καλά κορίτσια αναθεωρώ διαβάζοντας όλες τις σελίδες!Η φωτογραφία είναι ψεύτικη!Πάντως έκανε μπαμ από την αρχή,αφού δεν κρατήθηκα να μπω στις υπόλοιπες σελίδες! :P:P:P

Δημοσίευση

Νομιζω πως εχω πολυυυ καιρο να βαλω φωτογραφιες... Αφου μαλλον το Νο 2 το εχασα... :dry:

Λοιπον, θα ξεκινησω με τον Ιασονα τη μερα που τον κουρεψαμε με τη μηχανη... :woohoo:

Και το πιστεψε το κοροιδο πως θα παει φανταρος απο τωρα και αρχισε να μετραει (με το κομπολοι) τις μερες που μενουν μεχρι να τον παρουν απο την αγκαλια της μαμας του... :P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...