Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ Κ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΩΟΡΑ ΣΤΗΝ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ(23)ΚΑΘΩΣ Κ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 7,7.ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΣΙΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ Κ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσα μου γλυκια ολα τα προωρα εχουν χαμηλο αιματοκριτη και συνεπως και αιμοσφαιρινη...γι αυτο τους δινουνε σιδηρο...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κοψεις τον θηλασμο και να δωσεις ξενο...μην τρελαθουμαι τελειως...το μητρικο γαλα οντως εχει λιγοτερο σιδηρο αλλα 100% απορροφησιμος σε σχεση με το ξενο...μην αγχωνεσαι...το πολυ πολυ παρε εσυ σιδηρο και θα περασει και στο γαλα σου...

γεια σου fotini εμενα ο δικος μου γεννηθηκε στην 31η εβδομαδα και πηρε σιδηρο και filicine για ενα χρονο!!!!!

οντως ο αιματοκριτης του και η αιμοσφαιρινη του ειναι πολυ χαμηλα!!

τι βαρος εχει?? οταν βγηκατε απο το νοσοκομειο ποσο ειχε??? εμεινε στην μενν????

λογικα αν τοτε ειχε χαμηλες τιμες δεν θα τον αφηναν να βγει...

οσο για το γαλα το μητρικο δεν υπαρχει περιπτωση να μην θρεφει το παιδι και να φταιει για τον αιματοκριτη αποκλειεται!!!!!!

κατι αλλο πρεπει να ψαξουν ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ !!!!!

παρακολουθηστε το συμβουλεψου και αλλο γιατρο!!!

ο παιδιατρος σας τι λεει για αυτο??? γιατι εμας η δικη μας νεογνολογος ηταν για τα μπαζα(συγνωμη κιολας)αλλα μου εβγαζε οτι το παιδι μου θα γινει καθυστεριμενο η οτι δεν θα περπατησει κ.α

και το παλικαρι μου ειναι μια χαρα παιδαρος 20 μηνων τρεχει και ειναι πανεξυπνος!!!!!!!!!!!

οτι χρειαστεις μην διστασεις στειλε μου πμ!!!

Φωτεινή μου γειά σου, με λένε Σεβαστή και γεννήθηκα 7 μηνών δεν ξερω αν θα σε βοηθήσω αλλα απο οτι μου εχει πει η μητέρα μου δεν την άφησαν καθόλου να με θηλάσει της κοψανε το γάλα αλλα απογοητεύτηκε η μαμά μου γιατροι ειναι οχι Θεοί!!!βασικα όμως παρολο που δεν πήρα καθόλου μητρικο γάλα δεν αρρώσταινα εύκολα ούτε τώρα, καμια γρίπη!!!λέει ο μπαμπάς μου με εβαζε στο μάγουλο του και κοιμόμουνα ήμουνα τοσο μικροσκοπικη σαν την παλάμη του και μεχρι 3 μηνών εκλαιγα μέρα νύχτα. Για τον χαμηλό αιματοκρίτη δεν ξέρω να σ πω θα ρωτήσω όμως.μην ανυσηχείς πάντως όλα καλα θα πάνε!!!!απο οτι ξέρω γενικά και έχω διαβάσει τα πρόωρα μωρά ειδικα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απο οτι τα υπόλοιπαα για μητρικό γάλα.να το ψάξεις αν θες πάντως για να σου φύγει η αγωνία!!εγω προσωπικά μεγάλωσα τελείως φυσιολογικά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα!!!το μωρακι σου θα έχει να λέει μια ιστορία διαφορετική απο τα υπόλοιπα όπως όλα τα πρόωρα! φρόντισέ το αγάπα το κράΤΑ ΤΟ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΊΤΣΑ ΣΟΥ!!!και να τρώς εσύ τροφές με σίδηρο για να περνάνε μέσα απο το γάλα σου στο μωρακι σου και να δεις που μια μερα θα το καμαρώνεις !!!!θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!πόσα kg γεννήθηκε?

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ Κ ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΓΙΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΩΡΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..ΜΑΜΑ-ΧΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!

τα προωρα εχουν γολγοθα...εμεις να φανταστεις τωρα τελειωσαμε!!!!

θελω να ελπιζω πως ειναι τα τελευταια μας ραντεβου στο παιδων αν και απο οτι μας ειπαν θα τον παρακολουθησουν μεχρι να παει 3 χρονων!!

μακαρι να θηλαζα κι εγω θα του προσφερα πολλα!!!!!!!!! εμενα δεν με αφησαν να τον θηλασω....και μην νομιζεις οτι το ξενο τον εθρεφε και πολυ..καναμε αγωνα να παρει βαρος επαιρνε 300 με 500γρ τον μηνα ειναι σε οοοοολα στα κατωτατα ορια εκτος απο το υψος χιχι

μεχρι στιγμης εχουμε περασει απο ωρλ,οφθαλμιατρο,ακουλογικο,νευρολογο,νευροχειρουργο,φυσιθεραπευτη.

και ειναι να παμε και σε αναπτυξιολογο και λογοθεραπευτη να εκτιμησει την ομιλια του(μια χαρα ειναι)αλλα καλου κακου να τον δει.

την νεογνολογο την σταματησα γιατι μου φερθηκε πολυ χαλια και ως μωρομανα δεν επρεπε να μου μιλησει ετσι

εξαλλου η παιδιατρος μου εκανε ακριβως οτι και εκεινη οποτε δεν ξαναπηγα.

συνεχισε τον θηλασμο!!!!!!!!!!! τρωγε τροφες με περισσοτερο σιδηρο και αν χρειστει παρε εσυ συμπληρωματα σιδηρου

ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΝΕΟΓΓΝΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ?ΠΩ ΠΩ ΕΧΩ ΔΡΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ Κ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.ΑΧ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ?

foteinoula mou min anxonesai katholou...kai emena to moraki mou gennithike 34 evdomadon.tora einai 11 minon.kai ego thilaza kai apla tou edina ligo simpliroma apo kanoniko gala.to mono pou xreiastike einai na tou dino sidiro kai eksakoloutho na tou dino mexri na paei 13 minon opou tha kanoume eksetaseis aimatos....

`ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΟΡΑ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ FORTIFIER ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 125 ΕΥΡΩ.ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ?ΒΕΒΑΙΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

φωτεινη!!! τι κανει ο μπεμπης??? κοιμαται???

εμενα μολις ξυπνησε και τρεχει περα δωθε...

αυτο το γαλα αν ειναι να το δινεις ως συμπληρωμα μονο μηπως να ρωταγες αν το καλυπτει η ασφαλεια σας και να το εδινες?? ξερω κι εγω μηπως κανει δουλεια???του παιδιατρου του το ειπες? τι λεει?

αααα καλα απο γιατρους αλλο τιποτα φωτεινη μου εχω γινει παιδιατρος πια!!!!

φυσιοθεραπεια κανουμε γιατι ειχε υπερτονια λογω της προωροτητας και του εγκεφαλικου και επειδη για την ηλικια του δεν εκανε κινησεις που επρεπε ετσι την καταλαβαμε,ηθελε λιγακι ωθηση ο ζουζουνης μου.

τωραααααααααααααα με τρεχει τελειωνουμε τον αλλο μηνα!!!!!!!!!!!!

βεβαια σε ολους τους γιατρους που εχουμε παει τον εχουν βρει πολυ καλο αλλα συνεχεια τον τσεκαρουν.

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ.ΩΣΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ε?ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!ΠΑΙΔΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ?ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΞΠΕΡ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...