Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 133
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φέτος τον Μάρτιο κλείνω 2 χρόνια στο μάμμυ σαν μέλος και θυμάμαι πολύ καλά το λόγο που μπήκα. Έψαχνα να βρώ τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Συνάντησα ένα σωρό άτομα εδώ που με στήριξαν, με συμβούλεψαν, με βοήθησαν και αυτό συμβαίνει ακόμα.

Λέτε μετά από τόσο καιρό ή και λιγότερο κάποιες, να μην έχουν ξεχωρίσει κάποια άτομα εδώ μέσα? Άς μην έχουμε βρεθεί. Ας μην έχουμε ανταλλάξει πμ ποτέ. Δεν ξεχωρίζουν οι χαρακτήρες? Στις περισσότερες έχει τύχει πιστεύω να αναρωτιούνται αν αυτό που διαβάζουν από κάποια άτομα, είναι αλήθεια...ή δρακος... Δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία να αναλύσω για το αν είναι αληθινή ή όχι. Σίγουρα είναι υπαρκτό πρόσωπο. Το τι υπάρχει πίσω απ' αυτό είναι δικό της θέμα.

Μη χάνουμε το δάσος. Αυτό το φόρουμ είναι ξεχωριστό γιατι έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Και εδώ μέσα βρήκαμε φίλες που μας στήριξαν στο πόνο και αυτός γρήγορα καταλάγιασε, χάρηκαν στη χαρά μας και αυτή διπλασιάστηκε. Και έτσι πρέπει να παραμείνει. Να μείνουμε έτσι όπως είμασταν.

Τώρα, για το ποιες είναι fake αυτές ή ιστορίες τους, θα το δείξει η ιστορία! Θα ήθελα πάρα πολύ να μην είναι!!! Γιατί πόνεσα με τον πόνο τους και χάρηκα με τη χαρά τους...!!!

Και εννοείται ότι δε θα λιθοβολίσουμε καμία που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά. Ίσως να βγάλανε πολλές απ' τη δύσκολη θέση..

και για να πω την προσωπική μου άποψη, τουλάχιστον για την kelly24 που την γνωρίζω, είναι τρομερά ντόμπρο άτομο. Είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη χωρίς να έχει σκοπό να βλάψει ή να προσβάλει κάποιον..είναι απ' τα άτομα που θέλεις να έχεις φίλη σου. Λυπάμαι πολυ που παρεξηγήθηκε.

Εύχομαι πραγματικά να σταματήσει αυτό και να γίνουμε, όσο μπορούμε, όπως πριν..θα το ήθελα!!

Ας αρχίσουμε ξανά από κει που το αφήσαμε!

Σας φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ βλέπω για άλλη μια φορά να δημιουργουν άσχημο κλίμα άτομα που δεν έχουν με τι να ασχοληθουν. Είτε είναι φέικ είτε όχι..άτομα που δεν βρίσκουν ενδιαφέρον στηνπροσωπική τους ζωή βρίσκουν εδώ και ασχολουνται με τα πάντα. Αν είσαι λιγο παλαβος φτιάχνεις ε΄να ψευτικο λογαριασμο σε ένα φορουμ και βρίσκεις λίγο ενδιαφέρονστην ανιαρή ζωή σου..αν πάλι είσαι ένα πιο νορμαλ άτομο θα πέσεις σε καταστάσεις εξευτελιστικές για να έχεις να ασχολήσαικαι νιώθειςπως η ζωή σου έχει έναν σπουδαιο ρόλουπαρξης....κορίτσια...ασχοληθείτε με ταπαιδιά σας, τα αμορε σας ....η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω!!!Αντε...το κλείνω κιεγώ γιατίόποτε απαντώ ΄σε ένα θέμα μπαίνω κι εγω σε αυτό το τριπάκι και δε γουστάρω!!!! :)

tirogaridaki έγραψε:

Εγώ βλέπω για άλλη μια φορά να δημιουργουν άσχημο κλίμα άτομα που δεν έχουν με τι να ασχοληθουν. Είτε είναι φέικ είτε όχι..άτομα που δεν βρίσκουν ενδιαφέρον στηνπροσωπική τους ζωή βρίσκουν εδώ και ασχολουνται με τα πάντα. Αν είσαι λιγο παλαβος φτιάχνεις ε΄να ψευτικο λογαριασμο σε ένα φορουμ και βρίσκεις λίγο ενδιαφέρονστην ανιαρή ζωή σου..αν πάλι είσαι ένα πιο νορμαλ άτομο θα πέσεις σε καταστάσεις εξευτελιστικές για να έχεις να ασχολήσαικαι νιώθειςπως η ζωή σου έχει έναν σπουδαιο ρόλουπαρξης....κορίτσια...ασχοληθείτε με ταπαιδιά σας, τα αμορε σας ....η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω!!!Αντε...το κλείνω κιεγώ γιατίόποτε απαντώ ΄σε ένα θέμα μπαίνω κι εγω σε αυτό το τριπάκι και δε γουστάρω!!!! :)
εσυ μιλας φανη για ολα αυτα????που ξημεροβραδιαζεσαι στο πσ?οταν πρωτομπηκα στο μαμμυ μπηκα για ενημερωση και μονο κι εμπαινα στη χαση και φεξη και ουτε φιλιες κοιταξα να κανω...οποτε ανοιγα τον υπολογιστη κι εμπαινα στο μαμμυ ησουν συνεχεια μεσα..εχεις βγαλει ολη την προσωπικη σου ζωη σε δημοσια θεα..εβρισκες τον παραμικρο και ανουσιο λογο για να ανοιξεις νεο θεμα για να εισαι το επικεντρο του μαμμυ.ολα τα ξερεις εσυ,για ολα εχεις αποψη.κι επειδη δεν αντεχω την ολη κατασταση του μαμμυ και να μου την λενε πιτσιρικια που δεν ξερουν τιποτα ακομα απο τη ζωη,φευγω απο δω μεσα..καλα ξεκατινιασματα,γιατι πολυ απλα εχετε μπερδεψειτο ρολο της μανας με της κυρα κατινας......

ρε κοπελιες εγω σας θαυμαζα μην μου χαλατε την ωραια εικονα που μου δημιουργησατε !!

γωγακι δεν σε ξερω μπορει να μην εχουμε μιλησει ποτε αλλα θεωρω οτι ολες εδω μεσα εχουμε να παρουμε απο σενα πραγματα !!δικαιωμα σου να θες να αποχωρησεις απλα το βρισκω λαθος για ολες εμας που σε εχουμε συμπαθησει κιας μη σε εχουμε δει ποτε

Γωγάκι δεν περίμενα να μου μιλήσεις έτσι..ειλικρινά...απογοητευτικα ΄! Κρίμα που εκδηλώθηκες έτσι για μένα ενώ τόσο καιρό μου μιλουσες όμορφα..πΌπως και να έχει αναφέρθηκα στη μαρινιω και την Κέλλυ που ασχολουνται με τέτοια θέματα και μονο. Το μάμμυ έχει λογο υπαρξης για όλες εμάς τις μαμάδες και μη που θέλουμε να μιλήσουμε ειλικρινά, να βγάλουμε τις ανησυχίες μας σαν μαμάδες, σα σύντροφοι και σαν γυναίκες..όλα όσα μας απασχολουν..ένα είδος ψυχολογικής στηριξης στις καθημερινές μας δυσκολίες..αυτό ήταν ,είναι και θα είναι για μένα το μάμμυ..μέχρι εκεί όμως..και μπορεί κι εγώ να άργησα να το καταλάβω,γιατί σαν πολλές εδώ μέσα ξημερωβραδιαζόμουν όπως λες όμως έκανα βήματα για να ξεκολλήσω από αυτό. Είχα το λαπ τοπ στο κρεβάτι μου δίπλα και έβλεπα πόσο κολλουσα. Πλέον με έχουν χάσει όλοι και από το φεις αλλά και απο δω γιατί πολύ απλά μπαίνω στη χάση και στη φέξη ..γι αυτό και τα λεγόμενά μου αφορουν αυτό ακριβώς..ότι η πραγματική ζωή είναι εξω...το να ασχολουμαστε με ανουσια πράγματα όπως ποιος είναι ειλικρινής και ποιος δεν είναι και να αντιγράφουμε τα λεγόμενά του..εμένα σε χάσιμο χρόνου μου κάνουν και ναι σε ξεκατίνιασμα...πάντως γι αυτό που ειλικρινά λυπάμαι είναι που εξέφρασες τέτοια πικρά λόγια για μένα..αλλά!! ποιος νοιάζεται; ουτε σε ξέρω ουτε με ξέρεις..δε σε έχω γνωρίσεικαι δε με έχεις γνωρίσεις και δεν είσαι κάποιο αληθινο ,καθημερινον πρόσωπο για μένα ώστε να κάτσω να στενοχωρηθώ και να τομεταφέρω στη ζωή μου..κι όσα λέω είναι λόγια αληθινά χωρίς ουτεκακία ουτε υπεροψία..όποιος θέλει (και δε με πολυαπασχολεί κιόλας) με καταλαβάινει!

βικυ 2 κουκλα μου καλημεραααα ειμαστε στο καφε σε περιμενουμεεεε

σορρυ που πεταγωμαι σα πορδη αλλα η βικυ ειναι φιλεναδιτσααα

τυρογαριδακι καλημερα κοριτσακι μου καλο...

γωγακι καλημερουδια απο τον πανεμορφο αγιο νικολαο οπου εχει μια συννεφιααααααα αααστα!

σορρυ κ παλι αλλα ειπα να πω ενα γεια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...