Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSIA H KELLY KAI H KATHE KELLY POU DEN ME PISTEYEI DEN EXW NA PW KATI!!!

MONO OTI LYPAMAI....

GIA MENA TO MAMMY ME VOITHISE PARA POLYYY SE OPOIES APORIES EIXA!!!EXW STATHEI SE KOPELES PARA POLYYYY!!!!EXW MILISEI,EXW GELASEI

EDW KAI 2 XRONIA!!!

ENA SAS LEW DEN ITHELA NA APOVALW KAI OMWS EGINE...

A!!!KAI OTI DEN TA ELEGA SE OLES???DEN GOUSTARA!!!SE 1 ATOMO EIPA THN ALITHEIA STHN ROSE!!!MONO SE AYTH MPORESA NA TO PW,ITHELA MALLON NA TO PW,,,,ENNOW EIPA GIATI APEVALA...THS ANOIXTIKA....

DEN EINAI EYKOLO NA MILAS GIA KATI POU SE PONAEI POLY SE OLOUS...

A!!!KAI TA LAPTOP EFEYRETHIKAN GIA NA MILAME KSAPLWMENOI KIOLAS...

A!!!KAI EPISHS KORITSIAA EGW SAS AGAPW POLY!!!!!!!!!!!!!EIMAI H MARINIW POU KSERETE !!!!FILAKIA KOUKLES MOU!!! :kiss::kiss:

EPISHS H MPOUGATSOULA 24 KAI H GWGW EINAI dipla mouu kai twraa!!!

KAI EIDIKA ME THN MPOUGATSOULA EXOUME PEIII TOOOSA POLLA!!!MA TOOOSAAA!!

• Απαντήσεις 133
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρινιω: kelly(1:28am)

μαρινιω: ena tha pw(1:28am)

μαρινιω: EISAI LATHOS(1:28am)

μαρινιω: tipota allo!!!!(1:28am)

Me: einai dunaton na eimai egw lathos kai na sumfwnoun mazi mou 20 kopeles??(1:29am)

μαρινιω: ase mas(1:29am)

Me: mik koitas mono autes pou apantisan sto thema mou estilan k alles prv... legwntas m oti exw dikio(1:29am)

μαρινιω: etsi???(1:29am)

μαρινιω: egw eimai 2 xronia edw(1:29am)

μαρινιω: den tha me peis(1:29am)

μαρινιω: oti eimai fake(1:29am)

Me: kai 5 na se!!!!eipame eise uprktw proswpo alal les psemata me to thema tis apovolis souu(1:30am)

Me: xeroumw akrivws is kiniseis sou...(1:30am)

μαρινιω: ASE MAS RE(1:30am)

μαρινιω: KOPELA MOUU(1:30am)

μαρινιω: AN THES GINE(1:30am)

μαρινιω: NTENTEKTIB(1:30am)

μαρινιω: OK???(1:30am)

μαρινιω: NAI ETSI MARESEI NA PEZW E?(1:30am)

μαρινιω: OK(1:30am)

μαρινιω: TI NA SE PW???(1:30am)

Me: mi mou milas emena etsi ok????egww exw suzitiseis mazi souu(1:30am)

μαρινιω: EXW KAI KALITERA PRAGMATA(1:30am)

μαρινιω: NA KANW(1:30am)

μαρινιω: PISTEPSE ME(1:30am)

Me: pou apodiknioun oti faskeis k antifaskis k aseme emenaa(1:31am)

μαρινιω: DEN THA ME KANEI KANEIS(1:31am)

μαρινιω: NA VGW APO TO MAMMY(1:31am)

μαρινιω: OK?????(1:31am)

Me: den exeis na peiss tpt s ekopeles pou sumfwnoun mazi mouu??(1:31am)

μαρινιω: EGW EIMAI EDW(1:31am)

μαρινιω: KAI AMA SARESEI(1:31am)

Me: katseee sou pe kaneis fugeee???mi paizeis omwss me tis psixes koritsiwnn(1:31am)

Me: ok??(1:31am)

Me: giati emetha ola osa eipes sti ramonaaa(1:31am)

μαρινιω: RE SYYYY(1:31am)

μαρινιω: TI EIPA STHN RAMONA?(1:31am)

Me: den mporeiiii oles na sumfwnounnnn otiiii kati vrwmaei se senaa(1:31am)

Me: den exeisna peis tpt se auto??(1:32am)

μαρινιω: EXW(1:32am)

μαρινιω: OTI MALON(1:32am)

Me: sto oti toses sumfwnoun kai lene oti kati den paei kalame sena kai to katalcvan apo totee?(1:32am)

μαρινιω: KATALABATE LATHOOSS(1:32am)

Me: den mporei na kanoun lathos atoma pou mialne mazi sou kathe mera giati an rosexeis tis kopeles einai atoma pou milate sunexeia mazii kai se upopteuonte kairo oti ta parales k les psemta(1:33am)

Me: se rwtame pragmata pou an epathes oti epathes prepi na gnwrizeis kai su apofeugeis na apantiseis!!!(1:33am)

Me: einia dunaton na min pas sto giatro na psaxteis??einia duanton mia na les den piga kai tin ali mera na les pigaaa(1:34am)

Me: kai se alli kopela na les meres prin oti eixes paeii??(1:34am)

Me: otan se rwtisa giati s exetaseis ekanes tin papia oti nanai elegess(1:34am)

Me: prepi na xeris kati omwss otiii egrafes efeuge copy paste!!!den eimai egw i trellii..(1:35am)

Me: ta eidan posa atoma!!!(1:35am)

Me: se mena less den piga sto giatrooo meta xafnikaa exeis na kaneis exetaseis sitn ali les exw kolpitidaa(1:35am)

Me: oti nanai!!(1:35am)

Me: einai dunaotn na se sigouri oti ta to xaseiss(1:36am)

Me: ??(1:36am)

Me: auto eipane kai ta koritsia oti empenes mirolatrousess(1:36am)

Me: oli mera oli nuxta sto mammy(1:36am)

Me: enw ponouses k eixes aima(1:36am)

μαρινιω: MISOOOOO(1:36am)

μαρινιω: MISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO(1:36am)

Me: sakouw(1:37am)

μαρινιω: RE SYYYY(1:37am)

μαρινιω: TA LAPTOP(1:37am)

μαρινιω: KSEREIS EFEVRETHIKAN(1:37am)

μαρινιω: KAI MPOREIS NA KSAPLWNEIS(1:37am)

μαρινιω: KAI NA MILAS(1:37am)

μαρινιω: EDW MESA EXW ADELFES(1:37am)

μαρινιω: FILES(1:37am)

μαρινιω: PPOU ME PISTEYOUN(1:37am)

μαρινιω: ME KSEROUN(1:38am)

Me: xaxa gia pane des tis aderfes souu(1:38am)

Me: pxxx ramonaa px mantarinii(1:38am)

μαρινιω: ESY TI PROVLIMA EXEIS???(1:38am)

μαρινιω: MOU LES???(1:38am)

μαρινιω: TI THES NA APODEIKSEIS?(1:38am)

μαρινιω: OTI EISAI ESYYY H PIO AKSIA(1:38am)

μαρινιω: APO OLES?(1:38am)

Me: den goustarwww na vlepw tupakia san esena edw mesa na lene psemata kai na mas pernane gia malakess(1:38am)

μαρινιω: KAI OTI EKANES COPY-PASTE AYTA POU EGRAFA(1:38am)

μαρινιω: DEN SE TIMA(1:38am)

μαρινιω: PROSEXE PWS MILAS GIA MENA(1:39am)

μαρινιω: OK???????????(1:39am)

μαρινιω: ANTE TWRA(1:39am)

Me: me tima kai poliii anarwtisou to giatii(1:39am)

Me: isoun i moni pou to ekanaa(1:39am)

μαρινιω: EGW EIMAI ALHTHINH(1:39am)

μαρινιω: KAI ENA SOY EYXOMAI(1:39am)

μαρινιω: MHN PERASEIS POTE(1:39am)

Me: exw toses files k to kana mono se senaa(1:39am)

μαρινιω: OSA EXW PERASEI(1:39am)

Me: edw kai kairoooo suzitiete gia to poso pseutiki eiseeee(1:39am)

Me: den fantazese posesss lene to idio(1:39am)

μαρινιω: POTE MHN TA PERASEIS(1:39am)

μαρινιω: TIPOTA ALLO(1:39am)

μαρινιω: TELPS(1:39am)

Me: ax re mariniw kai sunexizeis ta idiaaa(1:39am)

μαρινιω: TELOS(1:39am)

μαρινιω: ASE ME(1:40am)

μαρινιω: DEN KSES(1:40am)

μαρινιω: TIPOTA GIA MENA(1:40am)

Me: ti na sou pw kopela m eise axia tis moiras sou emena pantos k polles alles den thamas pernas gia xazes(1:40am)

Me: me tis antifaseis sou(1:40am)

Me: swpaaa(1:40am)

Me: kai na safinw na me koroifdeueisss(1:40am)

Me: ee oxii xaivani den imoun pote auta kantaaa eki pou xeris eki pou den exeis mia othoni mprosta sou(1:40am)

Me: !!!(1:40am)

μαρινιω: RE ANTE PARATA MA(1:40am)

μαρινιω: MAS(1:40am)

μαρινιω: KAKOMOIRA(1:40am)

μαρινιω: POU THES NA PEZEIS(1:40am)

μαρινιω: ME MENA(1:40am)

Me: emena den tha me xanapeis kakomoira(1:41am)

μαρινιω: PEKSE ME KAMIA ALLH(1:41am)

μαρινιω: OK?(1:41am)

Me: ston eauto sou pes ta auta!!!(1:41am)

μαρινιω: ANTE XESOUUUU(1:41am)

Me: esu eise i akkomoira pou vgazeis istories apo to mualo sou(1:41am)

μαρινιω: ESY EISAI FAKE(1:41am)

Me: paliopseuttraaa(1:41am)

μαρινιω: OXI EGW(1:41am)

μαρινιω: APODEIKSE TA(1:41am)

Me: kai mono k mono mauta pou les twra enoxopoiise(1:41am)

μαρινιω: AYTA(1:41am)

μαρινιω: NA SOU PW KATI??(1:41am)

μαρινιω: THES NA SE DWSW TO THL(1:41am)

μαρινιω: TOU GIATROU POU(1:41am)

Me: an exeis ta tetia ela aurio pou t amaste gi akafe na mas vreiss(1:42am)

Me: elaa(1:42am)

μαρινιω: ME VLEPEI?(1:42am)

μαρινιω: E?(1:42am)

Me: na mou pei ti???oti den thimase esu kan pote piges sauton??(1:42am)

Me: e??(1:42am)

μαρινιω: KSEREIS KATI?????(1:42am)

μαρινιω: EXEIS SKEFTEI(1:42am)

μαρινιω: PWS KAPOIA PRAGMATA TA LEW(1:42am)

μαρινιω: MONOOO SE KOPELES POU THELW?(1:42am)

μαρινιω: KAI OXI SE OLES?(1:42am)

Me: nai opws proxthes pou olo to mesimeri isoun mesa katatala giatuto denmporouse sn artheis(1:42am)

Me: kala mwre palaka kaneis esu exeis vgalei ola ta oikogeniaka sou sti foraa(1:43am)

Me: ti paparies mou les twraa(1:43am)

μαρινιω: NAI(1:43am)

Me: ???(1:43am)

Me: kai sitn teliki sou eipaaa milisane k kopelss pou ta xete peii polli kai den fantazeseee kannn ti pisteounn(1:43am)

μαρινιω: KAI?????(1:43am)

μαρινιω: TI SE NOIAZEI ESENA?(1:43am)

μαρινιω: DIKAIWMA MOU EINAI(1:43am)

Me: pare paradeigmaaa tinn ramona!!(1:43am)

Me: emena??sou eipa den goustarw na me douleuoun kai na paizoun me tis psixes me kopeles edw mesaa(1:44am)

Me: pou exoun peraseis tosa(1:44am)

Me: kai alithina!!!!(1:44am)

Me: tha eprepe na ntrepese gia to thema akoma kai twra me to pws to xeirizese!!!mipos na thimithw tis antifaseis sou mipos na thimithw ta psemata sou?mipos na thimithw oti alla les sti mia ka i alla stin alli??esu evgales lit inzoi sou edw mesa....kai lupame poli (1:47am)

Me: giati me tin toso upervolikotita touss fenonte poso pseutika einai!!(1:47am)

Me: krima stis kopeles pou eklapsan me to thema sou ilikrina krima(1:48am)

Me: gia na i thimithw to vradi p m pes prv eimai xalia moni sto spiti den xerw ti tha kanww kai gw to zwwon s parigorousaaa kai su apla isoun mesa kai den mou xanamilises me egrafess(1:48am)

μαρινιω: APANTHSA(1:48am)

Me: e oxiii einai tosaa ma tosa polla pou exoun amzeutei gia sena(1:48am)

μαρινιω: GIATI EIMAI ALHTHINH(1:48am)

μαρινιω: OK????(1:49am)

Me: oxi den apantises!!!(1:49am)

μαρινιω: OSES HTAN FAKE(1:49am)

μαρινιω: APLA DEN KSANAMPHKAN(1:49am)

μαρινιω: EKANA OLOKLHROOO(1:49am)

μαρινιω: POST!!!(1:49am)

Me: opws den apantises ka apefuges pollaa pou apal den ixeres giati den eixes empiria(1:49am)

μαρινιω: ANTE NA TO DEIS!(1:49am)

Me: su eipaa eise uparktiiii uparxeis apla eise pseutraa(1:49am)

Me: apla mirolatris gia na asxolithi kosmos mazi souuu(1:49am)

Me: de auta pou lei i ramonaaa(1:49am)

μαρινιω: XAXAXAXAXA(1:50am)

μαρινιω: PLAKA EXEIS(1:50am)

μαρινιω: PES KI ALLA(1:51am)

μαρινιω: XXAXAXAXAXXAXAXAXA(1:51am)

Me: plaka exw??? xa!!kalaa(1:51am)

μαρινιω: LOIPON DWSE TON ARITHMO(1:51am)

μαρινιω: SOU SE PARAKALW(1:51am)

μαρινιω: THA VALW THN MAMA MOU NA SE PAREI THL(1:51am)

μαρινιω: NA SOU PEI(1:51am)

μαρινιω: OLA OSA EXW PERASEI(1:51am)

μαρινιω: OLAAAAAAAA OMWS(1:51am)

μαρινιω: NA SOU PEI OTI META THN APOVOLHH(1:51am)

Me: ase mas re mariniw pou tha me parei i mama souuu namou pei ti(1:51am)

μαρινιω: EPATHA POLLA PSIXOLOGIKA(1:51am)

Me: mipos na tis pww egwww auta pou exeis pei giautinn(1:51am)

μαρινιω: DWSE SE PROKALW(1:52am)

μαρινιω: LIGA LOGIA GIA THN MAMA MOU(1:52am)

μαρινιω: ENTAKSEI?(1:52am)

Me: ti les kale pou tha sou dwsw eg ton diko mou ton arithmo(1:52am)

Me: dwse esu ton diko souu(1:52am)

Me: kai tha se parw egw me apokripsii(1:52am)

μαρινιω: FOVASAI(1:52am)

Me: den se empisteuomai den uparxei peritpwsi(1:52am)

μαρινιω: WRAIA AFOU THES(1:52am)

Me: ni fusika kai fovame afou se therw pseutra(1:52am)

μαρινιω: DIKAIWMA SOU(1:53am)

μαρινιω: DEN THA KATSW NA ASXOLOUMAI KAI POLYYY(1:53am)

Me: oute egw tha sxolithw mazi sou!!giati toso kairo edw mes auto thes na asxolounte mazi sou

Δημοσίευση

egw den exw na pw tpt allo!!mono k mono me ton tropo pou m milise ilikrina eise sigouriiii oti leei psemata!!!!mparoufess ola....ola omws!!!!!!!!ti na pw koritsi mou tha prepe na ntrepeseeee oxi gia mena gia oles oses koroidepese s epistepsannn kai eklapsan gia sena!!!!denmporei ola ta dedomena mexri twra na exounn toso melana stixia!!!!!kai an opws les ta xei spei mono se mia ti mpeneis kai miriologiss kai fiaxneis themata kai zitas apantiseis??se katiii pou den les alithia??eee giati na to kaneis???esu prin ligo auto eipes otia ta eps se mia tote ti fiaxneis themata zitwnatas apantiseis ara?>????ti na sou pwww lipame!!!!den xanasxoloume se tpt mazi souu!!!!eise axia tou euatou sou!!

Δημοσίευση

H KELLY TWRA MAS TO PEZEI EKSIPNH!!!OK!!!SINEXISE NA PAIDIARIZEIS....EGW DEN EXW NA PW TIPOTA ME SENA!!!AN ESY PISTEYEIS OTI EIMAI FAKE DIKAIWMA SOU KAI EGW PISTEYW OTI EISAI FAKE ESY!!!KAI MPIKES EDW GIA NA MAS KANEIS NA MALWNOUME!!!!OKKKKK????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ANTEEEEEEEEEEEEEEEEE

Δημοσίευση

EIMAI ALITHINH KAI GIA AYTOOOOOO APANTAWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!

OK???????????????????????????? :angry::angry::angry::angry:

ANTEEEEEEEEEEEE TWRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AN DEN HMOUN ALITHINH APLA THA GELOUSA...

EYXARISTW OLES TIS KOPELES PPOU MOU STATHIKAN STHN APOVOLH MOU.STA AGXH MOU,STIS XARES MOU,POU EINAI DIPLA MOU AKOMA KAI TWRA!!NA STE KALA KORITSIA MOU!!!

PERNAW POLY DISKOLA KAI AYTO DEN ME XAROPOIEI KATHOLOU...

ISA ISA EGW EIXA PEI STHN RAMONA AN THIMASAI RAMONAKI OTI DEN THELW NA SAS STENAXWRW ME TA DIKA MOY KAI NA SAS KANW NA PEFTETE AS POUME KATI ALLO NA KSEXASTOUME!!!

KAI MOU LEGE H RAMONA PESTA MARINIW MHN TA KRATAS MESA SOY!!PESTA MAS....

ETSI RAMONAKI????THIMASAI???

Δημοσίευση

ax kalee egw eimai i fakee e????pou milaw sto facebook me toses??pou aurio tha paw giakafe?? enw esu koloneis!!!!mmm den nomizw i pseutra nai mai egw...niwse ligo oti apo tote pou vgales to thema sou katalvame otikati dnepaei kala....egw stin arxi arnithika na to pistepsw sirn sunexia omws mauta pou m leges sta prv...me tis erwtisei spou den oxeres na apantiseiss mou dwse na katlavw oti eise asxeti!!!!asxeti omws!!!gia menaa den exeis kanena stixio na peis tptt tpt omws!!!!!egw eimai kathariiii exw enw swro fotoss enaa swro alithina stixiaaaa.....esu ti exeis???e????upekfiges...anakrivies psemata....

Δημοσίευση

ti na pww oso milass pragmatika me aidiazeisss ....ilikrina omws den xanasxoloume mazi sou!!!!!alla eimai sigourii re gmtttt se ligo kairo paliii tha vgaleis kana themaaaa polii lipiteroo etsiii gia na asxolithoune ligo mazi sou!!!!!auto perimenoume apo senaa edw kai meress kai to suzitame!!!!!!fantasou se exoun parei xampari k i petres..den thelw na se xerw kan nai denmou kaneis giati eise mia pseutraa....ainte apo dw!!!mi xananafereis to onoma mou!!!opws sou eipaa egw eimai alithini esu pseutiki...ante geiaa

Δημοσίευση

oti eixa na pw to eipa....

VGES ESY GIA KAFE META APO APOVOLHHHH RE!!!WRAIA EISAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAI H SXOLH DIKAIOLOGIA HTAN NAI!!!

DEN ITHELA NA PW OTI EIMAI ME ANTIKATATHLPTIKA XAPIA NAI!!!!!

DEN ITHELA NA PWWWWWW!!!!

ITHELA NA LEW PWS VGENW EKSWW OK????

ENW STHN PRAGMATIKOTHTA EIMAI MESA KAI DEN KSEREIS PWS PERNAW,,,,

FANTAZOMAI PWS EIMAI KALA....ETSI THELW NA LEW....

DEN THELW NA SAS KANW NA PEFTETE,NA SAS XALASW...

KAI TWRA MOU LES PWS O SKOPOS MOU EINAI AYTOS????????????

E OXI PAEI POLY!!!!!!!!!!!!

PARAAAAAAAAAAAAA POLYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

den perimena tpt parapanw apo to na to kaneis apla pio dramatiko ..!!den exw na pw tpt allo telos...

DEN PERIMENA TIPOTA PARAPANW APO SENA

GIATI APLA DEN EXEIS NIWSEI PWS EINAI NA XANEIS THN ZWH SOU!!!!!!!!!!

KAI EYXOMAI NA MHN TO ZHSEIS!!!!!!!!!!!!!!

MESA APO THN PSIXH MOU EUXOMAI NA PANE OLA KALA.NA PANTREYTEIS,NA MEINEIS EGKIOS,NA GENNHSEIS

ENA YGIESTATO MWRAKII KAI OLLAAA NA SOU PANE DEKSIA...

Δημοσίευση

ela to xeirokrotima na to dwsw twra??/pas emena na me vgaleis kakia les k exw kapoio logo

na pw psemata gia sena???na to kanww giati????me ta legomena sou exoun dimiourgithei ola..

esu ta dimiourgises ola!!!kai twraa me is pantiseis sou aplaa prospthis kai pali na se

lipithoune!!o theos mazi sou mariniww......

Δημοσίευση

Το θέμα μαρινιω μου είναι ότι και εγώ μπορώ να μπω και να γράφω με κεφαλαία γράμματα

και να φωνάζω και να δηλώνω ότι σας αγαπάω όλες και ναι εδώ είμαι και είμαι αληθινή και δείτε

με αλλά έτσι δυστυχώς δεν πείθεις καμία! Πόση ώρα σκεφτόσουν τι ιστορία θα σκαρφιστείς για να

δικαιολογηθείς! Εγώ ξέρω ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! Και σαν δύσπιστη που είμαι

και είμαι η κακιά είμαι όλη αυτιά να μου απολογηθείς για όσα σου καταλογίζουμε και αν

αποδειχτεί το αντίθετο εγώ πρώτη θα σου ζητήσω συγνώμη και θα αποχωρίσω γιατί κατηγόρησα

έναν άνθρωπο ενώ είχα άδικο. Δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για σένα δεν έχω χειροπιαστές

αποδείξεις να καταθέσω πέρα από το γεγονός πως όλα σου τα θέματα μου φάνηκαν παρατραβηγμένα και

κραυγαλέα (μόνο η ταμπελίτσα να αναβοσβήνει έλειπε) και ότι σε κάποιες ερωτήσεις όπως ας πούμε

σε πια περιοχή μένεις δεν πήρα ποτέ απάντηση, θα μου πεις είναι προσωπικά δεδομένα, ε δεν

νομίζω ότι είναι τόσο κακό να πεις σε ποια περιοχή μένεις, δεν σου ζήτησα και το αφμ. Αυτά από

εμένα, αυτά είχα να σου πω, περιμένω να ακούσω και την δικιά σου εκδοχή.

Δημοσίευση

μου αρεσει που σε αυτο το θεμα απανταει μονη η Μαρινιω με την κελλυ!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καπου ειδα βεβαια και μια απαντηση της Μανταρινι :):)

χαλαρα ομως κοριτσια γιατι προσφατα καποιες εκαναν εικασιες και για ενα αλλο μελος την βουλα25 και αποδεικτηκε αληθινη

ειδα μονο μια συγνωμη απο ενα ατομο που την ειχε υποψιαστει και ολες οι αλλες μουγκα :dry: οταν ενα αλλο μελος η Αφροδιτη μας ειχε κανει τον κοπο να διαβασει ολα οσα ειχε γραψει

παντως για να κανω και τον συνηγορο του διαβολου αν δεν ειχα τον Η/Υ διπλα στο κρεβατι δεν θα ειχαγραψει το με το μωρο ουτε τα μισα

εχω μαθει και γραφω με το ενα χερι και με το αλλο την κραταω και θηλαζουμε διαφορετικα θα ηταν ανεφικτο!!!! :P

φιλια σε ολες!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Mαρινιω τωρα που ειδα το θεμα θα σου πω πως ησουν απτις ελαχιστες κοπελες που ηρθα τοσο κοντα ψυχικα,ηθελα και σε πιστεψα ευθης εξαρχης,επλασα μια εικονα για σενα στο μυαλο μου και αναζητουσα καθημερινα νεα σου.Ευχομαι να εισαι παντα αληθινη....ετσι οπως σε γνωρισα απο εδω μεσα!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ(Κ Η ΜΕΝ Κ ΟΙ ΔΕ "ΦΕΙΚ Κ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ)ΚΑΘΟΝΤΑΙ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ!!!

ΕΓΩ ΟΥΤΕ "ΠΑΡΤΙΔΕΣ" ΕΧΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΙΩ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ Κ ΜΙΛΟΥΣΑ Κ ΕΛΕΓΕ ΟΝΤΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ΝΑ ΟΜΟΛΩΓΗΣΕΙ?? :dry::blink:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ Κ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΤΛ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ??

*ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΦΕΙΚ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!!ΑΠΛΑ "ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ"!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ B)B):whistle:

Δημοσίευση

Βρε κοριτσακια καλημερες!!!

Τι θεματακι ειναι αυτο?Πολυ μπερδεμα!!

Γιατι καθεστε ομως και ασχολειστε με το ποιος ειναι ψευτικος η οχι???

ο καθε ενας για να μπει εδω θα εχει τους λογους του.Στην τελικη και ψευτικη να ειναι η κοπελα μπορει να βρηκε κατι εδω που δεν βρηκε αλλου , λιγη παρεα , ισως να μην μπορει να κανει κ παιδια και να μην μπορει να το πει και θελει την παρεα σας η να ενταχθει εδω.Τι να πω..Ισως να ειναι αληθινη και πολυ απλα να λεει καποια ψεμματακια για δικους της λογους.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα γινουμε εμεις δικαστες και Θεοι για να κρινουμε μεσα απο αυτα που βλεπουμε εδω μεσα.

Γιατι παιρνετε ρολους και δημιουργητε ρολους που δεν πρεπει??

Υπαρχουν διαχειριστες και αν τοσο πολυ σας ενοχλει καποιος αναφερθειτε εκει , αυτη ειναι η δουλεια τους .

Κανενας δεν ξερει 100% τι περναει ο αλλος Κανενας δεν ξερει το παρελθον του αλλου.Απλα μοιραζομαστε αυτα που βιωνουμε σαν μανες γυναικες οπως θελετε πειτε το.

Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζο τα ψευτικα ατομα απλα δεν θα ασχολιομουνα μαζι τους αν κατι δεν μ πηγαινε καλα , αρα εχετε και εσεις ευθυνη .Και σε καμια ομως περιπτωση δεν θα γινω κριτης για κανεναν

Αυτη ητανε η γνωμη μου Συγγνωμη αν σας κουρασα

Καλημερααααα

Δημοσίευση

καλημερα σας....αν και δεν ξερω κατα ποσο καλη θα ειναι σημερα και παλι η μερα...λοιπον,το θεμα πρεπει να σταματησει και η λενα να παρει μια θεση και να απαγορευει να ανοιγοντε τετοιου ειδους θεματα.και οποια πιστευει ο,τι καποια ατομα ειναι fake η'λενε ψεματα για την προσωπικη τους ζωη,ας μη τους μιλανε ας μην ασχολουντε...ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει καποια ατομα απο δω μεσα και να εχει πιο στενες επαφες γιατι του εκανε κλικ γιατι τον συμπαθησε,γιατι...γιατι...πολλα γιατι...ετσι λοιπον σε αυτο το ατομο θα ανοιχτει και θα πει πραγματα που δεν θελει να ακουστουν παραεξω..ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος η επιλογη αυτη...δεν μπορει να ερχοντε ατομα και να (πιεζουν)να μαθουν πραγματα με το ετσι θελω γιατι παραεξω αυτα που προειχε πει ακουστηκαν παραξενα και μη πιστευτα..ισως η μαρινιω δεν χειριστηκε σωστα το θεμα....θα επρεπε εξ αρχης να ξεκοψει και να πει ο,τι δεν θελει καμια συζητηση πανω στο θεμα γιατι ποναει.ορθα κοφτα.τον ιουνιο που εχασα το μωρο μου,ειχα πεσει σε καταθλυψη και δεν ηθελα ουτε ανθρωπο να βλεπω ουτε εξω για βολτες ουτε στο τηλ να μιλησω.αν ειχα καποιες (φιλες)απο δω μεσα και με καλουσε να βγω για να ξεχαστω κι εγω θα το αρνιομουν γιατι τα εβλεπα ολα μαυρα...3 μερες μετα την ατυχια μου μπηκα στο μαμμυ και το ειπα..ηταν δεν ηταν 3-4 κοπελες που μου ειπαν να μη στεναχωριεμαι.μετα το χαος..ο καθενας εχει τα πιστευω του οκ!δεκτο και σεβαστο..αλλα μεχρι εκει..εχεις να πεις κατι? πεστο κατ ιδιαν και οχι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ χαλαει να μην πω χαλασε η ολη εικονα του μαμμυ!!!δεν μου ερεσει να τσακωνομαι ουτε εχω να χωρισω κατι με καποια απο εσας εδω μεσα..αυτο που καταλαβα παντως ειναι το ποια θα βγαλει περισσοτερα πρωτοτυπα θεματα για να παρει ευσημα και καρματακια και να το παιζει καπως...αποψη μου...συγνωμη αν σας κουρασα. :(

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

καλημερα σας....αν και δεν ξερω κατα ποσο καλη θα ειναι σημερα και παλι η μερα...λοιπον,το θεμα πρεπει να σταματησει και η λενα να παρει μια θεση και να απαγορευει να ανοιγοντε τετοιου ειδους θεματα.και οποια πιστευει ο,τι καποια ατομα ειναι fake η'λενε ψεματα για την προσωπικη τους ζωη,ας μη τους μιλανε ας μην ασχολουντε...ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει καποια ατομα απο δω μεσα και να εχει πιο στενες επαφες γιατι του εκανε κλικ γιατι τον συμπαθησε,γιατι...γιατι...πολλα γιατι...ετσι λοιπον σε αυτο το ατομο θα ανοιχτει και θα πει πραγματα που δεν θελει να ακουστουν παραεξω..ειτε ειναι σωστη ειτε λαθος η επιλογη αυτη...δεν μπορει να ερχοντε ατομα και να (πιεζουν)να μαθουν πραγματα με το ετσι θελω γιατι παραεξω αυτα που προειχε πει ακουστηκαν παραξενα και μη πιστευτα..ισως η μαρινιω δεν χειριστηκε σωστα το θεμα....θα επρεπε εξ αρχης να ξεκοψει και να πει ο,τι δεν θελει καμια συζητηση πανω στο θεμα γιατι ποναει.ορθα κοφτα.τον ιουνιο που εχασα το μωρο μου,ειχα πεσει σε καταθλυψη και δεν ηθελα ουτε ανθρωπο να βλεπω ουτε εξω για βολτες ουτε στο τηλ να μιλησω.αν ειχα καποιες (φιλες)απο δω μεσα και με καλουσε να βγω για να ξεχαστω κι εγω θα το αρνιομουν γιατι τα εβλεπα ολα μαυρα...3 μερες μετα την ατυχια μου μπηκα στο μαμμυ και το ειπα..ηταν δεν ηταν 3-4 κοπελες που μου ειπαν να μη στεναχωριεμαι.μετα το χαος..ο καθενας εχει τα πιστευω του οκ!δεκτο και σεβαστο..αλλα μεχρι εκει..εχεις να πεις κατι? πεστο κατ ιδιαν και οχι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ χαλαει να μην πω χαλασε η ολη εικονα του μαμμυ!!!δεν μου ερεσει να τσακωνομαι ουτε εχω να χωρισω κατι με καποια απο εσας εδω μεσα..αυτο που καταλαβα παντως ειναι το ποια θα βγαλει περισσοτερα πρωτοτυπα θεματα για να παρει ευσημα και καρματακια και να το παιζει καπως...αποψη μου...συγνωμη αν σας κουρασα. :(

γωγακι μου γλυκο με καλυψες πληρως!!! ;);) :laugh: :laugh:

παρε ενα καρματακι απο μενα ;)

Δημοσίευση

Συγγνώμη βρε κορίτσια!!!! Τι γίνεται εδώ πέρα???? Πάλι τα ίδια αρχίσαμε???? Ποιος είναι «fake» & ποιος «αληθινός»????

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Άλλος είναι ο λόγος ύπαρξης του forum….. θαρρώ…..

Καλημέρα….. ψυχραιμία…… και για να είμαι ειλικρινής….. εγώ τη Μαρινιώ….. τη θεωρώ φίλη μου!!!!!! Έχω δεθεί πάρα πολύ μαζί της, όπως και με πολλά άλλα κοριτσάκια εδώ μέσα!!!!!

Το αν κάποιος είναι τέλος πάντων αληθινός ή όχι….. ποσώς με απασχολεί….. γιατί απλούστατα…. μέσω Διαδικτύου….. είναι λιγάκι «χύμα» τα πράγματα πάντα, έτσι δεν είναι????

Και στο κάτω-κάτω βρε κοριτσάκια….. εάν κάποιος σας κάνει για «fake»…… απλώς μην ασχολείστε!!!!!! Τέλος!!!!!!!

Την καλημέρα μου……. και για ηρεμήστε βρε!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μπουγατσουλα καλη σου μερα!σε ευχαριστω αλλα δεν ειμαι απο τα ατομα που θελω ευσημα και καρματακια για μενα αυτα ειναι τιποτα...ειμαι 42 χρονων ειμαι μεγαλη γυναικα και θελω να πιστευω ο,τι βλεπω τα πραγματα με αλλο ματι...σταματω εδω γιατι δεν μπορω αλλο.ας κλεισει το θεμα εδω.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...