Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 133
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω ενα θα πω το ξεκατινιασμα σε ολο το μεγαλειο, μας κανατε ενα μαμμυ μπαχαλο για αλλη μια φορα και το μαμμυ ΔΕΝ ειναι αυτο, εχει αξιολογα κοριτσια με πραγματικο επιπεδο σεβασμου και συμπεριφορας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama_xina έγραψε:

επειδη ειμαι ανθρωπος που την αποψη του θα τη στηριζει ο κοσμος να γυρισει αναποδα...θελω να πω κατι και μετα ας με μισησεις και εσυ και οι γιατροι σου και ολο το μαμμυλαντ !ξερω ποια ειμαι,ξερω τι ειμαι,ξερω τι λεω και εχω και καποιο σεβαστο επιπεδο μορφωσης...οποτε δεν δεχομαι να κοροιδευουν την νοημοσυνη μου!

δεν ξερω αν το παρατηρισατε αλλα δεν ειπα εγω πρωτη οτι η καλη μας μαρινιω (που ολα τα κακα της μοιρας εχουν πεσει πανω της και εντελως τυχαια προσπαθει να επισκιασει καθε χαρα εδω μεσα)....δεν ειπα εγω οτι εισαι ψευτικη!

μαρινιω συγγνωμη αλλα για το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν ημουν η πρωτη που ειπε οτι εισαι μουφα.μονο γιαυτο μετανιωνω...επρεπε να σταματησω να εχω αμφιβολιες και καλους τροπους!

δεν ειμαι απο τα ατομα που κανουν επισοδιακες αποχωρισεις ουτε απο τα κοριτσακια που θα τρεξουν να κλαφτουν για να τις λυπηθει καποιος και να τους δωσει σημασια...ειμαι 22σχεδον ετων,εχω το θαρρος της γνωμης μου,με μεγαλωσαν με τροπους και αρχες,εχω περασει δυσκολα αλλα εχω ζησει κ ομορφα πραγματα στη ζωη μου και εχω με τι αλλο να ασχολειθω...απλα οπως και πολλες απο εσας μπαινω εδω για την παρεα βρε αδερφε...και δεν δεχομαι καποια ατομα να κρυβονται πισω απο την ασπιδα του ιντερνετ και να μπαινουν μονο κ μονο για να σκορπισουν τον πονο και τον πανικο!οκ εχεις ενα προβλημα πες το ανοιξε την καρδια σου αλλα μην μπαινεις οπου να ναι να μιλησεις για πονο κ κακο!σεβομαι τις γυναικες που περιμενουν καθε μηνα με το τεστ ωορηξιας τον πελαργο,σεβομαι αυτες που περνανε την πιο ομορφη φαση της ζωης τους,σεβομαι και αυτες που η ζωη δεν τους φερθηκε σωστα....γιαυτο ενα πραγμα θα σου πω κοριτσακι....ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

επ δεν εβρισα αλλα ουφ το εβγαλα απο μεσα μου!

ελατε λιθοβοληστε με που ειμαι κακια μαγισσα και πληγωνω την καιμενη μας...αντε μωρε τι φοβαστε θα παει να κλαφτει τωρα για να την λυπηθουν!

οποια θελει να με βρισει ας το κανει ελευθερα δεν με πειραζει...ααα αν θελετε στειλτε τα καντιλια σας σε ΠΜ για να μην εκτεθειτε!

με πολυ αγαπη...Ραμονα.

συγγνωμη αν προσεβαλλα καποιον αλλα δεν αντεχα.

γωγω μου καλη την εδωσα την απαντηση μου δε χρειαζετε να χαλαμε τις καρδιες μας αλλα αν θες μπορω να το αναλυσω δεν παιζει προβλημα...γιατι ξερω οτι την αγαπας και τη μαρινιω και σε σεβομαι...

λοιπον το θεμα μου δεν ειναι αν ειναι αληθινη αλλα οτι κανει συναισθηματικο πολεμο σε αρκετα ατομα και γενικως ειναι σαν την αδικη καταρα που θελει να πνιξει τη χαρα του κοσμου!και κοιταξε στο λεω εγω που πραγματικα μονο μαυρα συννεφα βλεπω στη ζωη μου αλλα δε μπαινω στη χαρα του καθενα να του λεω διαφορα για να επισκιασω το καθε χαρουμενο γεγονος.

ραμονακι δεν ηταν αναγκη να κανεις τον κοπο να βαλεις το κατεβατο.ξερω τι εννοειτε.εχω κατσει κι εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που εχει πει η μαρινιω μας..δεν ειναι ολα ετσι οπως τα παρουσιαζετε...εχω χασει κι εγω μωρο εχεις χασει κι εσυ και τοσες αλλες κοπελες οκ?πως ησουν ψυχολογικα ραμονακι μου?ποσος καιρος περασε για να σταθεις ξανα στα ποδια σου?πως τα εβλεπες ολα γυρω σου? εγω εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου,δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο,δεν ηθελα να μιλω στο τηλ,δεν ηθελα το εξω,το μονο που εκανα ηταν κλαμα και μοιρολοι... ο καθενας συμπεριφερετε με διαφορετικο τροπο..η μαρινιω μπορει να το εκανε αυτο αθελα της να ξεσπουσε με αυτο τον τροπο..εσυ εβαλες προσφατα ενα τικερακι που και αυτο το βλεπουμε και ποναει....τι να κανουμε δηλαδη? να σου βαλουμε χερι?αυτο αισθανθηκες ετσι ηθελες να εκφραστεις...μη βγαζετε συμπερασματα αδικα...

mama_xina έγραψε:

λοιπον το θεμα μου δεν ειναι αν ειναι αληθινη αλλα οτι κανει συναισθηματικο πολεμο σε αρκετα ατομα και γενικως ειναι σαν την αδικη καταρα που θελει να πνιξει τη χαρα του κοσμου!και κοιταξε στο λεω εγω που πραγματικα μονο μαυρα συννεφα βλεπω στη ζωη μου αλλα δε μπαινω στη χαρα του καθενα να του λεω διαφορα για να επισκιασω το καθε χαρουμενο γεγονος.

Ηταν αναγκη να γινει αυτο το μπαχαλο στο μαμμυ επειδη υπαρχουν ενδειξεις οτι ενα μελος εχει προβλημα συμπεριφορας? Εγω αυτο καταλαβα απο αυτα που γραφεις. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ψευτικη ή fake. Εφοσον σας χαλα η Μαρινιω μη την κανετε παρεα! Βρειτε τα μεταξυ σας βρε αδελφε! ;)

γωγακι ναι εχασα το μωρο μου αλλα χελοου δεν ετρεξα να το πω μετα απο λιγες ωρες εδω!

σορρυ σε σεβομαι αλλα το τικερακι το εβαλα γιατι εμενα μου δινει δυναμη κ οχι για να ριχνω τον κοσμο να με λυπατε και τετοια.αλλα γιατι νιωθω πλεον ανετα να μιλησω γιαυτο.τελος.

ολα και ολοι εχουν ορια.και το ψεμμα εχει ορια.απο την αλλη αν παιρνεις χαπια καθεσαι σπιτι σου εχεις τους γιατρους σου και σε προσεχουν μην πεσεις ψυχολογικα...δεν μπαινεις να τρομοκρατησεις τον κοσμο οτι χανεσαι σβηνεις κ μετα εξαφανιζεσαι

γωγακι έγραψε:

εγω ενα θα πω...το ξεφτιλισατε...το τραβατε ακομα...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ για την (ανακαλυψη)ελεος φτανει ντροπη...

na giasi to stoma sou!!!! :kiss:

γωγακι έγραψε:

ραμονακι δεν ηταν αναγκη να κανεις τον κοπο να βαλεις το κατεβατο.ξερω τι εννοειτε.εχω κατσει κι εχω διαβασει αρκετα απο αυτα που εχει πει η μαρινιω μας..δεν ειναι ολα ετσι οπως τα παρουσιαζετε...εχω χασει κι εγω μωρο εχεις χασει κι εσυ και τοσες αλλες κοπελες οκ?πως ησουν ψυχολογικα ραμονακι μου?ποσος καιρος περασε για να σταθεις ξανα στα ποδια σου?πως τα εβλεπες ολα γυρω σου? εγω εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου,δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο,δεν ηθελα να μιλω στο τηλ,δεν ηθελα το εξω,το μονο που εκανα ηταν κλαμα και μοιρολοι... ο καθενας συμπεριφερετε με διαφορετικο τροπο..η μαρινιω μπορει να το εκανε αυτο αθελα της να ξεσπουσε με αυτο τον τροπο..εσυ εβαλες προσφατα ενα τικερακι που και αυτο το βλεπουμε και ποναει....τι να κανουμε δηλαδη? να σου βαλουμε χερι?αυτο αισθανθηκες ετσι ηθελες να εκφραστεις...μη βγαζετε συμπερασματα αδικα...

ksana na agiasei to stoma sou!!

mama_xina έγραψε:

γωγακι ναι εχασα το μωρο μου αλλα χελοου δεν ετρεξα να το πω μετα απο λιγες ωρες εδω!

σορρυ σε σεβομαι αλλα το τικερακι το εβαλα γιατι εμενα μου δινει δυναμη κ οχι για να ριχνω τον κοσμο να με λυπατε και τετοια.αλλα γιατι νιωθω πλεον ανετα να μιλησω γιαυτο.τελος.

ολα και ολοι εχουν ορια.και το ψεμμα εχει ορια.απο την αλλη αν παιρνεις χαπια καθεσαι σπιτι σου εχεις τους γιατρους σου και σε προσεχουν μην πεσεις ψυχολογικα...δεν μπαινεις να τρομοκρατησεις τον κοσμο οτι χανεσαι σβηνεις κ μετα εξαφανιζεσαι

διαβασες καλα αυτα που εγραψα ραμονακι? αν ναι,τοτε δε μπορουμε να συνενοηθουμε... :(:(:(:(

marianda έγραψε:

εγω ενα θα πω το ξεκατινιασμα σε ολο το μεγαλειο, μας κανατε ενα μαμμυ μπαχαλο για αλλη μια φορα και το μαμμυ ΔΕΝ ειναι αυτο, εχει αξιολογα κοριτσια με πραγματικο επιπεδο σεβασμου και συμπεριφορας!!!

Συμφωνώ 100%!

Πάψτε πια τη φαγωμάρα! Έχει καταντήσει αηδία.

Το ίντερνετ αυτά έχει.

Η ανωνυμία αυτά έχει.

Αν δε μπορείτε να συμβιβαστείτε με αυτό, απλά δε μπορείτε να συνυπάρχετε σε ένα τέτοιο φόρουμ.

'Η θα αντιμετωπίζεις τους πάντες με δυσπιστία, καχυποψία και προκατάληψη (συνήθως αυτό αδικεί τους πολλούς!) ή θα τους αντιμετωπίζεις καλοπροαίρετα, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Ή θα'σαι ειλικρινής με τους άλλους και θα μοιράζεσαι αυτά που θέλεις να μοιραστείς μαζί τους (όλα, ένα μέρος, πάντως αλήθειες) ή θα παρουσιάζεις ένα μέρος της αλήθειας σου (αυτό που σε βολεύει ή έτσι όπως θα το ήθελες) ή και κανένα (παρουσιάζοντας έναν φανταστικό εαυτό που επίσης σε βολεύει).

Από κει και πέρα, το πόσο αφήνετε η καθεμιά από σας να σας επηρεάζει η κάθε ιστορία που διαβάζετε εδώ μέσα, αυτό είναι εντελώς προσωπική σας υπόθεση. Π.χ. διαβάζω από κάποιες κοπέλες ότι αποφεύγουν να μπαίνουν σε θέματα που ασχολούνται με την απώλεια ή με δυσκολίες στην εγκυμοσύνη κλπ, γιατί επηρεάζονται άσχημα. Καλά κάνουν!! Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνουν την ψυχολογία τους με κάτι που δεν το αντέχουν!

Σε ένα φόρουμ υπάρχουν χιλιάδες θέματα. Αλλά υπάρχει και η επιλογή να διαβάσεις ή να μη διαβάσεις ένα θέμα. Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει κλικ κάπου!

Ο καθένας μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, αρκεί να συνειδητοποιεί τι είναι αυτό που τον προσβάλει, τι είναι αυτό που τον ενοχλεί, τι είναι αυτό που δεν ανέχεται.

Αυτό είναι το ίντερνετ.

Πάρτε το απόφαση και κάντε τις επιλογές σας.

γωγακι μου δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε διοτι πολυ απλα σκεφτεσαι σαν μανα και προσπαθεις να προστατευσεις την κορη σου εστω και εικονικη.

οποτε δικαιολογω καθε σου αντιδραση.

οποτε κατσε να περασει λιγο ο καιρος και πιστεψε με δε θα κρατησω κακια για τιποτα διοτι ξερω οτι εχεις μεγαλη καρδια.

επειδη τυχαινει να ειμαι πεντακαθαρος ουρανος οτι απορια εχεις για οτι ειπα ρωτα με δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης.νομιζω ημουν ξεκαθαρη για ολαααα

mama_xina έγραψε:

γωγακι μου δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε διοτι πολυ απλα σκεφτεσαι σαν μανα και προσπαθεις να προστατευσεις την κορη σου εστω και εικονικη.

οποτε δικαιολογω καθε σου αντιδραση.

οποτε κατσε να περασει λιγο ο καιρος και πιστεψε με δε θα κρατησω κακια για τιποτα διοτι ξερω οτι εχεις μεγαλη καρδια.

επειδη τυχαινει να ειμαι πεντακαθαρος ουρανος οτι απορια εχεις για οτι ειπα ρωτα με δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης.νομιζω ημουν ξεκαθαρη για ολαααα

οχι κοριτσακι μου δεν προστατευω κανεναν,απλα δε μου αρεσει η αδικια και το πως χειριστηκατε το ολο θεμα..δεν επρεπε να ανοιχτει το θεμα..ας της το ελεγες κατ'ιδιαν η'ας την εκανες περα κι εσυ κι οποιες αλλες ενοχλουσε η σταση της μαρινιως...

μαρινιω μαθε να βαζεις φρενο στη ζωη σου κοπελα μου.μαθε που σταματαει η ζωη και που αρχιζει το παραλογο.σεβομαι την κατασταση σου αλλα σε παρακαλω πολυ βρες λιγη αξιοπρεπεια και κοψε το θεματακι εδω,κοψε το δουλεμα και αλλαξε συζητηση διοτι πολυ απλα δεν εχεις καταλαβει τι γινετε εδω και ποιο ειναι το προβλημα.οποτε δεν υπαρχει λογος να κουραζεις το μυαλουδακι σου με πραγματα αγνωστα για σενα.

την λεξη αξιοπρεπεια την γνωριζεις φανταζομαι...εγω θα κρατησω πολυ απο αυτην για το ατομο μου.φροντησε να κρατησεις και εσυ λιγη για σενα διοτι οπως εχω χιλιοπει υπαρχουν ορια.

mi xanavaleis to eseis......egw to thema me sena to klisa exthes....k telos.....den asxolithika katholou mazi sou epita apo skepseis kai suzitiseis pou m dinoun na katalavw oti exeis provlima kai xriazese tin epivlepsi enos giatrou!!!!dexomai tin epithesi simera xwris na exw milisei gia sena!!!!!!den me endiafereiss den se endiaferw k telos..min xanaferthei to onoma mou kai genika uponoithei kati gia mena giati kurastika...eipa osa eipa exthes pou ta pisteuw akoma alla xexaasa kati anthrwpou me psixologika provlimataa den mporoun na vron akres opote kali dunami mariniw euxomai na vreis in psixi sou grigora!!!min me xanaenoxlisete sas parakal gia auto to thema...

λοιπον λενε οτι οι δρακοι επαψαν να υπαρχουν οταν ο κοσμος σταματσε να πιστευει σε αυτους.

δεν εχω τιποτε αλλο να πω.

γωγακι μου συγγνωμη αλλα εχεις κανει ενα μεγαλο φαουλ...οσον αφορα την κελλυ.δε θα το αναλυσω αλλο διοτι το θεμα εληξε απλα αν σου ειναι ευκολο κανε τον κοπο να δεις αν οντως ησουν δικαιη σε αυτο το θεμα.συγγνωμη κιολας που ανακατευομαι αλλα ηταν λαθος παρεξηγηση αυτο το σημειο σημερα!ενταξει????

kelly24 έγραψε:

mi xanavaleis to eseis......egw to thema me sena to klisa exthes....k telos.....den asxolithika katholou mazi sou epita apo skepseis kai suzitiseis pou m dinoun na katalavw oti exeis provlima kai xriazese tin epivlepsi enos giatrou!!!!dexomai tin epithesi simera xwris na exw milisei gia sena!!!!!!den me endiafereiss den se endiaferw k telos..min xanaferthei to onoma mou kai genika uponoithei kati gia mena giati kurastika...eipa osa eipa exthes pou ta pisteuw akoma alla xexaasa kati anthrwpou me psixologika provlimataa den mporoun na vron akres opote kali dunami mariniw euxomai na vreis in psixi sou grigora!!!min me xanaenoxlisete sas parakal gia auto to thema...

na se rwthsw kati????????Esy giati asxolithikes me mena kai aneferes onoma e???esy isoun h prwth pou me katigorhses kai twra les den eipa tipota gia sena kai den anaferthika se sena???????????????

e??????????????????hello!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

EIPA TELOS KAI TELOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEN MILISA GIA ESENA SIMERA!!!!DIAVAZE TI LEW!!!EIPA UATA POU PA EXTHES KAI XANADIASE TI EIPA!!!EXEIS PSIXOLOGIKA PROVLIMATA OPOTE O THEOS MAZI SOU!!DEN THA ASXOLITHW KATHOLOU PLEON!!OUTE GIATROS EIMAINA SE VOITHISW OUTE MESW ENOS PC MPORW NA KANW KATI!!ESU XEREIS TI KANEIS....KALO VRADU!!

ρε συς σταματηστε τι ειναι αυτο παλι?ελεος πια 13 σεληδες.δεν της πρωλαβα και ολες.οποια νωμηζει οτι η αλλη ειναι ψεφτηκη να μην της απανταη.

κριμα και εισαι νεα!

τελος παντων μπαινω για να πω κατι στη βουλα:καληνυχτααα

συγγνωμη που κανω καταχρηση του θεματος αλλα βαριεμαι να περιμενω να απαντησει.χαχαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...