Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

LOIPON OSES DILWNOUN MIA APOVOLH AYTES POU KATHGOREITE EMENA RWTHSTE TES OOOOOLOOOO TO ISTORIKO KAI META VGALTE PORISMA!!!OK??????????

AYTH ONTWS HTAN ALITHINH APOVOLH,AYTH OOOXI!!!!!!!!!!!!!!!

XAXXAXAXAXA GIA GELIA EINAIII REEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 133
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαρινιω μου, δεν σε ξερω, δεν με ξερεις και πολυ καλα.

Λιγο με ενδιαφερει αν εισαι ψευτικη η οχι.

Αλλα βρε κοπελα μου, πως να σου το πω!

Εισαι αρκετα θρασσης και το υφος που μιλας καθε αλλο απο πληγωμενο και προσβεβλημενο ατομο διχνεις!

Θελει, λιγα λογια και σταρατα!

Οποια σε πιστεψει, εχει καλως!

Δεν ξερω, αλλα οι εκφρασεις τυπου "ρεεεεεεεεε!"

και το να μπαινεις σε καποιο θεμα που ανοιγει μια κοπελια να πει τον πονο της και την προϊδοποιεις, για μενα, προσβαλλεις ολλο το μαμμυ και εχεις ριξει πολυ το επιπεδο σου στα ματια τα δικα μου.

Δεν σε ενδιαφερει τι λενε.

Εχεις κανει τον κυκλο σου και ορισμενα ατομα σε πιστευουν.

Ασχολησου λοιπον με οσους αξιζουν κατα τα λεγωμενα σου και αγνωεισαι τους υπολοιπους!

Αυτο θα εκανα εγω εαν με βγαζατε ψευτικη! :P

Eleny2 έγραψε:

Μαρινιω μου, δεν σε ξερω, δεν με ξερεις και πολυ καλα.

Λιγο με ενδιαφερει αν εισαι ψευτικη η οχι.

Αλλα βρε κοπελα μου, πως να σου το πω!

Εισαι αρκετα θρασσης και το υφος που μιλας καθε αλλο απο πληγωμενο και προσβεβλημενο ατομο διχνεις!

Θελει, λιγα λογια και σταρατα!

Οποια σε πιστεψει, εχει καλως!

Δεν ξερω, αλλα οι εκφρασεις τυπου "ρεεεεεεεεε!"

και το να μπαινεις σε καποιο θεμα που ανοιγει μια κοπελια να πει τον πονο της και την προϊδοποιεις, για μενα, προσβαλλεις ολλο το μαμμυ και εχεις ριξει πολυ το επιπεδο σου στα ματια τα δικα μου.

Δεν σε ενδιαφερει τι λενε.

Εχεις κανει τον κυκλο σου και ορισμενα ατομα σε πιστευουν.

Ασχολησου λοιπον με οσους αξιζουν κατα τα λεγωμενα σου και αγνωεισαι τους υπολοιπους!

Αυτο θα εκανα εγω εαν με βγαζατε ψευτικη! :P

Συμφωνώ με την Ελενη! Μαρινιω μου εφόσον αναπολείς και το μαμμυ του 2008 καν το και πραξη!

επειδη ειμαι ανθρωπος που την αποψη του θα τη στηριζει ο κοσμος να γυρισει αναποδα...θελω να πω κατι και μετα ας με μισησεις και εσυ και οι γιατροι σου και ολο το μαμμυλαντ !ξερω ποια ειμαι,ξερω τι ειμαι,ξερω τι λεω και εχω και καποιο σεβαστο επιπεδο μορφωσης...οποτε δεν δεχομαι να κοροιδευουν την νοημοσυνη μου!

δεν ξερω αν το παρατηρισατε αλλα δεν ειπα εγω πρωτη οτι η καλη μας μαρινιω (που ολα τα κακα της μοιρας εχουν πεσει πανω της και εντελως τυχαια προσπαθει να επισκιασει καθε χαρα εδω μεσα)....δεν ειπα εγω οτι εισαι ψευτικη!

μαρινιω συγγνωμη αλλα για το μονο που δεν μετανιωνω ειναι που δεν ημουν η πρωτη που ειπε οτι εισαι μουφα.μονο γιαυτο μετανιωνω...επρεπε να σταματησω να εχω αμφιβολιες και καλους τροπους!

δεν ειμαι απο τα ατομα που κανουν επισοδιακες αποχωρισεις ουτε απο τα κοριτσακια που θα τρεξουν να κλαφτουν για να τις λυπηθει καποιος και να τους δωσει σημασια...ειμαι 22σχεδον ετων,εχω το θαρρος της γνωμης μου,με μεγαλωσαν με τροπους και αρχες,εχω περασει δυσκολα αλλα εχω ζησει κ ομορφα πραγματα στη ζωη μου και εχω με τι αλλο να ασχολειθω...απλα οπως και πολλες απο εσας μπαινω εδω για την παρεα βρε αδερφε...και δεν δεχομαι καποια ατομα να κρυβονται πισω απο την ασπιδα του ιντερνετ και να μπαινουν μονο κ μονο για να σκορπισουν τον πονο και τον πανικο!οκ εχεις ενα προβλημα πες το ανοιξε την καρδια σου αλλα μην μπαινεις οπου να ναι να μιλησεις για πονο κ κακο!σεβομαι τις γυναικες που περιμενουν καθε μηνα με το τεστ ωορηξιας τον πελαργο,σεβομαι αυτες που περνανε την πιο ομορφη φαση της ζωης τους,σεβομαι και αυτες που η ζωη δεν τους φερθηκε σωστα....γιαυτο ενα πραγμα θα σου πω κοριτσακι....ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

επ δεν εβρισα αλλα ουφ το εβγαλα απο μεσα μου!

ελατε λιθοβοληστε με που ειμαι κακια μαγισσα και πληγωνω την καιμενη μας...αντε μωρε τι φοβαστε θα παει να κλαφτει τωρα για να την λυπηθουν!

οποια θελει να με βρισει ας το κανει ελευθερα δεν με πειραζει...ααα αν θελετε στειλτε τα καντιλια σας σε ΠΜ για να μην εκτεθειτε!

με πολυ αγαπη...Ραμονα.

συγγνωμη αν προσεβαλλα καποιον αλλα δεν αντεχα.

egw koritsia eimai 4 mhnes melos sto mammyland kai den mporw na sugkrinw to pws htan to mammy prin apo 2 xronia.kapws etsi to gnwrisa.auto pou me provlhmatizei einai giati na 8elei kapoios na upodu8ei ena allo proswpo kai mia allh katastash?ax vre koritsia ti proswpeia einai auta?nai men den me peirazei an kapoios einai pseutikos h' oxi efoson h sxesh mas(oxi me oles) periorizetai mono se merikes erwthseis-apanthseis.apantame allwste se 8emata pou travane th prosoxh mas.afeterou de omws eimaste edw giati kata8etoume kapoious provlhmatismous mas,anhsuxies mas,ton pono mas,th xara mas,th luph mas..giati akoma kai edw na uparxei pseutia?pote den mphka sth diadikasia na skeftw oti kapoia apo edw mesa einai pseutikh!pote!kai ekplhssomai pragmatika me auto to post pou diavazw.

vre koritsia,eimaste edw gia na anakoinwsoume to wraiotero pragma pou mporei na sumvei se mia gunaika(TO THAUMA THS ZWHS),na moirastoume th xara twn koritsiwn pou ta exoun kataferei kai thn agwnia oswn prospa8oun kai polla alla,den einai krima na analwnomaste se mikrothtes?as pathsoume delete kai as ksekinhsoume pali apo thn arxh!! :):):)

bβρε ραμονακι μου ......

σεβομαι κ δεχομαι την αποψη σου αληθεια σου λεω

αλλα οκ ο καθενας εχει την αποψη του για την καθε μια μας

δ υπαρχει λογος να σε πει καποιος κακια μαγγισα η να σε βρισει

ειναι η αποψη σου αυτη κ ειναι σεβαστη.....

αλλα σταματιστε βρε κοριτσια ειμαστε εδω γιατι μας αρεσει

για να μαθουμε πραγματα που δ ξερουμε για παρεα οπως λεει κ η ραμονα

γιατι θα πρεπει να γινοντε ολα αυτα δ το καταλαβαινω

στεναχωριεμαι πολυ με ολο αυτο το θεμα δ ξερω καντε οτι καταλαβαινετε

φιλακια πολλα

ραμονακι θα τα πουμε την κυριακη πινοντας το καφεδακι μας !!!! :P:D

ολο εξω με πεταει αμαν!!! :kiss::kiss:

Δεν ξέρω αν η Μαρινιώ είναι ψεύτικη ή αληθινή.... δε θυμάμαι καν αν έχω απαντήσει σε θέμα της (καθόλου απίθανο)... δεν έχω διαβάσει το θέμα που προηγήθηκε αυτού.... γενικά, δεν έχω το χρόνο να αναλύω την κάθε δημοδιευση του καθενός για να δω αν φασκει κι αντιφάσκει κ αν είναι αληθινός ή όχι... ΑΛΛΑ μόνο και μόνο από τις δημοσιεύσεις της Μαρινιώς στο συγκεκριμένο θέμα μου δείχνει ένα άτομο ανώριμο που ρίχνει πολύ το επίπεδο. Οποια κ αν μίλησε, ότι κ αν είπε υπήρχε ένα επίπεδο στον τρόπο που εκφραζόταν. Στον τρόπο της Μαρινιώς... ΚΑΝΕΝΑ!! Αληθινή ή ψεύτικη, εγώ δε θα ασχοληθώ με ένα τέτοιο άτομο. . . Τα greeklish κεφαλαία και τα "ρεεεεεεε" σ' αυτούς που σε ανέχονται κοπελιά!! Αντε τώρα..!!

mama_xina έγραψε:

επειδη ειμαι ανθρωπος που την αποψη του θα τη στηριζει ο κοσμος να γυρισει αναποδα...θελω να πω κατι και μετα ας με μισησεις και εσυ και οι γιατροι σου και ολο το μαμμυλαντ !ξερω ποια ειμαι,ξερω τι ειμαι,ξερω τι λεω και εχω και καποιο σεβαστο επιπεδο μορφωσης...οποτε δεν δεχομαι να κοροιδευουν την νοημοσυνη μου!

δεν ξερω αν το παρατηρισατε αλλα δεν ειπα εγω πρωτη οτι η καλη μας μαρινιω (που ολα τα κακα της μοιρας εχουν πεσει πανω της και εντελως τυχαια προσπαθει να επισκιασει καθε χαρα εδω μεσα)....δεν ειπα εγω οτι εισαι ψευτικη!

μαρινιω συγγνωμη αλλα για το μονο που δεν μετανιωνω ειναι που δεν ημουν η πρωτη που ειπε οτι εισαι μουφα.μονο γιαυτο μετανιωνω...επρεπε να σταματησω να εχω αμφιβολιες και καλους τροπους!

δεν ειμαι απο τα ατομα που κανουν επισοδιακες αποχωρισεις ουτε απο τα κοριτσακια που θα τρεξουν να κλαφτουν για να τις λυπηθει καποιος και να τους δωσει σημασια...ειμαι 22σχεδον ετων,εχω το θαρρος της γνωμης μου,με μεγαλωσαν με τροπους και αρχες,εχω περασει δυσκολα αλλα εχω ζησει κ ομορφα πραγματα στη ζωη μου και εχω με τι αλλο να ασχολειθω...απλα οπως και πολλες απο εσας μπαινω εδω για την παρεα βρε αδερφε...και δεν δεχομαι καποια ατομα να κρυβονται πισω απο την ασπιδα του ιντερνετ και να μπαινουν μονο κ μονο για να σκορπισουν τον πονο και τον πανικο!οκ εχεις ενα προβλημα πες το ανοιξε την καρδια σου αλλα μην μπαινεις οπου να ναι να μιλησεις για πονο κ κακο!σεβομαι τις γυναικες που περιμενουν καθε μηνα με το τεστ ωορηξιας τον πελαργο,σεβομαι αυτες που περνανε την πιο ομορφη φαση της ζωης τους,σεβομαι και αυτες που η ζωη δεν τους φερθηκε σωστα....γιαυτο ενα πραγμα θα σου πω κοριτσακι....ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

επ δεν εβρισα αλλα ουφ το εβγαλα απο μεσα μου!

ελατε λιθοβοληστε με που ειμαι κακια μαγισσα και πληγωνω την καιμενη μας...αντε μωρε τι φοβαστε θα παει να κλαφτει τωρα για να την λυπηθουν!

οποια θελει να με βρισει ας το κανει ελευθερα δεν με πειραζει...ααα αν θελετε στειλτε τα καντιλια σας σε ΠΜ για να μην εκτεθειτε!

με πολυ αγαπη...Ραμονα.

συγγνωμη αν προσεβαλλα καποιον αλλα δεν αντεχα.

Αν και σχεδόν 22, όπως είπες, μίλησες πάρα πολύ σωστά!! Μπράβο σου!!! Μακάρι να είχαν το επίπεδό σου και κάποιοι άλλοι της ηλικίας σου!

μαρινιω συγγνωμη αλλα για το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν ημουν η πρωτη που ειπε οτι εισαι μουφα.μονο γιαυτο μετανιωνω...επρεπε να σταματησω να εχω αμφιβολιες και καλους τροπους!

σορρυ επρεπε να το διορθωσω γιατι ηταν ακαταλαβιστηκο μεσα στη συγχηση μου!

Sugnwmh pou paremvainw se auto to 8ema.Eimai arketa kainourgia kai den anhkw se kamia omada ,apla pisteuw pws eimai san oles edw mesa tis gunaikes pou kanoun oneira kai pou gureuoun mia elpida.

Den kserw kata poso eusta8ei olo auto to 8ema peri pseutikwn istoriwn kai loipa.

To mono pou 8a h8ela na pw einai pws an den kanw la8os h Mariniw exei ena post to "giati efuges?",to opio mekane na klapsw polu mia kai to peristatiko mou einai akoma polu nwpo kai to tragoudi ths htan auta pou leei h kardia mou.

Den kserw an eisai alh8inh h pseutikh apla epeidh exw perasei auto to louki ths apwleias 3 fores me tis 2 teleutaies fores me polu tromaktino tropo,8a euxomoun eilikrina mesa apo thn kardia mou natan mia istoria ths fantasias sou kai na mh gnwriseis esu kai kamia gunaika na gena ena mwro kai to mono pou na prolavainei na dwsei sto paidi ths einai ena fili prin to kapson se klivano h to 8apsoun omadika.....Makari natan mia aplh istoria gia sena kai oxi empeiria...

Auto to euxomai se olous sas....Autes oi istories as einai gia tis perisoteres dimiourghmata fantasias kai emeis pou to zhsame namaste oi eksaireseis.

Agaph se olous koritsia kai upomonh..

υγ. και εγω ενα θαυμα περιμενω: να καθαρισει ο ουρανος απο μαυρα συννεφα που δεν αφηνουν την χαρα να λαμψει και προσπαθουν συνεχεια να την επισκιαζουν!

συγγνωμη κελλυ δεν αντεχα να μην το πω!ξες εσυ τι εννοω!φιλια

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΛΑΔΗ Η ΜΑΡΙΝΙΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΨΕΜΑ";;;;;;;ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΥΠΗ ΤΗς.ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΥΤΑΝ ΑΓΚΥΟΣ ΠΗΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΑΡΑΧΤΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ KELLY24 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ.

κελυ η κελλυ24 ειναι φεικ!αστα η κοπελα ειναι πολυ κακια!

ετσι για να μαθεις που δεν ερχεσαι κελλιτσα να μου σιδερωσεις!

χαχαχα

εννοειτε οτι δεν ειναι μουφα η κελυ!!απλα ειναι κακια και δε με βοηθαει με τα ασιδερωτα!!

kelly24 έγραψε:

m.................akou na sou pwww oxi astiakia me to k..... mou ntaxei??Xaxaxaxa

Και κάπου εδώ μπαίνω εγώ να διαβάσω το θέμα και βλέπω τα .....

κοσμητικά!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ωπα, λέω!Αυτές ξεκατινιάζονται!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μα είσαστε μουρλές τελικά εσείς οι δύο???????????????????????????

Πείτε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Ραμόνα και Κέλλυ24)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Ακόμη δε με χώρισε ο άντρας μου,οπότε όλα καλά!

Ξεθύμωσε!Μου έκανε και φραπεδάκι το απόγευμα και

τώρα τσαγάκι..............

Το καλό μου.............. :silly:

Απλά θα ελαττώσω τις επισκέψεις μου εδώ μέσα για να

κάνω και κανένα σίδερο που και που!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...