Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Εγω παντως οταν μπηκα στο mammy πριν 1,5 χρονο,ισως κ λιγο παραπανω...δεν θυμαμαι...δεν ηταν ετσι τα πραγματα,εκτος κι αν ηταν κ δεν το ειχα παρει ειδηση..

Ακουστε κοριτσια...εγω γενικα σαν ανθρωπος ειμαι πολυ συναισθηματικος κ δενομαι γενικα κ με ανθρωπους κ με καταστασεις.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειμαι κανενα χαζοχαρουμενο κ μπορει ο καθενας να με κανει οτι θελει.

Ενταξει απότι καταλαβα τελικα,παντα ολο κ κατι θα ξεφυτρωνει. Οσον αφορα για τη συγκεκριμενη κοπελα, που ξεσπασε παλι ολο αυτο, εγω δεν πιστευω πως λεει ψεματα αλλα κ οχι ολη την αληθεια...κατι πηγε να πει κ το ξαναμαζεψε.Τελος παντων θελω να πω πως πιστευω πως η συγκεκριμενη κοπελα δεν το κανει επιτηδες,πρεπει να εχει πολλα ψυχολογικα προβληματα,φαινεται και απ΄τον τροπο που μιλαει κ απο αυτα που γραφει κατα καιρους,υπαρχει παντα μια υπερβολη σε οσα εκφραζει.

Προς Θεου δεν παω να κανω τον ψυχολογο,αλλα θελω να σας βαλω να σκεφτητε κ την αλλη πλευρα...μηπως αυτο το κοριτσακι θελει τη βοηθεια μας;τη στηριξη μας;μηπως οι κοπελες που εχουν δεθει πιο πολυ μαζι της,να την πλησιασουν κι αλλο κ να τη βοηθησουν;

Εγω κοριτσια μεσα απο ολα αυτα που γραφει κατα καιρους βλεπω εναν ανθρωπο που ψαχνει απεγνωσμενα φιλους,συμπαρασταση κ.τλ.

Οχι,εδω μεσα δεν ειναι ψυχοθεραπευτηριο αλλα δεν ειναι και ενα site που προσφερει η καθεμια μας οικειοθελως δυο λογια παρηγοριας εκει που θα μας ζητηθει;

Εγω προτεινω το ιδιο να κανουμε κ τωρα κ οποτε ξαναχρειαστει.Δεν χρειαζεται να φτανουμε σε τραβηγμενα πραγματα.Και στο κατω-κατω,ενταξει...δεν κινδυνευουμε κ απο τιποτα...κι αν κατι μας φαινεται πολυυυυ τραβηγμενο η κατι μας βρωμαει...δεν απανταμε κ τελειωσε η ιστορια...δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινομαστε σκατα,καθε φορα που ξεφυτρωνει κατι τετοιο,ειναι δεν ειναι αληθινο...;

Εγω τον περασμενο μηνα αποφασισα να βγω...ηταν σωστο;οχι αλλα κ εγω φερθηκα παρορμητικα.Μολις ομως καταλαβα οτι εχει συμβει στη ζωη μου,το ονειρο,το απιαστο,αυτο που τοσους κ τοσους μηνες κυνηγουσαμε μαζι με τοσα κοριτσια απο εδω μεσα,δεν μπορουσα να μην μπω κ να το μοιραστω μαζι σας.

Λοιπον,εν ολιγοις,προτεινω να κλεισει το θεμα εδω,δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι αλλο,οσες ειμαστε καιρο εδω εχουμε κανει πλεον τις επιλογες μας,εχουμε γνωρισει απο κοντα καποια ατομα,ξερουμε που να απευθηνομαστε,οκ...τελος.Ας μην χαλαμε αυτην την ωραια παρεα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 133
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Marietta2010 έγραψε:

Βρε κοριτσακια καλημερες!!!

.......Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα γινουμε εμεις δικαστες και Θεοι για να κρινουμε μεσα απο αυτα που βλεπουμε εδω μεσα.

Γιατι παιρνετε ρολους και δημιουργητε ρολους που δεν πρεπει??

Υπαρχουν διαχειριστες και αν τοσο πολυ σας ενοχλει καποιος αναφερθειτε εκει , αυτη ειναι η δουλεια τους .

Κανενας δεν ξερει 100% τι περναει ο αλλος Κανενας δεν ξερει το παρελθον του αλλου.Απλα μοιραζομαστε αυτα που βιωνουμε σαν μανες γυναικες οπως θελετε πειτε το.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ο Καθένας έχει τους λόγους του που μπαίνει εδώ μέσα κια σαφώς περιμένει διαφορετικά πράγματα. Το πρόβλήμα που βλέπω εγώ είναι ότι τέτοια θέματα γεμίζουν πολλές σελίδες χωρίς λόγο με αμφότερη εκτόξευση κακιών, και στο τέλος μοιάζει όλο αυτό το φορούμ ένα ατελείωτο κουτσομπολιό. Για να δούμε πόσες σελίδες θα γεμίσουν πάλι. Πάντως ένα έχω να πω στη Μαρινιώ: Τα θέματα που βάζεις, όπως και αν τα θεωρήσει κάποιος(για μένα οι τίτλοι που χρησιμοποιείς είναι πού βαρύγδουποι και το ύφος αρκετά μελοδραματικό, στο λέω σαν φιλόλογος)έχεις καταφέρει να απασχολείς πολύ κόσμο. Και μόνο γι΄αυτό συγχαρητήρια!!!

Καλημέρα,

Πήρα και εγώ μέρος χθές στο θέμα που άνοιξε η Ραμόνα,και καλώς ή κακώς συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν.Αν είμαι λάθος,δε ξέρω να θα το μάθουμε ποτέ αυτό, ζητάω απο τώρα συγγνώμη.Αν δεν είμαι, οκ,ας πρόσεχα...Ζουμπίτσα με κάλυψες για μια ακόμη φορά.Και εγώ πιστεύω οτι είναι υπαρκτό πρόσωπο η Μαρινιώ,και εγώ έκλαψα με την ιστορία της,και έτρεχα στο pc να δω τι γίνεται.Έτσι είμαι εγώ.Αφήνομαι στα συναισθήματα μου.Οπότε αν κάτι απο όλα αυτά είναι λάθος θα ξαναζητήσω Συγγνώμη.Αν όμως όντως Μαρινιώ μου έχεις περάσει όλα αυτά και τα έχεις φουσκώσει λίγο ή πολύ, ή δεν τα έχεις περάσει και απλά τα γράφεις, τότε ...τι να πω..εύχομαι να ηρεμήσεις και να βρεις τον ευαυτό σου.Γιατί σίγουρα κάτι σου συμβαίνει.Αυτά...καλημέρα

Σαφώς και αυτού του είδους η επικοινωνία, μέσω διαδικτύου, σου δίνει το "δικαίωμα" να λες ό,τι θες. Αυτό όμως είναι το ζητούμενο? Γίνεται κάποιος διαγωνισμός και δεν το ξέρω?

Εν πάσει περιπτώσει νομίζω θα ήταν καλύτερο να μην υπήρχε τόσο έντονο το στοιχείο της υπερβολής στη μεταξύ μας επικοινωνία. Είναι πάρα πολύ σωστή η άποψη της Crazy ότι δεν πρέπει να ταυτιζόμαστε αλλά να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με κάποια επιφύλαξη. Εγώ μπορώ πλέον και το κάνω. Τι γίνεται όμως με όσες κοπέλες δεν μπορούν? Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη για την οποία γίνεται λόγος από την αρχή σχεδόν που ήρθα στην παρέα σας. Και πραγματικά κουράστηκα!! Η μοναδική κάθε μήνα με τα ίδια και τα ίδια. Καθυστέρηση, "βιοχημικές", προβλήματα με την οικογένεια, με το σύντροφο μετά εγκυμοσύνη μετά αποβολή.... Τόσα θέματα και τόσες κοπέλες να της συμπαραστέκονται, να υποφέρουν μαζί της, να αγχώνονται, να την παρακαλάνε να κανει τεστ, να πάει στο γιατρό, να κάνει εξετάσεις.... Πραγματικά στενοχωριέμαι.. Κάθε μία από μας περνάει το δικό της λούκι και όσο και να πούμε ότι δεν επηρεαζόμαστε, δυστυχώς επηρεάζομαστε. Και προσωπικά εκνευρίζομαι με όλη αυτή την προσπάθεια συναισθηματικού εκβιασμού!! Ξέρετε όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζει λίγο τον "Πέτρο και το λύκο". Μετά από τόση υπερβολή πώς να πιστέψουμε πια ότι κάτι μέσα σε όλα αυτά τα απίθανα μελό μπορεί και να ισχύει?

ego pantos eho sokaristei kai me tous dialogous kai me tis katigories..den eixa xanadiavasei gia fake alla simfono pos den einai anagi na krinoume toso poli..mou dethike to stomaxi kompos..entaxei..ti na po..ki ego pisteuo kateutheian opoion milisei..den ipopsiazomai tipota..edo eimaste gia na simparastekomaste kai oxi na katigoroume i mia tin alli..

kalo einai na min paizoume me ton pono tou kathenos..

ki ego pisteuo pos i marinio einai poli mikri kai kapoia pragmata den mporei na ta xeiristei opos tha eprepe..kai logo ilikias einai episis pio ipervoliki apo oso tha ekrinan kapoies pos prepei na einai...

poli pithano na pernaei opos leei katathlipsi..auto mou moiazei pio alithino giati mono enas anthropos me katathlipsi niothei ton pono tou toso pio megalo pou ton ekfrazei me eikonitses ..erotiseis giati efiges??klp (kati pou to kaname kai oles ligo poli stin efiveia..kai einai xaraktiristiko tis ilikias kai tou zodiou parakalo :))to na einai kapoios ipervolikos stin ekfrasi ton sinaisthimaton tou den ton kanei automata pseuti..

kai simfono me tin tinkerbel..as to xeiristei i lena..kai as iremisoume oles..den iparxei logos..iremiaaaaaa....den menoume etsi egies..prepei na ehoume omorfa sinaisthimata..ante..

συμφωνω με το γωγακι και επισης μαρινιω αν δεν ηθελες να πεις γιατι απεβαλες δικαιωμα σου,ομως δεν μπορεις να λες τωρα στις κοπελες που ενδιαφερθηκαν για σενα και απαντουσαν στα θεματα σου οτι μονο στη rose ειπες τους αληθινους λογους

simfono kai me tin pink vevaia..pos ama les kati kai vazeis olous sto paixnidi..ofeileis na dineis exigiseis otan sou zitountai..allios apla min ta les..kai pali theoro pos logo ilikias pos ginontai auta..i allon provlimaton alla den ipraxei logos na ta lisoume oute na krinoume..mi xaliomaste proi proi..

SAS EYXARISTWWWWWWWW OLESSSS OSES ME STHRIKSATE!!!!

EIDATE TELIKA???YPARXOUN KAI ATOMA POU ME PISTEYOUN!!!!

NA STE KALA....

OPWS MPOUGATSOULA24,GWGAKI ME KALIPSES PLHRWS, KAI PIPITSAZOUZOUNA!!!

LENA SE PARAKALW PES MOU AN EIMAI APO THESSALONIKI!!!TO AYTONOHTAO DILADH!!!! :)

NA RWTHSW KATI ALLO???POTE TO MAMMY METATRAPHKE SE KATASKOPEYTIKO SITE???????????????????

APO KAPOIES SIGKEKRIMENEs?????

EYXARISTW....!!!

KAI DEN THA APODEIKSW OTI DEN EIMAI ELEFANTAS GIATI APLA DEN EIMAI!!!!!!!!!!!

FILAKIAAAAAA :kiss:

A!!!KAI OSES KOPELES EIPAN KATI TETOIO!!!

SIGNWMH KALES MOU ALLA DEN EIMAI TRELLH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KSERW POLY KALA EMENA KAI TI EXW PERASEI KAI AYTO MOY A R K E I!!!!!

PISTEPSTE ME!!!!AS MHN PISTEYOUME TON KATHENA POU VGENEI KAI FRONTOFWNAZEI O ENAS EINAI FAKE O ALLOS EINAI FAKE!!!

FTASAME STO SHMEIOOOO EDW MESA NA GINONTE POST KAI NA LENE GIA SAS EIMAI H TADE KAI DEN EIMAI FAKE GIA NA MHN GINEI PAREKSHGHSH!!!!!!!!!

POU FTASAME???/KAI OLA AYTA GIATI???

GIA KAPOIES KAXIPOPTES!!!DEN SAS ARESEI H KATHEMIA MHN THN MILATE,SVISTE THN ,TI PROSPATHEITE NA APODEIKSETE??TI NA GINETE???aSTYNOMIKOI????KAI EGW DEN XWNEYW KAPOIES APO EDW MESA KAI THEWRW OTI EINAI YPERVOLIKES ALLA TI NA KANW????NA ASXOLITHW MAZI TOYS????NA KERDISW TI???????????????????DEN EXW NA KANW ALLA PRAGMATA??????????????????????????

THA VGAINW NA LEW OTI EXASA TO MWRO MOU XWRIS NA EXW MEINEI EGGIOS OPWS EIPWTHIKAN??????????eINAI ASTEIA!!!AXXAXAXXAXAXAX

A!!!KAI TA ANTIKATATHLIPTIKA POU LETE TA ARXISA META THN APOVOLH GIATI EKLEGA KAI OI GONEIS MOUUU ME PIEZAN NA KANOUME KATI...TWRA PROSPATHW NA TA KOPSW KAI THA TO KANW

GIATI MOU MATHANE EDW KAPOIES KOPELES PWS H ZWH SYNEXIZETE!!!

DHLADH OI KOPELES POU META APO MENA MEINAN EGGIES KAI APOVALAN META APO LIGES MERES KAI KANAN POST EINAI FAKE???????????????

EINAI FAKE?????????????????????????????????????

GIATI DEN LETE AYTES FAKE?????

PEZETE ME TON PONO TWN ALLWN?????????

SAS ARESEI NA TOUS PATATE KI ALLO??????????????????????? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

EYXARISTW TON THEOOO POU DEN MARESEI NA PATAW KAI NA KRINW ALLOUS!!!

ALLWSTE H THRISKEIA MAS MAS LEEI OTI O MONOS POU MPOREI NA KRINEI KAPOION EINAI MONO O THEOS!!!

KALH SAS MERA!!!!!!!!!!!!! :kiss:

δε θα κατσω να διαβασω οοοολο το θεμα ουτε τις απαντησεις ενα πραγμα μονο θα πω...ο καιρος θα δειξει!

δεν το παιζω υπερανω ουτε κατι....δεν θα κατσω να το διαβασω γιατι πολυ απλα εχω να παω σε μια συνεντευξη και πρεπει να ειμαι ετοιμη μεχρι τις 11μιση οποτε θα μπω για λιγο σε πιο λαιτ καταστασεις...μετα που θα ξαναμπω θα διαβασω τι ειπωθικε!το λεω για να μην με πουν κοτα και οτι πηρα το εξαφανιζολ!οταν γυρησω θα παρω θεση!!τωρα παω να παρω "καφε"

τα φιλια και την αγαπη μου σε ολες και συγγνωμη αν πληγωσα κανεναν αλλα στα 21 μου ειμαι γεμματη αποριες και ενθουσιασμο...!τα λεμεεεε

mama_xina έγραψε:

δε θα κατσω να διαβασω οοοολο το θεμα ουτε τις απαντησεις ενα πραγμα μονο θα πω...ο καιρος θα δειξει!

δεν το παιζω υπερανω ουτε κατι....δεν θα κατσω να το διαβασω γιατι πολυ απλα εχω να παω σε μια συνεντευξη και πρεπει να ειμαι ετοιμη μεχρι τις 11μιση οποτε θα μπω για λιγο σε πιο λαιτ καταστασεις...μετα που θα ξαναμπω θα διαβασω τι ειπωθικε!το λεω για να μην με πουν κοτα και οτι πηρα το εξαφανιζολ!οταν γυρησω θα παρω θεση!!τωρα παω να παρω "καφε"

τα φιλια και την αγαπη μου σε ολες και συγγνωμη αν πληγωσα κανεναν αλλα στα 21 μου ειμαι γεμματη αποριες και ενθουσιασμο...!τα λεμεεεε

RAMONAKI EGW THA SINEXISW NA SE LEW ADERFOULA GIATI MOIRASTHKAME POLLA!!!

NA SAI KALA!!!

KAI ELPIZW NA ANERESEIS KAPOIA PRAGMATA OTAN DIABASEIS AYTA POU EGRAPSA EGW!!!OK????

KALH EPITYXIAAAA :kiss:

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ Κ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ????!!

ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ,ΨΩΡΙΣ ΦΕΙΚ ΑΤΟΜΑ Η ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ ΕΚΤΑΣΗ,ΒΟΗΘΑΓΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..

ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

Κ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ....

ΕΑΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ,ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΩ Κ ΝΑ ΠΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!

yiotaki!!!! έγραψε:

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!

........ΕΑΝ ΒΛΕΠΩ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ,ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ,ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΤΩ Κ ΝΑ ΠΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!

Είμαι κι εγώ έγκυος και νιώθω όπως ακριβώς εσυ! PEACE!!!Εγώ γιατί ξαναπαίρνω θέση τώρα? άντε με σιχάθηκα και μένα που αναλώνομαι σε θέματα που δεν με αφορούν.

βρε κοριτσια ειναι δυνατον????????δεν εχουμε αλλα προβληματα και ασχολουμαστε με τους fake λογαριασμους??????????εχετε την εντυπωση οτι ειναι μονο μια ή δυο αυτες που γραφουν αρλουμπες για να γελανε και να περνανε την ωρα τους????οταν μπαινουμε σε ενα τετοιο site δεν μας ζηταει καποιος το α.φ.μ. μας ή τον αριθμο της ταυτοτητας μας για να εχουμε αργοτερα να φοβηθουμε κατι απο τους fake!!!!!!ο καθενας λεει "οτι θελει" και κανενας δεν μας πιεζει να τον πιστεψουμε η οχι!νομιζω πως η καθεμια απο εμας εχει μυαλο και μπορει να καταλαβει αν κατι ειναι ψευτικο ή οχι!κι αν δεν μπορει ειναι δικο της προβλημα!!!!δεν θα κατσω να σκασω εγω γι αυτο!!!!!!μηπως και τωρα που βγηκε και τα ειπε αυτα η κελυ εγινε κατι????????ποσες πιστεψαν αυτην και ποσες την μαρινιω???50-50!!!!!!!!ε και?τι εγινε?απλα για ακομα μια φορα χωριστηκαμε σε στρατοπεδα και χαλασαμε την ζαχαρενια μας!!!!!

για εμενα ο λογος που μπαινω στο μαμμυ ειναι για να πω τον πονο μου,για να εχω μια παρεουλα να πιω τον καφε μου το πρωι,για να εχω καποιον να πω μια κουβεντουλα καποιο βραδυ που δεν θα με παιρνει ο υπνος και γενικα για να περναω καλα ρε κοριτσια!!!!!!!!τι με νοιαζει αν καποιος λεει μπουρδες ή οχι?εγω διαβαζω και πιστευω μονο αυτα που γουσταρω!και στην τελικη εγω περνω καλα?αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα!!!!κι οταν με το καλο αποφασισω-μπορεσω να ερθω σε καποια συναντηση τοτε θα μπορω σιγα σιγα να λεω οτι γνωρισα και καποιες φιλες!!!!!!!!!!

K.T.K. έγραψε:

βρε κοριτσια ειναι δυνατον????????δεν εχουμε αλλα προβληματα και ασχολουμαστε με τους fake λογαριασμους??????????εχετε την εντυπωση οτι ειναι μονο μια ή δυο αυτες που γραφουν αρλουμπες για να γελανε και να περνανε την ωρα τους????οταν μπαινουμε σε ενα τετοιο site δεν μας ζηταει καποιος το α.φ.μ. μας ή τον αριθμο της ταυτοτητας μας για να εχουμε αργοτερα να φοβηθουμε κατι απο τους fake!!!!!!ο καθενας λεει "οτι θελει" και κανενας δεν μας πιεζει να τον πιστεψουμε η οχι!νομιζω πως η καθεμια απο εμας εχει μυαλο και μπορει να καταλαβει αν κατι ειναι ψευτικο ή οχι!κι αν δεν μπορει ειναι δικο της προβλημα!!!!δεν θα κατσω να σκασω εγω γι αυτο!!!!!!μηπως και τωρα που βγηκε και τα ειπε αυτα η κελυ εγινε κατι????????ποσες πιστεψαν αυτην και ποσες την μαρινιω???50-50!!!!!!!!ε και?τι εγινε?απλα για ακομα μια φορα χωριστηκαμε σε στρατοπεδα και χαλασαμε την ζαχαρενια μας!!!!!

για εμενα ο λογος που μπαινω στο μαμμυ ειναι για να πω τον πονο μου,για να εχω μια παρεουλα να πιω τον καφε μου το πρωι,για να εχω καποιον να πω μια κουβεντουλα καποιο βραδυ που δεν θα με παιρνει ο υπνος και γενικα για να περναω καλα ρε κοριτσια!!!!!!!!τι με νοιαζει αν καποιος λεει μπουρδες ή οχι?εγω διαβαζω και πιστευω μονο αυτα που γουσταρω!και στην τελικη εγω περνω καλα?αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα!!!!κι οταν με το καλο αποφασισω-μπορεσω να ερθω σε καποια συναντηση τοτε θα μπορω σιγα σιγα να λεω οτι γνωρισα και καποιες φιλες!!!!!!!!!!

Σωστη!!!!!!!

K.T.K. έγραψε:

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Droseroula έγραψε:

Σαφώς και αυτού του είδους η επικοινωνία, μέσω διαδικτύου, σου δίνει το "δικαίωμα" να λες ό,τι θες. Αυτό όμως είναι το ζητούμενο? Γίνεται κάποιος διαγωνισμός και δεν το ξέρω?

Εν πάσει περιπτώσει νομίζω θα ήταν καλύτερο να μην υπήρχε τόσο έντονο το στοιχείο της υπερβολής στη μεταξύ μας επικοινωνία. Είναι πάρα πολύ σωστή η άποψη της Crazy ότι δεν πρέπει να ταυτιζόμαστε αλλά να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με κάποια επιφύλαξη. Εγώ μπορώ πλέον και το κάνω. Τι γίνεται όμως με όσες κοπέλες δεν μπορούν? Παρακολουθώ τη συγκεκριμένη για την οποία γίνεται λόγος από την αρχή σχεδόν που ήρθα στην παρέα σας. Και πραγματικά κουράστηκα!! Η μοναδική κάθε μήνα με τα ίδια και τα ίδια. Καθυστέρηση, "βιοχημικές", προβλήματα με την οικογένεια, με το σύντροφο μετά εγκυμοσύνη μετά αποβολή.... Τόσα θέματα και τόσες κοπέλες να της συμπαραστέκονται, να υποφέρουν μαζί της, να αγχώνονται, να την παρακαλάνε να κανει τεστ, να πάει στο γιατρό, να κάνει εξετάσεις.... Πραγματικά στενοχωριέμαι.. Κάθε μία από μας περνάει το δικό της λούκι και όσο και να πούμε ότι δεν επηρεαζόμαστε, δυστυχώς επηρεάζομαστε. Και προσωπικά εκνευρίζομαι με όλη αυτή την προσπάθεια συναισθηματικού εκβιασμού!! Ξέρετε όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζει λίγο τον "Πέτρο και το λύκο". Μετά από τόση υπερβολή πώς να πιστέψουμε πια ότι κάτι μέσα σε όλα αυτά τα απίθανα μελό μπορεί και να ισχύει?

Με κάλυψες απόλυτα!!! Αυτοί ήταν οι λόγοι που αποφάσισα να πάρω θέση σε όλο αυτό. Με είχε κουράσει και όλο αυτό δεν το άντεχα.

zaxarenia έγραψε:

ΣΥΜΦΝΩΝΩ Κ.Τ.Κ. μην χαλατε την ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ σας!!!! :laugh: :laugh:

πεστα ρε ζαχαρενια εσυ που εχεις και το ονομα και τη χαρη μηπως και σε ακουσουν!!!!!!!!!!!

Κορίτσια εγω δεν γνωρίζω καμια σας προσωπικά. Είμαι 5 μήνες μέλος στο forum μου δίνετε πολλες λύσεις με τις συζητήσεις σας, δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω κάθε μέρα. Δεν σας κρύβω οτι με χάλασε η τροπή που πήρε το θέμα πριν λίγο καιρό με μια fake κοπέλα και λίγο ξενέρωσα και το χειρότερο βλέπω να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία (μαρινιω δεν θέλω να σε προσβάλλω, δεν σε γνωρίζω και δεν υπονοώ τίποτε).

Και έχω να πω αυτό, όποιος είναι fake δικό του το πρόβλημα. Μελλοντικά θα θερίσει αυτά που θα σπείρει.

Απο κει και πέρα δεν πρέπει να τρελαίνεστε και να εξάπτεστε απο τέτοιες συμπεριφορές. Μεγάλες γυναίκες είμαστε. Δεν σας έχει τύχει ποτέ να συναντήσετε στην πραγματικότητα ένα fake χαρακτήρα; Επειδή λοιπόν εμένα νου έχει τύχει ένα είναι το κλειδί. Με τον τρόπο μου τον αποθω και του γυρνάω την πλάτη.

Το forum αυτό φτιάχτηκε για να μας προσφέρει τροπο επικοινωνίας για θέματα μητέρας και παιδιού. Μην του αλλάζουμε ύφος με την συμπεριφορά μας.

Δεν θα σας κουράσω άλλο.

Ευχαριστώ που με ακούσατε :):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...