Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου ανοιγω συνεχεια καινουργια θεματα γιατι θελω να τα δειτε ολες κ να χαρειτε μαζι μου!!!!

Μολις γυρισα απ'το γιατρο κ ειδα το σακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειχατε δικιο οσες μου λεγατε για τις χοριακες,αλλα δε φταιω κοριτσακια μου,αυτος ο ασχετος που ειχα για γιατρο με ειχε καταγχωσει!

Ολα καλα,λοιπον κ σε δυο βδομαδες θα παμε για να ακουσουμε καρδουλα1

Ε!τοτε σιγουρα θα χ.....ε πανω μας απ΄τη χαρα μας!!!!

Φιλια κ ανυπομονω να σας δω την Κυριακη,να τα πουμε απο κοντα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ,

ΤΕΛΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είδες που πηγαίνουν όλα ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!Και επισημα λοιπόν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φιλακια σε εσένα και στο ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ζούμπι μου εγω είχα χαρεί προκαταβολικά γιατι όπως είχαμε ξαναπεί το είχαμε σίγουρο!!! :P:kiss:

Χαίρομαι ακόμα περισσότερο όμως που επιβεβαιωθήκαμε κ φυσικα που ηρέμησες...!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Είδες που σου τα λέγαμε όλες κ αδικα είχες αγχωθεί τόσο πολύ? ;) Βέβαια η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες τουλάχιστον στη θέση σου το ίδιο θα έκαναν.. Αλλα πάνε αυτά!! Τώρα όλα είναι καλά κ κοίτα να το απολαύσεις!!

Συγχαρητήρια κ εύχομαι όλα απο δω κ πέρα να πάνε καλά κ να μην αγχωθείς ξανά για τίποτα απολύτως!!

Μπράβο σου κοπέλα μου να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς άγχος κ σε λίγους μήνες να χαίρεσαι το γλυκό σου νινάκι!!

Φιλάκια πολλα σε εσένα κ το μωρούλι σου κ τώρα προσοχη!!! οκ?

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια! Με το καλό το μωράκι σου! Είδες που αγχωνώσουν? Και τώρα ήρεμη πια, κοιτα να αποβάλλεις την αρνητική ενέργεια και να απολαυσεις την εγκυμοσύνη σου! Εγώ μένω Χανια αλλά καλά να περάσετε όσες συναντηθείτε την Κυριακή!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...