Μετάβαση σε περιεχόμενο

niwthw pws mas xwrizoun ta provlimata...

Recommended Posts

μαρινιω έγραψε:

manoula3 euxaristw gia tis simvoules sou!!!etsi einai...alla kai egw ftanw sta oria mouuu kamia fora :(

το ξερω μαρινιω μου οτι εχεις κ συ τα ορια σου!!!απλα προσπαθησε να υποχωρεις οσο γινεται κ θα δεις που θα το εκτιμησει καποια στιγμη το οτι σταθηκες τοσο υπομονετικα κοντα του!!αυτο ειναι σιγουρο!!οσο τον στηριζεις κ νιωθει οτι μπορει να βασιζεται πανω σου...τοσο πιο πολυ θ'ανυψωνεσαι στα ματια του!!

φαινεται απο τα λογια σου οτι τον αγαπας πολυ κ λυπασαι γι'αυτα που περνατε...γι'αυτο λοιπον παλεψε για το καλυτερο!!μην τον αφηνεις να δεχεται συνεχεια επιθεσεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρινιω συγνωμη δεν ξερω πως θα σου φανει αυτο που θα σου πω αλλα επειδη το βιωνω(το οικονομικο,ειμαστε ανεργοι και οι 2 με ενα μωρο που εχει τεραστιες απαιτησεις)φτασαμε κι εμεις στα ορια μας!!!

και εμεις φτασαμε μεχρι τον χωρισμο..γκρινια,μουρμουρα και ατελειωτοι καυγαδες.

δυστυχως η οικονομικη ανεχεια φερνει ολα αυτα!!!!

και εμενα ο αντρας μου ειναι στα προθυρα της καταθλιψης και εγω εκανα το λαθος να ακουω τα 'λογια' των γυρω και να του επιτιθομαι καθε φορα που μιλαγε,να νευριαζω με ολα και να του μιλαω απαισια..

προσπαθουμε τωρα να τα βρουμε...σιγα σιγα βεβαια τα προβληματα δεν λοιπουν και ειλικρινα σου μιλαω και μεσα απο την καρδια μου αν φτανεις σε τετοια κατασταση να ψαχνεις και το ευρω για να παρεις γαλα στο μωρο σου εεεε πως να εισαι καλα???

συγνωμη αν σε κουρασα απλα θελω να σου πω συμφωνωντας και με την μανουλα3 οτι θελει μεγαλη υπομονη κοπελα μου!!!

δυστυχως ζουμε σε πολυ δυσκολους καιρους και ναι αν ειναι καλυτερα στο χωριο να πατε.αρκει να ειστε καλα και ευτυχισμενοι.

σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!

KAI EMEIS MPEMPOULHS METRAME MEXRI KAI TO EURO alla den exoume mwro... :silly:

kai meis se tetoia tragiki katastasi eimaste...

o kalos mou douleuei alla den to plrwnoun!! :(:(:(

me katalaveneis kai esy...

φαντασου λοιπον πως ειναι με το μωρο!!

θελω να τον παω σε λογοθεραπευτη και δεν εχω μαζεψει ακομη τα λευτα και κατηγορω τον αντρα μου

βρηκα δουλεια(μαυρα)αλλα θελανε χαμαλη και δεν γινοταν και εκει κατηγορησα και τον εαυτο μου!!!!

οποτε τι να κανω????

υπομονη θα γινει κατι δεν μπορει!!!!!!!!

δεν θα παμε παρακατω δεν εχει παρακατω

Γεια σου κι από μένα.Διάβασα όλες τις απαντήσεις που έδωσες και μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις. Κι εμείς, παρόλο που είμαι αρκετά μεγαλύτερη σου, έχουμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Μαλώνουμε, τον κατηγορώ γιατί νομίζω ότι δεν ψάχνει για δουλεια, με εκνευρίζουν οι γονείς του, χωρίς να μου φταίνε και γενικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. Τι να κάνεις εσύ τώρα. Το να νοικιάσετε δικό σας σπίτι όχι δεν συμφωνώ. θα γονατίσετε και τα προβλήματα θα διογκωθούν. Το να μείνετε στο χωριό, θα σου σπάσουν τα νεύρα σου είναι τό μόνο σίγουρο. Μάλλον πρέπει να συνεχίσετε όπως τώρα. Η κακή ψυχολογική διάθεση και των δυο δεν νομίζω ότι θα αλλάξει αν κάνετε τέτοιες αλλαγές ζωής τώρα. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται γερά νεύρ, αντοχή και υπομονή για να αντέξετε όλα όσα αντιμετωπίζετε. Όταν δεν είσαι καλά προσπάθησε να μην ανοίγεις συζητήσεις, και δώστου χώρο να αναπνεύσει. Ναι έχει το δικαίωμα να βγει, να πάει μόνος του μία βόλτα. θα νιώσει καλύτερα και θα γυρίσει πιο ήρεμος. Όταν πάλι νιώθεις καλά να του θέτεις τους προβληματισμούς σου και με τη σειρά του θα κάνει κι΄αυτός το ίδιο. Επίσης προσπάθησε να μην λες πράγματα για τους δικούς του, το ξέρω είναι δύσκολο, αλλά να θυμάσαι ότι αυτά μία μέρα μπορεί να γυρίσουν μπουμερακ σε σενα. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

θελω να τον παω σε λογοθεραπευτη και δεν εχω μαζεψει ακομη τα λευτα και κατηγορω τον αντρα μου

βρηκα δουλεια(μαυρα)αλλα θελανε χαμαλη και δεν γινοταν και εκει κατηγορησα και τον εαυτο μου!!!!

οποτε τι να κανω????

Α ρε πόσο σε καταλαβαίνω. Πραγματικά σε νιώθω. Κι εγώ έτσι λέω μέσα μου, παρακάτω να πάω δεν έχει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε την υγεία μας και πρέπει με κάθε τρόπο να την διατηρήσουμε. Και εμείς δεν θα είμαστε πάντα τόσο χάλια οικονομικά. Θα γυρίσει και υπερ μας αυτός ο άνεμος.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

οποτε τι να κανω????

ontws parakatw den tha pame kopela mou!!!!!!!!!

ontws eiste pio diskola exete kai mwraki!

na sas zisei!na exete tin ygeia sas kai o THEOS olous mas vlepei... :silly:

Η γιαγια μου λεει οταν η φτωχια μπηκε απο την πορτα η αγαπη εφυγε απο το παραθυρο και νομιζω οτι υσχει. Και εμεις στην φαση που ειναι όλοι είμαστε και μαλωνουμε γιατι δε εχω δουλεια λες και δεν ψαχνω καθομαι. Αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη μακρυα και αγαπημενοι μη πας στο χωριο :):)

ΑΥτη ειναι η αποψη μου

maggy έγραψε:

Η γιαγια μου λεει οταν η φτωχια μπηκε απο την πορτα η αγαπη εφυγε απο το παραθυρο και νομιζω οτι υσχει. Και εμεις στην φαση που ειναι όλοι είμαστε και μαλωνουμε γιατι δε εχω δουλεια λες και δεν ψαχνω καθομαι. Αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη μακρυα και αγαπημενοι μη πας στο χωριο :):)

ΑΥτη ειναι η αποψη μου

kai h dikia mou auth einai!!!

makriaaa :lol:

ti na poume???

me parigorei kapws pou den eimai h moni pou metraei to 1 EURO!!!!! :ohmy: :silly: :(

Μαρινιώ μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!΄Ολοι πάνω κάτω έχουν οικονομικά προβλήματα,και είναι αυτά που δημιουργούν γκρίνια.Θέλει υπομονή,κατανόηση και στήριξη στον αντρούλη σου.Το καλύτερο θα ήταν να μείνετε μόνοι σας αλλά αφού δε γίνεται κάντε λίγη υπομονή και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.Είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις το χώρο σου,αλλά και πολύ δύσκολο να τον έχεις!!! :silly: :silly: όλα θα γίνουν.Τελείωσε τη σχολή σου,βρες μια δουλίτσα και τσούπου τσούπου θα γίνουν όλα.Προς στιγμή να στηρίζεται ο ένας τον άλλο.Και απο γονείς και πεθερικά μακρία και αγαπημένοι!!!!Και μια συμβουλή πολύ φιλικα΄θα σου πω:αφού είστε έτσι ζορισμένοι αφήστε το μωράκι για αργότερα.Θα έρθουν πιο δύσκολες μέρες με το μωράκι.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. :kiss::kiss:

Εννοειτε Μαρινιω μου πως δεν εισαι η μονη που μετραει το 1 ευρω!Ολοι το ιδιο ειμαστε...και μεις με τα παιδακια μας ζωη ναχουνε?Αγγλικα,φροντιστιρια ρουχα,πολλα τα εξοδα!Αγαπη αν υπαρχει ολα καλα!Κοιτα να εισαι αγαπημενη με τον ανδρα σου και ας μην τρωτε τιποτα..ας μενετε οπου ναναι...ολοι ταχουμε περασει αυτα...φιλια!!

RE KORITSIA YPARXOUN TETOIES MAMADES?????KAI O TITLOS AYTOS POLY TOUS EINAI!!!AKOUSTE GIATI ANHSYXHSE!!! :angry:

EMENA AN TO ELEGE AYTO TO PAIDI MOY THA AYTOKTONOYSA!!!!

DEN EXW MATHEI ETSI...EMEIS EIMASTE AGAPHMENOI,ME STHRIZOYN,MAS DINOUN OTI MPOROUN...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...