Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΛΙ

Recommended Posts

Να μην ξανά γράψεις σε τέτοιο θέμα μόνο ευχάριστα απο εδώ και πέρα και να είσαι ήρεμη γιατί η αναστάτωση περνάει στο μωράκι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 134
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Xάρηκα πολύ με τα νέα σου!!!

Ημουνα σίγουρη οτι θα πήγαιναν όλα καλα με το μωράκι σου!

Στον πρώτο γιατρό να μην ξαναπατήσεις !!!

Απολαυσε την εγκυμοσύνη σου και γέλα!!

Ολα είναι καλα!

ραφαελ μπραβο,το ηξερα απο την αρχη οτι ολα θα παν καλα γιάυτο και δεν εγραψα απο την πρωτη στιγμη που το διαβασα.σου ευχομαι καλη και υπεροχη εγκυμοσυνη και οχι αλλες στενοχωριες οκ?φιλακια πολλααα

Χτες κοριτσια πηγα στον παλιο μου γιατρο...οποια θυμαται ειχα πει οτι ημουν συναισθηματικα δεμενη με αυτο τον γιατρο 9 χρονια γιατρος μου κ απλα οταν εγινε αυτο με την μπεμπα ηθελα να πιστεψω οτι δεν ηταν θεμα τυχης....ο γιατρος αυτος εφταιγε μονο για το οτι δεν καναμε υπερηχο.

Πηγα κ ηξερε τα παντα για αυτες τις ημερες..ποιοι με ειδαν κ τι ειπαν...στον κοσμο των γιατρων τελικα ολα μαθαινοντε, εδω παιζοντε κ στοιχηματα για μενα...μου εξηγησε τα παντα.

Το προβλημα μου ειναι που θα δημιουργηθει ο πλακουντας...αν παει προς τις τομες την εκατσε την βαρκα...με αλλα λογια αυτο που θελουμε ειναι να παει πισω ο πλακουντας.Την Δευτερα θα ειμαι 8 εβδομαδων κ θα παω να κανω εναν υπερηχο (με κατι ντομπλερ) να δουμε που θα παει ο πλακουντας.μου εκλεισε ραντεβου ο ιδιος στον καλυτερο υπερηχογραφιστη που ασχολειται μονο με τετοια θεματα...κ μπροστα να παει ο πλακουντας θελουμε να μην παει στις τομες...

Να σας πω οτι τωρα θα δουν τον τροφοβλαστη οπου μετα περνει την θεση του ο πλακουντας.Κ για να ξερετε κ εσεις επειδη ειχα ακουσει κ βλακειες για τις καισαρικες...δεν φοβουντε τα ραμματα (δεν γινετε να σπασουν) αλλα μονο τον πλακουντα την θεση του.

Περιμενω μεχρι την δευτερα κ βλεπουμε...

Οσες κοριτσια εχετε ενα κενο μικρο στην προσευχη σας παρακαλεστε να παει ο πλακουντας πισω....σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη κ για ολα...

χρυνάνθη μου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλα...να το θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο ολο αυτο το αγχος και την στενοχωρια που περνάς και να ερθει το νινι οπως πρεπει!!! να εισαι θετική, όσο μπορείς φυσικά. φιλια :kiss:

ΡΑΦΑΕΛ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!ΤΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΧΗΝ!!!ΦΙΛΙΑ!!!

Πίσω πλακούντα της ραφαελ, πίσω και σ' έφαγα!!! ;)

Μια χαρά θα πάνε όλα Χρυσάνθη μου, θα το δεις!!!!!

Το μπεμπέκι ήρθε και θα μείνει.. Κανένας πλακούντας δε θα σας εμποδίσει!

Φιλάκια!

Κοριτσια σας ευχαριστω...κ εγω συνεχεια παρακαλαω να παει εκει που θελουμε...σημερα αναψα κ ενα κερακι στην εκκλησια για να με βοηθησει ο θεος.Ελπιζω το αγχος μου να σταματησει την δευτερα...αυριο παω κ για αιματολογικες γιατι μεχρι στιγμης κανενας γιατρος απο οπου εχω περασει δεν μου ειπε να κανω.

καλη επιτυχια κοριτσακι μου, και αφου τα ραματα σου λενε οτι θα αντεξουν, δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε εχουν ανχωσει τοσο πολυ και γιατι θα πρεπει να περιμενεις ετσι με αγωνια, ειλικρινα εχω πολλα κενα σε οσα σου λενε,εγω παντως αν μου λεγαν οτι τα ραματα δεν σπανε θα το σκεφτομουν παρα πολυ να διακοψω την κυηση, ελπιζω ο πλακουντας να κατσει πισω ο ατιμος και να σου χαμογελασει η τυχη καρδουλα μου, ολα να σου πανε καλα!!!

Καλησπερα κοριτσια...την Δευτερα εχω ραντεβου με τον κ Κορατζη, ελπιζω να μου δωσει καλα νεα...στο ονειρο μου ειδα οτι ολα θα ειναι καλα, αλλα δεν μπορω να χαρω ακομη καθολου.

Μαριαντα τα ραματα δεν σπανε ποτε λενε οι γιατροι αλλα αν παει ο πλακουντας επανω θα εχουμε μεγαλο προβλημα, μεχρι στιγμης βεβαια 2 καλη υπερηχογραφιστες μου ειπαν οτι θα παει απο την αλλη πλευρα..ελπιζω να εχουν δικιο.Αυτα απο μενα την δευτερα θα εχω νεα...

Αχ βρε κοριτσάκι μου τώρα κατάλαβα τι σου συμβαίνει. Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά. Εδώ έχεις περάσει τόσο και τόσο και δεν το έβαλες κάτω και θα χάσεις τη πίστη σου τώρα?

Το Ραφαελάκι σου σε περιμένει.

Η σκέψη μου είναι μαζί σου...περιμένω νέα σου :kiss:

Κοριτσια ολα καλα...ο πλακουντας ειναι μεν προσθιος αλλα απο την αλλη πλευρα μεχρι στιγμης...δεν θα αλλαξει θεση...σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη...ειμαι 8 εβδομαδων κ ειναι 18χιλιοστα...το ειδα κ επιτελους χαρηκα.Ευχαριστω τον θεο για το θαυμα που εκανε κ με βοηθησε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
    • Αντε μήπως στις επόμενες επισκέψεις μας σιγουρέψουμε και τα φύλα των παιδιών 🤞🤞🤞🤞 έχω μια περιέργεια,  εσείς;  Εννοείται ότι μας έχει στείλει ο Θεός προφανώς αλλά για να δούμε τι θα δούμε 😇🧿
    • @_piripiri_Πώς ήταν το πρώτο βράδυ και γενικότερα η επιστροφή στο σπίτι;; Τι έκανε ο "μεγάλος";;;
    • Οι σπουδές δηλαδή που έλεγες οτι θες να συνεχίσεις είναι μαιευτικης;;; Κατάλαβα καλά;;; Τι ωραία! Πραγματικά σου ταιριάζει πολύ και είμαι σίγουρη πως θα διαπρέψεις!! 👌
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...