Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οπως σας ειπα κ πιο πανω αυριο ειναι η μεγαλη μερα οχι μονο δικη μου αλλα κ της ζουμπι μας!θα παμε το πρωι για την 2η χοριακη εγω κ για την 3η η ζουμπι μας!!!!!!να σας πω την αληθεια εχω τωρα μια μικρη αγωνια αν θα εχει ανεβει κ αν ολα πανε κατ ευχην!!!!!!προσευχηθειτε μαζι μας να μας πανε μια χαρα κ να ναι καλα τα μωρακια μας!!!!!!!εγω εχω λιγο ροζ που κ που αλλα πολυ αχνο!πηρα την γιατρο κ μου πε ξεκουραση κ να αυξησω τα ουστροτζεσταν!ευχομαι ολα να μας πανε καλα!!!!!!θεουλη μου αν με ακους βοηθησε μας σε παρακαλω!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μεσα απο την καρδια μου κ στις 2 σας να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.συμμεριζομαι την αγωνια σας γιατι κ γω εχω μια κορουλα στα 3 κ θελω ενα δευτερο.σταθηκα ατυχη 3 φορες αλλα δεν το βαζω κατω.καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!!!!!!!!!προσευχηθητε μαζι μου να πανε ολα καλα!δωστ μας πραγματικες ευχουλες κ θετικη σκεψη!!1καλο σας βρδυ κ αυριο θα εχουμε τα νεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καταρχας kalli ενα μεγαλο ευχαριστω που μεσα στη δικη σου αγωνια δεν ξεχασες κ μενα,αυτο δειχνει ποσο καλος κ ανωτερος ανθρωπος εισαι!!

Κοριτσια,ναι παμε ξανα για χοριακη,εγω βεβαια εκτος απο τη σημερινη θα κανω κ αλλη την Παρασκευη,αυτο που σε μενα δινει ελπιδες ειναι οτι τα συμπτωματα συνεχιζουν(πονος στο στηθος,κουραση,πρωινη αδιαθεσια).

Εγω θα πρεπει σημερα να εχω φτασει τις 200 μοναδες στη χοριακη,για να δουμε...το ελπιζω...

Φιλεναδα μου,ολα θα πανε καλα ο Θεος βλεπει ποσο πολυ τα θελουμε τα μωρα μας,ποσο καλες μανουλες ειμαστε κ θα μας βοηθησει μεχρι το τελος.

Δημοσίευση

καλημερα ζουμπι μου!!!!!!!!μαζι αρχισαμε κ μαζι θα τελειωσουμε!δε κοιταξα ποτε μονο την παρτυ μου για να την κοιταξω κ τωρα γι αυτο κ σε εβαλα στις προσευχες μου!εμενα το ροζ αιματακι σταματησε κ εχω πολυ λιγο καφε!ευχομαι να ναι ολα καλα αυτη τη φορα κ να μην ειναι παλινδρομη!δεν θα το αντεξω!καλαη μας επιτυχια!!!!!!!

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

οπως σας ειπα κ πιο πανω αυριο ειναι η μεγαλη μερα οχι μονο δικη μου αλλα κ της ζουμπι μας!θα παμε το πρωι για την 2η χοριακη εγω κ για την 3η η ζουμπι μας!!!!!!να σας πω την αληθεια εχω τωρα μια μικρη αγωνια αν θα εχει ανεβει κ αν ολα πανε κατ ευχην!!!!!!προσευχηθειτε μαζι μας να μας πανε μια χαρα κ να ναι καλα τα μωρακια μας!!!!!!!εγω εχω λιγο ροζ που κ που αλλα πολυ αχνο!πηρα την γιατρο κ μου πε ξεκουραση κ να αυξησω τα ουστροτζεσταν!ευχομαι ολα να μας πανε καλα!!!!!!θεουλη μου αν με ακους βοηθησε μας σε παρακαλω!!!!!!!!!

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!Εύχομαι οι χοριακές σας να είναι στα ύψη!!! Περιμένουμε τα νέα σας με αγωνία!

Δημοσίευση

Επειδή είσαστε και οι δυο σας γλύκες ο θεούλης θα σας βοηθήσει και τα μωράκια σας θα ερθουν σε λίγους μήνες όμορφα και ζωηρά!!!Κι αν ειναι και αντίθετου φύλου να γίνετε και συμπεθέρες!!!Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

αντε κοριτσάκια μου καντε τις εξετάσεις σας κ ενημερώστε μας αν κ ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ναι θετικά κ για τις ΄δυό σας. Αντε κοριτσακια μου μην μας ξεχάσετε. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να χετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Δημοσίευση

ΚΑΛΛΙ5,ΚΑΙ ΕΣΥ???ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΙΟΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια καλη επιτυχια!!!!! Να διπλασιαστουν καινα τριπλασιαστουν οι χοριακες σας!!!!!

Εδω μπορειτε να ελεγχεται ποσο ομαλη ειναι η αυξηση της χοριακης

http://babymed.com/tools/pregnancy/hcg/

Φιλακια πολλα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...