Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενα σου ευχομαι να εχεις χρονια πολλα και δημιουργικα!Η ζωη σου και η ζωη του μωρου που ερχετε ευχομαι να ειναι παραμυθενια και γεμματη ονειρα τα οποια θα κανετε μαζι πραγματικοτητα! να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε και οσοι δε σε αγαπανε....να καταλαβουν τι χανουν!

Τελος σου ευχομαι να εχεις παντα αγαπη και υγεια στην οικογενεια σου...γιατι ξερεις οτι οταν εχεις αυτα τα δυο...ολα τα αλλα περισσεουν!

Ευχαριστουμε που μας εκανες ΕΝΑ!

Τα φιλια και την αγαπη μας...Το κλουβι με τις κουκουβαγιες!!!

Δημοσίευση

χρονια πολλα πολλα Λενα μας γλυκια με πολλα χαρουμενα μωρουδιακα γελακια, με πολλα στιριγματακια, φαγητα πεταμενα στην μουρη της μαμας και πολυ ευτιχια, με το καλο να ερθει το μωρακι και να χαμογελας παντα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου , κούκλες μου αγάπες μου, σας ευχαριστώ που μπήκατε στην ζωή μου και έχω τόσες πολλές φίλες που μου στέλνουν τις ευχές τους μέσα απο την καρδιά τους !!!!!! Σας ευχαριστώ πάααρα πολύ και να ευχηθώ κι' γώ σε όλες σας να είστε καλά και γεμάτες υγεία και ευτυχία !!!!!!!!!! Είστε φοβερές να το θυμάστε... :kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα Λενα μας!!!

Να τα εκατοστήσεις κ να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη.

Φανταζομαι οτι αυτα θα ειναι τα πιο χαρούμενα γενέθλια σου,αλλα τα επόμενα θα ειναι σιγουρα τα καλυτερα γιατι θα εχεις το μωρακι σου αγγαλια!!Δε ξερω αν πιστευεις στα ζωδια,αλλα ολοι οι αστρολόγοι λενε οτι φετος για τα ψαρακια θα ειναι η καλυτερη χρονια μετα απο πολλα χρόνια...!!Φετος θα πάρετε οτι στερηθηκατε τα προηγούμενα χρόνια.Νομίζω λοιπόν οτι τα αστρα επεσαν μεσα!!

Με το καλό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εε μωρέ τα ζουζούνια σας είναι πιο μεγάλα και συνεργάζονται καλύτερα υποθέτω, εκτός αν ο δικός μου είναι χούλιγκαν! Αυτές τις ήρεμες δραστηριότητες που περιγράφετε ούτε για αστείο δεν τις ζω! Όταν θέλω να κάνω δουλειές τον ανεβάζω στον πύργο εκμάθησης αλλά όλο βγάζει το πόδι του στο κενό στο πλάι και αγαπημένη του ασχολία είναι να πετάξει κάτω οοοτι μπορεί να φτάσει. Του δίνω κ εγώ ζυμαρακια για να παίξει και βρίσκω μετά ζυμάρι έως και στο βρακί μου, του δίνω κανένα φρούτο να ξεφλουδίσει/κόψει και μόλις βαρεθεί το τρίβει καλά καλά πάνω στον πάγκο, στη βρύση, στο χαλί ενίοτε. Αν προσπαθήσω να απλώσω ρούχα μαζί του θα φάει και θα σπάσει όσα περισσότερα μανταλάκια μπορεί, αν τον βγάλω στον κήπο θα προσπαθήσει να φάει πέτρες, χώμα και λουλούδια και γενικά το μέλλον μου δείχνει ζοφερό! 😂 Άσε που ο άντρας μου φεύγει κάθε πρωί στις 8 και γυρνάει κάθε βράδυ 9-10. Καταλαβαίνετε κατάσταση!
    • Καλά @Zelda ούτε στα όνειρα μου αυτά 🤣🤣 αρχικά δεν έχω δυνάμεις καθοοοολου, μάλλον έπεσαν όλα στα τάρταρα πάλι όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη και ζαλίζομαι. Ευτυχώς ο άντρας μου μετά τις 5.30 που είναι σπίτι είναι ο νούμερο 1 διασκεδαστής και πάνε βόλτες ή παίζουν πιο «άγρια» από ότι με εμένα. Θέλω να μπω στον 4ο και να επανέλθω…τώρα μ είπε κ ο γιατρός όσο μπορώ να μην την σηκώνω, αλλά μετά σίγουρα θα ξεθαρρέψω!  @elena_1990 αυτό με τις δουλειές το κάνουμε κ εμείς! Την βάζω κ στον πύργο εκμάθησης και μαγειρεύουμε κάποιες φορές, αλλά η αγαπημένη της ασχολία τις τελευταίες μέρες είναι να μου φέρνει οοοολα τα κουκλάκια της, να τα αλλάξω πάνα, να τους δώσω αντιβίωση και να τα ταΐσω. Μετά τα βάζει για ύπνο αυτή 🤣🤣
    • Κορίτσιαααα πήγα για αυχενική σήμερα!οι αιματολογικες θα βγουν σε 2 βδομάδες περίπου και ο υπέρηχος έδειξε όλα καλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαλαρώσω πριν πάρω τα αποτελέσματα όλα. Δεν ηρεμώ με τίποτα μιλάμε. 😁 Φύλο δε μας άφησε να δούμε ούτε κατά εκτίμηση, νομίζω είμαι η μόνη π δεν έχω ακούσει ούτε κατά εκτίμηση φύλο στην αυχενική, αλλά τι απόλαυση να το βλέπω τόση ώρα πως κουνιόταν.🫠
    • Ναι, αυτό λέω, ότι κάποιοι γιατροί δίνουν ενέσιμη ασχέτως πρωτοκόλλου. Ο δικος μου, μαλλον ηταν εξαιρεση, μού είχε πει ότι μόνο σε απευθείας ετ δίνει prolutex ( ειχα παρει κ εγω δλδ στην πρωτη μου ετ  που την εκανα απευθειας κ πετυχε). Και γενικώς απέφευγε τις κολπικες, για καλύτερη απορρόφηση ελεγε. Φουλ  ουτροτζεσταν και υπνηλία...χάχα!  Πάντως, ναι, θέμα τύχης και συγκυριων είναι. Καλή επιτυχία και σε σένα! Να πάνε όλα σούπερ αυτή τη φορά και να έρθουν γερά μωρακια!!
    • Ολα καλα θα πανε!! Ευχομαι και στις ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να ειναι η τυχερη σας! Μην σας πω οτι θα ειναι! 🤞 Αγχος παντα θα υπαρχει. Περιμενε ερχεται η σειρα μου και θα με δειτε τοτε.... 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...