Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

523 έγραψε:

θα το κανω η πριν το πασχα η μετα ευχαριστω για τις πληροφοριες.καλη εγκυμοσυνη.τωρα παρουσιαστηκε αυτο με τις σαλπιγγες?

για μενα κανε το πριν..το Πασχα..μια αποφαση ειναι να ξεμπερδευεις!!

Δεν ξερω ποτε εγινε..μαλλον απο τοτε που εχασα ενα μωρο..μετα την αποξεση..τι να πω..δεν εχω ιδεα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 αφου περναει καλα το κοριτσι σιγα μην θελει να κλειστει σπιτι,τελεια,πολυ καλο οτι της αρεσει!!Κ στην δικια μου πιστευω θα αρεσε αλλα με τις αρρωστιες το τρεμω,τωρα απο την παιδικη χαρα παλι κατι ειχε αρπαξει κ ακομα κ 20 μερες μετα εχει ακροστικα κ λυπαμαι να την ακουω ετσι,εχω χρονιο ασθμα κ υποφερω πιο πολυ απο εκεινη ακουγοντας τη κ μονο🙄 Το σκεφτηκα κ εγω για vbac,ο γιατρος μου ξερω οτι ειναι υπερ αλλα νομιζω δεν θελω να το σκεφτομαι ακομη,φοβαμαι πως θα γινει οτι κ με την προκληση κ θα καταληξω παλι σε καισαρικη οποτε γιατι να περασω την ταλαιπωρια παλι..εκτος κ αν ολα πια δειχνουν πως θα ειναι ευκολο με βαση τις τοτε συνθηκες κ.λπ αλλιως δεν θα το πιεσω. Ωραια η Θεσσαλονικη🤩
    • Μακάρι να είχα κάτι καλό να σας πω για το σεμινάριο, αλλά δεν… Τουλάχιστον δεν έλεγε κάτι η σύμβουλος που επέλεξα εγώ! Κάποια άλλη μπορεί να βοηθούσε περισσότερο… Αυτό που προσπαθώ να κάνω με βάση τα όσα άκουσα, είναι να προσέξω τον ημερήσιο ύπνο για να φτιάξει και ο βραδινός. Δεν πάει καλά βέβαια γιατί την ξυπνάω, γκρινιάζει και μετά κοιμάται και περισσότερο από ότι θα κοιμόταν κανονικά. 😝
    • Α τι ωραία δουλεύετε παρεούλα! Πολύ καλό που μπορείς κ παίρνεις την μικρή μαζί και συνάμα ξεφεύγεις κ λίγο!  Εγώ κατόπιν συνεννόησης με τους εργοδότες αποφάσισα να σταματήσω γιατί ζορίζομαι πολύ, για να είναι κ αυτοί κ εγώ ήσυχοι. Ωστόσο, λόγω δουλειάς η μικρή από Δεκέμβριο πάει βρεφικό και παρά τις ιώσεις αποφασίσαμε να την συνεχίσουμε (με την ψυχή στο στόμα) γιατί περνάει τέλεια και σπίτι μαραζώνει τώρα που έμαθε το «έξω». Θεσσαλονίκη μένω εγώ, στο Γένεσις γέννησα την πρώτη μου και με το καλό εκεί κ το δεύτερο! Κάνω κάποιες σκέψεις για  vback αλλά δεν με βλέπω να το προχωράω…
    • Καλησπέρα, κορίτσια!! Ελπίζω να χαλαρώνετε κάπου κοντά στη θάλασσα… Εμεις σήμερα κάναμε την πρώτη μας βουτίτσα! Μέχρι τη μέση φτάσαμε… αλλά κι αυτό καλό είναι για πρώτη φορά!  Όπως επίσης φάγαμε και την πρώτη κουταλιά μας φρουτόκρεμα!! (Μήλο) Δεν ξετρελάθηκε, αλλά δεν έκλαψε κιόλας. Ήταν χαρούμενη που καθόταν κι αυτή μαζί μας στο τραπέζι !! 🤣  
    • Καλημερα κοριτσια μου @ΜαρίαΔημήτρης εχεις δικοο δ γινεται συνεχεια αγκαλια. Και μενα μπορει να μ κανει γουλια 2 ωρες μετα φαγητο ειδικα αν ειναι ξαπλα και ανησυχος. Ειναι αυτο π λεει η @Diwni το παθαινουν πολυ τα μωρα γιατι ο οισοφαγος ειναι ανωριμος και το στομαχι διατεινεται συχνα. Θα το ξεπερασει εν καιρω στο μεταξυ βαζε της το κεφαλακι πλαγια οταν κοιμαται να χεις το κεφαλι σ ησυχο. Σαραντιζουμε απο βδομαδα και μεις πρωτα ο Θεος. @Diwni εχουμε τρελη ζεστη και αναψαμε κλιματιστικο γιατι ζεσταινεται πολυ το μωρο. Τωρα π σας στελνω κοιμαται γυμνο με την πανα κ του χω ριξει ενα σεντονακι τρεμω μη μ κρυωσει αλλα παω με την αισθηση και ανοιγοκλεινω το κλιματιστικο το οποιο βαζω στους 25 χαμηλη ταχυτητα. @Katerinioo μου εγω τοσο καιρο μετα εχω ακομα πονακια κανονικοτατα και σημερα εχω απο υγρα ανοιχτο καφε προς κιτρινο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...