Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

TESH έγραψε:

ζουμπιιιιιιιιιιιιιι γτ εγώ που έφαγα τρελη συγχηση με αυτα που ελεγε ετσι οπως ταλεγε....ε δεν πάμε καλα...τελειωσε δεν ξαναμιλαω λεμε...στο τελος της μερας ένιωθα πτώμα,να σκεφτώ,να απαντησω,να επιχειρηματολογήσω. Κουραση οχι αστεια :P

TESH..... :P:P:P:P:P !!!!!!

Προβλεπω πανικο παλιιιιιιιιιιιι..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βουλα γλυκια μου καλημερα.

Δεν ηθελα να ασχοληθω μα το θεματακι σου, αλλα εκανες οτι μπορουσες για να τραβηξεις την προσοχη μας και τα καταφερες!

Ε, να μην γραψω και εγω κατι?

Καταρχην καμια δεν σε κατηγορησε!

Καμια δεν ξερει τι περνουσες εκεινες τις ωρες, τι σκεφτομουσα και ποιοι τελικα ηταν οι λογοι που σε οδηγησαν σε αυτην σου την αποφαση.

Το αν ειναι σωστο η οχι δεν θα σου το πουμε εμεις!

Αλλα βρε Βουλα!

Απο εμας τι ζητας?

Λογια συμπαραστασης?

Λογια παρηγοριας?

Τωρα, για το θεμα που παει να ξεκινησει με τους face δεν θα ασχοληθω γιατι βαρεθηκα!

Καλα να περνας!

λοιπον βουλα συμφωνα με τα λεγομενα σου στις 3 του μηνα βαζεις θεμα την περιοδο που δεν ηρθε , στις 4 ρωτας αν τα τεστακια ειναι ακριβη και στις 5 του μηνος πας στο γιατρο αυτος διεγνωσε εγκυμοσυνη εσυ ειπες οτι ειναι ανεπιθυμητη και αμεσως χωρις ραντεβου μπηκατε στο χειρουργιο και κανατε την εκτρωση!!!

Κορίτσια η αλήθεια είναι ότι δεν είχα παρακολουθήσει από την αρχή και τώρα που έχετε παραθέσει το πρώτο πόστ έχετε δίκιο δεν κολλάνε με τίποτα!!!Καλά υπάρχουν άτομα ό,τι να' ναι!!!!

Μάλλον τα νέα μέτρα έχουν οδηγήσει σε παράκρουση και κοιτούν να ξεσπάσουν όπου βρουνε κάποιοι!!! :P Ακόμη και σε forum για μαμμάδες!!!!

εγω να σας πω την αληθεια δεν ξερω αν λεει αληθεια η' ψεματα η βουλα.. :dry:

να πω ομως οτι αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση κ λυπηθηκα πολυ ειναι το οτι πως γινεται να βγαινει η χοριακη θετικη στις 5 του μηνα κ την ιδια στιγμη να αποφασιζει οτι θα κανει εκτρωση :unsure:

δεν την κρινω φυσικα,δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα αυτη,αλλα μιλαω σαν μητερα κ εκφραζω τις αποριες μου!ουτε καν καθισε να το σκεφτει 2-3 μερες,μια βδομαδα,μπαμ κ κατω λεει δεν το θελω??περιεργο μου φαινεται,πολυ περιεργο...κ επισης απορω πως το αποφασισε τοοοοοσο γρηγορα αφου ηδη εχει κ αλλα δυο παιδακια κ εχει ηδη νιωσει το θαυμα της μητροτητας κ της γεννας!εχει νιωσει πως ειναι ν'αγκαλιαζεις το παιδακι σου,να λαχταρας να το κρατησεις!!!απορω :unsure:

αφου ηθελε να το κανει ενταξει,αλλα χωρις δευτερη σκεψη???χωρις καποια αγωνια???

επισης ειχε πει σε καποιο ποστ της οτι αν ειναι εγκυος θα το κρατησε αφου ειναι θελημα θεου!αλλα απ'οτι φαινεται το θελημα του θεου εγινε...αλλα επικρατησε τελικα το δικο της....

μακαρι ολη αυτη η ιστορια να ειναι φτιαχτη κ απλα να ειναι αλλη μια κακοβουλη χρηστης η βουλα,γιατι πραγματικα αν οσα λεει ειναι αληθεια πικραινομαι....

καλυτερα μια κακογουστη φαρσα παρα μια δραματικη αληθεια! :(

ΠΕΣ ΤΑ MANOULA3...Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ 3ο ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ...ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ???

Voulitsa αμα δεν ηθελες παιδι υπαρχει και το καπελακι η καποτα η προφυλακτικο.......Με τον αντρα μου ειμασταν 6 χρονια 2 δεσμος 4 αρραβωνιασμενοι και το καπελακι η καποτα η προφλυκτικο το ειχαμε στο τσεπακι......για ευνοειτους λογους.........και παντρεμενοι που ειμασταν μετα απο αποτυχημενη εγκυμοσυνη το καπελακι η καποτα η προφλυλακτικο το ειχαμε παλι στο τσεπακι.........ετσι για να αρχιζουμε να οριμαζουμε λιγο......γιατι δεν φταινε τα παιδακια στα ιδρυματα φταινε οι αναξιοι γονεις

xaxaxa valentina giannis μια απο τις πιο σωστες απαντησεις για ολους!

θεωρω οτι καταλαθος δεν μενεις εγκυος!αν δε θες να μεινεις ...στο 2010 υπαρχουν "λυσεις"

ελεος τωρα εαν ειναι fake ο λογαριασμος της της προτεινω να δει το ξενερωτω video της τζουλιας και να μας αφησει εμας στην ηρεμια μας

bell μου Σεμνα ειναι δεν φταιω εγω που εχει πολλες ονομασιες το ειπα σε ολες τις διαλεκτους μηπως και δεν καταλαβαινουν και απο ξενες γλωσσες :P:P:P:P:P

λοιπον ας παρουμε τα πραγματα λιγο πιο σοβαρα...ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ-Ψ ΛΟΓΟ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ...τι μηνυμα θα μου περνουσε το μαμυ αν εμπαινα εδω?

γενικως μηπως ολα αυτα τα ατομα δεν ειναι τοσο ψυχανωμαλα (συγγνωμη για τη λεξη) αλλα αντιθετως ειναι λιγο...υποκινουμενα?μηπως ειναι μια ομαδα ανθρωπων που πολυ απλα δεν συμπαθουν τα παιδια?δηλαδη που δεν θελουν οι αλλοι να κανουν παιδια κ ψαχνουν τροπους να ...παρει πολλους η μπαλα?ενα παραδειγμα λεω!

μηπως παλι εχουμε παθει μια ομαδικη παρακρουση και ψαχνομαστε για fake λογαρασμους λες και ειναι το παιχνιδι του χαμενου θησαυρου?αυτο μου φαινεται χειροτερο απο τα πιτσιρικια που παιζανε μαζι μας γιατι εμεις ειμαστε και κοτζαμ γυναικαρες....(με τα ολα μας)

και στην τελικη τι εγινε αν ειναι fake η βουλα η οχι παθαμε κατι επειδη ειπαμε μια γνωμη? για αυτο δεν ειμαστε εδω?

μηπως τα βλεπω λιγο αθωα τα πραγματα? μπορει αλλα δεν νιωθω να απειλουμαι απο καποιον εδω μεσα παρα μονο απο αυτο το κλιμα φοβου προς το ψευτικο καθε φορα που θελω να πω κατι πιο εσωψυχο και λεω ασε μηπως το παρουνε καπως και με περασουνε για fake

με λιγα λογια εμεις κανουμε περισσοτερο κακο στον εαυτο μας και χαλαμε το ωραιο κλιμα που υπαρχει εδω και οχι η καθε voula που εχει τα δικα της μεγαλυτερα προβληματα να κοιταξει και απλα ξεχνιεται με ενα τετοιο τροπο...

Έλεος βρε κορίτσια! Ασχολούμαστε ακόμη? Ότι έκανε έκανε η κοπέλα. Έκανε αυτό που πίστευε ότι είναι καλύτερο. άσχετα αν μετά το μετάνιωσε.

Να ρωτήσω κάτι? από που βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι fake? έπεσε σε αντιφάσεις? δεν νομίζω...

Κατά τη γνώμη μου ηταν απλά σε απόγνωση και τρομοκρατημένη . Γι΄αυτό κ βιάστηκε να πάρει την απόφασή της.

fake πάντως όχι.

bell εχεις δικαιο αλλα καλο ειναι ορισμενα πονανε οπως εκτρωση και ειδικα σ ενα σιτε που εχει μανουλες και κοπελες που προσπαθοουν απο μηνες εως χρονια το θεωρω λιγο προκληση τιποτε αλλο......φιλια και δεν ξαναμιλαω

ValentinaGiannis έγραψε:

bell εχεις δικαιο αλλα καλο ειναι ορισμενα πονανε οπως εκτρωση και ειδικα σ ενα σιτε που εχει μανουλες και κοπελες που προσπαθοουν απο μηνες εως χρονια το θεωρω λιγο προκληση τιποτε αλλο......φιλια και δεν ξαναμιλαω

ναι ,, και συμφωνω μαζί σου. Το θέμα καίει! Άλλά δε σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο να ήθελε απλά κάπου να τα πει να ξαλαφρώσει.

Επίσης δεν ξέρουμε την σχεση της με το συζυγό της. Είναι το κλιμα κατάλληλο για να έρθει ένα 3ο παιδί στην οικογένεια? Θυμηθειτε την ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ που αναφερθηκε σε καποιο συγγενικό της πρόσωπο για μια εγκυμοσύνη... ποτέ δεν μπορεις να ξερεις τι γινεται μεσα στο σπιτι του άλλου και ποιος ο ακριβής λόγος που την ανάγκασε να κάνει κάτι τέτοιο.

Δεν γίνετε επειδή δεν συμφωνούμε η πληγωνόμαστε να στήνουμε στα 6 μέτρα τον άλλων ….

Σας προκαλώ πιγεντε δείτε που μιλάει για αντιβιώσεις των παιδιών της ,για ορμονικά θέματα που εχει περάσει και συμβουλεύει άλλες κοπέλες ,για χορειακές τιμές και τι σημαίνουν όταν μένουν (εγώ που γέννησα και με ξέρετε δεν ξέρω τις τιμές της χορειακή πως πρέπει να είναι) για τόσα θέματα που ξέρει κάποια που είναι μαμά και που μεγαλώνει παιδιά ,όχι κάποιος κακόβουλος χριστής που θέλει να κοροϊδέψει ,δεν θα κάτσει να μάθει αυτός τίποτα από αυτά .

Και τέλος τώρα τελευταία το έλεγε ότι εχει προβλήματα μέσα στο σπίτι ότι ένιωθε άσχημα και άγχος ότι είχε ταχιπαλμες ,άφηνε να ένιωθε ότι μάλλον υπάρχουν προβλήματα με τον αντρα της .το καταλαβενω πολύ καλα πως μπορει να πείρε βεβιασμένα μια απόφαση τέτοια αν πιεζόταν τόσο ,δεν συμφωνώ αλλά το καταλαβενω .είπε μάλιστα σε εκείνα που έσβησε ότι αν κρατούσε το παιδί θα αντιμετώπιζε πιθανότατα προβλημα και με το ζάχαρο. Βαλτετα όλα αυτά μαζί δεν είναι απίθανο να την πείρε την απόφαση βεβιασμένα και να το μετάνιωσε μετά .

Λυπάμαι πολύ γιατί ,εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινή ,και είπε ότι εχει δεχτεί απόρριψη από το περιβάλλων της και δέχτηκε και από εμάς .δεν θέλω να φανταστώ την ψυχολογία της τώρα .αν πονάει και αν ξέρει τι έκανε και όλα για την πράξη της το ξέρει η ίδια καλα δεν χρειάζεται να της το τρίψουμε εμείς στην μούρη .

Λυπάμαι πολύ που από ένα φόρουμ που δίναμε κουράγιο και συμπαράσταση εχουμε καταλήξει να περνάμε τους πάντες από τεστ αληθείας και να επιτεθωμαστε σε ότι δεν μας αρέσει χάρις την ανωνυμία μας και του απρόσωπου χαρακτήρα της οθόνης .όλα τα απωθημένα μας που δεν λέμε στις φίλες μας τα βγάζουμε εδώ …λυπάμαι πολύ ,πριν 2,5 χρόνια δεν έγινα μέλος σε ένα τέτοιο σαιτ .

AFRODITH έγραψε:

Δεν γίνετε επειδή δεν συμφωνούμε η πληγωνόμαστε να στήνουμε στα 6 μέτρα τον άλλων ….

Σας προκαλώ πιγεντε δείτε που μιλάει για αντιβιώσεις των παιδιών της ,για ορμονικά θέματα που εχει περάσει και συμβουλεύει άλλες κοπέλες ,για χορειακές τιμές και τι σημαίνουν όταν μένουν (εγώ που γέννησα και με ξέρετε δεν ξέρω τις τιμές της χορειακή πως πρέπει να είναι) για τόσα θέματα που ξέρει κάποια που είναι μαμά και που μεγαλώνει παιδιά ,όχι κάποιος κακόβουλος χριστής που θέλει να κοροϊδέψει ,δεν θα κάτσει να μάθει αυτός τίποτα από αυτά .

Και τέλος τώρα τελευταία το έλεγε ότι εχει προβλήματα μέσα στο σπίτι ότι ένιωθε άσχημα και άγχος ότι είχε ταχιπαλμες ,άφηνε να ένιωθε ότι μάλλον υπάρχουν προβλήματα με τον αντρα της .το καταλαβενω πολύ καλα πως μπορει να πείρε βεβιασμένα μια απόφαση τέτοια αν πιεζόταν τόσο ,δεν συμφωνώ αλλά το καταλαβενω .είπε μάλιστα σε εκείνα που έσβησε ότι αν κρατούσε το παιδί θα αντιμετώπιζε πιθανότατα προβλημα και με το ζάχαρο. Βαλτετα όλα αυτά μαζί δεν είναι απίθανο να την πείρε την απόφαση βεβιασμένα και να το μετάνιωσε μετά .

Λυπάμαι πολύ γιατί ,εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινή ,και είπε ότι εχει δεχτεί απόρριψη από το περιβάλλων της και δέχτηκε και από εμάς .δεν θέλω να φανταστώ την ψυχολογία της τώρα .αν πονάει και αν ξέρει τι έκανε και όλα για την πράξη της το ξέρει η ίδια καλα δεν χρειάζεται να της το τρίψουμε εμείς στην μούρη .

Λυπάμαι πολύ που από ένα φόρουμ που δίναμε κουράγιο και συμπαράσταση εχουμε καταλήξει να περνάμε τους πάντες από τεστ αληθείας και να επιτεθωμαστε σε ότι δεν μας αρέσει χάρις την ανωνυμία μας και του απρόσωπου χαρακτήρα της οθόνης .όλα τα απωθημένα μας που δεν λέμε στις φίλες μας τα βγάζουμε εδώ …λυπάμαι πολύ ,πριν 2,5 χρόνια δεν έγινα μέλος σε ένα τέτοιο σαιτ .

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...