Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πολλή επιπολαιότητα... Ψυχολογία ανθρώπου αναποφάσιστου, χαμένου και χωρίς σθένος... Δίκιο είχε μια κοπέλα που έγραψε για στρουθοκαμηλισμό, περί αυτού πρόκειται.

Μας φταίει το γαϊδούρι και βαράμε το σαμάρι... Και μετά σβήνουμε τα ίχνη...

Τι να πω...

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Οταν μπαινεις σε ενα φορουμ και ανοιγεις οικειοθελως ενα ποστ και ζητας γνωμες και αποψεις, πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις ολες τις απαντησεις και οχι μονο αυτες που σου χαιδευουν τα αυτια...Ποσω μαλλον να σβηνεις αργοτερα τις δικες σου απαντησεις και να κανεις οτι δεν ανοιχτηκε ποτε το θεμα και οκ, παμε παρακατω σαν να μη συνεβη τιποτα!

Ανοιξες ενα θεμα που ποναει πολλες κοπελες απο εδω και οχι μονο και δυστυχως βαζω και εγω τον εαυτο μου μεσα γιατι υποφεραμε και εμεις για να αξιωθουμε να λεγομαστε γονεις, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που πολλα κοριτσια σου μιλησαν λιγο "σκληρα". Το θεμα ειναι οτι δεν εισαι αρκετα ωριμη οπως θα επρεπε, λειτουργεις και σκεφτεσαι παρορμητικα και δυστυχως τα λαθη τα δικα σου τα πληρωνουν καποιοι που δεν φταινε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!.Εισαι ηδη μανουλα και θα επρεπε σε καποια πραγματα να εισαι πιο συνειδητοποιημενη. Αν δεν το ηθελες αυτο το παιδι, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ? Και μην τα βαζεις με τα κοριτσια του μαμμυ, και εγω πολλες φορες εχω κανει μια δημοσιευση, και δεν ελαβα απαντησεις, τουλαχιστον οσες θα ηθελα...Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος ειτε να δημοσιευσει ειτε να απαντησει, ολα γινονται με ελευθερη βουληση, και εγω προσωπικα δεν απανταω σε ολα τα ποστ που διαβασει...

Κανε μια αυτοκριτικη και βαλε καποιες προτεραιοτητες στη ζωη σου.

Δημοσίευση

μπηκα και εγω να δω ποια ειναι αυτη που αποχωρει παλι και τι εγινε και στις απαντησεις της δεν εβλεπα γραμματα.λεω και εγω τι γινεται μονο εγω δεν βλεπω τι γραφει :laugh: απο λιγες απαντησεις που διαβασα καταλαβα περιπου τι εχει γινει και ηθελα να πω μια λεξη ε λ ε ο ς!

μια γραφουμε οτι μας κατεβει και μια λεμε να τα σβησουμε γιατι δεν θελουμε να τα βλεπουμε.οσο για το θεμα της εκτρωσης το μονο που εχω να πω ειναι οποιος δεν θελει παιδι προσεχει!!!!αλλο το ατυχημα και αλλο το να μην προσεχεις...και εμεις οταν ημασταν αρραβωνιασμενη και δεν θελαμε παιδι πριν τον γαμο(μαλακια μας γιατι τωρα θελουμε και δεν ερχεται)παιρναμε προφυλαξεις.νευριαζω πολυ οταν ακουω/διαβαζω διαφορες δικαιολογιες για την αποφαση να κανουν εκτρωση!ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω αλλο το ατυχημα που μπορει να υπαρξει και αλλο να μην παιρνουμε προφυλαξεις.αν και τα εχουμε χιλιοπει ολα αυτα...

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ValentinaGiannis έγραψε:

...........να χαμε να λεγαμε !! χαχαχα πειτε και αλλες παροιμιες !!![/quote:3k89aazp] που σε πονει και που σε σφσζει.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αλλα λογια να αγαπιομαστε.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εφοσον ηταν ατυχημα οπως λες και δεν το ηθελες το μονο που εχω να πω ειναι ο Θεος να σε συγχωρησει.αφου εχεις μετανιωσει γι αυτο που εκανες σιγουρα θα σε συγχωρησει!δεν μπορει να σε κρινει καμια γιατι ουτε εμεις ειμαστε καλυτερες.μην τα βαζεις με τα κοριτσια εθεσες ενα θεμα και οι γνωμες ειναι πολλες,διαφορετικες και σιγουρα μερικες απο αυτες σκληρες.ευχομαι ολα καλα να πηγαινουν στην ζωη σου και υγεια σε ολους σας!!!

Δημοσίευση

Τοση ωρα διαβαζω το θεμα κ σκεφτομαι αν πρεπει να εκφερω γνωμη η οχι. Δεν θελω να σε κρινω γιατι δν ειμαι η καταλληλη,απλα θελω να σου πω κανω πρακτικη μεσα σε νοσοκομειο κ καθημερινως βλεπω κοπελες στην ηλικια μ 19-20-21 να φερνουν στο κοσμο το παιδι τους,ανυπαντρες μανες, μανες χωρις κανεναν διπλα τους,ανηλικες οι οποιες ομως παρολες τις δυσκολιες που ξερουν οτι υπαρχουν γεννουν κ με τον ενα τροπο η τον αλλον καταφερνουν κ το μεγαλωνουν.Οκ ειναι δικαιωμα σου εκανες εκτρωση καλως η κακως απλα ενα πραγμα θα σου πω ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του για αυτο καλο θα ηταν στο πισω μερος του μυαλο σου να εχεις το εξης εκεινη την ωρα δν σκεφτομαστε μονο να περασουμε καλα σκεφτομαστε κ το μετεπειτα...

Δημοσίευση

voula25 έγραψε:

ειπα οτι φωβαμαι την κρηση του θεου αλλα οχι του ανθρωπου που με κρινη σαν θεος.

Χμμ...καλυτερα να φοβασαι πλεον την οικονομικη κριση..ειναι χειροτερη απο του Θεου(μιας και το ριξαμε πολυ στον Θεο...)

Στο καλο!!

Δημοσίευση

είχα γράψει το πρωί .

δεν είχα καταλάβει τότε τι ακριβός έγινε νόμιζα ότι το έχασες .

τώρα κατάλαβα .

είδα κάπου ότι έγραφες για τον φόβο σου για ζάχαρο .

δεν ξέρω τι έχεις και πόσο σοβαρό "προβλημα" θα ήταν μια εγκυμοσύνη στην υγειά σου ,αλλά αν ήταν σοβαρό "προβλημα" πιστεύω ότι καλά έκανες.

η υγειά της μαμάς για να μεγαλώσει τα παιδία που εχει ειναι πάνω από όλα για μένα .

λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου και τα συναισθήματα που σου έχουν γεννηθεί από την πράξη σου ....αυτά ειναι το χειρότερο που νιώθεις όχι ότι λέει ο καθένας .

δεν θα κρίνω ούτε θα σχολιάσω άλλα θέματα ούτε τα οικογενειακά σου ούτε τι προφυλακτικό έβαλες ....

να πας φυσικά να εξομολογηθείς θα νιώσεις καλύτερα .

εύχομαι να βρεις κάποια στιγμή την γαλήνη μέσα σου .

Δημοσίευση

Διαβάζοντας τις απαντήσεις των κοριτσιών μπόρεσα και εγώ να καταλάβω τι παίχτηκε. Δε μου άρεσε που έσβησε η Voula τις τοποθετήσεις της απλά και μόνο γιατί άρχισε να νιώθει στριμωγμένη ή αδικημένη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο από τις απαντήσεις των κοριτσιών. Έτσι είναι όμως.Όταν γράφεις δημόσια κάτι πρέπει να περιμένεις και υποστηρικτικές και αντίθετες απόψεις και όλες σεβαστές...Εχώ σταματήσει να δίνω συμβουλές σε ενηλίκους γιατί ο ενήλικος λέγεται έτσι επειδή είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του...Νομίζω όμως ότι και στη ζωή σου λειτουργείς όπως και στο forum...Ωστόσο επειδή υπάρχουν δύο ψιχούλες στη ζωή σου, κοίταξε να τα βρεις με τον εαυτό σου, γιατί τα παιδιά νιώθουν τα πάντα!!!Προχώρα μπροστά πρώτα γι' αυτά και μετά για σένα!!!

Συγνώμη αν ακούστηκα κάπως!!!

Δημοσίευση

βούλα θέλω να σου πώ την αποψη μου γιατί και εγώ είμαι σε μία αν΄λογη θέση δηλαδη α σου εξηγήσω παρακάτω. Καραρχάς ζωή να έχουν έχω τρία υπέροχα παιδάκια λλά τώρα σε ενημερώνω ότι το πρώτο που με ενημέρωσε ο ορθοπεδικός είναι λότι αν μείνω έγκυος δεν υπάρχει περίπτωησ να το κρατήσω γιατί πρώτον έχω κάνει τις ενέσεις για την θρώμβωση και ακόμα πίνω χάπια για την θρώμβωση και κατά δεύτερον γιατί υπάρχει περίπτωση το πόσδι μου να μην αντέξει την αυξηση του βάρους και αυτό θα είναι για δύο χρόνια εντάξει προσέχουμε αν και εδώ που τα λέμε το έχουμε ξεχάασει με τον άνσρα μου αλλά αν τύυχει δεν έχω και άλλη επιλογή και ρώτησες αν καμία άλληα από εδώ το έχει κάνει μπορεί και να υπάρχουν κοπέλες που το έχουν κάνει και να μην θέλον να το πούν άλλωστε δεν πιστεύω ότι είναι ακκκό αυτό πουέκανες από την στιγμή που είχεςπρόβλημα υγείας και δεν έχεις και βοήθεια ο άνδρας σου τι λέει σου ρίχνει ευθύνες??/

Δημοσίευση

katerina kafira έγραψε:

βούλα θέλω να σου πώ την αποψη μου γιατί και εγώ είμαι σε μία αν΄λογη θέση δηλαδη α σου εξηγήσω παρακάτω. Καραρχάς ζωή να έχουν έχω τρία υπέροχα παιδάκια λλά τώρα σε ενημερώνω ότι το πρώτο που με ενημέρωσε ο ορθοπεδικός είναι λότι αν μείνω έγκυος δεν υπάρχει περίπτωησ να το κρατήσω γιατί πρώτον έχω κάνει τις ενέσεις για την θρώμβωση και ακόμα πίνω χάπια για την θρώμβωση και κατά δεύτερον γιατί υπάρχει περίπτωση το πόσδι μου να μην αντέξει την αυξηση του βάρους και αυτό θα είναι για δύο χρόνια εντάξει προσέχουμε αν και εδώ που τα λέμε το έχουμε ξεχάασει με τον άνσρα μου αλλά αν τύυχει δεν έχω και άλλη επιλογή και ρώτησες αν καμία άλληα από εδώ το έχει κάνει μπορεί και να υπάρχουν κοπέλες που το έχουν κάνει και να μην θέλον να το πούν άλλωστε δεν πιστεύω ότι είναι ακκκό αυτό πουέκανες από την στιγμή που είχεςπρόβλημα υγείας και δεν έχεις και βοήθεια ο άνδρας σου τι λέει σου ρίχνει ευθύνες??/

....εννοείς ότι με τη δικαιολογία ότι έχουμε πρόβλημα υγείας (που δεν επηρεάζει μάλιστα τη ζωή μας!!!) και το ότι δεν έχουμε βοήθεια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ να κάνουμε έκτρωση?????? :huh:

...Θα έλεγες τα ίδια εάν ήσουν ΕΣΥ στη θέση του εμβρύου???? :dry:

...Θα σε ικανοποιούσαν αυτές οι δικαιολογίες για το θάνατό σου??? :huh:

...εμένα πάντως ΟΧΙ.... :angry:

Και τη σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που το έχουν κάνει και δεν θέλουν να το πουν???? Μήπως αυτό το κάνει λιγότερο "έγκλημα?????"

Δημοσίευση

silia στη προκειμενη περιπτωση οπως εγραψα και στο αλλο θεμα της βουλας συμβαινει το εξης ... στις 4 του μηνος η βουλα ποσταρε με θεμα την περιοδο που δεν ερχεται στις 5/3ως αργα το βραδυ ρωταγε τα τεστ σελφ κλιαρ αν ειναι ακριβη και στις 7/3 νωρις το πρωι το θεμα αυτο στο οποιο λεει οτι εκανε εκτρωση... αρα στις 6/3 πηγε στο γιατρο βεβαιωθηκε για την εγκυμοσυνη και μπηκαν αμεσως στο χειρουργειο?

Δημοσίευση

ρουλα 3 έγραψε:

silia στη προκειμενη περιπτωση οπως εγραψα και στο αλλο θεμα της βουλας συμβαινει το εξης ... στις 4 του μηνος η βουλα ποσταρε με θεμα την περιοδο που δεν ερχεται στις 5/3ως αργα το βραδυ ρωταγε τα τεστ σελφ κλιαρ αν ειναι ακριβη και στις 7/3 νωρις το πρωι το θεμα αυτο στο οποιο λεει οτι εκανε εκτρωση... αρα στις 6/3 πηγε στο γιατρο βεβαιωθηκε για την εγκυμοσυνη και μπηκαν αμεσως στο χειρουργειο?

ρούλα3, έχεις δίκιο η ιστορία της μοιάζει ψεύτικη...

Όμως θεώρησα σωστό να απαντήσω και να τη θεωρήσω ως αληθινή γιατί μας διαβάζουν πολλές πολλές κοπέλες (όχι μόνο τα μέλη)..

Για αυτές στην ουσία απάντησα που ίσως κάποια από αυτές να βιώνει ένα παρόμοιο δίλλημα.....

Δημοσίευση

Επειδή απέχω εδώ και 3 μέρες από το mammy κι επειδή η voula επέλεξε να σβήσει τα μηνύματά της κι επειδή και από αυτά που παρέθεσαν κάποιες άλλες κοπέλες δε βγάζω και άκρη, πείτε μου να καταλάβω...

Η Βούλα έμεινε έγκυος, το έριξε, πόσταρε σχετικά και μετά τα έβαλε με τα κορίτσια που δεν απάντησαν αμέσως στο thread της? Και μας χαιρετάει? Και σβήνει και τα μηνύματά της?

Και όλα αυτά μέσα στο ΣΚ?

ΟΚ, voula λυπάμαι πολύ για την απόφασή σου και για να απαντήσω στον τίτλο του θέματος.. Αντίο σου! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τα παιδιά σου!

Δημοσίευση

εγω παλι δεν παρακολουθησα το θεμα οποτε δεν εχω αποψη για το τι εγινε κατι μου μετεφεραν μονο, παντως οποιος θελει να φυγει φευγει δεν τον κραταει κανεις με το ζορι, και εγω πριν λιγο καιρο αποχωρησα, αλλα δεν μπορω μακρυα σας ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ, φιλια πολλα σε ολες!!!! τωρα αν ειχα καταλαβει τι εχει γινει θα εχωνα ορισμενα φωνηεντα αλλα δεν παρακολουθησα το θεμα και τα μηνυματα εχουν σβηστει!! :laugh: ;)

Δημοσίευση

μολις διαβασα και ενημερωθηκα και γω για ολα αυτα .Βουλα μου αν διαβασεις ποτε αυτο το μυνημα να ξερεις οτι κανενας δε μπορει να σε κρινει γι αυτο που εκανες.Κριτης ισως ειναι ο Θεος ισως ο ιδιος μας ο εαυτος γι αυτα που καικανουμε θα πληρωσουμε καποια στιγμη.Το εχεις μετανιωσει και αυτοτιμωρεισε για ποσο ομως?Μπορει ολα γυρω σου να ειναι αρνητικα αλλα αν κοιταξεις πιο καλα θα δεις πως καπου εκει υπαρχει ενα χερι βοηθειας για σενα.Αν αισθανεσαι οτι θες να μιλησεις ,να εξομολογηθεις στον παπα πηγαινε.Να ξερεις ομως οτι αν δημοσιοποιεις καποιο προβλημα σου θα παρεις και θετικες και αρνητικες απαντησεις.Αν ολα ηταν ροδινα θα ηταν ψευτικα μεσα απο τα αρνητικα γινομαστε πιο δυνατες.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!!!!! :):):):)

Δημοσίευση

Η Βούλα πρόσφατα είχε ανοίξει δυο θέματα

1ο θεμα με τιτλο "μα που ειναι ακομα?" : http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=340575

2ο θεμα με τιτλο "ποια η γνωμη σας για το σελφ κλιαρ?: http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 762#341762

Εχθές 6/3 άνοιξε το συγκεκριμένο ποστ όπου εκανε παράπονα οτι δεν ενδιαφέρθηκε καμία να ρωτήσει για τη χορειακή της αφου ειχε γράψει οτι θα πάει να κάνει. Ετσι ξεκινησε αυτο το ποστ και με την κουβεντα μας εξομολογήθηκε οτι νιωθει ασχημα γι αυτο που εκανε. Την έκτρωση δηλαδη. Ύστερα αρχίζει και σβηνει τα μηνύματά της διοτι μετάνιωσε που άνοιξε το ποστ και μας ζητα να κάνουμε το ιδιο. Στο καπακι ανογει και αλλο θεμα να μας πει "οτι λυπάται πολυ"! Αυτα! Αμα καταλάβατε τιποτα πείτε και σε μενα! :dry::dry:

Δημοσίευση

είμαι αρκετά θυμωμένη .....όχι με την βούλα .

καμία δεν έκανε τον κόπο να ανατρέξει στα ποστ της να δει τι έγραφε 5 μήνες!!!! όλες πιαστήκατε γιατί δεν σας κολλάνε 1-2 γεγονότα και δεν κοιτάξατε τι άλλο εχει γράψει αυτήν η κοπέλα εδώ και 5 μήνες .

εγώ το έκανα .πήγα κοίταξα τι έγραφε και που γιατί πριν δεν την γνώριζα την κοπέλα αφού ποτέ δεν την πέτυχα σε θέμα .

είμαι σίγουρη από τα ποστ της ότι μια χαρά υπάρχει η κοπέλα και ήταν και ενεργό μέλος με σοβαρότατες απαντήσεις και καταρτισμένη σε θέματα γέννας και άλλα λοιπά προβλήματα .

δεν σκοπεύω να σας παραθέσω μηνύματα της που δείχνουν ότι δεν πιστεύω να ειναι κάποια που παίζει μαζί μας .

ας το κάνετε μόνες σας .

είμαι θυμωμένοι με πόση ευκολία κολλάμε την ταμπέλα σε κάποια ότι ειναι κακόβουλος χρήστης ....

είχε δίκιο που είπε στην αρχή ότι ποτέ καμία εν της έδωσε σημασία ...

το βλέπω .

όσο για το αν γίνετε ένας γυναικολόγος να κάνει την ίδια ημέρα έκτρωση ,ναι μπορεί να γίνετε αν δεν εχει πολύ πελατεία δεν ειναι κάτι χρονοβόρο αποτι ξέρω ούτε νοσηλεύεσαι .

και μπορεί να την πείρε άμεσος την απόφαση μέσα στην σύγχυση της και τώρα το μόνο που ζητούσε ήταν υποστήριξη ....

λυπάμαι πολύ .

Δημοσίευση

αφροδιτη μακαρι να εχεις αδικο!δε ξερεις ποσο το ευχομαι να εχεις αδικο!

λοιπον οταν ειδα το θεμα της κοπελας ενιωσα τυψεις που ενω ηταν στις επαφες μου...εγω δεν της ειχα δωσει ποτε σημασια!φανταζομαι κ αλλα ατομα ενιωσαν ετσι!επισης φανταζομαι πως πολλα ατομα ενιωσαν ασχημα με αυτα που ελεγε περι εκτρωσης!

οκ ισως να μην ειναι ψεμμα το κοριτσι αλλα γιατι να κανει επιθεση?και απο την αλλη σκεφτηκες ποσες εγκυες μπορει να στεναχωρηθικαν?

και απο την αλλη φανταζεσαι αν καποια ατομα στεναχωρηθικαν για την ψυχη που χαθηκε?

αστα δεν θελω να σκεφτομαι ποσες!

και απο την αλλη συγγνωμη αλλα γιατι καμμια δεν την ηξερε?θελω να πω πως κ καμμια δεν την υπερασπιστηκε?τοσο σκληρες γιναμε?

δεν εχω κατι με την κοπελα!και ναι ειμαστε σκληροι ανθρωποι πλεον...αλλα μηπως πρεπει να βρεθει μια καποια λυση να μην φοβομαστε πια??

μακαρι πραγματικα να ειναι ψεμμα το κοριτσι και να μην την δικασαμε αδικα!μακαρι τουλαχιστον να μπει να μας βρισει εστω που την κατακριναμε!οπως και να εχει συγγνωμη αν την πληγωσαμε....δηλαδη συγγνωμη αν οντως το εζησες και εμεις δε βοηθησαμε κ καναμε τα πραγματα χειροτερα!

Δημοσίευση

Δεν γίνετε επειδή δεν συμφωνούμε η πληγωνόμαστε να στήνουμε στα 6 μέτρα τον άλλων ….

Σας προκαλώ πιγεντε δείτε που μιλάει για αντιβιώσεις των παιδιών της ,για ορμονικά θέματα που εχει περάσει και συμβουλεύει άλλες κοπέλες ,για χορειακές τιμές και τι σημαίνουν όταν μένουν (εγώ που γέννησα και με ξέρετε δεν ξέρω τις τιμές της χορειακή πως πρέπει να είναι) για τόσα θέματα που ξέρει κάποια που είναι μαμά και που μεγαλώνει παιδιά ,όχι κάποιος κακόβουλος χριστής που θέλει να κοροϊδέψει ,δεν θα κάτσει να μάθει αυτός τίποτα από αυτά .

Και τέλος τώρα τελευταία το έλεγε ότι εχει προβλήματα μέσα στο σπίτι ότι ένιωθε άσχημα και άγχος ότι είχε ταχιπαλμες ,άφηνε να ένιωθε ότι μάλλον υπάρχουν προβλήματα με τον αντρα της .το καταλαβενω πολύ καλα πως μπορει να πείρε βεβιασμένα μια απόφαση τέτοια αν πιεζόταν τόσο ,δεν συμφωνώ αλλά το καταλαβενω .είπε μάλιστα σε εκείνα που έσβησε ότι αν κρατούσε το παιδί θα αντιμετώπιζε πιθανότατα προβλημα και με το ζάχαρο. Βαλτετα όλα αυτά μαζί δεν είναι απίθανο να την πείρε την απόφαση βεβιασμένα και να το μετάνιωσε μετά .

Λυπάμαι πολύ γιατί ,εγώ πιστεύω ότι είναι αληθινή ,και είπε ότι εχει δεχτεί απόρριψη από το περιβάλλων της και δέχτηκε και από εμάς .δεν θέλω να φανταστώ την ψυχολογία της τώρα .αν πονάει και αν ξέρει τι έκανε και όλα για την πράξη της το ξέρει η ίδια καλα δεν χρειάζεται να της το τρίψουμε εμείς στην μούρη .

Λυπάμαι πολύ που από ένα φόρουμ που δίναμε κουράγιο και συμπαράσταση εχουμε καταλήξει να περνάμε τους πάντες από τεστ αληθείας και να επιτεθωμαστε σε ότι δεν μας αρέσει χάρις την ανωνυμία μας και του απρόσωπου χαρακτήρα της οθόνης .όλα τα απωθημένα μας που δεν λέμε στις φίλες μας τα βγάζουμε εδώ …λυπάμαι πολύ ,πριν 2,5 χρόνια δεν έγινα μέλος σε ένα τέτοιο σαιτ .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...