Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη...:

ειμαι 21 στα 22,δεν καταφερα να εχω παιδι,δεν εργαζομαι,εχω εναν υπεροχο αντρα...αλλα τι εχω καταφερει στη ζωη μου..?τιποτα ως τωρα!μηπως με πηραν τα χρονια?

εσεις πως το βλεπετε?νιωθετε οτι σας εχουν παρει τα χρονια?υπαρχει κατι που θελατε παντα να κανετε κ τωρα νιωθετε οτι δεν,,,?

πως τη βλεπετε τη ζωη σας?

μηπως μας πηαν τα χρονια για επιπλεον ονειρα??

post-5900-13873934776868_thumb.jpg

Δημοσίευση

tha se malwsw kai tha se deirw....kaleeeeeee 22 xronwn eise...oli i zoi einai mprosta sou ti xaza einia auta????an kathese kai to skeftese etsi paei..pare tin zoi sta xeria sou palepse gia na kaneis oti kalitero mporeis gia autin...kane pragmata gia sena pou se euxaristoun pou niwtheis kala........min akouw vlakies vre ramona mou....entaxei isws uparxoun pragmata gia ta opoia isws metaniwnoume pou den kaname alla mporoume na vroume liseiss kai na kanoume xilia duo alla...ola mprosta mas einai arkei na to theloume..skepsouto!!

Δημοσίευση

καλε τι εχετε παθει ολες; τι θεματα ειναι αυτα που ανοιγεται; καταθλιψη εχει πεσει στο μαμμυ; κοριτσαρα μου εισαι πολυ νεα για να νιωθεις ετσι εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να την φτιαξεις οπως εσυ θελεις, μπορει οχι οπως ακριβως θελεις γιατι τελειο δεν υπαρχει αλλα να κανεις πραγματα που εχεις σκεφτει σιγουρα, αδραξε την μερα που λενε, δεν θελω ηττοπαθειες, τι πηρε το ματι μου θα ερθεις στην συναντηση; για ελα να σε πιασω απο το αυτακι χαχαχα, χαμογελα η ζωη ειναι μικρη!!!

Δημοσίευση

Το ότι έχεις έναν υπέροχο άντρα το λες τίποτα?????? Σε πληροφορώ ότι και οι γυναίκες καριέρας που έχουν καταφέρει να κάνουν τα άπειρα τρελλά στη ζωή τους αλλά έχουν μια αποτυχημένη σχέση και οικογένεια νιώθουν το ίδιο ακριβώς με σένα. Κάποια στιγμή θα γίνεις μαμά μη σε παίρνει από κάτω επειδή είχες μια ατυχία! Έγινα μαμά στα 27 μου και άλλες γίνονται μαμάδες στα 40 τους. Μέχρι τότε μπορείς να χεις 40 παιδία (που λέει ο λόγος :P )... Χώρια που αν θες να δουλέψεις είσαι πολύ νέα οπότε μπορείς να βρεις δουλειά. Εντάξει όλες λίγο πολύ κάτι παραπάνω θα θέλαμε να κάνουμε αλλά αυτό είναι μοιρολατρεία. Αν θέλαμε τόσο πολύ να το κάναμε θα το κάναμε. Άντε άσε την ασπρομαλλούσα barbie και βάλε την ξανθιά με τα τακούνια.

Δημοσίευση

sumfwnw apolita....i zoi einai mikri.....exoume tin ugeia mas...den vlepis ti ginete gurw mas??poso sovaro provlimata uparxoun??kai omws emeis klegomaste....vazw kai ton eauto mou mesa giati kapies ofres xefeugw enw uparxoun ppoli xeirotera...nai ekana kati poli ousiwdes..gnwrises ton aggelo agapieste se prosexei kai exetekati poli omorfo mazi....mono kai mono auto denmou dinei kuragio na proxwriseis???

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

δεν εχεις νιωσει ποτε οτι δεν εχεις καταφερει τιποτα ουσιωδες?

Το ΜΟΝΟ ουσιώδες σ'αυτή τη ζωή είναι η ΑΓΑΠΗ που παίρνουμε και δίνουμε και συ την έχεις βρει... ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

mama_xina έγραψε:

Το ΜΟΝΟ ουσιώδες σ'αυτή τη ζωή είναι η ΑΓΑΠΗ που παίρνουμε και δίνουμε και συ την έχεις βρει... ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/quote:1kbs5a85] συμφωνω απολυτα παπακι :) τι ειναι αυτα κορη μου που γραφεις? ξεκολαααααα...μικρη εισαι,ΟΜΟΡΦΗ εισαι εχεις ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ μπροστα σου και μου κλαιγεσαι? απα πα πα πα...θα σε μαλωσω.... ;)

Δημοσίευση

Α,ομορφουλα θα ερθω να σου τραβηξω τις κοτσιδες.

21 χρονων και λες τετοια πραγματα;;;

θα μας λιντσαρουν βρε.

Τι να πουν οι κοπελες που προσπαθουν χρονια για μωρο και είναι πάνω απο 35;;;

Τι να πουν όλοι αυτοι οι ανεργοι που έχουν και οικογενειες;;;

Κανε το σταυρο σου που εχεις την υγεια σου και keep on.

Α,θα σε βαλω να μιλησεις με φιλες μου για να εκτιμησεις το γεγονος ότι έχεις σχέση.Μιλαμε γιΑ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟ!!!!!Είδος προς εξαφανιση. :S:S:S:S:S

Αντε Σαββατο σημερα.Πηγαινετε καμια βόλτα νέα παιδιά.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

koita mamaxina....h alitheia einai oti egw eimai 28...kai exw parei 8 nombel sthn zwh mou exw anakyrhxthei ginaika ths xronias...exw summetasxei se periballontogika...exw paei kai exw apokthsei empeireies apo sxedon ola ta reality.....exw taksidepsei se olo ton kosmo....grafw poiisi......exw paei sto feggari...exw odhghsei aeroplano...kai sunexeia erxontai mou zitane aytografa kai me exoun kourasei...kai den thelw na pw alla gia na min se apogoiteysw me ola ayta pou exw kataferei sthn zwh mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KALA PAS KALA??????????THA MAS TRELANEIS OUTE KAN 22 KAI SKEFTESAI ETSI????san ti itheles na kaneis diladi????exeis enan uperoxo antra pou se agapaei kai ton agapas kai apo edw kai sto eksis exete para para polla xronia mprosta sas gia na kanete OTI GOUSTARETE...!!!

ante mprabo!!!!!

Δημοσίευση

Εσυ δεν εχεις προλαβει ακομη να γινεις, λες να προλαβες να "καταντησεις"????

Εισαι πολυ μικρουλα..ξερεις τι δεν θα δινα για να ξαναπαω πισω στην ηλικια σου???ουουουουουου!!!!!

Εχεις παρα πολλα χρονια μπροστα σου να κανεις οτι θελεις! Και να αποκτησεις παιδια εννοειται!

Αν θες να δουλεψεις μπορεις να το κανεις! Αλλα μην σκοτιζεσαι και τοσο, τι καλα που θα ηταν να καθομουνα στο σπιτακι μου για παντα με το παιδακι μου!!!

Μη βιαζεσαι, φαντασου οτι εχεις ζησει το 1/4 της ζωης σου! Και απο αυτα τα 21 χρονια, τα 5 μετρανε ουσιαστικα. Εχεις ακομη μεχρι να γινεις γερο-barbie αλλα...40 τουλαχιστον!

Δημοσίευση

Εγω θα σου πω,πως καταλαβαινω τι ειναι αυτο που σε ωθει για να κανεις τετοιες σκεψεις.Αυτο που περασες κ σε αυτη τη τρυφερη ηλικια,πανω στο ξεκινημα σου,δεν ηταν λιγο.Ηταν πολυ σκληρο κ πολυ αδικο.

Ομως να ξερεις πως η ζωη κατα το μεγαλυτερο μερος της ειναι σκληρη κ αδικη.Ο πατερας μου μου ελεγε απο μικρη μια κουβεντα:"Η ζωη ειναι ενας πολεμος κ καθε μερα δινουμε μια μαχη".Πραγματικα,σκεψου το λιγο,καθε μερα ολοι μας δινουμε κ απο μια μαχη.Το θεμα ειναι να μην κολονουμε.Κοιταμε μπροστα κ παλευουμε.

Η ζωη σου τωρα ξεκιναει,ξερεις τι εχεις ακομα μπροστα σου;;Ουτε που το φανταζεσε!!Δες τα πραγματα απο την αλλη πλευρα,εγω τουλαχιστον ετσι κανω κ πολλες φορες αυτο με εχει βοηθησει.Δεσ΄τα ολα σαν εμπειριες,σαν βιωματα,σαν κληρονομια.Οτιδηποτε σου συμβαινει καλο η κακο,ωραιο η ασχημο να το "περνεις"κ να το βαζεις μεσα στο "δισακι"σου κ αστο εκει...καποτε αυτο θα γεμισει κ οταν θα ανοιγεις κ θα κοιτας θα εισαι απολυτα ικανοποιημενη γιατι ΕΖΗΣΕΣ...καταλαβες κουκλιτσα;Οι μαναδες μας μας χαρισαν τη ζωη,το πολυτιμοτερο!ΖΗΣΕ,ρουφα την καθημερινοτητα,απολαυσε το παραμικρο που υπαρχει γυρω σου.

Ο καθενας μας εχει ερθει σ'αυτο τον κοσμο για να χαραξει το δικο του δρομο,τη δικη του πορεια.Αλλο δρομο εγω,αλλον εσυ....δεν γινετε να κανουμε ολοι τα ιδια πραγματα...σκεψου ποσο βαρετο θα ηταν.Απλα κ εσυ σιγα-σιγα θα βρεις τον δρομο σου κ θα καταλαβεις ποιο μονοπατι πρεπει να χαραξεις.

Η ζωη ειναι πολυ ομορφη κ να σου πω και κατι;Εγω πιστευω πως ηδη εχεις κανει πολλα πραγματα.Οταν καποια στιγμη διαβασα την ιστορια σου καταλαβα οτι προκειτε για ενα ατομο,πολυ ιοσσοροπημενο κ βαθια σκεπτομενο κ παρα πολυ δυνατο.Εχεις καταφερει να κρατηθεις μετα απο κατι πολυ δυσκολο,εισαι πανετοιμη να δεχθεις απο΄δω κ περα τα ομορφα κ τα ευκολα γιατι πλεον...μπορεις να τα εκτιμησεις!

Αυτα απο μενα,σε φιλω κ περιμενω να σε δω στη συναντηση,εχουμε να πουμε πολλα!

Δημοσίευση

ραμονακι πλακα μας κανεις ετσι?αντε μπραβο βρε,γελασαμε λιγο!!!!!!!!!καλε εσυ δεν εχεις κανει πραγματα?3 μαγαζια εχεις ανοιξει μεσα σε 1 μερα κι ολα δοξα το θεο πανε καλα!εχουμε πολυ κοσμο!κι αν μου δωσεις και μια αυξηση αφεντικουλι θα πανε καλυτερα!!!!!!αντε να ανεβαινουμε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!τρεχα στο μαγαζι σου γιατι θα κανει το παρτυ γενεθλιων της η μαρινιω μας εκει!!!!!!!!!!!!!!!!στη φωτο ειμαστε μαζι!την θυμασαι?????????

Δημοσίευση

Ειμαι 30.-τα κλεινω αυριο-Εχω 1 υπεροχο γιο 6 ετων,διπλωματα στην Αγγλικη γλωσσα και ενα υπεροχο σπιτικο!Εχω δουλεψει πολυ!Με νορμαλ,αλλα και τρελα αφεντικα,και πολλα παιδια.Αν θα ηθελα κατι θα ηταν 1-2 παιδακια ακομα,και αν μπορουσα να γυρνουσα στην δουλεια μου που υπεραγαπω....

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα!

Είσαι μόνο 21 χρονών και έχεις βρει την αληθινή αγάπη....

Λίγο σου φαίνεται αυτό????

Στην ηλικία σου είχα βρει δουλειά αλλά όχι αληθινούς ανθρώπους δίπλα μου.....!!!! Ποιο είναι τελικά ποιο σημαντικό???

Τώρα στα 38 μου, έχω όλα όσα θέλω.... στα 21 όμως ΟΧΙ δεν τα είχα...

Είσαι στην αρχή ακόμα...

Τώρα το μόνο που θέλω για το μέλλον είναι ο Θεός να συνεχίσει να δίνει υγεία στους ανθρώπους που αγαπώ....

Δημοσίευση

Χμ... Θα σε κάνω μπλε απ' το ξύλο!

Λοιπόν, άκου:

διδάσκω σε εσπερινό σχολείο. Χτες μου γράψανε έκθεση με θέμα "Αναλφαβητισμός και εσπερινό σχολείο". Παρ' όλο που δεν έπρεπε, το πήρανε προσωπικά το θέμα, και έγραψαν πολύ συγκινητικές εκθέσεις. Στη συγκεκριμένη τάξη οι πιο πολλοί είναι στην ηλικία σου πάνω-κάτω, ένας είναι 25 και ένας 44. Μου γράψανε λοιπόν, ότι ποτέ δεν είναι αργά, ότι άμα πιστέψεις πραγματικά μπορείς να κάνεις μια καινούρια αρχή. Ο 25χρονος, μάλιστα, έχει όνειρο να γίνει γιατρός, και έγραψε στο τέλος, με κεφαλαία γράμματα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ (ΓΙΑΤΡΟΣ).

Και μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι, όχι απλά δεν τελείωσαν στο σχολείο, αλλά έχουν άπειρα οικογενειακά, εργασιακά, οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα. Κι όμως, έχουν το θάρρος να αγωνίζονται!

Άσχετο: Γωγάκι, Κύπρια είσαι;

Δημοσίευση

Kαλα διαβασα το ποστ σου κ μ'εστειλες :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!!

Αγαπη ουτε 22 δεν εισαι!!!!Εχεις ΟΛΗ τη ζωη μπροστα σου να κανεις πραγματα!!!Κ παιδακια να αποκτησεις κ δουλεια να βρεις!!Ολα!!Υγεια να υπαρχει κ ολα γινονται!!Μην το υποτιμαμε κ μην το ξεχναμε αυτο ;)

Μια απο τις ελαχιστες κολλητες μου(στην ηλικια μου,δλδ 25),ουτε 1 βδομαδα μετα το γαμο της εμαθε οτι εχει μια παρα πολυ σοβαρη αρρωστια...!Αυτο που κανει τους τελευταιους μηνες ειναι να πολεμαει!Το φαντεζεσαι???Ελαχιστες μερες μετα το γαμο της!!Τιποτα δεν προλαβε να χαρει!!!Παει κ το ταξιδι,τα σχεδια,τα ονειρα...ολα αναβολη-ελπιζω μονο αναβολη-!!!Απο τοτε εχω αναθεωρησει τα παντα!!Υγεια κ αγαπη να υπαρχει κ τα αλλα ειναι 2α!

Ακομη κ το οτι εχεις βρει τον ανθρωπο σου ξερεις ποσο σπουδαιο κ σπανιο ειναι??!!!

Στο εχω ξαναπει Ραμονακι μου...εισαι γερη,νεα,ομορφη...εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να τη ζησεις κ να κανεις ομορφα πραγματα!!!Κ τα καλυτερα ειναι κ αυτα στο δρομο... ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ωραίο τίτλο έβαλες. Που το θυμήθηκες αυτό το τραγούδι? Μ΄αρέσει πάρα πολύ.Είσαι μόνο 22 και αυτό τα λέει όλα. Έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου για να κάνεις πράγματα που θέλεις, για να διορθώσεις λάθη που πιθανώς έκανες, για να αναδιαμορφώσεις τη ζωή σου αν θελεις, για ν΄αλλάξεις ρότα στη ζωή σου αν το επιθυμείς.Άσε που τα όνειρα δεν έχουν ηλικίες. Τι πρέπει να κάνω εγώ που είμαι 34. Να ντυθώ στα μαύρα επειδή δεν κατάφερα να κάνω πράγματα που ήθελα? Βέβαια προβληματισμούς μπορείς να έχεις σε κάθε ηλικία όπως και ελπίδα και διάθεση ν΄αλλάξεις ό,τι θέλεις. Εσύ αποφασίζεις.

Δημοσίευση

Πραγματικα μου κανει εντυπωση που σε εχει παρει απο κατω

ενω εχεις τη ζωη ολη μπροστα σου και εχεις εναν συντροφο

που σε αγαπαει!!

Καταρχην γιατι δεν βρισκεις μισ δουλεια εστω part-time

και μη μου πεις οτι δεν βρισκεις,για να ασχοληθεις με κατι

να συναναστραφεις με κοσμο και να νιωσεις χρησιμη!

Οσο για μωρακι οχι ενα αλλα οσα θελεις ευχομαι να σου δωσει ο θεος

εισαι τοσο μικρη ακομα,εγω ειμαι 30 και γεννησα τωρα το πρωτο μου παιδι.

Γι αυτο μην καθεσαι...αξιοποιησε δημιουργηκα το χρονο σου

και θα δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα,αλλωστε στα 22 σου

εισαι γεματη ενεργεια και ορεξη για ζωη :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...