Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kassi έγραψε:

Xanthippi και εγώ έχω Π.Η.Τ. 25/06/2010 και αγοράκι είμαστε μαζί!!Για να δούμε ποιο αγοράκι θα είναι πιο ανυπόμονο!!!

Αλήθεια kassi μου;;; Δεν το είχα προσέξει... Άντε να δούμε... Λένε ότι τα αγοράκια "βγαίνουν" λίγο πιο γρήγορα... έχεις ακούσει κάτι τέτοιο;; :dry:

kassi έγραψε:

Alkost με το καλό και σε σένα το μωρό σου!!Όντως και εγώ πλέον φαίνομαι ολοκάθαρα ότι είμαι έγκυος!!!Έχει φουσκώσει η κοιλιά και απορώ πού θα φτάσει!!! :laugh: :laugh:

Όσο για την κοιλιά... πλέον έχει ξεφύγει... ειδικά αν φοράς και κανένα πιο χοντρό ρούχο και φουσκώνει ακόμη περισσότερο... σε κοιτάνε όλοι με ένα βλέμμα αγωνίας :blink: ... πόσο χώρο έχει ακόμη αυτή η κοιλιά;;;; :S:S Με το καλό να έρθουν οι ψυχούλες μας σε αυτό τον κόσμο!!!

Άντε καλημέρα μας!!

  • Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια μου τα καταφερα με τα τσουρεκια πετυχαν ευτυχως!δεν ήμουν έτσι στην εγκυμοσύνη έγινα δεν ξέρω αυτο το παιδί με έχει κάνει αλλο άνθρωπο!!!ελάτε να σας κεράσω τσουρεκακι!η κοιλιτσα οντως πήρε φόρα και μ αρεσει η αισθηση με την μπέμπα που ειναι πιο δυνατη τωρα!σημερα εκανα εξετασεις αιμα ουρα κλπ ολες καλές μονο αιματοκρίτης 35 αλλα σε σχεση με το 32 που ειχα πριν μείνω εγκυοςςςς ...χιχιχιχ το ανέβασα με σίδηρο.

κορίτσια παρηγγείλαμε έπιπλα θα έρθουν σε 1 μήνα!και ψιλολογια πήραμε β'εβαια!ο μπαμπάς μας πήρε ενα ζιπουνάκι με φρουφρού και την μινι επάνω αχ οι χαζομπαμπάδες!!!αχ κορίτσια σε όλες μας όλα να πάνε καλα!!!!εχω πολυ καλο προαίσθημα

!!!να έχετε καλή διαθεση και να μη σας χαλαει τπτ!!!τα βρεφακια μας αυτο θέλουνννννν!!!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΕΛΩ !!!!!ΕΤΣΙ !!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Δημοσίευση

fatsoulina καλορίζικα τα επιπλάκια!Πήγα και εγλω στα ΛΗΤΩ και χάζεψα καροτσάκια και καθίσματα αυτοκινήτου...μπερδεύτηκα πολύ!!

Εκανα και εγώ σήμερα τις εξετάσεις μου και παρόλο που αύξησα τον σίδηρο την τελευταία φορά πήγε ο αιματοκρίτης στο 30!!!Η νηστία με μάρανε!!!Ελπίζω να μην μου τον αυξήσει κι άλλο τον σίδηρο θα ξεχάσω πως μοιάζει η τουαλέτα μου...

Δημοσίευση

Καλημερούδια!!!!

Fatsoulina φαντάζομαι ότι θα έγιναν τέλεια τα τσουρεκάκια!!!Και του χρόνου!!!!Έφτιαξα και εγώ για το καλό μερικά και βγήκαν μια χαρά!!!Πολύ αισιόδοξα αυτά που γράφεις και δεν μπόρεσα παρά να χαμογελάσω!!Με το καλό και τα επιπλάκια, να τα χαρείτε μαζί με το μωρό σας!!!

Αν δεν μπορέσουμε να τα ξαναπούμε μανούλες Ιουνίου, σας εύχομαι καλό Πάσχα σε σας και στις οικογένειές σας!!!!Να περάσετε τέλεια για να περνούν τέλεια και τα μπεμπάκια σας!!!Φιλάκια!!! :):)

Δημοσίευση

fatsoulina mou έγραψε:

κοριτσια μου τα καταφερα με τα τσουρεκια πετυχαν ευτυχως!δεν ήμουν έτσι στην εγκυμοσύνη έγινα δεν ξέρω αυτο το παιδί με έχει κάνει αλλο άνθρωπο!!!ελάτε να σας κεράσω τσουρεκακι!η κοιλιτσα οντως πήρε φόρα και μ αρεσει η αισθηση με την μπέμπα που ειναι πιο δυνατη τωρα!σημερα εκανα εξετασεις αιμα ουρα κλπ ολες καλές μονο αιματοκρίτης 35 αλλα σε σχεση με το 32 που ειχα πριν μείνω εγκυοςςςς ...χιχιχιχ το ανέβασα με σίδηρο.

κορίτσια παρηγγείλαμε έπιπλα θα έρθουν σε 1 μήνα!και ψιλολογια πήραμε β'εβαια!ο μπαμπάς μας πήρε ενα ζιπουνάκι με φρουφρού και την μινι επάνω αχ οι χαζομπαμπάδες!!!αχ κορίτσια σε όλες μας όλα να πάνε καλα!!!!εχω πολυ καλο προαίσθημα

!!!να έχετε καλή διαθεση και να μη σας χαλαει τπτ!!!τα βρεφακια μας αυτο θέλουνννννν!!!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΘΕΛΩ !!!!!ΕΤΣΙ !!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Καλημέρα κι από μένα! Κι εμένα ένα μυστήριο πράγμα, ο γάμος και η εγκυμοσύνη (αλλά και ένα πολυμηχάνημα κουζίνας που πήρα με τη λίστα γάμου και μου έχει λύσει τα χέρια ;) , αλλιώς...) με έχουν κάνει άλλο άνθρωπο! έφτιαξα κουλουράκια πασχαλινά, ελιόψωμα νηστήσιμα να τρώει ο καλός μου που νηστεύει (αλλά αυτά θα τα καθιερώσω και για μετά μου φαίνεται) και τσουρέκια για να στείλω και στον πατέρα μου για το καλό και ο άνθρωπος όταν του το είπα δεν το πίστευε, μου λέει "παιδί μου, μήπως αρρώστησες;" χεχεχε σου λέει μετάλλαξη έπαθε αυτή! αλλά ωραία είναι όλα αυτά βρε κορίτσια, χωρίς αυτά δεν θα καταλαβαίναμε γιορτές! αααα σήμερα λέω να βάψω κι αυγά! είμαι εντελώς του γιατρού πλέον! :laugh:

Καλό Πάσχα σε όλες και με το καλό τα μωρά μας!

Δημοσίευση

ετσι και εγω !με το πολυμηχανημα αλλα η ζυμη δεν χωρουσε ολη μεσα και τελικα ζ1υμωσα στο λεκανακι τωρα βάφω τα αυγα με παντζάρια να δουμε τι θα καταφερω

με χαμηλό αιματοκ΄ριτη κορίτσια μην νηστεύεται εμεις πρέπειι να τρώμε για τα μωράκια μας εγω δεν μήστεψα καθόλου εντάξει μονο δεν μαγείρεψα κρέας αλλά απο τα υπόλοιπα τρώω.ασβέστιο πολυ εχουν τα αμύγδαλα,καρύδια(ωμα),δαμάσκηνα ξερά,σαρδέλες,γάβρο. το κόκκινο κρέας ειναι αυτό που έχει το πιο πολυ σίδηρο.Δεν με τραβάει και πολυ το ΄κρέας,βλέπω και τους αλλους να νηστεύουν και δεν μου πάει καρδιά αλλα με 30 αιματοκρίτη madrid μου φάε.

Αυτααα να προσέχετε τις κοιλίτσες καλή Ανασταση και καλό Πάσχα αν δεν μιλήσουμε

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου,τι μου κανετε?????

εγω δεν εκανα ουτε τσουρεκακια ουτε αυγα,μου εφερε η γιαγιακα μου(που κανει τα ωραιοτερα τσουρεκια που εχω φαει!!!)

τεμπελιασα λιγο ειναι η αληθεια,αλλα δικαιολογουμαι!!!

να σας πω ειναι η ιδεα μου η ολες αγορακια περιμενουμε????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι οτι πολλά αγοράκια έχει ο Ιούνιος!Εχω και εγώ αυτήν την εντύπωση!!! :laugh: :laugh:

Και εγώ στην τεμπελιά το εχω ρίξει.Είπα οτι θα βάψω αυγα-έτσι για το καλό- αλλά ...βαρέθηκα!! :P

Δεν επιράζει του χρόνου με τα μωράκια μας θα βάψουμε πολλα-πολλά αυγά!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια μου!!

Σήμερα με το καλό ήρθαμε κι εμείς στους γονείς μας στη Βέροια για το Πάσχα...!!! Θα καθίσουμε λιγάκι κάποιες μέρες να τους δούμε και να μας δουν γιατί έχουμε να έρθουμε από τα Χριστούγεννα! Κορίτσια εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτα... έκανα τα Χριστούγεννα... τώρα είπα να το απολαύσω... πάντως η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη σε αλλάζει... εγώ άρχισα να ασχολούμαι με γλυκά αρκετά πλέον και από εκεί που δεν είχα ιδέα με ράψιμο ξεκίνησα να κεντάω... η μαμά μου ακόμη να το πιστέψει!!!!

Όσο για τη νηστεία.. κι εγώ δεν νήστεψα.. μόνο αυτή την εβδομάδα από κρέας και φυσικά αύριο κανονικά... δεν νομίζω να πάθω κάτι για μια μέρα!!

Πολλά φιλιά και αν δεν καταφέρουμε να τα ξαναπούμε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Να περάσετε εξαιρετικά!!!!

Δημοσίευση

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΖΩΗΡΕΥΕΙ!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΦΙΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ! :):):):)

Δημοσίευση

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά! Ελπίζω να περάσετε όλες καλά! Είστε τυχερές όσες έχετε άλλους να σας φροντίζουν! Εμένα μου σύστησε η γιατρός μου να μην ταξιδέψω, οπότε πέρασα το Πάσχα μόνη με τον αντρούλη μου, γιατί οι γονείς μας ζούνε σε άλλες πόλεις. Έτσι έβαψα για πρώτη φορά αβγά και πέρασα το Μ. Σάββατο μαγειρεύοντας. Δεν πειράζει όμως, ας είναι καλά η μπέμπα μας!

Φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

Χριστός Ανλεστη και χρονια πολλα κοριτσακια!!!εμείς περασαμε οικογενειακά με αδρεφια ξαδερφια θείους ολοι μμαζι τρελό γέλιο!!!!φαγαμε λιγο παραπάνω απο αύρι ο δίαιτα!!!εχθές ηταν ήσυχη η μικρή αλλά σήμερα έδωσε ρέστα.τώρα τελευταία δεν κλωτσαει πολυ μόνο γυρίζει και με ανησυχούσε αλλα αφού γυρίζει ειναι καλα ετσι δεν είναι?για πείτε βρε κορίτσια εχουμε τΑ ιδια άγχη?

Δημοσίευση

Φατσουλίνα, ακριβώς την ίδια ανησυχία είχα και εγώ τον τελευταίο καιρό(νομίζω οτι το είχα γράψει κάπου...ίσως στις "καλοκαιρινές μανούλες").Ενιωθα οτι τον τελευταίο καιρό δεν κλώτσαγε και τόσο ο μπεμπούλης.Είναι όμως μια -δυο μέρες που συνειδητοποίησα οτι μπορεί να μην νιώθω αυτά τα χτυπηματάκι-κλωτσίτσες όπως πριν ,αλλά τον νιώθω να γυρίζει, να σπρώχνει και να κάνει βουναλάκια.Ισως επειδή σιγα-σιγά ο χώρος τους περιορίζεται δεν μπορούν να κάνουν τις ίδιες κινήσεις με πρίν.

Δημοσίευση

χιχιχχι καλημέρα! madrid μόλις έγραψα στις καλοκαιρινές γι αυτο!το νιώθω και εγώ μεγαλώνουν τα μωράκια μας!αχ οι μανούλες όλο ανησυχίες είμαστε!τα βουναλάκια τέλεια ε???????κάνουμε λες και ανακαλύψαμε και εγώ δεν ξέρω τι!αλλά όντως ανακαλύπτουμε την ζωή που έχουμε μέσα μασς σιγά σιγά και όταν γεννηθεί θα έχουμε άλλα να ανακαλύπτουμε !ε στα επόμενα θα ξέρουμε!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Είναι πραγματικά φοβερή αίσθηση,ε???Και εγώ αρχίζω και χαζεύω με τα βουναλάκια και τις κινησούλες.Χαζεύω την κοιλιά μου και γελάω.Ο μπεμπούλης μου αντιδρά-εκτός από τα γλυκά- και με τον καφέ.Το ξέρω οτι δεν κάνει να πολυπίνουμε αλλά δυστυχώς στο 2ο εξαμηνο τον ξαναρχισα .Εναν την ημερα (ελληνικό ή γαλλικό ) :blush:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια και από εμένα!!!Χρόνια πολλά!!!!Χθες το βράδυ ο μπεμπάκος στριφογυρνούσε συνέχεια και όπως κάνω και ελαφρύ ύπνο κάθε τρεις και λίγο με ξυπνούσε!!Το αποτέλεσμα είναι σήμερα το πρωί να είμαι άϋπνη αλλά χαρούμενη που τον νιώθω!!! :) Λες και ανακαλύπτω την Αμερική κάνω!!!Τι να πω χαζομαμά από τώρα!!!!

Madrid και εγώ ξεθάρρεψα και πίνω τώρα τελευταία έναν ελληνικό ντεκαφεϊνέ!!! :blush:

Δημοσίευση

Φραπεεεεεεεε??????????????Ντροπή σου!! Εγώ τον βλέπω να τον κρατάνε (δροσερό -δροσερό) συνάδερφοι και είμαι στο τσακ να τον αρπάξω!!!Μην με κάνεις να παρασυρθώωωω!

Κατερίνα με τους ντεκαφεινέ φοβάμαι λίγο.Νομίζω οτι η επεξεργασία που τους κάνουν είναι χειρότερη από το να πιούμε έναν ελαφρύ ελληνικό (μην σε επηρρεάσω κιόλας γιατί δεν το έχω ψάξει και πολύ, αλλά νομίζω οτι όλα αυτα τα προιοντα ντεκαφεινέ και light είναι λίγο...)

Απ την άλλη δεν πρέπει να είμαστε και υπερβολικές.Προσέχουμε σε άλλα και άλλα και μετά δεν σκεφτόμαστε όλα τα υπόλοιπα που βάζουμε πάνω μάς και είναι χημικά(μεικαπ, πούδρες, αρώματα,αποσμητικά) ή διάφορα χαζά που τρώμε με χημικά,χρώματα και διάφορα άλλα. :unsure: Τι να πώ....του Θεού είναι το καφεδάκι(πάω να φτιάξω φραπέ!!! :P )

Δημοσίευση

Κορίτσια συγκρατηθείτε με τους φραπέδες!!!Λίγος καιρός έμεινε!!!Καλύτερα ελληνικό έστω και ελαφρύ!!!Ευτυχώς ακόμη δεν έχει ζεστάνει οπότε τραβιέται ακόμη ο ζεστός καφές!!!Φανταστείτε εγώ που πριν δε μου έκανε κέφι ο καφές τώρα τον αποζητώ!!!! :blink::blink: Τι να πω!!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα να πω και εγω.Βασικα τι καλημερα 1 η ωρα ειναι αλλα δεν πειραζει.Εχω χαθει γιατι δεν προλαβαινω η μικρο εχει πολλες απαιτησεις και η μεγαλη εχει διαβασμα και πρεπει να την βοηθαω και εγω λιγακι.Για τις γιορτες ειχαμε ανεβει Αθηνα περασαμε πολυ ωραια.Και τωρα παλι πισω με την κοιλια ολο να μεγαλωνει και εμεις με το χαμογελο στα χειλη να περιμενουμε το μικρουλι μας.

Ελπιζω να με θυμαστε..

Δημοσίευση

madrid05 έγραψε:

Φραπεεεεεεεε??????????????Ντροπή σου!! Εγώ τον βλέπω να τον κρατάνε (δροσερό -δροσερό) συνάδερφοι και είμαι στο τσακ να τον αρπάξω!!!Μην με κάνεις να παρασυρθώωωω!

Κατερίνα με τους ντεκαφεινέ φοβάμαι λίγο.Νομίζω οτι η επεξεργασία που τους κάνουν είναι χειρότερη από το να πιούμε έναν ελαφρύ ελληνικό (μην σε επηρρεάσω κιόλας γιατί δεν το έχω ψάξει και πολύ, αλλά νομίζω οτι όλα αυτα τα προιοντα ντεκαφεινέ και light είναι λίγο...)

Απ την άλλη δεν πρέπει να είμαστε και υπερβολικές.Προσέχουμε σε άλλα και άλλα και μετά δεν σκεφτόμαστε όλα τα υπόλοιπα που βάζουμε πάνω μάς και είναι χημικά(μεικαπ, πούδρες, αρώματα,αποσμητικά) ή διάφορα χαζά που τρώμε με χημικά,χρώματα και διάφορα άλλα. :unsure: Τι να πώ....του Θεού είναι το καφεδάκι(πάω να φτιάξω φραπέ!!! :P )

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ελαφρυ όμως ε!!!!πρόσεχε!όνντως είμαστε αποκλεισμένες απο όλα !!!εχθες ήπια και 1 ποτηράκι μπύρα μαλώστε με!!!!αλλα τερμα!κανένα ποτηράκι κρασί πίνετε?εγω απο κανενα που και που κανα 2 γουλιες.αξίζει για τα νινάκια μας τι να κανουμε!ευτυχώς δεν μου λείπει το τσιγάρο,οχι οτι θα κάπνιζα αν μου έλειπε αλλα΄ευτυχως δεν το θέλω καθόλου και μάλλον δεν θα το ξαναρχίσω μετα τον θηλασμό!περνώ και μόνη μου καλά :laugh: χωρίς τσιγάρο αλλα μαζί με την μπέμπα πρώτα ο Θεός

mama again γεια σου δεν σε θυμάμαιι η αλήθεια αλλα εύχομαι όλα να πάνε καλά!και να σου ζήσου ν τα αγγελούδια σου!!!και καλό κουράγιο τώρΑ με το 3ο.

Δημοσίευση

Κορίτσια Χριστός Ανέστη σε όλες και με το καλό τα μωρά μας!

κι εγώ πεθαίνω για καφέ, οραματίζομαι έτσι έναν ωραίο δυνατό καπουτσίνο φρέντο με πηχτό αφρόγαλα και λυγίζουν τα γονατάκια μου! :laugh: αλλά επειδή τον έκοψα τον καφέ από τις αρχές της εγκυμοσύνης, φοβάμαι ότι αν πιω μετά από τόσο καιρό τα νεύρα μου θα παίζουν ταραντέλα από την καφεΐνη και η μπέμπα θα κουτουλάει από τοίχο σε τοίχο μέσα στην κοιλιά μου :blink: οπότε κρατιέμαι... λίγος καιρός έμεινε, νομίζω ότι ξέρω από τώρα ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις γεννήσω!

φιλιά!

Δημοσίευση

mama again έγραψε:

Κοριτσια καλημερα να πω και εγω.Βασικα τι καλημερα 1 η ωρα ειναι αλλα δεν πειραζει.Εχω χαθει γιατι δεν προλαβαινω η μικρο εχει πολλες απαιτησεις και η μεγαλη εχει διαβασμα και πρεπει να την βοηθαω και εγω λιγακι.Για τις γιορτες ειχαμε ανεβει Αθηνα περασαμε πολυ ωραια.Και τωρα παλι πισω με την κοιλια ολο να μεγαλωνει και εμεις με το χαμογελο στα χειλη να περιμενουμε το μικρουλι μας.

Ελπιζω να με θυμαστε..

πολύ καλό το μωράκι σου κουκλάκι να σου ζήσει!

κοντά ειμαστε στις μερες!4 μέρες διαφορά!εμείς περιμένουμε κοριτσάκι το 1ο εσάς τι είναι?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • @eva96 κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου. Να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!! Καθεμιά στο Γολγοθά της βλέπεις.. άλλη σε μεγαλύτερη αναφορά, άλλη σε μικρότερη. 🙏🏼 Μακάρι το μωράκι να γεννηθεί γερό κι ας είναι μικρούλα.. ο Θεός θα δώσει.   
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πως πατε με την εγκυμοσυνη; Εχθες επαναλαβαμε το doppler η μικρη ειναι 1,620 και επεσε στην εκατοστιαια θεση. Θα την εχουμε σε στενη παρακολουθηση. Προς το παρον ο γιατρος δεν θελει να μπουμε σε διαδικασια γεννας αλλα να την αφησουμε στην κοιλιτσα μου οσο πιο πολυ γινεται, να φτασω να μπω στον 9ο και μετα θα δουμε πως θα κινηθουμε. Μου ειπε να μεινω ηρεμη οσο γινεται οχι αγχος οχι στρες οχι στεναχωριες για να μην μου ανεβαινει η πιεση και εχουμε κιαλλα και να ξεκουραζομαι οσο μπορω. Την κυριακη θα με ξανα δει στο ιατρειο του και την αλλη εβδομαδα θα ξανα κανουμε το doppler.
    • Και γω φιλόλογος είμαι, αλλά δυστυχώς έχω αφήσει πίσω μου τον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος αλλά την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης ήμουν με αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης. Παράλληλα προσπαθώ να τελειώσω το διδακτορικό μου, μου έχει μείνει ένα έτος ακόμη. Αθήνα και εγώ.
    • Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...