Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ποτε μου δεν περιμενα οτι ολα οσα εβλεπα στην τηλεοραση,ολα οσα ακουγα

για παιδακια που παραμελουνται,για παιδακια που παρατιουνται σε ιδρυματα αλλα και για μωρα που παρατιουνται σε σκαλια σπιτιων η νοσοκομειων ακομη και σε καδους σκουπιδιων,θα τα ζουσα στο στενο μου οικογενειακο περιβαλον.....

νιωθω τοσο μα τοσο αηδιασμενη,τοσο μα τοσο κενη συναισθηματων απεναντι σαυτες τις 2 γυναικες που πιστεψτε με με δυσκολια σας γραφω..αλλα αν δεν το κανω δεν ξερω κι εγω πως αλλιως θα εκφραστω.......και δυστυχως μετα απο αυτα που εμαθα σημερα καλο θα ειναι να μην τις δω μπροστα μου γιατι εχω τετοιο θυμο που θα μιλησω πολυ ασχημα..............

ο λογος ειναι οτι χθες ηρθε ο αντρας της κουνιαδας μου και πηρε την μικρη(μετα απο παρακληση δικη μας γιατι το κοριτσακι δεν περναγε καλα,ζουσε σε πολυ αθλιες συνθηκες)και εμεις λεμε αχ τι καλα μια χαρα θα ειναι η μικρη τωρα!!

σημερα το μεσημερι μαθαμε απο την κουνιαδα μου οτι και αυτος :angry: σταματησε το παιδι απο το σχολειο και το πηγε αρων αρων στο χωριο,στο σπιτι του αδερφου του για να βοηθαει στις δουλειες!!!!!

υπηρετρια δηλαδη!!!!

η μανα του εφυγε και πηγε να την παρει...και πιστεψαμε οτι ολα θα ειναι καλα αλλα......την φερνει εδω γιατι εχει σκοπο..ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ!!!!!!!!!!!!

και αφου πηραμε το πρωτο σοκ ακουσαμε και το αλλο....η μεγαλη κορη της κουνιαδας μου που ειναι εγκυος και φυσικα δεν παει στον γιατρο(γιατι λευτα δεν εχουν)και φυσικα δεν εχει καταλαβει οτι θα φερει ενα μωρο στον κοσμο(μιας και ολες τις οι πραξεις ειναι εντελως ανωριμες παρολες τις συμβουλες που της εχω δωσει για την εγκυμοσυνη)

δηλωσε οτι ''εε ενταξυ και τι εγινε?? αν δεν μπορεσω να το μεγαλωσω θα το αφησω σε κανα σκαλι και ολο και καποιος θα το βρει να το φροντισει''

πειτε μου τωρα ποιος μου λεει οτι αυτο το μωρο δεν υπαρχει περιπτωσει να καταληξει σε καδο!!!

πειτε μου τωρα γιατι να μην εχω τοση οργη για αυτες τις 2 μαναδες!!!!

δεν ειναι μεγαλυτερη αμαρτια να τα κανυομε και μετα να πληρωνουν οοοοοολες μας τις ανυσοροπιες????????????

δεν ξερω κοριτσια αλλα εγω μετα τα σημερινα τις εχω σιχαθει τοσο που δεν θελω ουτε να τις ξαναδω ουτε να ξανακουσω γιαυτες!!!

Δημοσίευση

αν ειναι δυνατον. Δεν τ αντεχω κατι τετοια.

Δυστηχως εχω κανει πρακτική στο κεντρο βρεφών Μητέρα κ ετσι εχω δει τετοια πραγματα αλλα κ παλι δεν μπορώ να το χονέψω το τι ανευθυνότητα υπάρχει

Δημοσίευση

μπεμπουλη μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα με το ποστ σου! :ohmy::( δεν το πιστευω οτι μπορουν να φερονται στα παιδια τους ετσι! την πηγε στο χωριο γαι υπηρετρια?? και τωρα την πηρανε για να την βαλουν σε ιδρυμα??? :dry::dry::dry: και η αλλη που ειναι εγκυος αφου δεν εχει λεφτα να κανει ουτε εξετασεις, ουτε να το μεγαλωσει, και εχει ως σκοπο να το παρατησει σε σκαλοπατια ξενου σπιτιου...γιατι εμεινε εγκυος??? :angry:

αν ειναι δυνατον πια!

Δημοσίευση

Και πως να μην νιώθεις αηδία ύστερα από όλα αυτά που μας έγραψες????

Εδώ εμείς που είμαστε ξένες φρικάραμε, αν είναι δυνατόν???

Δεν καταλαβαίνω βρε κορίτσια τέτοιες αντιδράσεις...γιατί φέρνουν στον κόσμο παιδιά και συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο?

Μιλάμε για το παιδί τους, το αίμα τους, ότι πολυτιμότερο έχουν....

Ένα έχω να πω...ντροπή σε αυτούς τους γονείς.

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

Οσο για τη δευτερη περιπτωση εγω θα πω ξεκαθαρα τι πιστευω κ πλακωστε με..Εφοσον (κακως) εμεινε εγκυος υπο αυτες τις συνθηκες η αμβλωση ειναι η καλυτερη λυση..Δε παει κανουμε παιδι κ οπως μεγαλωσει...τωρα βριστε με... :woohoo:

είναι όντως σληρό αλλά.....θα συμφωνίσω μαζί σου. :blush::blush:

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ :blush:

Συμφωνω..υπαρχουν τοσα ζευγαρια που θελουν να υιοθετησουν ενα μωρακι και περιμενουν περιμενουν...καλυτερα να βρεθει ενα ζευγαρι και να το υιοθετησει..

Ημαρτον πια εμεις παλευουμε για αυτο το θαυμα και αυτες......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΡΕ ΓΜΤ?????

Δημοσίευση

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ! ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΕΓΩ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 1-2 ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΥΨΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΕ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ :(

Δημοσίευση

κοριτσια και εγω και ο αντρας μου εχουμε μιλισει και στις 2 απειρες φορες!!!!!

μυαλο δεν βαζουνε!!!

οι συνθηκες διαβιωσης της μικρης η οποια ειναι 7 χρονων ειναι ελεεινες!!!

το κοριτσι απο ενα γκυκιτατο πλασμα εχει γινει αγριμι..αντιδρα και ξεσπα ασχημα!!

και ειναι λογικο με ολα αυτα που βλεπει και που ζει...μιλησαμε και στο πατερα του και τι εκανε??? τιποτα!!!!

η ιδια του η μανα θελει να την βαλει σε ιδρυμα....εγω ειχα σκευτει να παρω κοινωνικη υπηρεσια αλλα και παλι εκει θα κατεληγε το παιδι γιατι σας μιλαω ειλικρινα αν εβλεπαν που και πως ζουσε το παιδι θα της το επαιρναν!!!!!!!!!!!!!!!

οσον αφορα την μεγαλη ειναι 18 χρονων και παρολο που ειμαι κατα της εκτρωσης και την στηριξα στην επιλογη της διαπιστωσα αμεσως το ποσο ανευθυνα σκευτεται για αυτο το μωρο αφου ουτε τα στοιχειωδη δεν εχει παει να κανει στον γιατρο!!!

ολη μερα σε ενα κρεβατι ειναι να κανει σεχ με τον γκομενο μετα συγχωρησεως κιολας και μετα μου θελει και μωρο???? τα μωρα ετσι ευκολα γινονται???

εεε μολις μου ειπε και ο αντρας μου αυτο που ξεστομισε μου ηρθε το αιμα στο κεφαλι

μεγαλυτερη αμαρτια ειναι για μενα να το πεταξεις παρα να κανεις εκτρωση

Δημοσίευση

Επειδη λίγο αργω να παρω στροφες και τα δυο κοριτσια

ειναι απο την ιδια μανα?

Για την κοπελα καλυτερα αν εχει σκοπο να το δωσει να το κανει απο τωρα ν αβρει ενα ζευγαρι που θα θελει να υιοθετησει και να το δωσει μπορει να το κανει

Δημοσίευση

ναι...και τα δυο η μια ειναι η μικρη την οποια θελει να την βαλει στο ιδρυμα και η αλλη ειναι πλεον ενηληκη και εγκυος σε ενα μωρο το οποιο το αντιμετωπιζει σαν ενα παιχνιδι.

ααα οχι δεν θελει ουτε να το δωσει,ουτε να κανει εκτρωση αλλα ουτε στον γιατρο παει!!!! σας κολλαει εσας αυτο???? υπαρχει λογικη πουθενα???

απλα λεει οτι δεν θα το ριξει γιατι δεν θελει να εχει τυψεις αλλα αν αργοτερα το βαρεθει η δεν μπορει να το ζησει ανετα θα το παρατησει

πολυ απλα!!

Δημοσίευση

Αναστασια η μεγαλη ειναι 1 ετων και δνε μπορει κανενας να την εμποδισειεως οτου γεννησει να κανει οτι θελει με το μωροπου κυοφορει δεν ξερω τη τυχη θα εχει αλλα η μικρη ειναι μονο 7 χρονων και ειναικριμα να πα χαμενη αν γλιτωσε απο το να γινει υπηρετρια δε ξερω αν θα γλυτωσει απο το να γινει κατι χειροτερο με καταλαβαινεις; αυτο το παιδι δεν εχει οικογεεια δνε εχει πρωτυπα δνε εχει τιποτα !μονο του ειναι και θα μεγαλωνει και το αγριμια καποια στιγμη μπορει να βρεθει καποιος κυνηγος και να το σκοτωσει .Με καταλαβαινεις ; Μιλα Αναστασια οσο ειναι καιρος και μη πεις οτι δνε ιναι δικος σου θεμα ειναι γιατι μετα απο χροια θα εχεις τυψεις και θα λες μπορουσα να κανω κατι αλαλ με με σταματησε ο φοβος .Παρε τηλεφωνο στο χαμογελο του αιδιου αφου η γιαγια θελει να το βαλει σε ιδυμα καλυτερα σε αυτο το μεγαλωνον χωρις να το κοβο τους δεσμους με την οικογενεια μπορεις να μιλσεις με τον αντρα σου να τη παρουνεκει και καποιες μερες να την αιρνετε και εσεις οχι αμεσως να της δωσετε χρονο να ηρεμησει καιμετα .

Οσο γι τη 18χρονη πιαστη για αλλη μια φορα και πες της ποσα ατεκνα ζευγαρια υπαρχουν ας το δωσει σ εκαπιια οικογενεια να γιενις απευθειας υιοθεσια καλυτερα θα ειναι αν ειναι ανευθυνη αν απαιδ δνε θα τη κανει.

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΑΝΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ, ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Δημοσίευση

ego ayto pou exo na po einai oti einai adiko alles na min mporoun na kanoun morakia na kanoun ta panta exosomatikes na xanoun ta morakia tous k alles na ta petoun!!k ego dekaoxto xronon eimai koritsia k ithela na meino egkios k otan emeina to proto pou ekana itan na giriso apo tis diakopes k na pao amesos gia tis protes exetaseis!!simera to moraki mou einai eikosi exi imeron k dn prokeitai na to paratiso pouthena oyte gia mia stigmi dn tha to kano na niosei pos me xanei!!to agapo toso poly k genike agapo oles aytes tis mikres fatsoules pou dn ftaine se tipota!!oso gia tin kopela mporei na allaxei gnomi stin ilikia mas einai ligo diskolo polles fores to xero gt exo files!!iparxei ayti i apogoitefsi pos dn tha ta kataferoun poso mallon an i kopela exei megalosei se ena anarmosto perivallon!!ekei einai pou dn xerei na k to moraki tis tha megalosei etsi opos k ayti alla apo tin alli dn einai kakos anthropos aplos einai i anorimotita tis ilikias!!tha katalavei otan to dei!!

Δημοσίευση

ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΚΟΠΕΛΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΜΕΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ... :blush::blush::(:(:(

Δημοσίευση

Και εγώ έτσι νομίζω, όπως το λέει η elena manoula.

Το κορίτσι αυτό (έκγυος) έχει μεγαλώσει με τέτοια μάνα, που δεν έχει αποκτήσει την έννοια του δεσμου της μάνας και το παιδιού.

Χρειάζεται βοήθια και υποστίρηξη για να σταματήσει αυτή η αλισίδα. Ο πατέρας του μωρου τι λέει;

Αν θέλουν να κάνουν οικογένεια - βοηθησέ τους, αν όχι - καλό θα ήταν να βρούν μια οικογένια για υιοθεσία από τώρα, γιατί θέλει πολύ χρόνο.

Ξέρω μερικά παιδιά που μεγαλώσανε με υοθεσία και έιναι μια χαρά! Σε κανένα υδριμα δεν θα έχει το παιδί τέτοια αγάπη, που χρειάζεται, θα έχει μόνο την φροντίδα.

Ότι αφορα την μικρή - δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ να την πάρει?

Δεν το πιστέυω!!!

:(:ohmy::unsure: Εγώ μιά ζωή ήθελα να μεγαλώσω 1-2 άτυχα παιδάκια, αλλά με τρομάζει πολύ η αυτή διαδικασία με τα χαρτιά, ξέρω που θα σε βγάλουν την Παναγία! Τώρα που έχω 3 δικά μου, ακόμα το σκέφτομαι. :dry:

Δημοσίευση
:angry::angry: κορίτσια και περισσότερο εσύ κοριτσάκι που το έγραψες το θέμα θα ήθε΄λα να ρωτήσω πώς είναι δυνατόν να σκέφτονται κάποιες γυναίκες έτσι το έχω βιώσει και εγώ στο οικογενειακό μου περιβάλλον αυτό και όμως ακόμα θυμώνων όταν ακούω το πόσο ανυθυνες μπορεί να είναι και να θεωρούν ότι τα παιδιά είναι παιχνιδάκι που όταν τα βαρεθούμε είτε τα βάζουμε σε ίδρυμα είτε τα πετάμε.
Δημοσίευση

Ειναι πολλη λυπηρο αυτο που διαβαζω.... Τη στιγμη που στις μερες μας υπαρχουν τοσες γυναικες που θα "σκοτωναν" για να κρατησουν αγκαλια το δικο τους μωρακι.....Νατασουλα μου προσπαθηστε τουλαχιστον να εισαστε κοντα στο κοριτσακι που ειναι 7 χρονων, αφου η μανα του ειναι στον κοσμο της. Οσο για την αλλη ελπιζω να αλλαξει γνωμη γιατι νομιζω οτι δε εχει συνηδυτοποιησει ακομα τη κατασταση της. Οταν θα το κρατησει αγκαλιτσα τοτε θα νιωσει πολλα........

Δημοσίευση

δεν μπορώ να καταλάβω ακριβός τι νιώθεις ....ειναι τόσο έξω από εμένα όλα αυτά που δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος των συναισθημάτων που νιώθεις Αναστασία μου για αυτές τις δυο και αυτές τις καταστάσεις .

λυπάμαι ειλικρινά .....

εύχομαι το κορίτσι που ειναι έγκυος να νιώσει κάποτε μητέρα πριν ειναι αργά ....αλλά δυστυχώς αμφιβάλω :( αφού δεν εχει δει πως ειναι μια μητέρα.....ειναι αλυσίδα αυτά ....

αν αποφασίσει να το δώσει ,μιλάω σοβαρά ,μπορεί κάλλιστα να μην το παρατήσει αλλά να γίνει υιοθεσία νόμιμη .υπάρχουν οικογένειες που θα βγάζανε την σκούφια τους .αν ενδιαφερθούνε να το δώσουν κάπου για υιοθεσία πες μου ;)

Δημοσίευση

Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω. Καλά δεν έχουν ψυχή αυτοί οι "άνθρωποι"; τι τους φταίνε οι αθώες ψυχούλες που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε αυτό το περιβάλλον; Το φωναζω και θα το φωνάζω σε όλη μου τη ζωή. Είναι ΑΔΙΚΟ κάποια κορίτσια όπως και γω να σκοτώμουμε για ένα παιδάκι και αυτό να μην έρχεται και άλλοι να τα πετάνε, να τα χτυπάνε και να τα πετάνε σε ιδρύματα. Γιατί ο Θεός αφήνει να γίνεται αυτό;

Δημοσίευση

σημερα θα τους ξαναμιλησω...ακομη μια φορα μια τελευταια φορα να δω τι εχουν σκοπο να κανουν....

προσπαθω να βρω τηλεφωνα απο το χαμογελο του παιδιου..να δουμε τι θα γινει!!

χθες το απογευμα ο μικρος μου αρρωστησε και φευγοντας να τον παμε στην παιδιατρο ειδαμε την μεγαλη(την εγκυο)με τον πρωην της....ο πατερας του παιδιου της ειναι αλλοδαπος,δεν ξερει καν την γλωσσα μας..

συγνωμη βρε κοριτσια νιωθω οτι εχουμε ξεφτιλυστει τελειως!!!

Δημοσίευση

Α καλα ...κοριτσια ξυπνατε αυτα γινονται παντουυυυ

Εγω ξερω κοπελα που εχει 3 παιδια τα παραταει σπιτι δεν τα ταιζει

δεν παει να δουλεψει ειναι χωρισμενη ,βρισκεται με τον πρωην κανει ενα παιδι φευγει αυτος μετα μετα παλι ξανα παιδι κ η ιστορια συνεχιζεται

Τα παιδια ζουνε σε ενα γκρεμισμα που δεν λεγεται καν σπιτι λεγεται γιαπι

2 επι 3 το πολυ.Το γιαπι ειναι μεσα σε σκουπιδοτοπο και τα παιδια κυκλοφορουν αγραμματα και ξυπολυτα.Τι λεμε τωρα.....

Κοιταξτε προσεκτικα διπλα σας.Διπλα σας ακριβως στο σπιτι σας μεσα, εξω, στην γειτονια σας,στο παρκο της γειτονιας σας,στα φαναρια και θα δειτε την αληθινη πραγματικοτητα !!!

συμβουλεψε την οσο μπορεις να πατε μαζι σε ενα ψυχολογο να της μιλησει

(υπαρχουν και δωρεαν του κρατους)

Κ οσο για την 7χρονη ε δεν γινεται καποιος απο ολη την οικογενεια να μην μπορει να κρατησει αυτο το παιδι σαν δικο του η τουλαχιστον αν δεν μπορει ας τηλεφωνησετε στο χαμογελο του παιδιου.Αυτοι ξερουνε τι θα κανουνε

Δημοσίευση

δυστυχως στην μεγαλη οτι και να πω δεν μπορω να κανω κατι...ειναι ενηληκη και κανει οτι θελει με τον εαυτο της και αποφασιζει εκεινη

ευχομαι μονο και αυτο θα της πω να μην πεταξει αυτο το πλασματακι εφοσον εχει σκοπο να το κρατησει(αν και εχω θυμωσει γιατι στο να το πεταξει δεν εχει τυψεις???)και να το δωσει σε ανθρωπους που θα του προσφερουν μια ζεστη αγκαλια και μια πραγματικη οικογενεια.

οσο για την μικρουλα εψαξα και για τα παιδικα χωρια sos!!

ειναι μια πολυ καλη λυση,πολυ καλυτερη απο το ιδρυμα!!!!

αρφοδιτη τι να πω ρε κουκλα μου δεν μπορω να ηρεμισω απο χθες που το εμαθα!!! ειδικα η μικρη ειναι και η αδυναμια μου...το κακο ειναι οτι και η γιαγια δεν μπορει να την φροντισει(ειναι αναπηρη)

βλεπω το μωρο μου και λεω ειναι δυνατον????? να μπορεις να κανεις τετοιο κακο στο ιδιο σου το σπλαχνο???? να το πετας η να το στελνεις σε ιδρυματα????

τι βιωματα θα εχει αυτο το παιδι??? τι συμπεριφορες θα αναπτυξει???(που εχει ηδη αρχισει να φερεται αναρμοστα!!!)

και ο πατερας???? αντι να το αγκαλιασει προτιμισε να το πασαρει για να κανει και εκεινος την ζωουλα του...καλος μ... και αυτος!!!!!!

αχχχχχχχ ετσι μου ερχεται να παρω βρεγμενη σανιδα που ελεγαν και οι παλιοι και να τους αρχισω εναν εναν.

φυσικα κατι που εμαθα ειναι οτι αν η μικρη παει σε ιδρυμα η κηδεμονια φευγει απο τους γονεις(προσωρινα)αυτο ειμαι σιγουρη οτι η κουνιαδα μου δεν το ξερει....αλλα δεν πιστευω οτι θα την νοιαζει κιολας...εδω δεν την ενοιαζε που ειχε κλειδωμενη την πορτα και δεν ανοιγε στην μικρη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...