Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδιατρος στη Θεσσαλονικη

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες σας! Εχω χαθει τον τελευταιο καιρο, συνεβησαν πολλες αναποδιες μα πλεον ξεπερνιονται σιγα σιγα. Μου ελειψε πολυ η παρεα σας αν και δεν συμμετειχα σε πολλες συζητησεις.

Προσφατα μετακομισαμε με τον αντρα μου και τη μπουμπουκα μου στη Θεσσαλονικη απο Αθηνα.

Για να μην μακρυγορω,παροτι γνωριζω τη Θεσσαλονικη πολυ καλα, δεν γνωριζω καποιον παιδιατρο. Φοβαμαι να παω σε καποιον τυχαιο.Η μικρη εχει κατι ψιλοπροβληματα ( αλλεργια στο αγελαδινο, γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση, και παλλινδρομηση των ουρων στο ενα νεφρο) που εξαλειφονται ευτυχως με το περασμα του χρονου απλα χρειαζομαι ενα γιατρο που ''να το λεει η καρδια του'', να μπορω να τον εμπιστευτω.

Αν καποια κοπελα εχει παιδιατρο, θα παρακαλουσα να μου στειλει το τηλ του, διοτι εχουμε ηδη καθυστερησει να της κανουμε το εμβολιο του μηνα και συν τοις αλλοις λογω του οτι δεν τα πηγαινε καλα με το φαγητο, εδω και εναμιση μηνα τρωει μονο κοτοπουλο-πατατα-καροτο και την εχω λυπηθει. Λογικα ειναι καιρος να μαθει κι αλλες τροφες.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να σταθω τυχερη :kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα littlestar.

Καλωσόρισες στην όμορφη πόλη μας!

Θα σου πρότεινα τον δικό μου γιατρό, που για μένα είναι φοβερός. Λέγεται Δημήτρης Τζάλλας, και σου έχω ήδη στείλει τα στοιχεία του με πμ.

Αν θέλεις περαιτέρω διευκρινήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Anna_V σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!Θα παρω αυριο να κλεισω ραντεβου. Ωστοσο θελω να παω σε δυο-τρεις να δω ποιος με καλυπτει.

Θα περιμενω μηπως εχει και καποια αλλη κοπελα να μου προτεινει το γιατρο της, και θα ξεκινησω να κανω επισκεψεις μεχρι να καταληξω στον καταλληλο.

Καμια εξελιξη? :(:(

Απογοητευτηκα :dry:

Πηγα χθες σε μια γαστρεντερολογο, Φωτουλακη λεγοταν (μου τη συστησε η φαρμακοποιος της γειτονιας) για να δουμε τι θα κανουμε με τη διατροφη της μικρης, δεδομενου οτι εχει γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και αλλεργια στο αγελαδινο γαλα. Η ''γιατρος'' μου πηρε 80ε παρακαλω. Και καλα να εβγαινε κατι, αντιθετως ομως με μπερδεψε περισσοτερο. Μου ειπε να προσθεσω μακαρονια στο φαγητο της και οταν ζητησα να μου πει λεπτομερειες, αν θα τα αλλεσω στο multi κλπ, μονο που δεν με εβρισε.

Μου εκανε και τη ''χαρη'' να περασω απο το Παπαγεωργιου να μου δωσει χαρτι για να μου χορηγησουν απο το ΙΚΑ τα χρηματα για το γαλα (Neocate 58ε το κουτι).

Ειμαι τοσο στεναχωρεμενη, αντι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα,μπλεχτηκαν περισσοτερο.

Ολοι οι γνωστοι μου εχουν να μου προτεινουν και απο ενα παιδιατρο αλλα επειδη εχω αγυριστο κεφαλι :unsure: μονο απο εδω μεσα εμπιστευομαι να παω σε παιδιατρο. Δεδομενου οτι οι περισσοτερες το εχουν ψαξει.

Helppppp

υσ: συγνωμη για το μεγεθος του κειμενου αλλα παω να σκασω

Αννα_ν εννοειται πως θα παω και στον παιδιατρο που μου προτεινες, δεν το συζητω...

γεια σου litlstar καλως ηρθατε στην πολη μας ,κ η δικια μου εχει αλλεργια στο αγελαδινο κ την παρακολουθει παιδιατρος ,σου στελνω πμ..

Για το θεμα αλλεργια γεννικα θα σου συνηστουσα να κλεισεις ραντευου στα Εξωτερικα ιατρεια στο Ιπποκρατειο.

Παρολο που σαν νοσοκομειο δεν το χωνευω καθολου το τμημα εκει ειναι πολυ καλο.

Παλευω απο την Τεταρτη να μπω στο site,νομιζα πως ειχε προβλημα η συνδεση μου αλλα τελικα ειδα απο τη σελιδα στο facebook πως κολαει το mammyland.

Θελω να σας ευχαριστησω ολες μια-μια. Περιμενουμε να πληρωθουμε (μιας και το γαλα μας κοστιζει 56ευρω και καθε 2μερες θελουμε και ενα κουτι)και ξεκιναμε τις επισκεψεις στους παιδιατρους που μου συστησατε.

''Cecilia'' μου, το πρωτο που εκανα οταν ανεβηκα ηταν να παρω να κλεισω ραντεβου στο Ιπποκρατειο, και μου ειπαν 6 Μαιου...Και φαντασου οτι το υποαλλεργικο πρεπει να το πινει μεχρι ενος ετους, μεχρι τον Ιουνιο δηλ.Προς το παρον πλουτιζουμε την φαρμακοποιο

:unsure:

Σας ευχαριστω και παλι, κοριτσια!!!!!! :)

ΜΥΡΤΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ :)

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ ? Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ

ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...

ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ...

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ;)

ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ

ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ :)

ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Π.Μ. :kiss:

Ψάχνω και εγώ παιδίατρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Με ενδιαφέρει να είναι φιλικός - φιλική, ιδιαίτερα προς τον θηλασμό και να δίνει έστω κάποια φορά απόδειξη για να παίρνουμε πίσω ένα ποσό από το ΤΣΜΕΔΕ. Αν έχετε να προτείνετε κάτι θα σς είμαι ευγνώμων.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...