Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιστροφή στην δουλειά???


Recommended Posts

καλημέρα και από μένα!!!

εγώ είμαι νέα μανούλα, περιμένω το μπεμπε μου τον Ιούλιο με το καλό!!! θα μου πειτε τι κάνω εγώ εδώ!!!? ελπίζω παρόλα αυτά να είμαι καλοδεχούμενη! λοιπόν τις 2 τελευταίες εβδομαδες έχω αρχίσει και διερευνώ τα υσχίοντα περί της άδειας που δικαιούμαι και έχω απογοητευτει!!!! ακόμα και με τις πιο καλές προυποθέσεις (που δεν το βλέπω από την διευθυνση της εταιρείας που δουλευω να τις έχω) θα πρέπει να επιστρέψω στην δουλεια όταν ο μπέμπης θα είναι με το καλό 8-9 μηνών. εμείς δεν έχουμε κανέναν εδω στην Αθήνα για να κρατήσει το παιδι, τα πεθερικά είναι στο χωριο και η μαμα μου ακόμα δουλευει, ισως να έχει πάρει σύνταξη μέχρι τότε αλλά όχι σίγουρα. ακόμα και έτσι όμως, δεν νομίζω να αντέξω να μένει σπίτι η μαμα μου για τόσο καιρό και να μην έχουμε καθόλου ιδιωτικό χώρο με τον άντρα μου... έχω συνηθίσει να μένω μόνη από πολύ μικρή... τι να κάνω??? δηλαδή η μόνη λύση είναι να αφήσω την δουλεια μου???? και πως θα ζήσουμε με έναν μισθό??? ή θα το πάω τόσο πολύ μικρούλη στον παιδικό???? από όσαλίγα έχω ακούσει, είναι ακατάλληλος για τόσο πολύ μωρά!!!!! τι λέτε εσεις οι πιο έμπειρες μανούλες????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρενα μου μια απο τα ιδια και εγω με τη διαφορα οτι δεν εχω πεθερα...τι να σου πω...αν οντως παρει η μαμα σου συνταξη ειναι μια καλη λυση..αλλιως ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...παιδικο και εγω δεν θα το πηγαινα...ολο αρρωστιες ειναι...

εχει ο θεος για ολους..θα βρεις την λυση την καταλληλη στιγμη :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To 9 μηνων μαζι με την ισοχρονη;;;;

Γιατι εγω οταν τα υπολογηζα χρονιζε το μωρο αλλα δεν μου εδοσαν περιθωριο ουτε καν για το εξαμηνο στο γραφειο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξέρω τι εννοείς με το ισόχρονη, αλλά αν εννοείς τους 3,5 μήνες αντί του μειωμένου ωραρίου, ο δικός μου εργοδότης δεν το δίνει... οπότε έχω τις 9 εβδομάδες, την άδεια την κανονικη *(που φέτος λόγω του πρόσφατου γάμου είναι μειωμένη) και μετά το εξάμηνο του ΟΑΕΔ. αυτό μας κάνει περίπου 8-9 μήνες με το πολύ ζόρι... επίσης δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να πάρω και άδεια ανευ λόγω θέσης... και το πρόβλημα μου είναι να μένει η μαμα μαζί μας σε ένα δυάρι???? για καιρό???? δεν θέλω και να χωρίσω από τον άντρα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρένα μου έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο της νταντάς? Θα γυρνάς και νωρίς μιας και δεν σου δίνει το μειωμένο μαζεμένο (ο αχρείος). Εκτός αν δουλεύεις κανονικά Δευτέρα-Πέμπτη και κάθεσαι Παρασκευή (πολλοί εργοδότες το προτιμούν αυτό).

Αλλά μήπως είναι λίγο νωρίς να αγχώνεσαι για τέτοια θέματα? Όχι οτι δεν είναι σοβαρό, σε συμμερίζομαι, αλλά μέχρι τότε, μπορεί να έχουν αλλαξει τα πράγματα.

Γέννα εσύ με το καλό και όλα θα γίνουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έχεις δίκιο HARAP αλλά μου βγήκαν οι απορίες αυτές τις μέρες που ενημερώθηκα από το λογιστήριο για τις άδειες και έφριξα λίγο μιας και δεν έιχα ιδέα!!! είναι νωρίς, αλλά μέσα στα πολλά που με αγχωνουν σήμερα με αγχωσε και αυτό :) (έχω την β επιπέδου αυριο και έχω πολύ πολύ αγχος)!!!! την εμπιστευεσαι όμως την Νταντα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rena79 γεννάω κι εγώ τον Ιούλιο και αναφορικά με την άδεια που λες, επειδή εγώ είμαι στο ΤΕΒΕ, αλλά με εξαρτημένη σχέση εργασίας, δεν μπορώ να λείψω πάνω από 2 μήνες. Οπότε το 9μηνο που λες μου φαίνεται παράδεισος. Επίσης έχω κι εγώ θέμα για το που θα το αφήσω. Νομίζω ότι στην περίπτωση σου η καλύτερη λύση είναι η μαμά σου. Βέβαια μια συγκατοίκηση τέτιου τύπου είναι πολύ δύσκολη αλλά θα αντέξεις κανένα χρόνο και μετά θα την πας σχολείο, το οποίο δνε πρέπει να σε φοβίζει, είναι πολύ ακλή λύση, εγω΄πήγα τον γιο μου 23 μηνών και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το άγχος το έχουμε εμείς οι γονείς και πιο πολύ είναι στο μυαλό μας, όχι στην πραγματικότητα. Όσο για την νταντά είναι η έσχατη λύση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

kalisperizw ts manoules! egw dn eimai mama eimai molis 19 xronwn foithtria paidagwgikou kai me ena ptuxio vohthou vrefonhpiokomou!!endiaferomai gia filaksi paidiou!agapw ta paidakia kai pisteuw pws tha ta pame perifima kathws exw thn dunatothta na ta diapaidagwgw ektos apo to na ta prosexw!an kapoia manoula endiaferetai k einai apo thessaloniki mporoume na to suzhthsoume!oi times oi filikes kathos skopos mou einai i kali epikoinwnia me to paidi kai meta ta xrhmata!tha me vrite sto parakatw e mail elena_0091@hotmail.com :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...