Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι λετε εσεις;;;;;

Recommended Posts

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

bembini έγραψε:

α!μπουρεκάκι το predictor πήρα!
χωρις να θελω να σε αγχωσω αλλα αυτα τα τεστ ειναι τα πιο αναξιοπιστα...σε καμοια ωρα θα παω να παρω :unsure:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Γιωτούλα μου... τι να σου πω;;;; :) :)

Ένα θα σου πω... τυχερούλα!!!! Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε... Θα παίρνεις και το επίδομα τρίτεκνης!!!! :laugh: :P

:) Εύχομαι να συμβαίνει αυτό που θέλεις... αλλά μην το καθυστερείς, πάρε τηλ. το γιατρό σου τώρα να σου πει σχετικά μ'αυτό που σου είπα για τη χοριακή κι αν μπορείς να κάνεις τεστ.

λοιπον κοριτσια την πηρα τηλεφωνο τη γιατρο και μου ειπε οτι μηδενιζει περιπου στις 40 μερες...και επισης μου ειπε οτι θα με σκοτωσει :laugh: :P και να την παρω τηλ για να μην εχει αγχος..

Άρα ένα τεστ θα δείξει σίγουρα. Γιώτα μην το καθυστερείς καθόλου, πήγαινε πάρε τεστάκι τώρα που θα ανοίξει το φαρμακείο και κάνε να ξέρεις τι σου γίνεται!!

Καλα αποτελεσματα. Και εμεις μια φορα δεν πηραμε προφυλαξεις και το τσιμπησα το τριτο. Ακομα θηλαζω και ειχα αστατη περιοδο. Εμενα τουλαχιστον θα εχουν 21 μηνες διαφορα.

κοριτσακια το εκανα το τεστ....και δεν ξερω τι ειναι...το κοιταω εδω και 20 λεπτα και δεν εχω καταληξει ακομα τι ειναι...μια μου φαινεται αρνητικο και μια μου φαινεται οτι κατι υπαρχει....αλλα δε ξερω...

κοριτσια θα τρελαθω :(

φιλεναδα κατι μου λεει οτι ηξερες γ τις μειωσεις στους μισθους και ειπες να γινεις τριτεκνη μπας και παρεις κ κανα επιδομα...χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα ολα ειναι πιθανα μπουρεκακι μου!!!!!!!!

ΑΑΑααα! Τι εννοεις; Εκανα 3 τεστ για να πειστει ο άντρας μου!!!! Το τρίτο βγήκε αχνο, τα άλλα δύο που ήταν λιγότερο ευαίσθητα κοκκίνισαν μετά από 1 λεπτό.

Σε βλέπω να τρεχεις πάλι στο φαρμακείο. Να πάρεις από αυτά που δείχνουν 3 μερες πριν την περίοδο ή 10 μέρες μετά τη σύλληψη.

πηρα το self clear...αυτο που δειχνει γρηγορα και βλεπω λεμε τωρα μια γραμμουλα αλλα μετα δεν την βλεπω...δηλαδη δε ξερω...αχ!!!!!!!!!!πο πο δε μπορω...με βλεπω και για αλλο τεστ...

τι χαζη που ειμαι...δεν πηρα αλλο..

kelly24 έγραψε:

epatha akrivos to idio.....auto to mina..eixe kai den eixe grammi kai telika dxen imoun egguos..epatha akrivos to idio kai pali prin 3 mines evgale axni gramoula to self clear kai pali den imoun egguos...
λεγε μου τετοια...αχ!!!!!!!!!!!!δεν μπορω τα νευρα μου :( πρεπει να κανω και αλλο

εγώ πάντωσ είχα κάνει δεν θυμαμαί πιο νομιζω το clear blue kai me tιn axnh grammι ήμουν τελικά egkyos. δειχνει νομίζω το τεστ όλες τισ πιθανέσ περιπτώσεισ δηλ πωσ ειναι οι γραμμές για το αν είσαι ή δεν είσαι

ta test tupou self clear einai anaxiopista.....vgenoun thetika enw den uparxei eggumosini to patha 2 fores.....etsi ta perissotera emfanizoun kati axnoo....episis egw sou lew min kaneis k xodeuese apla perimene....etsi kai xrimata spatalas kai anxonese...

εγω λεω γιωτα μου,να παρεις τηλ.το γυναικολογο να του το πεις και μετα χοριακη...

μια φορα που νομιζα οτι κατι βλεπω αλλα δεν ημουν και σιγουρη δεν ημουν εγκυος.το επομενο που εκανα βγηκε αρνητικοτατο...

μηπως να επαιρνες αυτα τα καινουρια που λενε το αποτελεσμα με λεξεις και δειχνουν και βδομαδες???

ευακι μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες...

η γιατρος μου ειπε απο την αρχη για χοριακη...αλλα την τριτη θα μπορω να παω..

θα κανω βεβαια και αλλο ενα γιατι δεν μπορω να περιμενω...θα παρω της clear blue το ψηφιακο...

οσο περναει η ωρα τοσο φαινεται και η γραμμη....

ευακι δεν μπορω να βγω εξω σημερα οποτε μαλλον αυριο θα το κανω...αφου παρω πρωτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
    • Κορίτσια μου, όποια κοπέλα ενδιαφέρεται χαρίζεται ένα κλειστό κουτί meriofert των 900UI το οποίο είναι διατηρημένο στο ψυγείο και έχει λήξη 01/26. Θα δωθεί μόνο χέρι με χέρι το πολύ μέχρι Ξάνθη!  Δεν θέλω μνμτα του τύπου στείλτο με παγοκυψέλες δεν παθαίνει τπτ γιατί δεν θα μπω στη διαδικασία να σας απαντήσω καν. Το φάρμακο γράφει πάνω "φάρμακο ψυγείου" και δεν το διαπραγματεύομαι.  Επίσης διαθέτω και ένα ανοιχτό κουτί Averkap 0.1 το από το οποίο έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα διάλειμμα και δύο σκόνες. Μένω Ορεστιάδα, όποια κοπέλα είναι πιο κοντά μου σε θέμα απόστασης θα προτιμηθεί.  Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι "κακία" για κάποιες. Καταλαβαίνω τον πόθο όλων μας, αλλά δεν παραβλέπω και την υπογεννητηκότητα του τόπου μου.!!! 
    • Η "μαμά" μαγειρεύει αλλά δεν έχει κολικούς. Χαχα άστα να πάνε! Δεν της φτάνουν οι 2 κουδουνίστρες της. Πήγα και της πήρα εχθές ένα φθηνό χαλάκι δραστηριοτήτων απο τα jumbo εχθές και σήμερα φαίνεται να ακολουθούμε το πρόγραμμα της Λευκάδας. Για να δούμε μέχρι το βράδυ πως θα πάει. Έτσι μου είπε και η κοπέλα από το σεμινάριο ύπνου.  🤣🤣🤣 Το προσπαθεί πολύ όμως να σηκωθεί.  Δεν αγχώνομαι... Δεν της αρέσει μπρούμυτα καθόλου ακόμα. Οπότε δεν την ενδιαφέρει να γυρίσει.
    • Κι εγώ ετσι πιστεύω.. θα δείξει με το νέο ετος..!  αν και οι ελπιδες μου λιγοστευουν γι’ αυτο το μήνα με το αιμα που εχω 🥺😢
    • Εγώ πιστεύω κορίτσια μου πέρασε η ωορρηξία σου γιατί το προχθεσινό ήταν αρκετά πιο έντονο από το σημερινό πχ.. τώρα μου φαίνεται ότι πέφτει η ορμόνη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...