Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΡΟΥΧΑ.ΓΕΝΝΑΩ ΙΟΥΝΗ


Recommended Posts

κοριτσάκι με το καλό σου ευχομαι. Αν ψάξεις εδώ στο μάμμυ τα κοριτσάκια εχουν βάλει αναλυτικές λίστες.

Κ παλι με το καλό καλή λευτεριά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε με το καλο! εφτιαξα κατι λιστουλες... που τις θεωρω πολυ απαραιτητες... για αυτο και ονομασα το ποστ "απαραιτητες λιστουλες"... θα το βρεις στο "οι πρωτες αγορες"... βεβαια διαλεγεις....επιλεγεις... και γω πειρα ακομη δεν εχω... αλλα πιστευω αυτα που εγραψα ειναι απαραιτητα...παρακατω η καθεμια διαλεγει οοο,τι θελει...

θα σε συμβουλευα να αρχισεις τα ψωνια μετα την β επιπεδου... αλλα και πριν τον 8ο μηνα...δηλ πριν βαρεσεις!

ασε και θα τα παιξεις κανονικοτατα οταν πας για ψωνια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σαι καλά κοριτσάκι ναι αυτή που βλέπεις στην φώτο ειναι η κορουλα μου οταν ηταν πολύ μωρούλι κ τωρα περιμένω αλλα δύο.

Ψαξε καλά τις λίστες γιατι σαν εμπειρη μανουλα θα σου πώ οτι δεν χρειαζονται όλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον συνεγκημονουσα σαν δευτεροτοκος και εχοντας γεννησει και το πρωτο μου παιδακι καλοκαιρι θα σου προτεινω το εξης....

Να παρεις για το παιδακι σου πρωτα τα απαραιτητα (βλεπε 1) και μετα μολις σαραντησεις θα εχουν αρχισει οι εκπτωσεις και θα μπορεσεις να παρεις στο παιδι πιο πολλα ρουχαλακια με λιγοτερα χρηματα, τα παιδικα εχουν πολλες προσφορες μες τον αυγουστο σε καλοκαιρινα και χειμερινα!

1) δηλ. φανελακια κοντομανικα και αμανικα το1νουμερο καμια 10αρια ολα μαζι, αυτα θα φοραει συνηθως μεχρι να σαραντησεις. παρε σεντονακια αγκαλιτσας για το πρτμπεμπε και το καριτσι ή κουνιας αν το βαλεις κατευθηαν εκει. Πετσεουλα ή μπουρνουζακι για το μπανακι του και μια βουρτιτσα για τα μαλλακια του βοηθαει στο να βγουν ευκολοτερα τα μαλλακια τις κοιλιας και να φυτρωνουν καινουρια! σιγουρα πρεπει μετα για το γαλα του να παρεις ενας αποστηρωτη chicco ή nuk και 5 μπουκαλια μικρα με θηλη για νεογεννητο και να θηλαζεις θα σου χρειαστει.

τωρα για σενα παρε νυχτικα ή πιζαμες να βολευουν στο θηλασμο με κουμπακια στο στηθος, εσωρουχα που χα κραταμε λιγο την κοιλια αφου γεννησεις, σουτιεν οχι απαρετητα θηλασμου αλλα αρκει να ειναι μαλλακα χωρις δαντελες και να κρατανε το στηθος που μετα τη γενννα ειναι παρα πολυ ευαισθητο. Σερβιετες θα χρειαστεις λογχιας υπαρχουν στο σουπερ μαρκετ και επιθεματα στηθους για το θηλασμο.

αφου σαραντησεις θα δεις και μονη σου τις αναγκες του παιδιου και τις δικες σου και το μονο σιγουρο ειναι πως συνεχεια κατι θα χρειαζεσαι... γι αυτο δε ειναι αναγκη να κανεις ασκοπα ψωνια απο την αρχη! φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνισω με την προλαλησασα.

και εγω γεννησα 26 μαιου, και του φοραγα μονο αμανικα και κοντομανικα κορμακια.

Ειχα δυο φορμακια για εξω αλλα και παλη ηταν στιλ ολοσωμο με κουμπακια μπροστα, για παιδιατρο ή βολτα..αλλα συνηθως τον ειχα μερα νυχτα με τα κορμακια.

Ουσιαστικα ρουχα αρχησα να του φοραω απο Σεπτεμβη που αρχησε να ψυχραινει ο καιρος.

Επισης πηρα 3 μακριμανικα ολοσωμα για καποιες κρυες νυχτες το καλοκαιρι αλλα τα πηρα απο πολυ λεπτο βαμβακι, με βολεψαν πολυ ειδικα προς το τελος αυγουστου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Εγω γεννησα 19 Ιουνιου και βγαλαμε ολο το καλοκαιρι με αμανικα και κοντομανικα φορμακια.Καθε εταιρια ομως εχει διαφορετικα μεγεθη.Δηλαδη στη δικια μου περιπτωση που ηταν μικρο μωρο-2650 γρ.- τα ρουχα 0-3 ηταν λιγο μεγαλα γι'αυτο εψαχνα για newborn.Μας εφεραν παρα πολλα φουστανακια μπλουζακια και αλλα χαριτωμενα που ομως δεν τα εβαλε καθολου γιατι οταν ειναι τοσο μικρο δεν μπορεις να το ταλαιπωρεις βαζοντας βγαζοντας ρουχα.Εγω καλα καλα ουτε καλτσες δεν της εβαζα. Παντρευτηκε η αδερφη μου οταν η μικρη ηταν 2 μηνων και τη πηγα στο γαμο με μεταξωτο φορεμα και απο κατω ξυπολητη...Τα καλοκαιρια πια εχει πολλη ζεστη.

Παντως θα σου φερουν και πολλα δωρα οποτε μην αγχωνεσαι.Παρε τα φορμακια σου και τα υπολοιπα βλεποντας και κανοντας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα 12 ιουνιου...! Ειχα παρει πολλα φορμακια καλοκαιρινα αλλα και με μακρυ μανικακι γιατι με τις πολλες τις ζεστες αναβαμε και λιγο το air condition... και σκεπαζα το μωρακι με ενα σεντονακι οταν κοιμοταν... δεν το βαζαμε πολυ χαμηλα... γυρω στους 26 βαθμους... ισα να δροσισει...!!!

Γι'αυτο θα χρειαστεις σιγουρα και καλτσακια για τα ποδαρακια του...! :P

Κατα τ'αλλα αν δεν θελεις να παρεις φορμακια με μακρυ μανικι μπορεις να παρεις ζακετακια... κουβερτουλες καλοκαιρινες (πικε), και ολα τα απαραιτητα αξεσουαρ... αν μπεις σε ενα καταστημα και τους πεις οτι εισαι νεα μαμα και θελεις βηθεια για το τι θα χρειαστεις θα στα φερουν ολα εκεινοι... μονο κοιτα να διαλλεξεις αυτα που πραγματικα θα χρειαστεις γιατι θα σε παραφορτοσουν...!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ (γεννάω επίσξς τον Ιούνιο) έχω πάρει μερικά φορμάκια ,αλλά διστάζω να πάτω για 0-3μηνών,μου φαίνονται πολύ μικρά.Υπάρχει περίπτωση?(οταν λέμε φορμάκια εννοούμε αυτά τα εσωτερικά με τα κουμπακια από κάτω χωρίς πατζάκια,ε? :dry:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!

Γεννησα περισυ τον Ιουνιο και τελικα αυτο που χρειαστηκα ηταν μονο κορμακια αμανικα και με μανικι (αυτα που κουμπωνουν από κατω) φορμακια δεν της εβαλα καθολου αφου την σκεπαζα μονο με ενα σεντονακι το βραδακι..

Οσο για τα κορμακια 0-3 που δισταζεις να παρεις, μην διστασεις καθολου θα ειναι και μεγαλα μην σου πω....τα περισσοτερα 0-3 ειναι αρκετα φαρδια....μην νομιζεις το μωρακι θα βγει γυρω στους 50 ποντους λιγο πανω λιγο κατω, μια σταλιτσα θα ειναι μην ανησυχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...