Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα...Για ακόμη μία φορά χρειάζομαι τα φώτα σας!!!

Είναι πολλές οι φορές που θέλουμε να πάμε κάπου βολτίτσα αλλα λόγω του οτι η μπουμπού μου έχει συγκεκριμένες ώρες φαγητού,αναγκαστικά "κλεινόμαστε"..

Η ερώτησή μου είναι..Μπορώ να μαγειρεύω το φαγητάκι της,να το αλέθω κ να το βάζω έτοιμο στο ταπεράκι??Κ όσον αφορά το θέμα θερμοκρασίας του φαγητού??Κ αντε με το φαγητάκι πείτε οτι βολεύομαι..Πολλές μανούλες μου λένε οτι μπορώ να βάζω κ το φρουτάκι έτοιμο αλεσμένο σε τάπερ..Όμως η φρουτόκρεμα δε πρέπει να τρώγεται φρέσκια?? :dry:

Βοηθήστε με plssss!!!!!!Εσείς πώς μεταφέρεστε οικογενειακώς???? :unsure:

Δημοσίευση

Ντινακι εγω οσες φορες εχω βγει βολτα το εχω ετοιμο αλεσμενο σε ταπερ με το λεμονακι του και ο λαδακι του- εχω γυαλυνα ταπερ για το μωρο.

Αν θα μεσολαβησουν αρκετες ωρες το κραταω σε ισοθερμηκο τσαντακι για να το προστατεψω απο την αλλαγη της θεμοκρασιας.

Φρουτακια θα σου συνηστουσα να μην κανεις...γιατι χανουν πολυ γρηγορα τις βηταμηνες τους

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ...ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙΣ...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ Η ΧΡΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΓΗΤΟ...

ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ.....Η' ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ...

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κοριτσάκια μου..Κ εγώ αυτή την άποψη έχω για το φρούτο,γι αυτό κ ρώτησα..Μου φάνηκε περίεργο που μου το παρουσιάζουν τόόόσο απλό να πάεις το φρούτο αλεσμένο..Εδώ 5 λεπτάκια που κάνει να το φάει κ πάλι οι στις τελευταίες κουταλίτσες έχει αλλάξει το χρώμα του,είναι δυνατόν??Είπα μήπως είμαι υπερβολλική...

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΙΝΑΚΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΕΣ !!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΤΑΠΕΡΑΚΙ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΛΑΚΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ

ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ;)

Δημοσίευση

Tζα!!!

Είμαι μανουλα μαλλον με μεγαλυτερο μωρακι ,οποτε ας πω τι εκανα και εγω...

Το φαγακι οπως προειπατε σε γυαλινο ταπερ και σε ισοθερμικο τσαντακι.

το φρουτο πολλες φορες το εκανα τραμπα με την κρεμα,δηλαδη επαιρνα την κρεμα μαζι μου(την ετοιμαζα και εξω ή για λιγοτερη ωρα ετοιμη απο πριν) και εδινα το απογευμα φρουτο.

Οταν μασουσαμε πιο καλα και επρεπε να βγουμε πρωι , επαιρνα πχ μια ολοκληρη μπανανα μαζί μου και την εδινα εξω....

Αυτα πανω κατω!

Καλες βολτες!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα...

Εγω παντα το επαιρνα στο πιατακι-μπωλ του φαγητου της που ειχε καπακι και την ταϊζα εκει που ειμασταν. Δεν χρησιμοποιησα ποτε ισοθερμικο τσαντακι, δεν ηξερα οτι υπαρχει. Αλλα δεν το ειχα για πολλη ωρα εξω... Και οταν βγαιναμε απογευμα, επαιρνα γιαουρτι γιατι ηταν πιο ευκολο στην μετακινηση! Φρουτοκρεμα ποτε δεν την επαιρνα μαζι μου...

Δημοσίευση

Έχει η chicco ένα θερμός με κόκκινο καπάκι που έχει μέρα 2 ταπεράκια. Εμείς το βάζουμε εκεί και το κρατάει ζεστό για 5 ώρες. Όταν μεγαλώσει τα βγάζεις αν θες τα ταπεράκια και το χρησιμοποιείς σαν σκέτο θερμός για νερό ή καφέ. Μ'έχει σώσει πραγματικά. Πάμε παντού και τρώει ζεστό το φαγητό του. Νομίζω κάνει 40 ευρώ. Αν θες βάζεις και φρούτα κρύα να τα κρατάει δροσερά.

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Έχει η chicco ένα θερμός με κόκκινο καπάκι που έχει μέρα 2 ταπεράκια. Εμείς το βάζουμε εκεί και το κρατάει ζεστό για 5 ώρες. Όταν μεγαλώσει τα βγάζεις αν θες τα ταπεράκια και το χρησιμοποιείς σαν σκέτο θερμός για νερό ή καφέ. Μ'έχει σώσει πραγματικά. Πάμε παντού και τρώει ζεστό το φαγητό του. Νομίζω κάνει 40 ευρώ. Αν θες βάζεις και φρούτα κρύα να τα κρατάει δροσερά.

Από που το αγόρασες να το αγοράσω κι εγώ?

Δημοσίευση

αυτο με τα γυαλινα που παν και τα κοριτσια ειναι πολυ καλη λυση .υπαρχουν και τα ανοξειδωτα ταπερακια και κλεινουν αεροστεγωσ....εγω σωθηκα με αυτα ελαχιστες φορες εχω παρει αλεσμενο φρουτο και αυτο για λιγη ωρα....αλλα εγω μεσα στα ανοξειδωτα βαζω και το κρεασ γιατι βραζω για 2 μερεσ..το βαζεισ οπωσ ειναι στο ματι επανω η μεσα στο φουρνο και ζεσταινεται...εχει σε ολα τα μαγαζια οικιακηου εξοπλισμου...πχ visco....

Δημοσίευση

αυτο με τα γυαλινα που παν και τα κοριτσια ειναι πολυ καλη λυση .υπαρχουν και τα ανοξειδωτα ταπερακια και κλεινουν αεροστεγωσ....εγω σωθηκα με αυτα ελαχιστες φορες εχω παρει αλεσμενο φρουτο και αυτο για λιγη ωρα....αλλα εγω μεσα στα ανοξειδωτα βαζω και το κρεασ γιατι βραζω για 2 μερεσ..το βαζεισ οπωσ ειναι στο ματι επανω η μεσα στο φουρνο και ζεσταινεται...εχει σε ολα τα μαγαζια οικιακηου εξοπλισμου...πχ visco....

Δημοσίευση

Για φρουτακι δε θα το συνιστούσα. ;)

Για φαγητο εγώ κάνω το εξής

1)Το αλέθω 1 ώρα πριν φύγω και το βάζω σε μπουκάλι Avent (με ταπα) στην καταψυξη

2)Οταν φευγω βάζω το μπουκάλι στην ισοθερμική της Avent

3)Οταν είναι να φαει το βαζω στο θερμαντηρα της Avent τον οποιο παιρνω μαζί μου σε μια τσαντα.

Του εχω ζεστανει το φαγητο παντού.Σε ταβερνες ,καφετεριες και σε άλλα σπίτια.

Απλως θελει λίγη προετοιμασια και οργάνωση.

Οταν θελω να βγω πρωι ή απόγευμα παιρνω γιαουρτακι στην ισοθερμική.

Α, ξεχασα να πω ότι το παρών δεν αποτελει διαφημιση. :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...