Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με Αρτεμη και Τέση.Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα διαμορφώσει ένα χαρακτήρα ώστε να είμαι πιο σκληρή με όσουσ με έβλαψαν και πολυ πιο καλή με τον εαυτό μου.........

Γιατί και στο παρελθόν μασ δεν είχαμε όλοι τοα απόλυτο έλεγχο.Κάποια πράγματα ήταν γραμμένα να γίνουν όπως λέει και η KOnstans.Πχ την οικογένεια δεν την επιλέξαμε άρα και τον τρόπο που μεγαλώσαμε και διαμορφώσαμε χαρακτήρα

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τιθα εκανα αν γυρναγα το χρονο πισω .Δυστυχως καποια πραγματα δνε εξαρτουνται απο εμας αλλα αν γινοταν σαφως και δνε θα ηθελα να αρρωστησω οχι τοσο για την ταλαιπωρα αλλ γατι αυτος ηταν λογος που αργησα να κανω παιδακι βεβαι δνε ειμαι αχαρστη γιατι ηρθε ο Σταυρος μου .Επισης δεν θα αφηνα το σχολειο στα 16 επειδη οι κατατστασεις το προκαλεσαν αλλα και παλι στα 29 μπορεσα και πηγα στο σχολειο και τελιωσα το λυκειο καιμαλιστα εδωσα και πανελληνιες και περασα διατροφη -διαιτολογια στη κρητη βεβαι δνε μπορεσα να παω αλλα και αυτο δνε χει σημασια επειδη σημασια γιαμενα ειχε και εχι η οικογενεια μου.

Αυτο που θα εκανα ηταν να ειχα καλυτερη σχεση με το μπαμπα μου να μην ειμασταν στη κοντρα να μπορουσε να εμ καταννοησει περισσοτερο και εγω να μην ειναι τοσο αντιδραστικη σφαλματα και λαθη πολλα και απο τους δυο μας το σιγυρο ειναι οτι με αγαπουσε το ξερω οταν τις τελευταιες ωρες του ειπα :δεν ξερω αν ημουν η κορη που ηθελες αλαλ για μενα εισαι ο πατερας που παντα ηθελα .Αυτο δνε μπορω α το διορθωσω δυστυχως και με ποναει πολυ

Δημοσίευση

Αχ..Αν θα γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ήθελα να μην μου έπαιρνε ο θεός τη μανούλα κ τον πατερούλη μου τόσο νωρίς.Να είχα μια ξέγνοιαστη εφηβεία μακριά από νοσοκομεία...Να ζούσαν γεμάτοι υγεία και να χαίρονταν την κορούλα και την εγγονουλα τους!

Δημοσίευση

1.Δεν θα σπουδαζα οικονομικα

2.Θα ηθελα να μεινω λιγο πιο πολυ παντρεμενη χωρις παιδια...Οχι πολυ..Κανα δυο χρονια...

3.Δεν θα προτεινα στον αντρα μου να μετακομισουμε Ρεθυμνο!Αθήνα μου λειπεις!!! :(:(:(

4.Δεν θα επαιρνα καροτσι 3σε1!!!!

5.Δεν θα βιαζομουν να κλεισω τα 18.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...