Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bell έγραψε:

2. Δεν θα έτρωγα σουβλάκι την περασμένη εβδομάδα γιατί με πείραξε! :laugh:

χαχαχα! Απαιχτη!!!!!

Λοιπόν, δε θα:

Δεχόμουν να πάω να γεννήσω με πρόκληση και θα περίμενα το μωράκι μου να ρθει μόνο του!

Η αλλιώς, δε θα εμπιστευόμουν εναν γιατρό που τη μια μέρα μου δινε χαπια για αναστολή τοκετού και την επόμενη με έβαζε μέσα για πρόκληση γιατί το παιδί αν μεγαλώσει άλλο δε θα χωράει...!!!

Η αλλιώς δε θα δεχομουν να κάνω καισαρική!!!

(τρομερό απωθημένο, τί να κάνω;;;!)

Επίσης, δε θα:

Επαιρνα μετεγγραφή από Θεσσαλονίκη Αθήνα για να σπουδάσω!

Αυτάα!!

Δημοσίευση

δε θα σπουδαζα φιλολογια θα προτιμουσα εκεινο το ερμο παιδαγωγικο ετσι θα ειχα διοριστει προ πολλου ,θα εκανα τελειως διαφορετικες επιλογες σε συντροφους, δε θα αφηνα τον εαυτο μου να παρει 20 κιλα μεσα σε 10 χρονια,θα ημουν μια πιο νηφαλια μαμα θα θα θα θα θα .......αλλα παλι αν δεν εκανα ολα αυτα θα ημουν ενα τελειως διαφορετικο ατομο ,δε θα ειχα τα παιδια που εχω ουτε τις εμπειριες που απεκτησα στη ροη ολων αυτων των χρονων

Δημοσίευση

ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ

Οτι κ να με πληγωσε, οτι κ να με χαροποιησε, με διαμορφωσε σε αυτο που ειμαι σημερα..κ ειμαι ευγνωμων...

Εχετε σκεφτει, οτι αν οντως μπορουσαμε να αλλαξουμε κατι απο το παρελθον μας, τωρα, ενδεχομενως να ειχαμε αλλη καταληξη??Θα ηταν επιθυμητη η οχι???

Κ επειδη τωρα μου ηρθε ενα θεμα...θα το ανοιξω...γιατι πραγματικα, θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας...

Δημοσίευση

θα γυρνουσα το χρονο πισω ενα μηνα πριν φυγει η μαμα μου για το μεγαλο ταξιδι.

θα της ζητουσα ενα μεγαλο συγγνωμη! για οσες φορες την πικρανα, την στεναχωρησα, θα της ελεγα ποσο πολυ την αγαπω, και ποσο μου λειπει.

θα της ελεγα οτι την τελευταια φορα που την πηγα στο χωριο δεν ηξερα, δεν ηξερα, συνηθως ερχοταν απο το χωριο καθοταν λιγο καιρο μαζι μας και εφευγε με το κτελ μονη της.

εκεινη τη φορα πηγαμε μαζι στο χωριο για πρωτη και τελευταια φορα δεν ειχε ξαναγινει ποτε.

θα της ζητουσα γιαυτο συγγνωμη οτι δεν το ηξερα,

αν το ηξερα θα την κρατουσα μαζι μου να μην φυγει, και οχι να την παω εθελοντικα στο μεγαλο ταξιδι.

:(:(:(

Δημοσίευση

Αυτό επίσης που θα άλλαζα είναι κάποιες βαριές κουβέντες που είπα σε δικούς μου αν-θρώπους και τους πλήγωσα.

Επίσης θα ήθελα να σπουδάσω ψυχολόγος και να κάνω μεταπτυχιακό στη παιδοψυχολογί-α, έχω ανάγκη να προσφέρω στα παιδιά

Η αλήθεια όμως είναι ότι ό,τι και να έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν μας γέμισε εμπειρίες για να διαχειριστούμε καλύτερα το μέλλον.

Δημοσίευση

κομμωτρια και αισθητικός πάλι δεν θα σπούδαζα γτ δεν εχω ταλέντοοο και δεν μαρεσει. :P Θα σπούδαζα όμως μαγειρική ζαχαροπλαστική και θα άνοιγα δικό μου μαγαζί για να προσφέρω στον κόσμο τα καλύτερα. Μευχαριστεί πολύ να μαγειρευω και να βλέπω τους άλλους να το απολαμβάνουν. Μετα απο την κούραση θα πήγαινα στην jovanna να μου κάνει μαλλί και νύχια. :P

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

...δεν θα εμπιστευομουν κανεναν και δεν θα ημουν ειλικρινης. Η ειλικρινεια βλαπτει!

κατκατ συμφωνω... όλοι λένε οτι εκτιμούν τους ειλικρινεις ανθρώπους και όταν εισαι ειλικρινής τους την σπάς,γίνεσαι κακός. Δεν θέλουν να ακουν την αληθεια. Προτιμούν τους γλύφτες και τους δήθεν.

Δημοσίευση

Συμφωνώ TESH και ΚΑΤΚΑΤ! Εμένα προσωπικά η ειλικρίνεια μου δεν με ωφέλησε πουθενά και αν την συνδυάσω και με τον αυθορμητισμό μου σίγουρα θα πω ότι με έβλαψε ειδικά εδώ στη δουλειά. Πώς αλλάζει αυτό όμως? Πώς γίνεσαι γλίφτης και ψεύτης? Μάλλον ακατόρθωτο το βρίσκω. Και μετά σου λένε η ειλικρίνεια είναι προτέρημα

Δημοσίευση

αυτο το "ταλέντο" ή το χεις ή δεν τοχεις. Κι εγώ ήρθα σε δυσκολη θέση κάποιες φορές που τα ειπα χυμα αλλά ετσι ειμαι δεν μπορώ να αλλάξω ούτε να υποκριθώ. Έχω χαλάσει πολλές φιλίες γτ πάντα με ενοχλούσε η υποκρισία και η εκμετάλλευση. Επίσης μεγάαααλο μειονέκτημα και η εξυπνάδα. Δεν κάνει να εισαι και πολύ εξυπνος,εισαι δυστηχης. Οι χαζοί ειναι και ευτυχισμένοι γτ δεν καταλαβαινουν οταν καποιος τους προσβάλλει τους μειώνει, τους σχολιάζει...ειναι στον κόσμο τους. ενω ο έξυπνος τα βλεπει και βασανίζεται. Πολύ θα ήθελα λοιπόν να ήμουν χαζη.

Δημοσίευση

Κι εγώ πολύ θα το ήθελα αυτό(να είμαι χαζή) και επίσης να μπορώ με μεγάλη ευκολία να ξεχνάω τα άσχημα, την εκμετάλλευση των άλλων και να μπορώ να τα γράφω όλα και να προχωράω ανεπηρέαστη απ' αυτά, αλλά δεν το έχω κατορθώσει, παρόλο που το παλεύω

Δημοσίευση

είναι στον χαρακτήρα αρτεμούλα, ή εισαι ζαμανφού ή τα σκεφτεσαι και τρώγεσαι μεσα σου. Κι εμενα αν με πειράξει κάτι δεν μπορω να το ξεχάσω και να το παιζω τρελιτσα, όπως κάνουν πολλοί. Ενώ αν κάνουμε εμεις κάτι αμέσως οι αλλοι θα μας την πουν. ετσι πάει δυστηχώς.

Δημοσίευση

και όχι μόνο θα μας την πουν, εγώ προσωπικά δεν θα αντιδράσω και εύκολα, γιατί έχω σαν αρχή να μην φέρνω τους άλλους σε δύσκολη θέση, το οποίο ο άλλος το εκλαμβάνει ως α-δυναμία. Πόσο ηλίθια είμαι θεέ μου! Έτσι θα μεγαλώσω τα παιδιά μου?

Δημοσίευση

mpempakos έγραψε:

θα γυρνουσα το χρονο πισω ενα μηνα πριν φυγει η μαμα μου για το μεγαλο ταξιδι.

θα της ζητουσα ενα μεγαλο συγγνωμη! για οσες φορες την πικρανα, την στεναχωρησα, θα της ελεγα ποσο πολυ την αγαπω, και ποσο μου λειπει.

θα της ελεγα οτι την τελευταια φορα που την πηγα στο χωριο δεν ηξερα, δεν ηξερα, συνηθως ερχοταν απο το χωριο καθοταν λιγο καιρο μαζι μας και εφευγε με το κτελ μονη της.

εκεινη τη φορα πηγαμε μαζι στο χωριο για πρωτη και τελευταια φορα δεν ειχε ξαναγινει ποτε.

θα της ζητουσα γιαυτο συγγνωμη οτι δεν το ηξερα,

αν το ηξερα θα την κρατουσα μαζι μου να μην φυγει, και οχι να την παω εθελοντικα στο μεγαλο ταξιδι.

:(:(:(

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με Αρτεμη και Τέση.Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα διαμορφώσει ένα χαρακτήρα ώστε να είμαι πιο σκληρή με όσουσ με έβλαψαν και πολυ πιο καλή με τον εαυτό μου.........

Γιατί και στο παρελθόν μασ δεν είχαμε όλοι τοα απόλυτο έλεγχο.Κάποια πράγματα ήταν γραμμένα να γίνουν όπως λέει και η KOnstans.Πχ την οικογένεια δεν την επιλέξαμε άρα και τον τρόπο που μεγαλώσαμε και διαμορφώσαμε το χαρακτήρα μασ.

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με Αρτεμη και Τέση.Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα διαμορφώσει ένα χαρακτήρα ώστε να είμαι πιο σκληρή με όσουσ με έβλαψαν και πολυ πιο καλή με τον εαυτό μου.........

Γιατί και στο παρελθόν μασ δεν είχαμε όλοι τοα απόλυτο έλεγχο.Κάποια πράγματα ήταν γραμμένα να γίνουν όπως λέει και η KOnstans.Πχ την οικογένεια δεν την επιλέξαμε άρα και τον τρόπο που μεγαλώσαμε και διαμορφώσαμε το χαρακτήρα μασ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...