Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μολις εβαλα τον μικρο για υπνο μετα απο ενα 20λεπτο που τσιριζε σαν σειρηνα επειδη θηλασα την μικρη :blink: ,ειναι απο αυτες τις στιγμες που η υπομονη αρχιζει και φαινεται αγνωστη λεξη,φφφ....ελπιζω να του περασει γρηγορα :(

ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια.

κατρινα το δωματιο ηταν πολυ καλο,καμια σχεση με τα παλια του Ελενα (σε παλιο ημουν οταν εκανα τον γιο μου,καθαρα δε λεω αλλα καμια σχεση).Σου φτιαχνε το κεφι,ειχε και πολυθρονα θηλασμου.Μονοκλινο ηταν,ηθελα την ηρεμια μου αυτη τη φορα. Ειχε διαθεσιμα οποτε δεν χρειαστηκε να το ψαξουμε αλλιως ;) ολος ο θαλαμος ηταν πολυ καλος. Για τις μαιες οπως και την πρωτη φορα δεν εχω παραπονο,οποτε τις χρειαστηκα ηταν εκει. Και λογω του περιστατικου με την αρπαγη βρεφους ειχαν αυξησει τα μετρα ασφαλειας,για να μεινει συνοδος το βραδυ στο δωματιο επρεπε να εχει γραπτη αδεια απο τον γυναικολογο,αλλιως τον εδιωχναν.Επισης μετα το επισκεπτηριο κλειδωνε η κεντρικη πορτα του θαλαμου. Οι σεκιουριτι στο τελος του επισκεπτηριου τους εβγαζαν ολους εξω με τη μια.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενη,οπως και την πρωτη φορα.Απλα τωρα ημουν σε καλυτερα κεφια και μου φανηκαν ολα καλυτερα!

Τωρα αναρωτιεμαι ποτε θα βγω απο το σπιτι!εχω φαει τοση πολυ κλεισουρα τα τελευταια 2 χρονια που θα σαλταρω. :P

Δημοσίευση

τον αφησα για να παω στο μαιευτηριο.Σπιτι με τον μπαμπα του,αυτο εννοω.Δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφησω για αλλο λογο,εχω κολλησει μαζι του.Argi eεσυ πως το χειριστικες τον ερχομο του 2ου παιδιου στο σπιτι?ειχατε ζηλειες απο τον μεγαλο?εμενα εχει αγριεψει,παιζει πιο εντονα,μιλαει πιο δυνατα,φωναζει ε το παραμικρο,και οταν γκρινιαζει η ικρη για μαμ τοτε νευριαζει πυ ασχολουμαι μαζι της.Εχω αρχισει κ πελαγωνω,ειδικα το μεσημερι που ειναι η ωρα του υπνου του,τοτε θα πεινασει η μικρη,θα θελει αλλαγμα κτλκτλ....καμια συμβουλη?

Δημοσίευση

όταν γεννηθηκε η μικρή ο γιος μου ήταν 3 ετών και 3 μηνών!!! μεγαλύτερος από τον δικό σου......τις πρώτες ημέρες δεν εμφάνισε σημάδια ζήλιας στο σπίτι, αλλά στο σχολείο έγινε πιο επιθετικός έτσι ο μόνος τρόπος ήταν να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του και κυρίως ο μπαμπάς τον έπαιρνε βόλτα ή αν πήγαινε για ψώνια στα μαγαζιά, παίζαμε πιο πολύ....την ώρα του θηλασμού ήταν δίπλα μου και έδειχνε χαρούμενος....φυσικά υπήρχαν και στιγμές όπου η κακομοίρα έπρεπε να προστατευθεί (όχι την ώρα του θηλασμού αλλά σε άλλες στιγμές!), όπως και τώρα (18 μηνών), αν και τώρα ξέρει να προστατεύεται μόνη της!!!!

πιστεύω δλδ ότι περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξετε στον μεγάλο παρά στη μικρή.......αν υπάρχει κανένας παππούς γιαγιά κοντά να τον έπαιρναν κάποιο πρωινό έτσι ώστε να ασχοληθείς με την μικρή ή με τον μπαμπά να φύγουν από το σπίτι να πάνε βόλτα!.......πάντως η ζήλια είναι φυσιολογική το αντίθετο όχι!!!! :)

Δημοσίευση

Τις καλυτερες ευχες μου για την κορουλα σου!!!

Υγεια.ευτυχια κ αγαπη σε ολη της τη ζωη!!!

Επισης...Ειναι τυχερη που εχει τον μεγαλο της αδερφο!!!

Μπορει τωρα να θελει να της βγαλει το υπεροχο μαλλι της τριχα-τριχα,αλλα σε μερικα χρονια...

Θα την βγαζει στα μπαρακια κ θα χαιρεται να γνωριζει τις φιλες της! :P;) :laugh:

Να σας ζησει κοπελα μου!!! :)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Τις καλυτερες ευχες μου για την κορουλα σου!!!

Υγεια.ευτυχια κ αγαπη σε ολη της τη ζωη!!!

Επισης...Ειναι τυχερη που εχει τον μεγαλο της αδερφο!!!

Μπορει τωρα να θελει να της βγαλει το υπεροχο μαλλι της τριχα-τριχα,αλλα σε μερικα χρονια...

Θα την βγαζει στα μπαρακια κ θα χαιρεται να γνωριζει τις φιλες της! :P;) :laugh:

Να σας ζησει κοπελα μου!!! :)

:laugh: και τουφα τουφα θελει να της το βγαλει! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...