Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πατσατζιδικο "Ξενυχταω,Ξενυχτας,Καληνυχτα!"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μια καλη ιδεα να χτυπαει το κουδουνι...να καταλαβαινει οτι ειστε και να μην του ανοιγετε την πορτα B)B)B) εγω παντως θα το εκανα :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια είναι απελπιστική η κατάσταση του, όσες φορές παίρνει δεν το σηκώνουμε ή όταν του σηκώσουμε του λέμε οτί λείπουμε αλλά είναι πολύ θρασσής!

ηρθααααα

γωγακι εισαι θεα τελος!!

κοιταξε με τη μαρινιω ειμαστε κορες σου τωρα!τ καλουδια θα φαμε?χαχαχαχα

εκανα μπανακι κ νιωθω στενγη κ καθαρηηη

Κορίτσια..νομιζω πως έσκασα..έφαγα τοστ(με ενα μόνο ψωμι),με τυρι,γαλοπούλα και τώρα πίνω γάλα με κουάκερ,hemo,και corn flakes...

...ξέχασα..έβαλα κ μιά κουταλιά κιμά πάνω στο τόστ.. :S

εννοειται ραμονα μου ο,τι ειστε και επισημα κορες μου εσυ και η μαρινιω.. :laugh: :laugh: οριστε και για τα ευχαριστα κερναω παγωτακι

αχ κοριτσια εγω ενα πραγμα δε καταλαβαινω στις ταινιες-σειρες που δειχνουν οτι αν τους συμβει πχ ενας χωρισμος τρωνε παγωτο!γιατι χρειαζετε να εχεις λογο για να φας παγωτο?

mama_xina έγραψε:

αχ κοριτσια εγω ενα πραγμα δε καταλαβαινω στις ταινιες-σειρες που δειχνουν οτι αν τους συμβει πχ ενας χωρισμος τρωνε παγωτο!γιατι χρειαζετε να εχεις λογο για να φας παγωτο?

χχαχα ναι..παίρνουν το τεράστιο κύπελλο με το παγωτό κ ενα κουτάλι κ το τσακίζουν!!!

εγω σαν ραμονα οταν ειμαι στεναχωρημενη δε μπορω να φαω!οταν τρωω παγωτο το τρωω γιατι το θελω εκεινη τη στιγμη κ οχι γιατι χωρισα!ελεος δηλαδη και πως μπορουνε να τρωνε εναν κουβα παγωτο κ να ειναι 50κιλα ολες?αδικο κυριε προεδρε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...