Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πατσατζιδικο "Ξενυχταω,Ξενυχτας,Καληνυχτα!"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΘΙΜΟ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΣΕ ΡΑΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ 6.000 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ!!!ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΗΟ BELL!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΗΣΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ε??ΧΑΛΑΛΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΟΥ ΜΑΜΟΥ!ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΔΥΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ!!ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΗΜΑ ΩΣ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΣΟΟΥΠ ΚΙ Η ΑΛΛΗ.ΝΥΣΤΑΞΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΟΥΡΗΣΜΑ ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!!!!ΟΣΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!

σας ελειψε ο πατσας μας ο ζεστος????

μισο λεπτο να αναψω τον μικροκυμματωωωωων!!!

τι κανουν τα κοριτσουδια τα καλααα?

αφου δεν ειμαι εγω τουλαχιστον να εισαι εσυ!!!αντε εγω πιστευω οτι ειναι ο μηνας σου!!!!ραμονα τι -4 ειναι αυτο καλε???παιζουν τα μωρα μαζι σου?? κελλυ απο αθηνα εισαι να κανονησουμε οι 3 μας για καφεδακι???

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΗ ΦΕΙΚ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ"

συγγνωμη αλλα επρεπε να το πω!χαχαχαχα ειμαι επιρρεασμενη απο τον μητσοτακη τωρα!χχαχαχαχα εχει συνεντευξη στο σκαι

αφου δεν ειμαι εγω τουλαχιστον να εισαι εσυ!!!αντε εγω πιστευω οτι ειναι ο μηνας σου!!!!ραμονα τι -4 ειναι αυτο καλε???παιζουν τα μωρα μαζι σου??

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΗ ΦΕΙΚ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ"

συγγνωμη αλλα επρεπε να το πω!χαχαχαχα ειμαι επιρρεασμενη απο τον μητσοτακη τωρα!χχαχαχαχα εχει συνεντευξη στο σκαι

ax stamy mou seuxaristw poli makari!!!!!1ax den eimai apo athina dustixws menw stin drama.....alla kapia stigmi tha katevw athina kai tha to kanonisoume na pame gia kafedaki....the rixoume poli gelio!!!!!ramona mouuuuuuuuuuuuuuuuuuu astiiinnnnn mwreeeee den exei me ti na as xolithei!!!!astin na paizei!!

mama_xina έγραψε:

den asxoloumai mazi sou re koritsi mou!!!xwnepse tooo pia!!!!!!!!!!!esy kaneis profil kai mou katevazeis to karma mallon!!!egw eixa na mpw 3 meres giati EXW KAI ALLES DOULEIES KAI TO KARMA MOU APO 8 PIGE -2!!!!KAI META POU SE APANTHSA OTI DEN ASXOLOUMAI SE PM EGINE AYTO!!!MHN MAS DOULEUEIS TWRA!!!ELEOOOS!!!!

SE EXW PARAKALESEI NA MHN KSANAASXOLITHEIS ME MENA!!!OK?????????KAI DEN ASXOLOUMAI ME TETOIES MIKROTHTES OPWS TO KARMA!!!EXW KAI ALLES DOULEIES!!!!SE PARAKALW NA MHN KSANA ANAFERTHEIS SE MENA!!!!!

αννου πρεπει να βρω δουλεια να ερθω μαζι σου να γινουμε φετουλεεεες!χαχχαχαχα

σταμη την κακομοιρα ευχομαι το θειο φως να της φερει ζωη.

κελλυ πες στα κοριτσια για τα γεμιστα σου

καλα λενε μαρινιω οτι οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!!!εσυ αφου δεν ασχολησε με την ραμονα γιατι διαβαζεις αυτα που γραφει???αντε κοφτο καμια φορα οκ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...