Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πατσατζιδικο "Ξενυχταω,Ξενυχτας,Καληνυχτα!"

Recommended Posts

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΑΡΙΝΑΛ, ΚΑΛΟ Ε;! ;) :laugh:

ΜΑΜΑ ΧΗΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! :( ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ :angry:

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ'ΚΑΤΣΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΞ'ΤΟ ΕΞΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

ΚΑΛΑ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ;;; :woohoo:

ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ! ΑΚΟΥ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ.............!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ θελω! θελω και ενα ασοπαο γιατι μου εχει λειψει!εκτος αν καλεσουμε κοσμο και φτιαξουμε σανκοτσο!μεσα?χαχαχαχαχα

καλα τον γιο σου τον θελω για την ανηψια μου θα ταιριαξουν απολυτα αν δεις τη νυφη μου ειναι κατασπρη κ ο αδερφος μου ιδιο χρωμμα με τον καλο σου!

hello girls! ξεπατώθηκα κορίτσια! ευτυχώς ξεμπέρδεψα με τις δουλειές του σπιτιού και μου έμεινε μόνο ο πάγκος της κουζίνας με τα άλατα να καθαρίσω.. καμία εθελόντρια? :P τι κάνετε εσείς βρε κορίτσες?

οχι το τρελοκομειο δενε ιναι εδω γιατι καθετε και λιωνει στη φαρμα στο φεισμπουκ !

εμεις εχουμε κοντα ενα μαρκετ που φερνει τετοια!!! αλλα αλλο εδω κ αλλο εκει...θελεις και την ατμοσφαιρα!πχ πουερτο πλατα μια καρυδα στο χερι την οποια εχεις ανοιξει και εχεις ριξει μεσα μαλιμπου και πινεις με το καλαμακι και ο ηλιος καιει τις πατουσες σου και βλεπεις τις φαλαινες στα βαθυα και οι φοινικες προσπαθουν να σου κανουν σκια.....ααααααχ

υγ ξερει κανεις για απεργεια λεωφορειων αυριοοοοο?

ΜΑΝΤΑΡΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΤΑ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ;;;;;;;

ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ... ΑΧΑΡΑΓΟ, Ε;! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ!!!

ΑΝΤΕ, ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧ, ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;;; ;)

mama_xina έγραψε:

κελυ...τρεχα στον αντρα σου γιατι αν κατσουμε κ αλλο εδω η ελενη θα μας βαλει να της καθαρισουμε το μπαλκονι

μμμμ τι γλίτωσες εσύ σήμερα!!! :laugh: :laugh:

ΠΩΠΩ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΣΥ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ, ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ! :woohoo:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΑ ΜΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ! 9 Η ΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ! ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :S

θα κάνω μία εξομολόγηση! Δεν έχω πάει ποτέ οδοντίατρο! και εύχομαι να μην χρειαστεί γιατί έχω ακούσει ότι ο πονόδοντος είναι ο χειρότερος πόνος! :dry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...