Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πατσατζιδικο "Ξενυχταω,Ξενυχτας,Καληνυχτα!"

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ....και εσυ να χαιρεσαι τα τρια αγγελουδια σου...πως ειναι να εχεις τρια παιδια;;;;εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο τα 2;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΧ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ Κ ΤΙ ΜΩΡΟ???ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ,ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΦΗΣΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

ναι θα το φερω...γιατι οπου παει η μαμα παει και αυτο...λοιπον κοριτσακια παω για νανι...θα τα πουμε τη κυριακη απο κοντα..

φιλακια

δεν ειμαι σκατιαροοο εσυ εισαι χεστρου!εγω ειμαι η πορδη που πεταγεται απο εδω και απο εκει!!!

δεν εχει πλακα η κοπελια που χορευει στο τικερακι μου??

ΠΩ ΠΩ ΝΑΙ!!!

ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ! ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ! ΕΧΩ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ (ΣΥΖΥΓΟ+ΚΟΡΗ) ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΕΥΩ...

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΡΟΔΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ, Ε;

ΕΜ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;!!! ΚΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΦΟΥΡΝΙΑ! :S

εμεις παμε με προνομιακους ορους!

πληρωνει ο μπαμπας το οικογενειακο μπανγκαλοου οπου ειναι φιλων του και θα δινει 50 αντι για 150,θα ειναι πολλοι φιλοι μας και γνωστοι μας μαζι οποτε θα πηγαινουμε για φαγητο και θα ειναι λιγα τα εξοδα καθως οι ροδιτες ειναι υπερβολικα φιλοξενοι,δεν θα παρουμε αμαξι θα νοικιασουμε μαζι με τη μαμα μου τα εξοδα....μονο τα εισιτηρια πηραμε και θα εχουμε καποια λευτα απο το δωρο του πασχα...αν το παρει!

ετσι πας διακοπες παντου εεε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...