Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πατσατζιδικο "Ξενυχταω,Ξενυχτας,Καληνυχτα!"

Recommended Posts

εγω ειμαι λιγο κουρασμενη και ο αγγελος μου εφτιαξε τσαι αλλα ειναι χωρις ζαχαρη και με αναγκαζει να το πιω ετσι! ουααααα

τι βαρετη μερα σημεραααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mama_xina έγραψε:

εγω ειμαι λιγο κουρασμενη και ο αγγελος μου εφτιαξε τσαι αλλα ειναι χωρις ζαχαρη και με αναγκαζει να το πιω ετσι! ουααααα

τι βαρετη μερα σημεραααα

χα χα χα χα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: προσεχει τη γραμμη σου? εκανες δουλιτσες σημερα και κουραστηκες?

οχι σημερα ετρεχα στη μαμα μου κ εκανα βολτες ολη μεραααα και ο αγγελος ηταν στην δουλεια και μου ελειψε!!

ασε εχει φαγωθει με τα αγλυκα το καλο μου κ θα του κοπανησω καμμια ζαχαρη στη κεφαλααα

mama_xina έγραψε:

οχι σημερα ετρεχα στη μαμα μου κ εκανα βολτες ολη μεραααα και ο αγγελος ηταν στην δουλεια και μου ελειψε!!

ασε εχει φαγωθει με τα αγλυκα το καλο μου κ θα του κοπανησω καμμια ζαχαρη στη κεφαλααα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ψυχη δεν παταει...αυριο τι θα κανεις?θα πατε καπου με τον αγγελο?εμεις μεσα γιατι ειμαι με πυρετο και τον νικο να με φροντιζει ;) σημερα εχει βαρδεια και ειμαι μονη :(:(:(

κουραγιο μανα κουραγιο!ειδα το θεμα για το κοριτσακι μας το ομορφο...μπραβοοοοο

νομιζω θα χαμογελασει αυριο οταν το δει!μιλησατε σημερα?

εμεις δε ξερω τι θα κανουμε το σκ μαλλον βολτες...

mama_xina έγραψε:

κουραγιο μανα κουραγιο!ειδα το θεμα για το κοριτσακι μας το ομορφο...μπραβοοοοο

νομιζω θα χαμογελασει αυριο οταν το δει!μιλησατε σημερα?

εμεις δε ξερω τι θα κανουμε το σκ μαλλον βολτες...

κι εγω γι'αυτο το ανοιξα κορουλα μου,να παρει λιγη χαρα(το ευχομαι και το ελπιζω δηλαδη).ναι μιλησαμε.εκατσε το κοριτσακι μας κι εφτιξε μονο του νηστισιμη τουρτα για τα γενεθλια του..να ξεχαστει ειπε λιγο :) του παρλιαρου συνταγη,και ηθελε να της πουμε ιδεες με τι να την διακοσμησει,και της ειπα φραουλιτσες και ακτινιδια,και της αρεσε η ιδεα μου..θα μας βαλει και φωτο να την δουμε ειπε...

μονες ειμαστε εδω καλεεε?

αχ σε λιγο θα πεσω για υπνο γιατι ο αγγελος κοιμαται ορθιος μαμααα

ειδες τα στικερ μου?πριν λιγο τα εβαλα!!!

ναι μονες κορη μου... ;) κι εγω μια απο τα ιδια για υπνο παμε τωρα,αφου πριν κανουμε γουτσου γουτσου.... ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: το ειδα το τικερακι σου,αλλα γιατι το εκανες αυτο?

γιατι το ενιωσα!πραγματικα το ενιωσα!

αχ αντε καντε γουτσου γουτσου να μου κανεις αδερφο!!γιατι ο αδερφος μου ειναι μεγαλυτερος και θελω πολυ μικροτερο απο τη μαμα μου αλλα δε μπορει να κανει μαμοτο!

τωρα θα θυμαμαι ποσες μερες εχω τον αγγελο κ ποσες μερες δεν εχω τον μιχαλη!ειμαι καλα μη φοβασαι!

μη το κανετε αυτο στον εαυτο σας....σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω το περασα προσφατα,,απλα μη σκαλιζεις τετοια θεματα για να μπορεσεις να αναρρωσεις γρηγορα και να δεις ο,τι μπορεις να προχωρησεις για αλλο μπεμπουλακι. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...