Μετάβαση σε περιεχόμενο

anasainei varia!!deite to k peite mou sas parakalo

elena manoula

Recommended Posts

kalispera koritsia gia alli mia foroula!!to moraki mou anasainei poly syxna varia!!o paidiatros k sto nosokomeio k sto spiti tou vrike poly kala akroastika k genika kanena provlima!!gt na anasainei varia??paizei rolo to an troei k dn revetai merikes fores mipos??k pali to kanei synexeia oxi mono otan troei k dn revetai akoma k otan koimatai!!esas ta morakia sas anasainan i anasainoun varia??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti na sou po

εφοσων ο παιδιατρος το βρηκε μια χαρα

του καθαριζεις την μυτουλα με ορο πριν κοιμηθει?????

εχεις ρωτησει μηπως το τσιγαρο το επηρεαζει?????καπνιζεις μεσα στο σπιτι????αν ναι καλο θα ηταν να πηγαινεις αν θες πολυ να καπνισεις στην βεραντα και οχι σε ολα τα δωματια.Ελπιζω να μην ειναι τιποτα πολυ σοβαρο :unsure:

Ολα τα μωρακια τον πρωτο καιρο ανασαινουν βαρια. Μη σε ανησυχει. Εμενα ακομα κ τωρα που ειναι 11 μηνων οταν κοιμαται βαρια ανασαινει επισης βαρια!

dn einai arrostos simera mono tou evala oro alla pali to idio!!kapnizo sto mpanio me anoixto to parathiro gt sto mpanio dn to vazo to moraki mou!!eyxaristo poly eleni mou an k xero pos dn einai kati sovaro apla dn xero ti tou ftaei!!

elena γεια σου!

μην ανησυχείς τα περισσότερα μωράκια ανασίνουν βαρια και ρουθουνίζουν ακόμα και αν δεν έχουν μυξούλες.Έτσι ήταν ο γιος μου και εγώ τότε πρωτάρα μαμά ήμουνα πάνω του συνεχώς :unsure: . Μόνο ΄προσπάθησε να κόψεις το τσιγάρο ( κάνω αντικαπνιστική εκστρατεία :laugh: ) γιατί μπορεί να μην έρχεται άμεσα σε επαφή με τον καπνό αλλά τον μυρίζει στα ρούχα σου, στα μαλλιά σου και στην ανάσα σου. Θα κάνεις όμως κάλό κυρίως στον εαυτό σου!

elena manoula έγραψε:

dn einai arrostos simera mono tou evala oro alla pali to idio!!kapnizo sto mpanio me anoixto to parathiro gt sto mpanio dn to vazo to moraki mou!!eyxaristo poly eleni mou an k xero pos dn einai kati sovaro apla dn xero ti tou ftaei!!

στη θεση σου θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα να εκοβα το τσιγαρο....

σημερα το πρωι πηγαμε με τη μητερα μου στην παιδιατρο ,αμεσως καταλαβε οτι καποιος καπνιζει κ της ειπε πως αμα θελει να βλεπειτην εγγονη της καλο ειναι να το κοψει..μας το εχουν ξαναπει οτι το μωρο δεν πρεπει να ερχεται σε επαφη με καπνιζοντες,ακομα κ εν ερχεται καποιος επισκεψη απαγορευεται να καπνιζει εξω κ να μπαινει παλι μεσα,ετσι μας ειπε η παιδιατρος μας...αυτα..

savropigkuine mou:D einai adinato ayto dn mporei na min erxetai se epafi me kapnizontes afou k o mpampas tou kapnizei k doulevei oli mera o kakomoiris tora to vrady pou erxetai dn mporo na tou po na kanei mpanio prota gia na piasei to moraki mas!!dn einai sosto afou kanei aman na ton dei ligo tin ligi ora pou den koimatai na min ton afino na ton plisiazei!!

αυτο δεν ειναι προβλημα που ο πατερας καπνιζει!!!!!!!!

Η ξαδερφη μου εκοψε το τσιγαρο στην εγκυμοσυνη της και ο αντρας της ακομα και αν και δεν καπνιζε μεσα στο σπιτι ποτε του το εκοψε τελικα μετα απο 7 μηνες απο οταν γεννηθηκε ο πρωτος γιος!!!!!!!!Σημειοτεον και εκεινος δουλευει σαν σκυλι ολη μερα και δεν εχει ιδεα τι παει να πει αργια ξυπναει 7 το πρωι γυριζει 7 το βραδυ!!!!!!!ασχοληται με οικοδομες και αγροτικα (ελιες)

ειναι τωρα 8 χρονια που δεν καπνιζουν :P:):)

Αν κανεις εσυ την αρχη πιθανον να αρχισει και αυτος να το σκεφτεται ;)

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΧΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ

k emena etsi mou eipe o paidiatros!!na min me peirazei to oti kanei periergous thorivous gt etsi einai ta neogennita k anasainoun varia!!ayto pou ithela itan na mou peite k eseis ti ekane to moraki sas!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...