Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου ,τον αντρουλι μου που ειναι κοντα μου(με ολη τη σημασια της λεξεως) 15 χρονια ,την γιαγιουλα μου και την μανουλα μου που μου εχουν σταθει στα δυσκολα........αλλα το μεγαλυτερο ευχαριστω ανηκει στο αγορακι μου ,που με εχει κανει την πιο ευτυχισμενη ΜΑΝΟΥΛΑ του κοσμου!!!! :silly:

Δημοσίευση

θελω να ευχαριστησω ο΄πθς τους ανθρωπους που περασαν εστω και βιαστικα απο την ζωη μου ακομα καο εκεινους που με εκανα να αισθανθω ασχημα για καποιους λογους χωρις ολους εκεινους δεν θα ειχα φτιαξει τον σημερινο χαρακτηρα μου

αλλα πολυ περισοτερο θελω να ευχαριστησω και ειδικοτερα τον αντρα μου για τις υπεροχες στιγμες που μου χαριζει οσ ειναι μαζι μου και μου χαρισε και την κορη μας και φυσικα την κορη μου που μου χαριζει στιγες απεραντης ευτηχιας και κουρασης!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα θα ηθελα να ευχαριστησω την γιαγια του αντρα μου που τον μεγαλωσε την μανα του που τον γεννησε και τον πατερα και την θεια του που μας γνωρισαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

φου φου...με ακουτε???1...2...1 ...2

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον παραγωγο μου...τον προαγωγο μου

την σπιτονοικοκυρα μου, τον μπακαλη μου, τον μπουτσερ μου...πως το λετε

εδω τον χασαπη μου, τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (γκουχου γκουχου) και ολον τον κοσμο για την υποστηριξη του!

ευχαριστω το μαμμυ που δεν με εχει διαγραψει ακομα με τις λαμακιες

που λεω....

περισσοτερο ομως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ...ξέρει αυτος!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Αχ Liberty81 με τα απίστευτα θεματάκια σου...

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον ΘΕΟ γιατι μου χάρισε 2 υπέροχους γονείς,έναν υπέροχο αδελφό,τον καλύύύτερο αντρούλη όλου του κόσμου κ μια μικρούλα πριγκίπισσα,την κόρη μου που είναι κ το πιο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ δωράκι του......

Κ βέβαια περισσότερο τον ευχαριστώ που με κρατάει υγιή κ χαίρομαι την κάθε στιγμή μιας πανέμορφης ζωής.

Δημοσίευση

Θελλω να ευχαριστησω τον θεο γιατι εγω υγεια εγω και ολοι οσοι αγαπαω. θελλω να ευχαριστησω την αμαμ μου και τον μπαμπα μου για ολαοσα εκαναν για μενα..και συνεχιζουν να κανουν.Θελλω να ευχαριστησω τον γιο μου που με λαχταρησε πριν γεννηθει αλλα ειναι το πιο υπεροχι ολασμα στον κοσμο μου

Δημοσίευση

Ποιους ανθρώπους θέλω να ευχαριστήσω ε??? :dry:

α. Τους γονείς μου, γιατί τους χρωστάω αυτό που είμαι...

β. Τα παιδιά μου, γιατί με "έκαναν" μαμά

γ. Τον άνδρα μου, γιατί 14 χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζει ακόμα και στις λάθος επιλογές μου...

δ. ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ, που μου κρατάτε παρέα ...

ε. Όλους όσους μου έδωσαν αγάπη...

Πάνω απ' όλους όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΘΕΟ για την υγεία που δίνει σε μένα και στους ανθρώπους που αγαπώ, αλλά ΑΥΤΟΣ δεν είναι άνθρωπος...

Δημοσίευση

εγω θελω να ευχαριστησω τον αντρουλη μου γιατι 2,5 χρονια τωρα που ειμαστε μαζι ειναι οτι καλυτερο εχω στον πλανητη!!! επισης τον ευχαριστω για το θαυματακι που εχω μεσα στην κοιλιτσα μου τωρα! :cheer::cheer:

Δημοσίευση

Την Παναγιτσα γιατι οταν την παρακαλεσα για ενα σπορακι μου το δωσε αμεσως! Ναι κοριτσια 2 τεστ αρνητικα και μετα απο μια παρακληση και ενα κερακι την ιδια μερα θετικο!!!! Πως να μην λατρευω το θαυματακι μου? :blush:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την μητερα μου που με εφερε στηζωη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον μπαμπα μου που παρολο την καταπιεση του με εκανε να κατααβω ποσο δικιοειχε σ καποια πραγματα χαρη σε αυτον θεωρω οτι εγεινα ενας καλος ανθρωπος

Ευχαριστω τον αντρα μου Κυριακο που 15 χρονια σχεδον ειναι διπλα μου τον Ευχαριστω που με στηριξε ακομα και οταν η ζωη μου ηταν σε κινδυνο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον ΘΕΩ που μου εδωσε την ευκαιρια να ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ κανω πραγματικοτητα να φερω στο κσομο ον ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ τον οποιο Ευχαριστω που καθε μερα μου χαμογελαει και με κανει να εχω αλοαμ την πιστη μουστη ζωη !

Δημοσίευση

μμμμμ!!!απο που να αρχισω και που να τελειωσω.......................

τους γονεις μου για ολα αυτα που μου εχουν προσφερει μεχρι σημερα

τον αντρα μου για τα δεκα χρονια που με ανεχεται!!!!και για τους δυο υπεροχους γιους που μου χαρισε!!!

την ανηψια μου(που ειναι μολις τρια χρονια μικροτερη μου)και μου σταθηκε στη πιο δυσκολη στιγμη της ζωης μου.......

τα διαμαντακια μουγιατι εχουν δοσει νοημα στη ζωη μου....και κοιτωντας τα παιρνω δυναμη να αντιμετωπιζω τα παντα.......!!!!!

και τελους οσους με ανεχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ:

1) Toυς γονείς μου για τις καλές και τις κακές στιγμές - διαμόρφωσα χαρακτήρα

2) Την πεθερά μου και τον πεθερό μου για τη βοήθειά τους και πάνω από όλα που γέννησαν τον άντρα μου

3) Τις φίλες μου γιατί κάνουνε τη χαρά μου διπλή και τη στεναχώρια μου μισή

4) τον αδελφό μου γιατί υπάρχει

5) Όλους τους ανθρώπους - όπως ένα αστυνομικό (δεν μου έκοψε κλήση) - που σε μια "δύσκολη" μέρα της ζωής μου με διευκόλυναν.

Πάνω από όλα ευχαριστώ:

1) Tον Άντρα μου γιατί με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο και γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτόν

2) To γιό μου γιατί είναι η ζωή μου

Υ.Γ. Το Θεούλη τον ευχαριστούμε καθημερινά για όλα αυτά τα σπουδαία μικρά πράγματα που "γευόμαστε" καθημερινά!

Δημοσίευση

Εγώ κοριτσάκια θέλω να ευχαριστήσω τον αντρούλη μου για τον οποίο πίστευα πως δε θα ήταν σίγουρα εκεί όταν θα τον χρειαζόμουνα λόγω δουλειάς (όλη μέρα). Με διέψευσε παταγοδώς την ημέρα που απέβαλα όχι απλά ήταν εκεί αλλά το μυαλό του δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο απ'το να γίνω εγώ καλά και να μην πάθω τίποτα... Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την μέρα όχι μόνο γιατί έχασα το μωράκι μου, αλλά και γιατί ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα πόσο πολύ με αγαπάει ο αντρούλης μου. Τον αγαπώ και εγώ υπερβολικά πολύ!!!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη μανούλα μου που επίσης η στήριξή της ήταν απίστευτη, χωρίς αυτή ίσως να ακύρωνα και τον γάμο μου λόγω ψυχολογίας. Αλλά ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή που τη χρειάστηκα, μόνο η αγκαλιά της ήταν αρκετή για να με κάνει να καταλάβω ότι θα είναι εκεί όποτε και αν τη χρειαστώ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την κολλητή μου και κουμπάρα μου για την τεράστια αγάπη της, την άλλη κολλητή μου που και αυτή με τον τρόπο της είναι πάντα εδώ όποτε τη χρειάζομαι (κι ας είναι μακριά μου), την τρίτη κολλητή μου πλέον γιατί δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τις κολλητές μου. Και βέβαια όλους όσους με αγαπάνε και μου το δείχνουν κάθε στιγμή...

Ουφ συγκινήθηκα πάλι .... :)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΜΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΗ ΖΩΗ. :)

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΒΟΛΤΑ (ΑΧ,ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!!)ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ..ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ..

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...