Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πηρα το θαρρος και εγω να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με το τραγουδι που μας αντιπροσωπευει σαν μαμαδες !!! :)

εγω νιωθω οτι εχουν γραψει για μενα σαν μαμα το " συγκοινονουντα δοχεια " του διονυση σχοινα !! δεν ξερω παιδια οποτε το ακουω ειναι σαν να βλεπω βιντεο κλιπ με εμενα και τα παιδακια μου !!! ειναι πολυ εντονο και συναμα πολυ τρυφερο τραγουδι :kiss::kiss: !! εχω την αισθηση πως καθε μαμα πρεπει να ανατριχιαζει στο ακουσμα του !!!! εσεις ;;; ποιο τραγουδι νομιζεται οτι εχει γραφετει για εσας απο την μερα που γινατε μαμαδες ;;;;

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

εγω κοριτσια οταν ακουσα αυτο το τραγουδι ενιωσα και την πρωτη μου κλωτσια απο τον μικρουλη μου.....δεν θα το ξεχασω ποτε!!!!!

και οποτε το ακουγα με κλωτσουσε το ατιμουλικο.... :laugh: οποτε ειμαι πολυ συναισθηματικα δεμενη με αυτο το τραγουδι

Δημοσίευση

χαχα οταν το χα πρωτοακουσει ο πηγαινα καθε φορα και καθομουν κατω στο πατωμα μπροστα απο την κουνια που κοιμοταν και εκλαιγα.....ακομα και τωρα καμια φορα με παιρνουν τα ζουμια...δε ξερω με αγγιξε παρα πολυ αυτο το νανουρισμα

Δημοσίευση

κορίτσια πριν λίγες μέρες συγκεκριμένα οδηγάω κι έχω το μικρό πίσω, βόλτα τα δυό μας, κι ακούω Μητροπάνο... και κόλλησα στο ρεφραίν :

"εμείς οι δυο, πως γίναμαι δυο, εμείς οι δυο που είμασταν ένααααα!"

άσχετα με το υπόλοιπο τραγούδι απομόνωσα το ρεφραιν και συγκινήθηκα πολυ...κοίταζα τον μικρό μου πρίγκηπα και του τραγουδούσα...

"εμείς οι δυο, πως γίναμαι δυο, εμείς οι δυο που είμασταν ένααααα!"

Δημοσίευση

Για σένανε μπορώ να βγω να ζητιανέψω,

κάθε ντροπή ν' αντέξω για σένανε μπορώ

Για σένανε μπορώ να βγω γυμνός στους δρόμους,

αντίθετα στους νόμους και κάθε ιερό

Για σένανε μπορώ τις φλέβες μου να σκίσω,

το αίμα μου ν' αφήσω να τρέξει σαν νερό

Για σένανε μπορώ πατρίδα να προδώσω,

Χριστέ ντρέπομαι τόσο και όμως το μπορώ

Για σένανε μπορώ φονιά να προσκυνήσω,

λεπρό να τον φιλήσω, για σένανε μπορώ

Για σένανε μπορώ στον άδη να κατέβω

και σέρνοντας ν' ανέβω το πιο ψηλό βουνό

Για σένανε μπορώ στ' απόσπασμα να πάω

και να χαμογελάω σαν να 'τανε γιορτή,

ν' αφήσω σαν νερό το αίμα μου να τρέξει,

χωρίς να πω μια λέξη, ούτε όχι, ούτε γιατί

Για σένανε μπορώ τις φλέβες μου να σκίσω,

το αίμα μου ν' αφήσω να τρέξει σαν νερό

Για σένανε μπορώ πατρίδα να προδώσω,

Χριστέ ντρέπομαι τόσο και όμως το μπορώ

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

Εγω κοριτσια, αυτο το τραγουδι μου θυμιζει πολλα!

Με αγγιζει και ονειροπολλω!

Ειναι και το μοναδικο ζεμπεκικο που χορευω!

Όπα!!!!! μιά τυροκαυτερή στο 6 παρακαλώ! :P

Ελένη καλο! :)

Δημοσίευση

"Ποσο λυπαμαι τα χρονια που πηγαν χαμενα

πριν να γνωρισω εσενα

που προσμενα καιρο

Μα πως φοβαμαι πως ισως μια μερα σε χασω

γιατι να σε ξεχασω ποτε δεν θα μπορω.

Γυρε κοντα μου αγαπη γλυκια μου

θελω ακομα ξανα να σου πω..."

Bell βαλτο μουουουουου!!!!!

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

"Ποσο λυπαμαι τα χρονια που πηγαν χαμενα

πριν να γνωρισω εσενα

που προσμενα καιρο

Μα πως φοβαμαι πως ισως μια μερα σε χασω

γιατι να σε ξεχασω ποτε δεν θα μπορω.

Γυρε κοντα μου αγαπη γλυκια μου

θελω ακομα ξανα να σου πω..."

Bell βαλτο μουουουουου!!!!!

χορεύετε ; Θα μου κανετε την τιμή;http://www.youtube.com/watch?v=w_Y_1qNwqhc

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...