Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

θα σου στειλω αργοτερα με εικονα τι θα κανεις μην στεναχωριεσαι καλη ειναι και η φωτο προς το παρων!!!!!!!!!!! :):):):)

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ψηλα εχεις μια τετοια εικονα την βρισκεις την κανεις αντιγραφη και μας την παραθετεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι γάλα τη νύχτα δε δίνω από 11 μηνών και δεν έχει μάθει να το ζητάει. Κοιμόταν σερί για κανένα μήνα αλλά απορρυθμιστηκαμε από τα δόντια και θέλει παρηγοριτσα το πλασματακι.
    • Μήπως αν πηγαίνει ο μπαμπάς με κάποιον λευκό ήχο, βοηθήσει;; Γιατί θα είναι και εξαντλητικό να έχεις δυο μωρά να πηγαίνεις. Σιγά σιγά θα συνηθίσει ο μικρούλης. Και σκέψου πως αν συνεχίσεις να πηγαίνεις μόνο εσύ και είσαι εξαντλημένη και από τα δύο μικρά, μετά δεν θα έχεις τόσο κουράγιο να παίζεις μαζί του μέσα στη μέρα. Για καλό του θα είναι! 
    • Σίγουρα είναι καλυτερα να συνηθίσει μια μια αλλαγή για να μην του έρθουν μαζεμένα κ θεωρήσει πως φταίει το μωρο..επίσης εαν ξυπνάει για γάλα εμείς από οταν κόψαμε το μπιμπερό κ της δίνουμε μονο με καλαμάκι "ξεβολευτηκε" κ πλέον δεν ζητάει εξτρα γάλα το βραδυ😁 φυσικά κ ειχαμε δράματα μεχρι να το πετύχουμε κ αυτο!!
    • Και μένα η μικρή όσο ξυπνούσε κάποιο βράδυ, ήθελε αποκλειστικά εμένα και είχα αγχωθεί. Από την ώρα που έβγαλε και το τελευταίο δόντι δεν ξυπνάει, έχει κανένα μήνα, οπότε θέλω να είμαι αισιόδοξη. Ωστόσο, εμείς είπαμε να αναλάβει ο μπαμπάς την μικρή και εγώ την μεγάλη. Μου έχει υπερβολική αδυναμία και είναι τρομερά κολλημένη πάνω μου, δεν γίνεται να το αλλάξω γιατί όλη μέρα μαζί είμαστε, οπότε θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το τηρήσω και μετά. Θα προσπαθήσω να αντλώ και γάλα μήπως η μικρή πάρει και κανένα μπουκάλι. Η μεγάλη μου είχε πάθει σύγχυση θηλών και δεν τα καταφέραμε, οπότε θήλασα αποκλειστικά, αλλά έκτοτε έμαθα κάποια πράγματα ακόμη και ίσως τώρα πετύχει.  Δεν σας κρύβω κ εγώ ότι είμαι πελαγωμένη, αλλά οι περισσότεροι κάνουν παιδιά με διαφορά πάνω κάτω σαν τα δικά μας. Κάπως λέω τα καταφέρνουν, άρα και εμείς θα την παλέψουμε.  Όσο για τα κλάματα Έλενα, το βρίσκω πολύ λογικό. Κουράζεσαι τόσο και είναι και οι ορμόνες στη μέση. Και εγώ πολλές φορές νιώθω τύψεις που δεν χαίρομαι αυτήν την εγκυμοσύνη όπως την πρώτη και είμαι πολλές φορές «θλιμμένη», αλλά είναι η κούραση στην μέση.. Εγώ να σας πω πως έχω στολίσει εδώ και δύο βδομάδες 🤣🤣 η μικρή όχι απλά δεν το πειράζει, αλλά έβαλε και τα στολίδια που φτάνει στο ύψος της. Πέρυσι που ήταν ενός, πάλι δεν το πείραζε και γενικά αυτό ακούω και από φίλες με παιδιά. Δεν ξέρω ίσως έτυχε. 
    • Όντως μήπως είναι καλύτερα να υποστούμε τα κλαματα τη νύχτα τώρα για να συνηθίσει γιατί αυτή τη στιγμή απλώς το αναβάλλουμε... Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό... Αλλά δεν αντέχω κ εγώ, δηλαδή πηγαίνει ο μπαμπάς του και ακούω που σπαραζει και φωνάζει μαμα μαμα και δεν μπορώ να μην πάω, λυγίζω. Αλλά μάλλον πρέπει να το συνηθίσει συντομότερα παρα αργότερα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...