Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πριν απο 2 σχεδον χρονια εμαθα οτι ειμαι εγγυος κ φυσικα μου γεννηθηκαν παρα πολλες αποριες...αναμεσα σε διαφορα αλλα σαιτ που βρηκα κανοντας αναζητηση ηταν κ το μαμμυ..ακομα θυμαμαι την πρωτη φορα μου μπηκα στο τσατ και μιλησα δειλα δειλα με καποια κοριτσια ..

μουσσα μου κ κατερινα78 σας στελνω τα φιλια μου και ευχαριστω γ την θερμη υποδοχή που μου κάνατε..στην πορεία γνώρισα και άλλες όπως η θούλι και η Λάβι ,η Λάλα την οποία και αντιπάθησα εξαρχής γ τον ευθύ της λόγω και τη δυναμικότητα του χαρακτήρα της,τα έλεγε τοσο "τσεκουράτα" ,στην πορεία την συμπάθησα πολύ!δεν ξεχώ την Αγγελική απο τη Λευκάδα που την φώναζαν Κική,την μπεμπούλα 16 και την Θάλεια που στην πορεία αποδείχθηκε οτι ο κουνιάδος της ειναι κουμπάρος της κουνιάδας μου,τι μικρός ο κόσμος τούτος...και ακολούθησαν και άλλα κορίτσια ,η Σαντρα ,η Τζέννυμπιλ,η Ξενοφών ,η Αννιώ,η Ελένη Κόλιου,η Ελλάδα και η Ειρήνη Βαλαντία με τις οποίες μιλούσαμε ώρες ολόκληρες στο μσν μεσαντζερ,κορίτσια ευχαριστώ γ την παρέα σας....και ήρθε η ώρα που γέννησα και εγώ και οι άλλες και είχαμε άλλες ανησυχίες και άλλα θέματα γ συζήτηση...και η παρέα μεγάλωσε και άλλο ..και γνώρισα την Ιφιγένεια και το αγοράκι μου,την Υβόννη και τη Νατασούλα,την ΜαμάΜαριλένας και κάναμε κ την πρώτη συνάντηση μας και γνωριστήκαμε κ απο κοντά,παραμάσχαλα εγώ η τρελλή με την μόλις 30 ημερών κόρη μου...και μετά γνώρισα και την Αναστασία και την Γλάυκη ,την Όλια κ τη Βάσωμιτς ,φυσικά δεν ξεχνώ την Βούλα ...αλλες εμειναν στην παρέα άλλες εφυγαν γ τους δικους τους λόγους μα τις θυμάμαι πάντα με λήθη για τις ατελείωτες συζητήσεις που κάναμε ..

Κοριτσια ευχομαι να ειστε καλά ,Αγγελική και Άννα 80 σας στέλνω τα φιλιά μου..

Πλεον δεν ειμαι τοσο ενεργό μέλος,μπαίνω σε συγκεκριμένα θέματα και γράφω βιαστικά ,ο χρονος με ενα μωρο που μολις ξεκινησε να περπαταει ειναι πολυ περιορισμένος,επιστρεφω παντα ομως σαν σε λιμανακι βιαστικα γ να διαβάσω τα νέα σας..

Λένα μου κανεις φανταστική δουλειά...ας κρατήσουμε στο μαμμυ τη ζεστασια της παρέας....με αυτό το πνεύμα νομιζω εφτιαξε κ η Λένα μας αυτο το φόρουμ....φιλια!

Δημοσίευση

Αχ βε Γιωτάκι κι εγώ συγκινήθηκα...

θυμάμαι που ήμουν έγκυος και περιμένατε εσύ, η Thouli, και η Lovie να γεννήσετε και έμπαινα κάθε μέρα με αγωνία να δω αν είστε εδώ ή λείπετε...Κι όταν τελικά γεννήσατε περίμενα πώς και πώς να γυρίσετε να μπέιτε στο mammy και να μάθω τα νέα σας...Και τώρα τα ζουζουνάκια μας μεγαλώνουν....Και τρέχουμε...

Ήμασταν πολύ καλή παρέα...Είχαμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια όνειρα, τις ίδιες απορίες...Κρατάγαμε παρέα η μια στην άλλη...Κι ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ...Σας αγαπώ λες και είστε πργαματικές μου φίλες...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΖΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ...ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Δημοσίευση

Αρε σαύρα εγώ ακόμη θυμάμαι πόσο είχα ζηλέψει το ψευδώνυμο σου! :laugh:

Και πόσο ήθελα να έχω κι εγώ δεύτερο κοριτσάκι όταν έμαθες εσυ για το δικό σου :woohoo: :woohoo: Είχα τη μεγάλη και ήθελα τη δεύτερη :P

Δημοσίευση

Α ρε Γιώτα ψυχάρα.....

Και γω έχω πολλά να θυμάμαι......

Έγινα μέλος τον Αύγουστο του 2008 όταν ήμουν 3 μηνών αλλά δεν συμμετείχα ενεργά γιατί ετοίμαζα το γάμο μου. Όταν επέστρεψα και από το ταξίδι τέλη Οκτωβρίου αποφάσισα να γίνω μέλος της πάρεας. Είχα ανοίξει μάλιστα και θεματάκι για να συστηθώ! :blush::blush::blush:

Γωγώ θυμάσαι; Μου είχες απαντήσει!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Αυτό ου θυμάμαι πολύ πολύ έντονα είναι η πρώτη επαφή με το Μαρθουλίνι μου. Αυτή μου είχε στείλει πμ και γω είχα ανοίξει θέμα για κείνη ταυτόχρονα.

Βλέπετε εγώ ,η thouli και η savropiguinos είχαμε ίδια ΠΗΤ και θα γεννούσαμε όλες στην ίδια κλινική!!!!!

Τελικά όλες λακίσατε (και καλά κάνατε) και εγώ έφαγα την π@π@ρ@......

Θυμάστε ρε τρελοκόριτσα που τα λέγαμε στο msn μέχρι τη τελευταία μέρα;;;

Δεν ξεχνώ επίσης της ατέλειωτες κουβέντες με την φίλη katrina

και τη ChristinV που δεν συμμετέχει πια....

Κatrina χρωστάμε η μια την άλλη έναν καφέ!!! ;););)

Έμπαινα κάθε βράδυ στο chat και μιλούσα με κορίτσια. Εκει βρήκα την bourique, την crazy, τη dimitroula29 την foteinisakis τη Γλύκα και τη μεγάλη μου συμπάθεια την Άρτζη (scarlet30) που μου λείπει πολύ......

(Αν ακούς φανερώσου......)

Θυμάμαι τη LaLa που μου τη έδινε στα νεύρα και την Αγλαΐα να μαλώνουν συνέχεια με όλον τον κόσμο.

Η LaLa είναι το πιο παρεξηγημένο άτομο τπυ φόρουμ....

:kiss::kiss::kiss:

Μετά γνώρισα και άλλα κορίτσια την κουκλάρα τσαχπινοΑναστασία μου που μας δένουν πολλά.....

:P:P:P

Τη νοικοκυρά φιλιππομάνα Veni που συμαθώ πάρα πολύ!

Tη μαμάΜελίνα (Υβόννη) που δε μας προλαβαίνει, τη Λένα μας ΄,την Ελένη (to agoraki mou)τη Νατασούλα,τη Lena thess, τη Vasomits, τη sia24.

Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τις συνεπιβάτησες του εξπρες που αν δε μπω μια μέρα παθαίνω στέρηση... :P:P:P:P

Σίγουρα ξεχνάω πολλά κορίτσια αλλά μη με παρεξηγείτε γιατί είναι η ώρα δύσκολη του φαγητού της Ειρήνης η ώρα!!!!!!

:silly: :silly: :silly:

Άσχετο αλλά Γωγώ Πάσχα θα είμαι Αθήνα!!!

Θα βρεθούμε ε;;;;;;

Δημοσίευση

Νατασούλα εννοείται ότι θα βρεθούμε...Εμείς με την κωλοδουλειά που κάνουμε δε θα πάμε πουθενά...Ο αντρούλης μου ειδικά δουλεύει και Μ.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα...Τελοσπάντων, ας σταματήσω το παραλήρημα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Που θα μένετε Νατασάκι;;;;Σε ποια περιοχή;;;;Εγώ μένω στο Μαρούσι κοντά στο Mall......

Δημοσίευση

ντασσα και εγω το Πασχα θα ειμαι μαλλον Αθηνα...με τι θα πατε...φαντασου να συναντηθοπυμε στο δρομο...χιχιχιχιχι

Κοριτσια εγω εγινα μελλος δεν θυμαμαι ποτε..παντωε μετα τον Σεπτεμβριο του 2008, στην αρχη δενπολυεμπενα, αρχησα να συμμετεχω πιο ενεργα οταν σταματησα απο την δουλεια και πριν γεννισω..τελικα το τριο στουντζες γεννησε στο γεννεσης ε;;;;;;

Εκτος απο τα κορισται που ηδη γνωρησα στην συναντιση, θα ηθελα να γνωρισω ολες οσες μηλαμε..εγω την Αγλαια μαλλον δεν την προλαβα εδω, αλλα ειχα διαβασει ολα τα θεματα στα οποια γινοταν σφαγη!!!!

Με βοηθησαν πολυ τα αρθρα να θηλασω τον ζουζουνο μου...αμα με βοηθουσατε και να τον κοιμησω..και να τον ηρεμισω λιγο θα σας ημουν ευγνομων.

Ανυπομονω για την επομενη συναντιση μας..για να γνωρισω και οσες δεν γνωρησα

Δημοσίευση

κοπελιες πραγματικα σας θαυμαζω !! μπραβο σας που εισαστε τοσο δεμενες !!! παντα να εισαστε καλα και μην ξεχνατε και οι διαφωνιες για τους ανθρωπους ειναι !!!! να σας πω ομως κατι ;;;; εγινα μελος 1 εβδομαδα πριν προκυψει το θεμα με την ελβιρα !! ε λοιπον αυτη θα μεινει αξεχαστη σε ολες μας !!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Αααχχ μωρέ τρελές!!!

Βασικά δεν προλαβαινω να γράψω για το θέμα αλλά πήρε κάτι το τσακιρικο μάτι μου. :P:P

ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΙΑΡΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΘΗΝΑ?????????????

ΠΟΤΕ???????????

Μετα το Πάσχα ή τη Μ.Εβδομάδα;;;;

Για πειτε μου.

Δημοσίευση

Κοριτσια παροτι δεν εχω τη δικη σας "εμπειρια" μεσα στο mammy δεν μπορω παρα να συμφωνησω απόλυτα με τη Γιωτα...

δεν θα μπορουσα τιποτα καλυτερο να σκεφτω για την εγκυμοσυνη μου...ηταν ό,τι καλυτερο..

δεν θα ξεχασω ότι μολις το ανακαλυψα από τη λαχταρα μου να γραψω δεν ειχα δει ότι τα νεα μελη συστηνονταν ,ότι υπηρχαεσυγκεκριμενη κατηγορια..και όταν το καταλαβα ενιωθα σαν το ουφο που ξεφυτρωσε ξαφνικα!!! :silly: :silly:

οι μαμαδες του mammy ειναι αξιολατρευτες , η καθεμια με τη δικη της προσωπικοτητα και γι΄αυτο απλως ξεχωριστες.... ;);)

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

κοπελιες πραγματικα σας θαυμαζω !! μπραβο σας που εισαστε τοσο δεμενες !!! παντα να εισαστε καλα και μην ξεχνατε και οι διαφωνιες για τους ανθρωπους ειναι !!!! να σας πω ομως κατι ;;;; εγινα μελος 1 εβδομαδα πριν προκυψει το θεμα με την ελβιρα !! ε λοιπον αυτη θα μεινει αξεχαστη σε ολες μας !!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

ε.. όχι μόνο αυτή! ;)

Δημοσίευση

μα ποσες ομορφες αναμνησεις...

ναι θυμαμαι νατασα που μιλουσαμε οι 3 μας...

αχ!!!!!!!!!τελειες στιγμες....

το σκαρλετακι μασ αφησε αποτομα... :ohmy:

μα ολο συνεχεια με τη νατασα σκεφτομασταν ταυτοχρονος τα ιδια πραγματα...

μα συνεχεια...θυμασαι?

ρε κοριτσια δε βαζουμε μπροσ για 2 να μαστε παλι μαζι? :blink::P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...