Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ολες κορίτσια μου είμαστε μια παρεα..αγαπημενες και μαζι στα ευκολα και δυσκολα..με ποιες εχετε ερθει πιο κοντα?γινατε φιλες?και πειτε μου κατι που θυμαστε..περιστατικο που ξεκινησε τη φιλια σας...

Δημοσίευση

Ρε Liberty τα θεματάκια σου είναι σαν να τα βγάζεις από λεύκωμα...

Ρε μπας και είσαι σε καμμία εταιρεία δημοσκοπήσεων κ ερευνών ή κάνεις καμμία εργασία στο Πανεπιστήμιο;;; Η μήπως δουλεύεις σε κανένα περιοδικό (ξέρεις κουίζ και τέτοια);;;;

Που τα βρίσκεις ήθελα να ξερα....Πρέπει πάντως να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα το κάνεις επάγγελμα αυτό...σοβαρά μιλάω!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχα...προσπαθω να λεω διαφορετικα θεματα καθε φορα..αν και ειμαι σε φορουμ εγκυμοσυνης...ισως γιατι με στεναχωρει το θεμα λεω αλλα εγω....να ξεχνιομαστε....

μπααααα σε εταιρεια με μηχανηματα δουλευω...πουλαμε...καμια σχεση...δεν το σκεφτηκα ποτε αυτο που λες...αν και παντα μου αρεσε να μαθαινω αποψεις....

Δημοσίευση

μπραβο ρε σισσιω....το ξεχασα εγω...εννοειται πως ολες σας συμπαθω η με οσες εχω μιλησει βασικα..αυτο ειναι δεδομενο....η ζαχα ειναι εμενα η κοπελα σισσιω που ηρθα κοντα και ξερει πιο προσωπικα θεματα

Δημοσίευση

Ρούλα, Μαρίτσα, Έλενα, Δήμητρα, Όλιβ, Έιρήνη, Μαρίνα!

Όλα τα κορίτσια με τα οποία μιλάω τα συμπαθώ πολύ.

Έχω και 2-3 τρελές αδυναμίες, αλλά δε θα τις αναφέρω για ευνόητους λόγους. (Ξέρουν αυτές! ;):) )

Με τα κορίτσια όμως που ανέφερα έχουμε αποκτήσει προσωπικές σχέσεις, βγαίνουμε, μιλάμε στο τηλέφωνο, λέμε και κανα μυστικό. :) :)

Η φιλία μας ξεκίνησε στην 1η συνάντηση των μελών του μάμμυ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο μένα...Η αλήθεια είναι οτι συμπαθώ τα περισσότερα κορίτσια κ μιλάω με πολλές μανούλες-κ μη,αλλα πραγματικά εδώ κ μήνες έχω αγαπήσει πολύ-πολύ την Ζouzounitsa2 κ την VOULA! :) Κ λατρευω το μάμυ που μ έφερε σε επαφή μ αυτά τα κοριτσια που πραγματικά πιθανώς να μη γνώριζα ποτέ... :(

Επίσης τελευταία έχω δέσει πολύ κ με το Κarolinaki1!!

Αυτά...Σας φιλώ! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια με τις κοπέλες που έχω έρθει πιο κοντά είναι η Zouzou21 με την οποία γνωριστήκαμε όταν ήμασταν ακόμα και οι δύο έγκυες στο chat...Μιλάμε σε msn, πού και που και στο τηλέφωνο, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτε από κοντά, γιατί είναι στην Κρήτη...

Επίσης,έχω μια ακόμα καλή φιλενάδα, τη Lena Thess...Δε θυμάμαι πώς γνωριστήκαμε...Sorry Lenaki μου... :(:( Είμαστε και συμπεθέρες, καθώς θα παντρέψουμε τα παιδάκια μς... :laugh: :laugh: Αλλά ούτε αυτή τη γαϊδάρα( :laugh: :laugh: ) την έχω δει ακόμα γιατί μένει στη Θεσσαλονίκη...

Μια άλλη κοπέλα μου έχω καλές σχέσεις (αν και έχουμε χαθεί τελευταία)είναι η Sifos, η οποία έχει αποχωρήσει από το Mammy.... :(:(

Τελευταία έχω αρχίσει να μιλάω και με τη Ninaki1, κοινώς Κατερίνα, με την οποία ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα από κοντά...

Όμως τις περισσότερες από εσάς σας συμπαθώ πολύύύύύύύύύύ, την καθεμιά για διαφορετικό λόγο!!!!!!!!!Αυτά!!!!!

Α!!!!!Να δω πότε θα αξιωθώ η γαϊδούρα να έρθω και σε καμία συνάντηση που πάντα κάτι έχω και δεν μπορώ.... :angry::angry:

Δημοσίευση

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΘΗ! ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΜ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΟΥΛΑ, Η ΧΡΥΣΑ (ΖΟΥΖΟΥ 21), Η ΤΟΝΙΑ 28 ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ (NICKIS) ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΑΠΘΩ ΠΟΛΥ ΤΟ YIOTAKI AN ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

Δημοσίευση

εγω πρωτα γνωρισα τη θεια ρουλα(crazy) που μολις εφτασα στη πρωτη συναντηση του μαμμυ με αγκαλιασε και απο εκεινη τη στιγμη ειναι η ρουλιτσα μου... στο καπακι γνωρισα την τρελοδημητρα(dimitroula29) και ειναι το φαρμακο μου αυτο το κοριτσι,οτι και να εχω με κανει και γελαω! το φιλεναδακι μου το αλλο το καλο ειναι η βουλιτσα μου (voula) που δεν μπορω αν δεν την πριξω καθε μερα χιχιιχχιχιιχ και φυσικα το ελενακι μου(dallia) την τρελουλα μου!!! επισης ειμαι κοντα με το αλκοστακι,με την τζουλιανα που την εχουμε χασει αρκετο καιρο απο εδω,με το σισσακι που ειναι μια γλυκα,μια φορα την ειδα και την πηγα με χιλια!!! ,και ειναι κι αλλα κοριτσια που μου φαινεται θα θελω μια σελιδα ολοκληρη για να τις θυμηθω! χιχιιχιχι

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ,

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ matakiaefh ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ.

ΑΛΛΑ... ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ(RITARDI21),ΠΕΤΡΟΥΛΑ(ΖΟΥΜΠΙ-ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ), ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ(IRENEMOUR) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ : ΒΟΥΛΑ(VOULA),ΧΡΥΣΑ-ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ Νο2(CECILIA), ΕΙΡΗΝΗ(IRENEVALADIA), ΜΕΣΩ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ(NINAKI1),mpempoula16 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΗΝ ΛΑΛΑ ΜΑΣ! Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ-ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ! ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΤΑΥΛΑΚΙΤΙΣΣΑ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΛΙΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ! ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ :S

Δημοσίευση

Εμενα η κολλητη μου εδω μεσα (και απ'εξω ενιοτε λογω αποστασης) ειναι γνωστοτατη... η συμπεθερα μου καλε η Ifigeneia... :P η φιλια μας ξεκινησε οταν ειδα σε μια φωτο το Μαρακι και ξετρελλαθηκα και της ειπα οτι για να εχει τετοιο παιδι θα ειναι κουκλα και η ιδια και μου εστειλε φωτογραφιες για να την δω και κολλησαμε... (και ειχα πεσει μεσα βεβαιως βεβαιως)...!!! :laugh:

Επισης η πρωτη που εκανα μια πολυ ομορφη συζητηση και συμπαθω παρα πολυ και θεωρω οτι ειναι πολυ αξιολογο ατομο ειναι η Katrina μας... κραταμε επαφες μεσω e-mail... την εχω δει μονο μια φορα αλλα δεν χρειαστηκε δευτερη για να καταλαβω τι ανθρωπος ειναι...!!! :)

Απο την παρεα της Αθηνας (οπου βλεπομαστε και συχνοτερα) συμπαθω παρα πολυ και βλεπω οτι εχουμε και κοινα ενδιαφεροντα καθως επισης κανουμε και καλη παρεα με τη Σισσιω, την liontarina (Κατερινα) και την Ειρηνουλα (Irenekante) με την οποια το καλοκαιρι που περασε στην Σαλαμινα βγαιναμε οικογενειακως και περασαμε τελεια...!!! :P

Α προπο... βρε κοριτσια να κανονισουμε και καμια οικογενειακη συναντηση να γνωριστουνε και οι αντρες μας και τα παιδακια μας...!!!

Εγω παντως εκανα σπουδαιες γνωριμιες μεσα απο το μαμμυ...!!! ;)

Δημοσίευση

Αχ DeniM μου το ξέρεις ότι κι εγώ ήθελα να σε αναφέρω, αλλά ντράπηκα;;;;; :blush::blush::blush:

Επειδή έχουμε μιλήσει μόνο εδώ μέσα κι όχι σε msn, facebook κτλ, λέω μην πει η κοπέλα ότι είμαι καμιά τρελή και φαντάζομαι φιλίες κτλ... :blush::blush::blush::blush:

Αχ κι εγώ σε συμπαθώ πολύ...Και καμαρώνω για την super μπεμούλα σου!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ξεχασα να ολοκληρωσω...η ζαχα ειναι η φιλη μου(οσο και να μη ο παραδεχεται :P:P:P:P:P )επισης συμπαθω και εχω μιλησει με αννα(τρισευτυχισμενη),αννα-μαρια(θελω να γινω μαμα),rose25,katrina,little-angel(το στελλακι),μαρια(ποντικακι)..τα φιλια μου σε αυτες τις κοπελιες και σε ολες μας :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

οπως καταλαβες λιμπερτι μονο εμεις οι δυο ειμαστε σαν τον κουκο!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: και αυτο με το ζορι σε εκανα φιλη,

μου το παιζεις και δυσκολη, ΜΗ ΧΕΣΩ!!! Τες πα τες πα!!!

Η πρωτη που με πλησιασε ηταν η ΚΟΥΚΟΥ...εκτοτε χαθηκε και καμμια αλλη δεν με πλησιασε ποτε χαχα :laugh: !!!

πανω στον καυγα μιλησαμε με την λιμπερτι

και με το ποντικακι μιλαμε εδω μεσα δηλ τις 2 που μου την ελεγαν περισσοτερο...χαχα :laugh: :laugh:

Δεν θα πω ποιες συμπαθω ....γιατι ειναι πολλεεεεες & επισης εχω μιλησει σε μηνυματα με αρκετες απλα με αυτα τα τοοοοοοοοοσαααα κοριτσια (τα δυο δηλαδη) θα πω μια κουβεντα παραπανω...

σε προσωπικη επικοινωνια.

δεν εχω δει φατσα καμμιας (μονο πεταχτα της ποντικουλας) ουτε εχω βρεθει με καμμια!!! ΑΥΤΑ

σας περιμενω ομως το καλοκαιρακι στο ΝΑΥΠΛΙΑΚΙ να με κερασετε καφεεεεεεε!!!!! Εγω θα κερασω ουζακι διπλα στο κυμα!!!!

Δημοσίευση

Διονύσια τώρα που είπες για την Έφη θυμήθηκα κάτι θεϊκά πρωινά με εσένα, τη Μαργαρίτα, την Ελίσα και την Εφη στο τσατ να προσπαθείς να θυμηθείς από που γνωρίζεις την Εφη! Θυμάμαι που ειδικά μια μέρα είχα γίνει ρεζίλι στο γραφείο!!! Δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω!!! χαχαχα Να είστε καλά κορίτσια!!

Μικρούλα σε ξέχασα;;; Χαιρετισμούς στο Χρήστο σου!!!!

Να είστε καλά και παντα ευτυχισμένοι!! Αν και τώρα πια ποιός σας πιάνει!!!

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

Ρε Liberty τα θεματάκια σου είναι σαν να τα βγάζεις από λεύκωμα...

Ρε μπας και είσαι σε καμμία εταιρεία δημοσκοπήσεων κ ερευνών ή κάνεις καμμία εργασία στο Πανεπιστήμιο;;; Η μήπως δουλεύεις σε κανένα περιοδικό (ξέρεις κουίζ και τέτοια);;;;

Που τα βρίσκεις ήθελα να ξερα....Πρέπει πάντως να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα το κάνεις επάγγελμα αυτό...σοβαρά μιλάω!!!

Ναι ρε κοιτσακι που τα βρισκεις τα θεματα ολα???Εισαι απιστευτη!!!!!!!!!

Η πρωτη κοπελα που γνωρισα απο κοντα ηταν η asterias,μετα η Τζωρτζina,η Ιρενε1, την Dora1 και την Αβα!!

Θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω ολες,απο εξωσωματικη και μη ..δυστυχως δεν εχω καταφερει να ρθω σε καποια συναντηση γιατι ρε παιδι μου ολοκληρο ταξιδι πρεπει να κανω...βλεπετε μενω Λουτσα μερια οποτε το κεντρο μου πεφτει πολυ μακρυα..

Δημοσίευση

κατερινακι και ειρηνακι αληθεια??σας αρεσουν?απο το μαυλο μου ερχονται....σας ευχαριστω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: σας αποδεικνυω οτι δεν με χαλαει η πολυ παρεα με τη ζαχαρενια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P παραμενω λιμπερτι στο πνευμα :P:P:P:P

Δημοσίευση

Θέλω να γνωρίσω τις Θεσσαλωνικιές φυσικά!!!

Επίσης τη Σισσιώ και την Αγγελική, την Φανή, Bebadomana, vivianca, !!!

zouzou21, Βούλα, evhdal, Athina, Αφροδίτη, Καντινού, Άννα-Μαρία(θέλω να γίνω μαμα), Bell!!!

Και τη Λάλα!!!Τον μύθο...!!!

Γουστάρω τις ισχυρές προσωπικότητες γι'αυτό περισσότερο...!!!

Πάσα φυσιογνωμία του φόρουμ...

ΟΥΠΣ...Έγραψα σε άλλο θέμα...

Για τους περισσότερο οικείους έχω ήδη αναφερθεί σε άλλο θέμα...!!!

Δημοσίευση

Φυσικά και τη Δημητρούλα και Crazy, τη Ζαχαρένια, το Μιτσάκι και φυσικά εσένα Ελευθερία ανήσυχο πνεύμα!!!

Έχω λίστα και δυστυχώς είμαι πολύ αφαιρεμένη...

Και αναρωτιέμαι πού εχάθη η Τζοάννα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...