Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Κ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ!!!!!!!μονο που οι λογοι ειναι 4:

1.ο αντρουλης μου

2.ο νικολακης μου

3.η μαρια μου

4.ο θανασακης μου

(κ ελπιζω κ σε περισσοτερους λογους!!!!!! :P:P :woohoo: :woohoo:)

αξιζει να παλευω για την υγεια τους,για την φροντιδα τους,για τον χαρακτηρα που θα δημιουργησουν,για το μελλον τους!!!!!!!

μεχρι την τελευταια μου ανασα ολα αυτα θα ειναι οι στοχοι μου!!

μεχρι την τελευταια μου ανασα θα λεω οτι εζησα ευτυχισμενη κ με γεματη ευγνωμοσυνη για ολα αυτα που μου χαριστηκαν!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ελενη...αληθεια κανουμε αρκετα για τα αλλα παιδια ή βλεπουμε μονο...μεχρι εκει που φτανει το ματι μας?

ειναι η μερα με τις αποριες σημερα!!!!

ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ουτε το 1/10 αλλα απο καπου πρεπει να αρχισουμε :blush::blush:

Δημοσίευση

Σαν πρώτη απάντηση και καθως είμαι παραπονιάρα θα έλεγα..εχμ...όχι και τόοοοοοοσο πολυ...αλλά σκεφτόμενη τους τρεις λόγους που λες σίγουρα είμαι!!:) 1ος..ο μικρός μπομπιρας που είναι στο δρόμο!!

2ος ο άλλος μπομπιρας που μου τρώει τα κουράγια κάθε μέρα κι όμως τον λατρεύω!!!:) μαζί και ο σύντροφόςμου..:)

3ος έχουμε σαν οικογένεια τη υγεία μας κι αυτό μας δίνει δυναμη να προχωράμε παρακάτω...οπότε ας κλαίγομαι..΄ναι είμαι ευτυχισμένη!!:)

Δημοσίευση

να σου πω κατι που μου ηρθε τωρα τελειως αυθορμητα και τελειως αθωα?

ποσες φορες δεν εχουν τρεξει κοριτσια για να βοηθησουν εγκυες (αληθινες ή μη) εχουμε τρεξει ποτε για καποιο παιδακι?

ε λοιπον ελεος την επομενη συναντηση ας την κανονισουμε εξω απο το ιδρυμα κιβωτος ,να εχει και μεγαλυτερη σημασια!

χανουμε πολλα σημαντικα πραγματα απο τη ζωη γιατι κοντοφθαλμουμε!

ντροπη μανα να λεει οτι δεν ειναι ευτυχισμενη!

δε φταιτε εσεις απλα το ακουσα και αυτο σημερα και εχω νευριασει!

ουφ!

Δημοσίευση

ειναι απο αλλο παραμυθι!αστο!

απλα λεγαμε με την ελενη οτι δεν κανουμε το 100% για οσους αγαπαμε και οτι καποιες φορες υποτιμουμε οσα εχουμε! θεωρω οτι μια μανα εχει το πιο ομορφο δωρο του κοσμου αρα εχει ευτυχια !θεωρω αχαριστια να πει το αντιθετο

επισης νιωθω οτι πολλες φορες λεμε οτι θελουμε το καλο ολων των παιδιων του κοσμου αλλα δεν κανουμε κατι δραστικο μενουμε στα λογια!

επιασες τωρα το νοημα????

Δημοσίευση

είμαι λίγο αργή αλλά στο τέλος τα καταφέρνω!!χιχιχι...πάντως συμφωνώ..και εγώ με μια γρήγορη ματιά θαέδειχνα αχάριστη απαντώντας ότι δεν είμαι απολυτα ευτυχισμένη..αλλά κοιτώντας καλύτερα δε θα μπορουσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένη!!!ΠΙστεύω απλώς πως ο άνθρωπος θέλει συνέχεια περισσότερα αλλά ξεχνάει να δώσει αξία σε αυτά που έχει...κι όμως η ζωή κάποιες φορές μας θυμίζει απο μόνη της ότι αυτά που έχουμε δίπλα μας είναι η ευτυχία μας..αλλά κάποιες φορές είναι αργά όταν το συνειδητοποιουμε...δεν πειράζει να είμαστε αχάριστοι...πειράζει όμως όταν το νιώσουμε μέσα μας και μας πιάσει το παράπονο..πειράζει εμάς..την ψυχολογία μας..μας πειράζει που δεν προλάβαμε να τουςπουμε όσα θέλαμε να τους πουμε..που τους είχαμε δίπλα μας τόσο καιρό καιτους αγνοουσαμε...μας πειράζει που συνειδητοποιουμε ότι γίναμε απληστοι και αχάριστοι με αυτους που αγαπουσαμε..δεν πειράζει..είναι κι αυτό ενα μάθημα...

Δημοσίευση

εγω δηλωνω ευτυχισμενη,

οχι οτι δεν μου λειπει κατι αλλα πρεπει να εχουμε τα κοτσια να ελπιζουμε και να πιστευουμε στα ονειρα μας!ε λοιπον τα εχω και ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε!(εκρηξη αισιοδοξιας)

εχω εναν υπεροχο ανθρωπο διπλα μου,ενα τρελιαρικο σκυλακι που ολο ζαβολιες κανει,ενα πανεμορφο σπιτι και μια καλη οικογενεια και κουτσα στραβα ειμαστε καλα απο υγεια!εμ χωρις να σημαινει οτι δεν θελω παραπανω πραγματα!

τωρα σοβαρα νομιζω οτι η πιο ομορφη συναντηση μας θα ηταν σε ενα ιδρυμα φιλανθρωπικο για παιδια κ μαμαδες!

Δημοσίευση

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΕΝΑ!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!

ΕΧΩ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ - ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ ΚΙ ΑΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!

ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!

:) :) :):)

Δημοσίευση

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ..

Κ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ(ΕΣΤΩ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ)ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΩ :dry: Κ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πολλές μικρές ευτυχίας έχω νιώσει κυρίως μέσω του γίου μου αλλά να βγω και να πω ότι είμαι ευτυχισμένη, αυτό όχι δεν το έχω νιώσει. Ίσως γιατί στην έννοια ευτυχία δίνω διαφορετικό περιεχόμενο απ΄ άλλους ανθρώπους ή ίσως γιατί είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος. Τώρα για το τι αξίζει να παλέψω:

-για να μπορέσουν τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σ΄ ένα ασφαλές περιβάλλον και να μην με κατηγορήσουν αργότερα για μεγάλα λάθη από μέρους μου.

- για να έχουμε ποιότητα ζωής

- για να γίνουν τα παιδιά μου ολοκληρωμένοι χαρακτήρες και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές προκλήσεις της ζωής.

Δημοσίευση

Αχ κ εγω ειμαι ευτυχισμενη :):):)

Συναντησα τον ανθρωπο μου τοσο νωρις κ νιωθω τοσο τυχερη γι'αυτο....ειναι ο,τι καλυτερο θα μπορουσε να μου συμβει!!Κ ας τσακωνομαστε κ ας με νευριαζει κ ας του κανω μουτρακια ωρες ωρες :P

Ειμαι ευτυχιμενη γιατι ολα μας ηρθαν καλα κ τωρα πια εχουμε τη δικη μας οικογενεια κ το αγγελουδι μας :) !

Ειμαι ευτυχισμενη γιατι εχουμε την υγεια μας,κ εμεις και οι δικοι μας!

Ειναι τα πιο απλα πραγματα κ ομως τα πιο ουσιαστικα κ σημαντικα!Ειναι διπλα μας κ ομως τα ξεχναμε...δε πρεπει!

Μamma-xina..... :kiss::kiss:

"Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο κ ας ειναι η φωτια του να σε καψει" !K αυτο παλιο αλλα διαχρονικο ;)

Δημοσίευση

MMM..Ωράιο θέμα mama_xina.ΝΑΙ!!Δηλών πολύ ευτυχισμένη!!!Έχω τον άνθρωπο μου που τον υπεραγαπώ και με υπεραγαπά,παρόλο που υπάρχουν φορές που θέλω να τον πλακώσω(χιιχ)αλλά όλοι έχουμε τις αναποδές μας μέρες ε??Και αυτός να με πλακώσει θέλει όταν γκρινιάζω..οπότε είμαστε πάτσι!!!Έχουμε το ζουζούνι μας,οτι μιο όμορφο δημιουργήσαμε,και τους γονείς μας που είναι δίπλα μας(ας βάλουν λίγο μυαλό τα πεθερικά μόνο).Οπότε, ναι!!!Αξίζει να παλέψω για το μωράκι μου,το αντράκι μου,και τους γονείς μας,καθώς και όλους όσους αγαπώ!!!! Και μετά το "αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο, και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει", έρχομαι να προσθέσω "Οτι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο".Αυτά..αντε λίγη αισιοδοξία την πήραμε και σήμερα..Αύριο να δούμε..ΧΙΧΙΧ :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Ειμαι αυτυχησμενη!!!

Εγω την υγεια μου

Εχω το παιδι μου το οποιο και αυτο εχει την υγεια του

Εχω τους γονεις μου οι οποιοι με αγαπανε και με στηριζουν

Εχω συζηγο- αλλα θα ημουν ευτυχησμενη ακομα και αν δεν ειχα

Εχω ενα σπιτι- τι και αν δεν μου αρεσι ειναι δικο μου, δεν με κουναει κανεις απο εκει.

Εχω την Ελευθερια μου

Εχω μια δουλει απου μου επιτρεεπει να ζω με αξιπρεπεια

Εχω την ευκαιρια να βοηθαω και αλλους και το κανω οποτε μπορω

Δημοσίευση

Ε ναι και εγω είμαι ευτυχισμένη γιατί:

1. Έχουμε όλοι στην οικογένειας μας την υγειά μας!

2. Έχω ένα αντρούλη που τον αγαπώ και με αγαπά και νιώθω ασφάλεια κοντά του!

3. Γιατί έχουμε τα λίγα απαραίτητα για να ζήσουμε και

4. Γιατί περιμένουμε το μωράκι μας!

Αυτά.... :laugh:

Δημοσίευση

τι ευτυχησμενα κοριτσια ειναι αυτα καλε!!

ετσι μπραβο να βλεπετε τη χαρα που εχετε διπλα σας και να μην αφηνετε χαζο προβληματα να σας ριχνουν!παμε δυνατα!!!!!τα φιλια και την αγαπη μου

Δημοσίευση

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω ειμαι ευτυχισμενη!γιατι εχω ολα οσα ονειρευτηκα!!!νοιωθω πολυ ευλογημενη γιατι εχω οσα χρειαζομαι για να μπορω να λεγομαι ευτυχισμενη!και φυσικα αξιζει να παλευω για ολα αυτα!

Δημοσίευση

Εγω ειμαι ΤΡΙΣ Ευτυχισμενη :laugh: :laugh:

Καθε Χριστουγεννα απο παιδακι στελν δηθεν στον Αγιο Βασιλη γραμμα. Το στελνω στην μαμα μου και γελαμε! Της ζητουσα απο παιχνιδια κι οσο μεγαλωνα αυτοκινητο, σπιτι.. Οχι οτι μου τα επαιρνε φυσικα!! :P Φετος της εγραψα

"αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη! και φετος ειμουν καλο παιδι και δικαιουμαι ενα δωρακι. Αλλα φετος δεν θελω τιποτα. Μου εχεις δωσει παραπανω απ οσα ηλπιζα ποτε... Σ ευχαριστω κι εσενα και αν μπορεις πες και στον θεουλη που εχεις τα "κονε" οτι τον ευχαριστω. Ο γιος μου ειναι το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσα να εχω. Και παλι ευχαριστω.

Αννα ετων 28"

Η μαμα μου ακομα κλαιει οταν το διαβαζει γιατι ειναι λεει πολυ ευτυχισμενη που ειμαι κι εγω ευτυχισμενη! :woohoo: :silly: :P

Δημοσίευση

Ναι και εγώ είμαι ευτυχισμένη γιατί:

α. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν ;)

β. δεν έχω γνωριμία με την πίκρα που αφήνει ο ... θάνατος...

Πιστεύω πώς αξίζει να παλεύω : ;):)

α. Τα παιδιά μου και τον ανδρούλη μου

β. Για τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και χρειάζονται τη βοήθειά μου..

γ. Τον εαυτό μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...