Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι ειμαι ευτυχισμενη κιας μην εχω σπιτι με πισινα !!!!!! εχω τρεις λογους για να παλευω για τοκαλυτερο

1 οι κορες μου

2 ο αντρας μου

3 η υγεια τους

και θα σε ψηφησω γιατι τα λες ωραια αλλα σε 6 ωρες !! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΝΑΙ ειμαι ευτιχισμενη

αξιζει να παλευω για το καλυτερο για τον Αντρα μου για το παιδι μας

και για εναν καθαροτερο πλανητη και γεματο αγαπη για ολα τα παιδακια του κοσμου αυτου που ειναι το μελλον μας

Δημοσίευση

που θα με ψηφισεις καλε????

οσο για το σπιτι με πισινα...ειδες τα υλικα αγαθα μπροστα στην υγεια και στην οικογενειακη γαληνη δε πιανει μια!εξαλλου φορολογειται!χαχαχαχαχα

φιλια κοριτσακι μου γλυκο!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια τι τελειο που ειναι που μπορειτε να δειτε ποση ευτυχια υπαρχει γυρω σας!εχω ακουσει ανθρωπους να λενε οτι ειναι δυστυχησμενοι εννω εχουν ολα τα καλα του θεου απλα πχ μπορει να μην εχουν ακριβο αμαξι!εχουμε γινει πολυ υλιστες εμεις οι ανθρωποι!

τι πιο ομορφο απο τρυφερες οικογενειακες στιγμες!?

Δημοσίευση

αξιζει γιατι...........

εχω ανθρωπους διπλα μου που με αγαπουν κ με στηριζουν....

ειμαστε αγαπημενοι με το αντρακι μου που λατρευω....

εχουμε την υγεια μας...τουλαχιστον ετσι πιστευω :P:D :D :D

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

οσο για το σπιτι με πισινα...ειδες τα υλικα αγαθα μπροστα στην υγεια και στην οικογενειακη γαληνη δε πιανει μια!εξαλλου φορολογειται!χαχαχαχαχα

κοιτα θα σε ψηφισω στο καρμα αλλα επειδη τωρα ψηφησα μια αλλη κοπελιτσα δεν μου επιτρεπεται να ξαναψηφισω !!! καταλαβες ;;;

Δημοσίευση

Να απαντησω και εγω?

Ναι, ειμαι ευτηχισμενη γιατι μπορω να πω οτι ξεφυγα απο την επιλονχειο καταθληψη που πιστευω οτι ειχα!

Ειμαι ευτηχισμενη, διοτι εχω δυο παιδακια, εναν αντρα και τους γονεις μου υγειης!

Ειμαι ευτηχισμενη γιατι πλεον μπορω και ονειρευομαι ξανα και ελπιζω για ενα καλυτερο μελλον!

Τα υλικα αγαθα δεν ειναι το παν αλλα χωρις αυτα, δυστηχως, δυστηχεις!

Παλευω για να δω μια μερα τα παιδια μου ευτηχισμενα και χαρουμενα!

Ικανοποιημενα απο την μανουλα και οχι απογοητευμενα!

Λιγο τον εαυτο μου εχω αφησει πισω αλλα ξερω πως σε μερικο καιρο ολλα θα εχουν βρει τον δρομο τους!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

κοιτα θα σε ψηφισω στο καρμα αλλα επειδη τωρα ψηφησα μια αλλη κοπελιτσα δεν μου επιτρεπεται να ξαναψηφισω !!! καταλαβες ;;;

ωωω μα αυτο ειναι τιμη μου!σε ευχαριστω...!

σσσ τα λευτα στο λογαριασμο που ειπαμε τα βαζω ε?χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Nαι, είμαι ευτυχισμένη! ΄

Έχω έναν υπέροχο σύζηγο,

2 καταπληκτικά παιδάκια,

έχουμε την υγεία μας,

έχουμε το σπίτι μας,

μία δουλειά μόνιμη μου λείπει

ώστε να αξιοποιήσω το πτυχίο μου,

αλλά τεσπα! ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

Κοίταξα δίπλα μου και όντως είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη γιατί

1. Έχω μια υγιη κορούλα, η οποία είναι ο θησαυρός μου και θα κάνω τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη και να έχει ό,τι της αξίζει

2.Έχω έναν σύζυγο που με λατρεύει και για μενα είναι τα πάντα

3.Έχουμε την υγεία μας και τις δουλειές μας, μέσα από τις οποίες δημιουργούμε...

όμως βρε κορίτσια επιτρέψτε μου να είμαι και λίγο στενοχωρημένη..Ο μπαμπάκας μου είναι άρρωστος εδώ κι ένα χρόνο και σταδιακά γίνεται και χειρότερα...Το απόγευμα μπήκε νοσοκομείο... :(:(:(:(

Δημοσίευση

βικυ με αυτα δεν παιζω!πραγματικα αν αυριο οσο κυλλαει η μερα συναντησω καποιο παιδακι θα πω οτι τα κανει δωρο η θεια βικυ!οποτε παει δυο σε ενα η πραξη μας!

οσο για το κοριτσακι μας που εχει τον μπαμπακα της αρρωστο,εγω εχω την μαμα μου με χημειοθεραπιες και τετοια και οποτε παει στο νοσοκομειο ο γιατρος τη φτυνει και της λεει: τετοια καλη διαθεση κανει το εργο μου καλυτερο!

παμε με πιστη κουκλες μου ολα τα μπορουμε!!!

Δημοσίευση

ας πω και εγω...

ειμαι ευτυχισμενη γιατι εχω εγω και οι δικοι μου ανθρωποι την υγεια μας που αυτο για μενα ειναι πανω απο ολα.

ειμαι ευτυχισμενη που με αγαπαει ο αντρας μου τοοοοσο πολυ(αν και δεν το αξιζω)

θα ειμαι ευτυχισμενη οταν θα τελειωσει το σπιτι μας και θα φυγουμε απο τα νοικια...

αλλα θα μπορω πραγματικα να πω οτι ειμαι πληρεις ευτυχισμενη οταν ενα μωρακι ερθει στην ζωη μας.τοτε ειλικρινα θα εχει συμπληρωθει η ευτυχια μου/μας και δεν θα θελω τιποτα αλλο!

ολα πιστευω οτι θα γινουν με τον καιρο ας εχουμε την υγεια μας,ας εχουμε δουλεια και ολα καλα θα πανε!

Δημοσίευση

προβληματα πολλα...... :( το μελλον ετσι οπως εξελλισονται τα πραγματα στη χωρα μας αβεβαιο......

αλλα παρολα αυτα ναι ειμαι ευτυχισμενη γιατι

εχω τον αντρουλη μου

εχω τα δυο αγορακια μου

εχω τουσ γονεις μου

ειμαστε ολοι γεροι και δυνατοι...

και βλεπωντας την οικογενεια μου καλα....

παιρνω δυναμη και συνεχιζω να παλευω για ενα καλυτερο αυριο!!!!!!

Δημοσίευση

ειμαστε πολυ τρυφερα κοριτσουδια τελικα!καμμια δεν ειπε για τον εαυτο της αλλα για τα αγαπημενα της προσωπα!ειδατε οτι με αγαπη ολα φενονται μικρα!ολα τα μπορουμε οταν εχουμε τους ανθρωπους μας διπλα μας!ειναι ομορφο να το θυμομαστε που και που και να τους λεμε ενα ευχαριστω για ολα τα ομορφα που ζουμε διπλα τους!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...