Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ? ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?

Recommended Posts

Α...Να διευκρινίσω ότι με τους τσιγγάνους ούτε εγώ έχω πρόβλημα...Μεγάλωσα στην επαρχία, στο σχολείο είχαμε τσιγγανάκια και για λίγα χρόνια η καλύτερή μου φίλη ήταν τσιγγάνα...Κατερίνα την έλεγαν..Να 'ναι καλά όπου και να είναι...Και κάναμε παρέα όχι μόνο στο σχολείο, αλλά παίζαμε και μαζί στη γειτονιά...Το μόνο "κακό" που έπαθα από την Κατερίνα είναι ότι με κόλλησε ψείρες... :laugh: :laugh: :laugh:

Τίποτα άλλο!!!!ήταν πάρα πολύ καλή κοπέλα και έχω υπέροχες αναμνήσεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 155
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mpempoula16 έγραψε:

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τη Βάνια...Ναι το παραδέχομαι είμαι κι εγώ λίίίίίίίγοοοοο ρατσίστρια...Σταυρώστε με!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλενάδα DeniM διαφωνώ μαζί σου για τις πολύτεκνες οικογένειες ως προς το εξής...Κάνεις παιδιά ενώ ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα;;;;Και καλα να δεχτώ ότι κάνεις 2-3...Ακούς για 5-6-7 παιδιά...Ρε φίλε αφού δεν μπορείς να τα μεγαλώσεις γιατί τα κάνεις και μετά βγαίνεις και παραπονιέσαι;;;;;Εμείς που δόξα το Θεό ζούμε σχετικά άνετα (δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά δεν πιεζόμαστε και πολύ) και το σκεφτόμαστε για 2ο...Τα παιδιά είναι ευτυχία, δεν το συζητώ..Αλλά εχουν και υποχρεώσεις...Φαγητό, ρούχα, σχολεία, φροντιστήρια κλπ....Γιατί κάνεις τόσα παιδιά;;;Και εντάξει δεκτό να απαιτείς ειδική μεταχείριση από το κράτος, πόσα πια να σου δώσει κι αυτό;;;;;Για μενα είναι τουλάχιστον απερισκεψία και ανευθυνότητα να κάνεις πολλά παιδιά ενώ ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα...

Sweetmammy ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ....Έλιωσα στο γέλιο... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Κι όμως έχεις δίκιο!!Εγώ προσωπικά δε θα την έδινα σε αλλοδαπό!!!!!!!!!!Και πείτε με ρατσίστρια!!!!!!!!

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Και με τη Βάνια!!

Και αν απολαμβάνουν τόσα προνόμια οι πολύτεκνοι (ειδικά αυτοί που εξαρχής δεν είχαν τη δυνατότητα να γίνουν πολύτεκνοι και όμως λόγω ανευθυνότητας έγιναν) τι θα έπρεπε να κάνουν αυτοί που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα υπογονιμότητας;; Να δέσουν κατευθείαν μια πέτρα στο λαιμό που ,δεν τους φτάνει ο καημός τους, αλλά πρέπει να περιμένουν να διοριστούν πρώτα όλοι οι πολύτεκνοι π.χ. καθηγητές, όπου αυτοί θέλουν, με λιγότερα προσόντα κ.τ.λ.;; (και να παραπονιούνται και όλη μέρα ότι το κράτος δεν κάνει τίποτα γιαυτούς, ότι είναι πολύ κουρασμένοι για εφημερίες, ότι τα παιδιά είναι άρρωστα στο σπίτι κ.τ.λ. λες και αυτοί που έχουν 1 ή 2 παιδιά περνούν ζωή και κότα!!)

Ας αναλογιστούμε καλύτερα ποιός είναι ρατσιστής απέναντι σε ποιόν;;;

Επιτέλους δηλαδή φτάσαμε στο άλλο άκρο!!! Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στη δημοκρατία και την ασυδοσία!!!!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. (πχ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ)

ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!(πχ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ)

ΟΜΩΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 5-6-7- ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ πχ. ΑΠΟΛΥΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ 5-6-7;;; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ!

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ;;;;;;;;;

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Καλά δε μιλάμε για περιπτώσεις που κάποιος χάνει τη δουλειά του...Αλλά βρε DeniM μου η πλειοψηφία αυτών έχουν σίγουρα μια δουλειά...Και λένε ότι δουλεύω, η γυναίκα μου μένει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά (απολύτως φυσικό) και δεν τα βγάζουμε πέρα με τα επιδόματα του κράτους...Δηλαδή αν είχες από την αρχή μια συγκεκριμένη δουλειά με στάνταρ μισθό, τί περιμένεις παραπάνω και κάνεις τόσα παιδιά;;;;Θα γίνεις ξαφνικά διευθυντής και θα παίρνεις πολλά ή θα κερδίσεις το τζόκερ;;;;Δεν είπα ότι αυτός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα να μην κάνει παιδιά...Αλλά δεν μπορεί όταν δεν έχει να φάει να κάνει 6-7 παιδιά και μετά να περιμένει από το κράτος...

Και συγγνώμη αλλά γιατί πρέπει όλοι να μπουν στο δημόσιο;;;;Τί μισθούς νομίζουν ότι θα παίρνουν εκεί;;;Και καλά σου λέω εγώ να μπει ο πολύτεκνος στο δημόσιο;;;;Δηλαδή και 1200 και 1500 ευρώ να παίρνει μπορεί να μεγαλώσει 5-6 παιδιά;;;;;Το έχουμε βρει όλοι τώρα...Α, να μπω στο δημόσιο....Τόσες θέσεις εργασίας υπάρχουν!!!!!Γιατί δε δουλεύουν;;;;Επειδή είναι περήφανοι και αφήνουν τις "παρακατιανές" δουλειές για τους αλλοδαπούς!!!!!Ημαρτον δηλαδή με αυτό το δημόσιο!!

Κι εγώ δε γουστάρω που δουλεύω 12 ώρες την ημέρα και βλέπω 1-2 ώρες την ημέρα το παιδί μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί ποτε να μπω στο δημόσιο για να είμαι χαλαρή και ωραία...

Εσύ δηλαδή αν δεν μπορούσες να ανταπαξέλθεις οικονομικά βρε κοπέλα μου θα έκανες τόσα παιδιά;;;;Αν είναι δυνατόν δηλαδή...

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΠΟΤΕ!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ :silly: :kiss:

ειδατε με το που ειπα ΝΑΙ ειμαι ρατσιστρια ηρθαν καιαλαλ ατομα να θεσου την γνωμη τους οτι ειναι .Πολιτικα συμφεροντα παντα θα υπαρχουν μα εγω σαν ελληνιδ δε δεχομαι τη χωρα μου να την μοιραζομαι με ξενους .Μαρινακι στο γιο μου λεω φερε μου για νυφη οτι θελεις να μην εχειβραι να βαλει δνε με νοιαζει ας εχει παει με 10και 20 αντρες απο τη στιγμη που θα τη παρει αυτος εμενα δε με νοιαζει αλλα ναι ρε Μαρινακι δνε γουσταρω να παρει καμια λβανιδα η καμια πακιστανη και βαζω αυτα τα υο γιατι εχουμε χιλιομετρα διαορετικες αποψεις .Η φιλη η Ρεμπεκα παντρυτηκε Τουρκο αλλα με το λαο αυτο εχουμε περισσοτερα κοινα ειναι η κουλτορα μας πιο κοντα ανεξαρτητα με το τη εχει γινει στο παρελθον γιατι κακα τα ψεματα και εμεις οι ελληνες δνε εχουμε φερθει και αψογα σε αλλος λαους .Και εμας οι ξενοι ετσι μας λεπον ρατσιστικα γη νομιζουμε οτι ξαφνικα οι Γερμανοι και οπου υπαρχου μεταναστε εχουν περασει ομορφα ; τους εχουν ανοιξει διαπλατα τη πορτα τους ; οσα χροια καινα ζησει ενας ελλνας εξω ξενος θα ειναι ενω εδω τους νοιμοποιουμε κιολας και καποιες φορες θα δουλευουμεκαι για αυτους , καποταε μια αλβανιδα στη σχολη κομμωτκης μου ειεπ οτι θελει να ανοιξει κομμωτηιο και αν θελω να παω να δουλεψω μαζι της !ακουστε θρασος.επανερχομαι και εγω αργοτερα .

Καλά κι εγώ στην αρχή DeniM μου είπα να μη γράψω γιατί μπορεί να γίνει πεδίο μάχης...Αλλά έγραψα...Εμείς όμως δε θα μαλώσουμε...Είμαστε φιλενάδες.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕς ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΤΛ.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕς ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕς ΜΑΝΟΥΛΕς.

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΕΜΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ :laugh: :laugh:

Εμένα θα με χαρακτίριζα περισσότερο ξενοφοβική παρά ρατσίστρια. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα σε κάποιον αλλοδαπό αλλά έχω μέσα μου μια επιφυλλακτικότητα. Τον περνάω από ακτινογραφία μέχρι να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Σίγουρα φταίει που η γενιά μου δεν είχε πολλά πάρε δώσε με ξένους οπότε είμαστε σε στάδιο προσαρμογής. Τώρα πια τα σχολεία είναι διαπολιτισμικά οπότε η νέα γεννιά είναι πιο cool. Θα μ'ενοχλούσε πάντως να μιλήσουν άσχημα σε κάποιον αλλοδαπό μόνο και μόνο επειδή είναι ξένος αλλά πάλι δε σημαίνει ότι τους έχω αποδεχτεί στην πατρίδα μου και ότι δε με εξοργίζει η αύξηση της παραβατικότητας τα τελευταία χρόνια (που δεν οφείλεται μόνο από αυτούς αλλά και από τα δικά μας φιντάνια).

Ρε cecil και γω τους πάω τους τσιγγάνους. Τους βλέπω κάθε καλοκαίρι εκεί που παραθερίζω με τα φορτηγά τους χύμα στο κύμα και τους ζηλεύω κάποιες φορές. Φυλάνε τις παραδόσεις τους και αυτό με κάνει να τους σέβομαι.

sweetmammy έγραψε:

Εγω να σας κανω μια ερωτηση; ολες εσεις που λετε οτι δεν ειστε ρατσιστριες, αν ο γιος σας, σας φερει για νυφη μια τσιγγανα θα την δεχτειτε; εαν η κορη σας, σας φερει για γαμπρο ενα Πακιστανο θα τον δεχτειτε; ειλικρινα απαντηστε μου...!!!

Δέσποινα : Μαμά από δω ο Μaquilal! Το αγόρι μου!

Κων/νος : ---"------- η Abatwa! To κοριτσι μουυ!

Εγώ :smiley-shocked015.gif

κορίτσια καλησπέρα και από εμένα την κουτσή!!!! να σας πώ την αποψη μου έχω όπως οι περισσότερες ξέρετε έναν γιό και δύο κόρες δεν θα με νοιάξει αν αυτή και αντιστοίχως αυτοί που θα μου φέρουντ α παιδιά μου δεν έχουν τίποτα παρά μονο την δουλεια τους α΄λλά θα με ενοχλήσει αν μου φέρουν αλλοδαπούς γιατί πστεύω αυτό που λέει η βάνια ότι κουλτούρα των λαών είναι διαφορετική από χώρα σε χώρα και ότι θα είναι δύσκολο να προσαρμοστουν στην δικιά μας την κουλτούρα και τα έθιμα επίσης δεν παύει σε κάποιες χώρες να έχουνα και διαφορετικό τρόπο σκέψης και νοοτροπίας οπότε και εκεί θα υπάρχει μεγάλο κενό. Μην το πάρετε αυτό ότι είμαι ρατσίστρια απλά δεν θα ήθελα τ παιδιά μου να πέσουν σε αυτό το τρυπάκι

ο πεθερος μου εχει ερθει απο την Κωνσταντινουπολη το 1967 μεχρι τοτε που ζουσε εκει τον αποκαλουσαν γκιαουρη ποτε δνε εγεινε αποδεκτος οταν εφυγαν απο την Πολη και ηρθαν στην Ελλαδα ηταν ολεγομενος τουρκοσπορος καταλαβατε αυτος ο ανθωπος δεν γεινε ποτε δεκτος πουθενα απο κανεναν απο τους δυο λαους .Μια ζωη ξενος ξερετε ποσο εχει επηρεασει αυτο τη μετεειτα πορεια του να νιωθεις οτι δνε ανηκεις πουθενα ; Στα παιδια του δνε εμαθε ποτε τα τουρκικα και μια φορα που καποια γειτονισα ειπε μια βρισια το λεγομενο αις σιχτιρ εκεινος εγεινε εξαλλος .

Δεν μου αρεσει αν ανιμετωπιζω τον κοσμο διαφορετικα δε θελω το παιδι μου να εχει λιγοτερες ευκαιριες απο τους αλλοδαπους στην χωρα του βεβεια αυτο δνε σημαιν οτι δνε θελω αυτα τα παιδια να μορφωθουν αν αυτα τα παιδια που γεννηθηκαν εδω και μνουν μονιμα πλεον εδω δνε ειναι γιατι το αποφασισαν τα ιδια το θεμα ειναι οτι καποιοι οσο και να μορφωθουν αν εχουν σκοπο να κανουν κατι ασχημο θα το κανουν .

Οι πολυτεκνοι ακουστε ερχετε η αλλη μικροβιολογος στο επαγγελαμ με 8 παιδια και μου λεει δνε θα δωσω 30 ευρω στο νηπιο για τα εξοδα του παιδιου ειμαι πολυτεκνη ε και ; εγω γιατι να τα πληρσω για σενα ; γιατι το δικο σου παιι δνε θα παρει δωρο στο τελος δεν θα ζωγραφισει δεν θα χαλασει μαρκαδορους γιατι να τα πληρωσω εγω μου κατα επιλογη μου εχω ενα παιδι γιατι μεχρι εκι παει η τσεπη μου και αν εχω θα παει παντου αν οχιθα κατσει σπιτι .Αυτο ομως δνε σημεινει οτι ολοι οι πολυτεκνοι ιναι ετσι υαρχουν και καποιοι πολυ σωστοι που καλυπτουν τις υποχρεωσεις τους .

Οσο για τους τσιγγανους αυτοι ανηκουν σε αλλη ομαδα .εχετε δει σπιτια τσιγγανων στην Αγια βαρβαρα επειδη εχω μεει και εχω ερθει σε επαφη με αυτους τους ανθρωπους ειναι αξιολογοι ακομα και αυτοι που ζουν σε καταυλισμους και ναι καποτε στα 16 μου ειχα σχεση εμ ενα τσιγανο απο τη Ρουμανια πολυ καλο παιδι αλλα στη πορεια φανηκαν οι διαφορες απο τη δικη τους μερια περισσοτερο και εκει συνηδητιιιησα οτι υπαρχουν πολλες διαφορες μως αποιες φορες ο ερωτας εωνει ακι οι διαφορες δεν φαινονται να στη περιπτωση της ρεμπεκα ειναι αξιοθαυμασο αυτο πο συμβαινει και ρεμπεκα μου δνε πρπεπει να τεναχωριεσε εω δεν κρινουμε κανεννα προσωπικα απλα καταθετουμε τις αποψεις μας .

γιατι δεν ρωτατε αν ολοι αυτη που λετε αν ειναι ρατσιστες με εμας;

πριν χρονια δουλευα σε μια πιτσαρια στο παγκρατι ειχε 20 περιπου ατομα προσωπικο οι τρεις ελληνες και οι αλλοι αλβανοι ειχαν κανει μια κλικα οι αλβανοι και δεν ηθελαν ελληνα τους φεροντουσαν πολυ ασχημα εγω καθε βραδυ που πηγενα σπιτι εκλαιγα απο τα σπασηματα που μου εκαναν οι αλβανοι και ολα αυτα που τα εκαναν στη χωρα που ηρθαν να τους βοηθηση να τους δωση αυτη η χωρα μια καλυτερη ζωη ειναι το ευχαριστω, και για την γερμανια που λετε ο πεθερος μου ειχε παει να δουλεψει στη γερμανια και μου εχει πει οτι οι ελληνες εκει ειναι πολυ σωστη και κοιταζουν τη δουλεια τους και τιποτε αλλο. και οσο για τους τουρκους ας ειμαστε φιλη τους τοσα χρονια σκλαβιας δεν πειραζει μας εχουν παρει τη μιση μας κυπρο την κωνσταντινουπολη καιδεν πειραζει.

και κατι ακομη εχουμε στην πολυκατοικια μου μια οικογενεια αλβανων ειναι υσηχη καλη ανθρωποι και δεν εχουν ενοχληση ποτε κανεναν. θελω να πω οτι μερικοι ειναι ρατσιστες και με εμας. αυτα ηθελα να πω

περιστατικοπριν περιπου ενα μηνα .Μεσα στον ηλεκτρικο το βραδυ ειναι τρια παιδια γυμνασιου ελληνες ειχα παει βολτα και επεστρεφαν καποια στιγμη μπαινουν μεσα μια παρεα απο αλβανους γυρω στα 12-15 ατομα ξερετε τ εκαναν αρχιζαν και χτυπαγαν τα παιδια τους πηραν τα κινητα και τα χρηματα και το πιο ασχημο απο ολα ηταν οτ τους ελεγαν να πυν συγνωμη και να τους ιλησουν τα ποδια.Οι ελλνες ειναι σε χολειο της Νικαιας πηγε το παιδι πο ηταν λιγοτερο χτυπημενο στο σχολειο μετα απο ωρες την επομενη μερα και δνε τον αναγνωρισαν .Οριστε τι γνετε απροστατευτοι στην ιδια μας τη χωρα .Τωρα οσο για τη κυπρο αφηστε ειναι αλλη ιστορια παλια και πονεμενη για καποιους με το λαο της Τουρκιας αυτους ους ανρωπους που ζουν στα ορια της φτωχειας και οχιμονο δνε μας χωριζουν πολλα αλλα συμφεροντα κρυβονται .

Επισης ξερετε τι αλλο με κανει εξαλη ; ο ζαρας το καταστημα με τα ρουχα στις ετικετες του γραφει made in makedonia 1ΑΚΟΥΣΑΤΕ Ο ΕΛΕΙΝΟς ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΑΥΤΟς ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ;

εγω ειμαι μεγαλη ρατσιστρια!δε μπορω τους μαυρους!χαχαχαχαχαχαχα

ναι ναι νομιζω οτι ειναι αστειο στη κοινωνια που ζουμε να ειμαστε ρατσιστες,προς θεου δεν ειμαι υπερ της παγκοσμοιοπιησης αλλα κανενας δεν εχει δικαιωμα να προσβαλει τον αλλον ουτε για τα πιστευω του,ουτε για την καταγωγη ουτε για τιποτα!ο θεος δεν ειπε εσυ εισαι ελληνας θα σε αγαπαω περισσοτερο απο τον αφρικανο,ουτε γραφει καπου οτι το παιδι εξ αλβανιας εχει λιγοτερα δικαιωματα στη μορφωση!

εφοσον δεν ζει κανενας εις βαρος της κοινωνιας στην οποια εχει ενταχθει τοτε ειναι καλοδεχουμενος...εαν καποιος εκμεταλευεται την φιλοξενια τοτε ναι εκει του εξιζει κακη αντιμετωπιση!

απο τη στιγμη που ο θεος δεν εκανε διακρισεις ποιο δικαιωμα εχουμε εμεις οι κατωτεροι του να κανουμε διακρισεις ?

τα φιλια και την αγαπη μου

papaki70 έγραψε:

Εμένα θα με χαρακτίριζα περισσότερο ξενοφοβική παρά ρατσίστρια. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα σε κάποιον αλλοδαπό αλλά έχω μέσα μου μια επιφυλλακτικότητα. Τον περνάω από ακτινογραφία μέχρι να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Σίγουρα φταίει που η γενιά μου δεν είχε πολλά πάρε δώσε με ξένους οπότε είμαστε σε στάδιο προσαρμογής. Τώρα πια τα σχολεία είναι διαπολιτισμικά οπότε η νέα γεννιά είναι πιο cool. Θα μ'ενοχλούσε πάντως να μιλήσουν άσχημα σε κάποιον αλλοδαπό μόνο και μόνο επειδή είναι ξένος αλλά πάλι δε σημαίνει ότι τους έχω αποδεχτεί στην πατρίδα μου και ότι δε με εξοργίζει η αύξηση της παραβατικότητας τα τελευταία χρόνια (που δεν οφείλεται μόνο από αυτούς αλλά και από τα δικά μας φιντάνια).

Ρε cecil και γω τους πάω τους τσιγγάνους. Τους βλέπω κάθε καλοκαίρι εκεί που παραθερίζω με τα φορτηγά τους χύμα στο κύμα και τους ζηλεύω κάποιες φορές. Φυλάνε τις παραδόσεις τους και αυτό με κάνει να τους σέβομαι.

;);)

Οχι Βάνια θεωρείται Ισπανίδα. Η ΖΑΡΑ είναι ισπανική φίρμα.

Δηλαδή υπάρχει πρόβλημα μόνο με τους Αλβανούς ή θα είχατε πρόβλημα αν το παιδί σας σας έφερνε έναν Αγγλο, Σουηδο, Γερμανό??

Ούτε η ετικέτα του ρατσιστή μου αρέσει, αλλά επειδή όπως είπε και η Διονυσία, αυτό είναι ένα θέμα απ' αυτά που δε βγαζεις άκρη, δε θα συνεχίσω, όχι μόνο για να μη γίνω δυσάρεστη χωρίς λόγο, αλλά γιατί το θέμα είναι πολυδιάστατο και σίγουρα πιο πολύπλοκο απο εθνικιστικές κορώνες και λαϊκισμούς.

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

σας αρεσει ο βερτης ;;;;;;;;;

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;;; λοιπον ειναι αλβανος !!! ξενερωσατε τωρα α;;;;;

:ohmy::ohmy:

καλε αληθεια??????

Ειμαι ρατσιστρια αν ετσι θελετε να λετε οποιον δεν συμπαθει καθολου τους Ρωσους και τους Αλβανους που εχουν κατακλεψει και σκοτωσει !τους σιχαινομαι και δεν εχω κανενα προβλημα να το φωναξωωωωωωωωωωωω!!!!!θα ηθελα να μην υπαρχουν καν!Και αν δεν το καταλαβατε εσεις οι δημοκρατικοι,μας σιχαινονται και αυτοι και θα ηθελαν πολυ να μας καταστρεψουν σαν χωρα.Ηδη το εχουν κανει με το να εργαζονται καποιοι εδω και να στελνουν εμβασματα στη βρωμοχωρα τους!!!!

Αντιθετα με τους εγχρωμους ανθρωπους οπως και τα κινεζακια εχω την καλυτερη αποψη!!!ειναι γλυκομιλητοι και δεν κανουν τιποτα παρα να εργαζονται.

Με τους ομοφυλοφιλους δεν εχω κανενα προβλημα διοτι ειναι η προσωπικη τους ζωη και δεν με αφορα τι κανουν στο κρεβατι τους.

Με αυτους που ειναι οικονομικα σε χαμηλοτερα στρωματα απο μενα,προσπαθω να τους ενισχυω οσο μπορω.και φυσικα και εχω πολλους φιλους με οικονομικα προβληματα.

Αυτααααα!!!και οποια Ρωσιδα η Αλβανιδα δεν θελει να μου ξαναμιλησει,

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Ο άντρας μου είναι έλληνας που έζησε μεχρι τα 20 του στην Νοτιο Αφρική.Εκεί να δείτε ρατσισμός μου έχει πεί δίαφορα και πιστευω τα γνωρίζετε και εσείς π.χ οι μαύροι ζούσαν σε διαφορέτικές γειτόνιές από λευκούς , δεν τους επέτρεπαν να μπουν σε διάφορα καταστήματα σε σχολεία και οι πιο πολλοί ηταν υπήρετες των λευκών(η πεθέρα μου είχε 2 3 υπηρέτριες που της εκαναν ολες τις δουλειές στο σπίτι ως και το πρωινό στο κρεβάτι έφερναν βέβαια οι έλληνες τους φέρονταν καλά γιατί και αυτοί είχαν αντιμετωπίση ένα είδος ρατισμού από τους νοτιο αφρικανούς)

Να σας πω ένα παράδειγμα όμως που με πείραξε και με ενόχλησε σχετικά με τους ξένους.

Είχα πάει το παιδί στις κούνιες στη γειτόνια της πεθερας μου που έχει αρκετους ξένους.

εκέι περίπου 6 άτομα έφηβοι δεν κατάλαβα πιας φυλής που άρχισαν να κάνουν τρέλες να πετανε σπρέι να φωνάζουν κοκ

οποτε αναγκαστικα να φήγω και μόλις έφηγα αρχισαν να φωνάζουν 'ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΤΕ"

Εμεις πληρώνουμε στο δημοσιο τοσα χρηματα και...τι να πω δεν μου αρεσε καθολου.

δεν ξερω τι φταει;

Ολοι για μενα ειναι ισσοτιμοι αλλα οι συνθηκες ειναι αυτες που διαμορφωνουν προσωπικοτητες πχ στην αφρικη δεν υπηρχε παιδια για τους μάυρους και για αυτο έκλεβαν , σκοτωναν κοκ εγω πιστευω φταιει το οτι δεν μεγαλωσαν ισοτιμα με τους αλλους και ολα αυτα ειναι μεσα τους αποθημενα.Δεν ειχαν ισες ευκαιριες.

Αλλα ομως με ενοχλέι να με αντιμετωπιζουν ετσι οι ξενοι οπως περιεγραψα στην παιδικη χαρα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...