Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημέρα,

Αναρωτιέμαι τί μπιμπερό να χρησιμοποιώ πλέον για να πίνει ο γιος μου το γάλα του που είναι 15 μηνών. Και η πιπίλα με πόσες τρύπες?

Μέχρι τώρα είχαμε της Chico αυτά που είναι για τους κολικούς - αλλά επειδή είναι λίγο ακριβά 10Ε περίπου το ένα - σκέφτομαι να χρησιμοποιούμε και κάτι πιο "απλό", αλλά πλαστικό. Του πήρα κάτι μπιμπερό της Disney αλλά όταν τα χρησιμοποίησα καθώε ρούφαγε πίεζε πολύ την πιπίλα του μπιμπερό με αποτέλεσμα να παιρνάει πολύ λίγο γάλα - στο τέλος νομίζω βαρέθηκε και δεν τελείωσε το γάλα του :(

Καμιά συμβουλή? Εσείς τί μπιμπερό χρησιμοποιείται? Μήπως θέλει πιο πολλές τρύπες η πιπίλα του μπιμπερό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)

Δημοσίευση

Εκπαιδευτικό ποτηράκι έχουμε για το νερό και το χυμό, να το χρησιμοποιώ και για γάλα?

Όταν πίνει το γάλα του κάθεται χαλαρά στην αγκαλίτσα και του κρατάμε ακόμα το μπιμπερό. Αυτό δεν συμβαίνει με το νερό του ή το χυμό.

Δεν ξέρω, ίσως εγώ δεν θέλω ακόμα να χάσουμε αυτή την αγκαλίτσα

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας!

Μάλλον πρέπει να κόπσω σιγά σιγά το μπιμπερό για το γάλα Ε? 'Ετσι κάνατε ΄και εσείς? 'οσες έχετε παιδάκια σε παρόμοια ηλικία (15 μηνών)?

Δημοσίευση

TO EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Κ ΠΟΛΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΓΑΛΑ.

ΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ..

ΣΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΒΙΔΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ...

ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ...

Δημοσίευση

εγω παντως ρωτησα την παιδιατρο την προηγουμενη βδομαδα κ μου ειπε να αφησω το μωρο να πινει γαλα με το μπιμπερο κ να μην το πιεζω με το ποτηρι,μεχρι 3 χρονων μου ειπε πινουν σε μοιμπερο

Δημοσίευση

Αργησα λιγο να δω το θεματακι αλλα με βαλατε σε σκεψεις.Η δικια μου ειναι 20 μηνων και της δινω το γαλα σε μπιμπερο και την κραταω αγκαλιτσα.Ειναι μερος της βραδυνης της ρουτινας.Μπανακι και μετα γαλα στην αγκαλιτσα οπου αν ειναι πολυ κουρασμενη μπορει και να κοιμηθει.Ειναι λαθος αυτο;Φοβαμαι πως αν της το δωσω σε ποτηρακι ή να το πιει μονη της θα αρχισει να παιζει και θα χασει τον υπνο της.Χρησιμοποιω παντως της NUK τα γυαλινα για το γαλα και δεν εχω προβλημα αλλα αυτα χρησιμοποιω απο την αρχη μονο που αλλαζω τις θηλες.Ακομα εχω το νουμερο 2 που ειναι μεχρι 18 μηνων αλλα δεν τη βλεπω να εχει προβλημα.

Δημοσίευση

katiana mou etsi kanw kai egw....mpanaki kai gala stin agkalitsa..giati kai to xairomai mias kai oli mera trexei kai paizei kai den erxetai agkalia kai mias kai an tou to dwsw na to piei monos tou mporei na paizei me to mpoukali...na xunei to gala kai ta sxetika..episis kai egw tis nuk dinw ta gyalina..kai apla allazw tis thiles

Δημοσίευση

H mikrh mou einai 16 mhnwn kai pinei akoma apo to mpimpero

to gala ths kai agalitsa! Dokimasa na ths to dwsw kai apo to

pothraki alla den to epine me tipota.Oute monh ths thelei na

to krataei kai na pinei.Mono agalitsa me thn mama.Mou aresei

para poly omws kai tha to krathsw oso paei.Gia na to kanei

paei na pei oti to exei anagh.Opote mhn skas.'Akouse' ti sou

leei to paidi sou! :kiss:

Δημοσίευση

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

koritsia otan trexei to gala apto mpimpero prepei na to petame?allaxa thiles,koitaxa gia tuxon blabh alla den entopizw tpt to idiaietero.ta exw 8 mhnes.ths chicco k gualina k plastika.mou exei tuxei k sta 2.

Kalhspera!!

Xrhsimopoieis 8 mhnes ta idia mpimpero? Egw kathe 3 mhnes ta allazw

mazi kai ths pipiles.Apo oti kserw den kanei na ta xrhsimopoioume

gia toso poly kairo.Mhpws ftaiei ayto?

Δημοσίευση

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

xazomara mou.etuxe na rwthsw kapoia stigmh 1 gnwsth mou k mou eipe na allazw mono thiles.tha ta petaxw ola k tha parw kainouria.sefxaristw lenaki26.

parepiptontws thewreitai kaluteres autes me steno hfardu laimo?

Egw xrhsimopoiw ths Nuk to noumero 1 akoma.Apla anoigw ligo akoma

me to psalidaki ths oph ths thilhs.Analoga me pio voleyetai

to mwraki sou.H mikrh mou den voleyetai me to noumero 2 pou einai

pio fardies!

Δημοσίευση

μην το κόψεις ακόμα το μπουκάλι είναι μικρούλη το παιδάκι σου. Υπάρχει ο φόβος να μη θέλει να πίνει γάλα από το ποτηράκι. Εγώ το έκοψα το μπουκάλι όταν ο γιος μου ήταν 3,5 χρονών. Δοκίμασε τα μπουκάλια της NUK εμένα με είχαν βολέψει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...