Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ - ΜΑΡΤΗ 2010 !!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γειαααααααααααα!!!

ποπη μου ελπιζω να νιωθεις καλυτερα,.... το ιδιο και συ Τζενακι μου!!!

Ανδριανη μου,.... αλλαξε μαρκα μπιμπερο,... πχ στρογγυλη θηλη ή φλατ στη μια πλευρα.....

Ιωαννακι-νυχτοβια.... υπομονη........τοσα και τοσα βραδια ξενυχτουσες στο κλαπ οποτε...

κοννα μου ελπιζω να βρηκε κατι ο αντρουλης σου!

Η Ναγια μου τωρα τα βραδυα αργει λιγακι να κοιμηθει.... και ξυπναει λιγακι......ισως λογω ζεστης??? δοντιου??? δεν ξερω!!!

την ερχομενη πεμπτη γινομαστε 5 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια....

διάβασα τα νέα σας...χαίρομαι που είστε οκ. Τζενάκι μη μασάς όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου, μην αγχώνεσαι κ κοίτα να περνάς κ στιγμές με τον αντρούλη σου, θα σου κάνει καλό.

Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη!! με συγκινήσατε...

έχετε δίκιο, κανείς δεν χάνετε, έχει ο Θεός...

Αυτό το μήνα θα ξεκινήσουμε κ εμείς κρέμες κ έχω αγωνία. Θα του αρέσουν?

Φιλάκια

πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα που κοιμάται κ ο μικρός...

ΥΓ Ιωάννα ευχαριστούμε για την αφιέρωση, επίκαιρη τη βρίσκω χαχα

kalispera koritsia!

kataferame kai pigame to triimero sto loutraki, kaname kai 2 mpanakia, an kai ta proina den polibgikame logo kafsona. Den kourastika stin ekdromi, ka8os me filoxenise fili mou me didima 2 minon kai eixe ta panta spiti tis. Poso efkolos mou fanike o mpempis mprosta sta didima den perigrafetai. Panikos!! poio na taiseis, pio na allakseis. kratisa kai ta 3 mora ena proino gia 2-3 ores oste na koimi8ei i fili mou ligo kai ta eida ola. Kai eftixos ksipnouse ena ena gia fai. O dikos mou, pou den poliklaiei pia, otan ta akouge, ton epiane ki afton to parapono apo simparastasi!

popi pou kala ekanes kai efiges ligo na kseskaseis! Erxetai i megali mera kai prepei na efxaristi8eis oso mporeis.

andriani den xero na sou po kolpa gia ta mpimpero alla ksero na sou proteino kremes xoris zaxari opos oi Holle, oi Hippo apo magazia me biologika proionta (prepei na exei o basilopoulos) kai frisilac kremes apo to farmakeio, bebaia oi kaliteres einai aftes pou ftiaxneis esi.

tzenaki elpizo na eisai kalitera

haroullini mia pou exeis oraies idees , pes mou tipota gia diakosmisi trapezion sti dexiosi

gai kouragio pou 8a paei 8a strosei

konnapos ta pate? brike tipota o antras sou? me ti asxoleitai kai se poia poli meneis mipos akouso tipota?

stasa telika ekana 2 mpanakia alla se efxaristo gia ti boutia

gkriniazei o mikros sas filo oles

Kαλησπέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε; Διάβασα τα νέα σας και είστε όλες καλά εεε;;; Χαίρομαι!!

Εμείς εδώ καιγόμαστε από τη ζέστη, όλο με το κλιματιστικό είμαστε αλλά δεν παλεύεται αλλιώς. Είχα μέρες παλι να μπω αλλά δεν φαντάζεστε σε τι κατάσταση είμαι! Τρέχω συνέχεια για εκκρεμότητες, λεπτομέρειες του γάμου, δουλειες... είμαι και πιο πολύ μόνη γιατί κι ο Γιώργος πάει από τη μια δουλειά στην αλλη και έχω ψιλοφρικάρει... περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες οχι για τον γάμο αλλά για το ταξίδι!

Ο μπεμπούλης μου είναι πολύ καλό παιδί και ήσυχο. Όλο χαμογελάει και παίζει και τσιρίζει! Του πέρασε η φάση που έκλαιγε σε όλους εκτός από μένα και τον μπαμπά του. Ευτυχώς γιατί μπορούμε να τον αφήνουμε.

Αρχίσαμε και κρεμούλα ριζάλευρο. Έχει πολύ πλάκα! Ειδικά την πρώτη μέρα! Περιττό να σας πω ότι το μισό το τρώει και το μισό του φεύγει έξω!

Εγώ είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά αλλά ακόμα νιώθω πιεσμενη και φορτισμένη... ελπίζω να μου περάσει όταν τακτοποιηθούν όλα.

Σας φιλω, πάω να ξαπλώσω με το αντράκι μου! Θα τα πούμε πάλι όποτε μπορέσω. :kiss:

kalhmera koritsakia moy edw eimaste me ton giannaki moy eimai se poly kalhterh fasei me vohthane poly kai oantras moy kai h pethera moy na ne kala erxete kai moy bastaei to paidi kai bgenw ligo monh moy perpatw koitw vhtrine psonizw milw me kapion anthropo ektos spitioy :) eirthe h paidiatros kai kaname emvolio :) mia xara ola o mikros phre 900 grama kai 4 ek xaxa oyte neogennhto na einai moy eipe :P twra eimaste 9100 kai 73 ek emeis mphkame sto No2 sto gala kai tha ksekinhsoyme me froyta me mhlo sthn arxh kai ana tesserhs meres tha prostheto kialo opows axladi ,mpanana kai sto telos portokali ayto giati o mirkos einai dhskilios kai fovomaste me to ryzaleyro tha ton kanei xhrotera tha doyme pws tha paei kai tha to prosthesoyme kai to ryzaleyro pio meta

na ste kala koritsia moy filakia sta mwrakia sas :kiss::kiss::kiss:

Καλησπέρα κοριτσάκια αγοράκια και σ'όλου του κόσμου τα παιδάκια!!!

Μια φωνή από το υπερπέραν μιας και απέχω παντελώς από το forum εδώ και πολύ καιρό!!! Οι διακοπές ευτυχώς μας κράτησαν μακριά και όχι κάτι δυσάρεστο!!!

Να συστηθούμε κι εμείς;;; Σε 2 μήνες θα με λένε Κατερίνα!!! Είμαι ένα γελαστό και χαρούμενο μωρό που κάνω τη μαμά περήφανη κάθε μέρα(αν και δείχνω την αδυναμία μου στο μπαμπά)!!! Γεννήθηκα στις 7/2 στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης!!! Όλα πήγαν πολύ καλά αν και γεννήθηκα με ραντεβού και πρόκληση στις 38εβδ. και 3ημ. λόγω της υπέρτασης της μαμάς μου. Ήμουν και είμαι πολύ ντελικάτη!!! Στη γέννησή μου ήμουν 2.670γρ. και τώρα είμαι 6.710... αλλά οι γονείς μου με ετοιμάζουν για μπασκετμπολίστρια μιας κι έχω φτάσει ήδη τους 67 πόντους. Τρώω όλες τις κρέμες(και φαριν λακτέ)κοτόπουλο και μοσχάρι και πίνω γάλα πρωί και βράδυ!!! Κοιμάμαι όλη τη νύχτα από τις 22.00 ως τις 7.00!!!Πήγα διακοπές σε 3 δόσεις φέτος με τη γιαγιά Καίτη και τη μαμά στην Ποτίδαια, με τον μπαμπά και τη μαμά στη Λευκάδα και με τη γιαγιά Μαριγούλα και τη μαμά για κάμπινγκ!!! Την άλλη βδομάδα ετοιμαζόμαστε για την 4η δόση μάλλον στην Κατερίνη!!!

Πολλά φιλάκια και όνειρα γλυκά σε όλους!!! Τώρα θα τα λέμε πιο συχνά!!!

Κοριτσάρες μου !!! Μου λείψατε!!! Σημερα πηγαμε παιδιατρο κ ήρθαμε για ύπνο στο σπιτάκι μας κ επιτέλους διάβασα τα νεα σας!!! ΟΛΑ!!! Αύριο θα πάμε πάλι στο εξοχικό μας. Εχω κ μια παλιοωτιτιδα κ λίγο ταλαιπωρούμε μαμώτο, κατα τα αλλα ολα καλά!

Η Νεφελίτσα ειχε αρκετή γκρινίτσα απο τα ουλάκια (μόνο με βολτούλες ηρεμούσε η γυριστρούλα) της αυτό τον καιρο, αλλά αυτές τις ημέρες είναι καλύτερα τα πράγματα. Εχεις κάνει περίπου 15 μπανάκια κ ξετρελαίνετε για την θάλασσα. Μεγάλωσε, εγινε 7.600 κ 70 πόντους κοπελάρα! Ειδικά αυτές τις ημέρες μας εχει ξετρελάνει, κάθε μερα κ κάτι καινούργιο!!! Ο πατέρας της εχει χαζέψει τελείως με την κόρη του :P !

Θηλάζουμε κ ξεκινήσαμε κ κρεμούλα ρυζάλευρο (δεν κρατίοταν, τρώγαμε κ μας κοιτούσε στο στόμα :laugh: ). Της αρέσει πολύ η κρεμούλα, αλλά μετά θέλει ακόμα κ λίγο βυζάκι!

Το βράδυ ΕΥΤΥΧΩΣ Παναγιτσα μου, κοιμάται γύρω στις 10:00 μέχρι τις 6:30 που ξυπναει για λίγο γαλατάκι κ μετά ξανα κοιμάται μέχρι τις 8:30! Ειναι ο χρόνος που χαλαρώνω!!! Σε 1 εβδομάδα πάμε Αθηνα για 2 ημέρες κ μετά Θεσσαλονίκη!!! Ελπιζω να καταφέρω να δω την Πόπη μας!!!

Εφη μου χαρηκα πολύ που διάβασα τα όμορφα νεα σας!!! Ο μικρός σου είναι κουκλος κ φαινεται οτι μεγαλώνει κ αναπτύσσεται υπέροχα!!! Είναι απολύτος λογικό να σας εχει ξετρελάνει!!!

Τζενάκι το αντράκι σου είναι σουπερ!!! Πραγματικά αντράκι απο κούνια!!! Να τον χαιρεσαι!!!!

Κόννα μου, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολυυύ. Ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου ο αντρας σου να βρει δουλειά το γρηγορότερο.

Χαρουλίνη, φιλάκια σε εσένα κ στην μικρή Νάγια!!! Χαιρομαι που εχει καλύτερεψει με την παλλίδρομη. Νομίζω οτι με τις τροφές θα γίνουν σούπερ τα πράγματα!!!

georghar, καλώς ορισες!!! Είναι γλύκα η μικρή σου!!!

Λαμπρινή κ Αντριανή μου φιλάκια σε εσας κ τα μπουμπουκάκια σας!!!

Αχχχχχχ απο Σεμπτέβρη θα παω σε διαιτολόγο κ γυμναστήριο :silly: ), γιατί σαν να κολλησε η ζυγαρια κ δεν μπορώ να με βάλω σε τάξη...Πρέπει να αδυνατίσω επιτέλους.. Αντε να δούμε..

ΧΧΧ σε όλες

Η μπεμπέ σήμερα εξαντλήθηκε!!! Κοιμήθηκε 8 η ώρα. Λέτε να μην ξυπνήσει ως το πρωί;;;

Ο σύζυγας είναι πάλι στη δουλειά κι εγώ υποφέρω από κλεισούρα και μοναξιά. Δεν έχει και τίποτα η τηλεόραση, δεν μπορώ να βγω κιόλας τώρα που κοιμάται το πουλάκι!!!

kalispera manoules!

epitelous drosise! eftixos giati exo arketes douleies me ti baptisi na mporo na bgaino ta proina me to moro.

simera o andreas mas prospa8ouse na milisei ki ebgaze kravges me oli tou ti dinami. riksame poli gelio.

mia pou 8a ksekinisoume se deka meres tin kremoula exete na mou proteinete kapoio kareklaki fagitou pou na eiste efxaristimenes?

tzeni/b] xairomai pou eisai kalitera!

georghar kalos mas ir8es na sou zisei i kori sou

an8ropaki kali sinexeia diakopon

filia se oles

Καλησπέρα Γύρισα!!!

Το παράκανα φέτος με τις διακοπές αλλα πέρασα υπέροχα, μου λείψατε όλες. Η μικρή είναι μια χαρά συνεχίζει να θηλάζει κανονικά και να τρώει όλο το ρυζάλευρο βανίλια έχουμε αρχίσει και φρουτάκια για να είμαστε έτοιμες το Σεπτέμβρη που θα πάει η μαμά για δουλειά. Το βράδυ βεβαι ξυπνάει να φάει κάθε 4 ώρες αλλα το συνήθισα πια. Δίαβασα λιγα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλα.

Τζένη μου ελπίζω να νιώθεις πολύ καλήτερα,

Anthropaki όλα καλά;

Πόπη στον πυρετο της προετοιμασίας ε;

Ηαρρουλινη μου πολλα φιλιά στην μπεμπούλα σου κι εμείς ετοιμαζόμαστε με την βάφτιση.

Αδριανή μου δοκίμασε το μπιμπερο της Nuk εμεις μόνο με αυτό πίνουμε νερό γιατί έχει φαρδιά θηλή. Οσο για το ρυζάλευρο εγώ αυτο που πέρνω της Nestle δεν έχει καθόλου ζάχαρη έτσι γράφει τουλάχιστον.

Σας αφήνω γιατί με καλέι το καθήκον

Φιλ'ακια πολλα.

Καλησπέρα Γύρισα!!!

Το παράκανα φέτος με τις διακοπές αλλα πέρασα υπέροχα, μου λείψατε όλες. Η μικρή είναι μια χαρά συνεχίζει να θηλάζει κανονικά και να τρώει όλο το ρυζάλευρο βανίλια έχουμε αρχίσει και φρουτάκια για να είμαστε έτοιμες το Σεπτέμβρη που θα πάει η μαμά για δουλειά. Το βράδυ βεβαι ξυπνάει να φάει κάθε 4 ώρες αλλα το συνήθισα πια. Δίαβασα λιγα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλα.

Τζένη μου ελπίζω να νιώθεις πολύ καλήτερα,

Anthropaki όλα καλά;

Πόπη στον πυρετο της προετοιμασίας ε;

Ηαρρουλινη μου πολλα φιλιά στην μπεμπούλα σου κι εμείς ετοιμαζόμαστε με την βάφτιση.

Αδριανή μου δοκίμασε το μπιμπερο της Nuk εμεις μόνο με αυτό πίνουμε νερό γιατί έχει φαρδιά θηλή. Οσο για το ρυζάλευρο εγώ αυτο που πέρνω της Nestle δεν έχει καθόλου ζάχαρη έτσι γράφει τουλάχιστον.

Σας αφήνω γιατί με καλέι το καθήκον

Φιλ'ακια πολλα.

koritsia ti kanete?emeis eimaste mia xara kai to xsenixti xsenixti mia xara paei!exw dokimasei ta panta alla to despoinaki de masaei peisma!hehehehe pire apo mena!georghar i katerinoula sou einai kouklara!ti nazi einai ayto kale?ftou ftou!teleiwsame me ta prosklitiria koritsia telika to thema mas tha einai oi kardoules afou ayto itan kai to prosklitirio pou mou arese telika ta eftiaxsa se epagelmatia dioti ego den prolabaino me tipota to despinaki einai ataktoula kai mathimeni stin agalia mou opote den mporo na kano tpt an den koimatai:P den peirazei omos ki emena mou aresei na tin exo agalitsa!tin exo pnixsei sta filia!molis bro xrono tha sas steilo to prosklitirio!filia se oles kai sta ageloudakia sas!

Φιλεναδες μου καλησπερα! Τι κάνετε; Μου λείψατε! Κάνω μέρες να μπω γιατί όπως καταλαβαίνετε τρέχουμε... έφτασαν οι μέρες! Την άλλη βδομάδα θα είμαι και επισήμως παντρεμένη!! :laugh: Δεν προλαβαίνω να αναφερθώ ξεχωριστά αλλά να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι όλες και σας αγαπώ! Πολύ θα ήθελα να μπορούσατε να ρθείτε στη γαμοβάφτισή μας... ξέρω βέβαια ότι κι εσείς θα με σκέφτεστε!! :laugh: :laugh: :laugh: Φεύγω πάλι να ετοιμάσω τα λαχανικά του μπέμπη. Αρχίσαμε και πατάτα-καρότο και τώρα βάζουμε και κολοκύθι! Σας φιλώ :kiss::kiss::kiss:

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες κ τα μωράκια!!!!

τι κάνετε, όλα καλα? εμείς είμαστε μια χαρά κ την Δευτέρα πήγαμε στο γιατρό. παχύναμε κ ψηλόσαμε...πλέον περάσαμε τα 7 κιλά.Αχ βρε κορίτσια, τον βλέπω να μεγαλώνει κ τρελένομαι. Με τη δουλειά είναι κουραστικά θα το δείτε κ εσείς, αλλά όταν γυρνάω σπίτι κ μου γελάει μου περνάνε όλα...αυτ΄΄ο είναι ευτυχία!!!

από χτες τρώμε κρέμα ρυζάλευρο κ έχουμε γέλιο, όπως κ εσείς φαντάζομαι. Πόπη ξεκινήσατε τόσο νωρίς κρέμες?

Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε κ φρουτόκρεμα κ σε 2 εβδομάδες κ φαγητό.

Ο θηλασμός συνεχίζει αποκλειστικός κ όλα καλά....

Στον ύπνο βελτιωνόμαστε σιγά σιγά. Εχει μια εβδομάδα που κοιμάται νωρίς.

georghar καλώς ήρθες!!! φατσούλα η μπουμπού!!

Gai κ Λαμπρινή καλά ξενύχτια!!!

Πόπη η ώρα η καλή!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Γεια σας κοριτσια,ειμαι η Δημητρα απο Θεσ/κη αλλα μενω Χαλκιδικη πλεον γιατι παντρευτηκα Χαλκιδικιωτη,και εχω τον Θανουλη μου που ειναι κοντα 7 μηνων,γεννηθηκε στις 3 Φεβρουαριου..Ειμαστε στο σταδιο που τρωμε ριζαλευρο,φαριν λακτε,φρουτα που δεν τρελλαινομαστε και φαγητα!!Προς το παρον του εδωσα κρεατοσουπα με πατατα και καροτο μεσα και σημερα τον εκανα κοτοσουπα με τα ιδια μεσα και τον αρεσε καλυτερα!!Τον παω σιγα σιγα με τις γευσεις γιατι ειναι ευαισθητος πολυ και με το παραμικρο μου βγαζει αλλεργιες..Δοντακια τιποτα ακομα,αλλα τον φαγουριζουν τα ουλα..Εσεις?

kalispera koritsia!

piga epitelous gia psonia istera apo poli kairo kai brika rouxa se kales times kai forema gia baptisi.

avrio 8a pao gia doro tis nonas ki exo na doso kai prosklitiria to sk.

stelno kai merika giati den mporo na pao se olus.

o andreas einai oli ti mera or8ios koimatai apo ligo os ka8olou kai 8elei mpla mpla kai paixnidi oli mera .gai ki ego den prolabaino na kano tipota oli mera otan einai ksipnios alla eftixos koimatai seri ti nixta apo tis 10 os tis 7.

popi ftanei i megali mera me to kalo!

dimikalosorises na sou zisei o thanos. emena o andreas genni8ike me 2 dontakia fouskomena kai apo 3 minon ton trone kai tora i gkrinia ores ores einai apistefti! noris noris sta basana!

haroullini efiges diakopoules?

konna emeis apo bdomada kremoules anipomono 8elo na do pos 8a antidrasei simera kleisame ton 5o. Einai o mikroulis tis pareas.

filia se oles kai sta iperoxa morakia sas!

elinakki καλως σας βρηκα!!Σοβρα γεννηθηκε με φουσκωμενα τα δοντακια?Απιστευτο!Οι γιατροι δεν τα παιξανε?Ακομα γκρινια δεν εχω αλλα τον φαγουριζουν απιστευτα..ο Αντρεας ο καημενουλης πολυ μικρος στα βασσανα..

Καλησπέρα, Όλες καλά απο ότι διαβάζω πολύ χαίρομαι. Εμέις κάναμε χθες τα εμβολιά μας μας έκανε 2 και μας είπε ότι έχουμε ακόμη δυο φορές εμβόλιο και τελέιώνουμε. Περάσαμε τα 7 κιλα και 68cm μια χαρα. φρουτόκρεμα της είχα ξεκινήσει εγώ πριν 2 εβοδμάδες αλλα η παιδίατρος με μάλωσε που έβαλα και πορτοκάλι είναι λέει νωρίς εσας τι σας είπε; τι φρουτα; εμενα μόνο μπανανα μηλο και αχλάδι, δεν της αρέσει και πολύ. Ξεινάμε και χορτόσουπα και κοτόσουπα αντε να ξεκουραστούμε λίγο απο το θηλασμό.

dimi καλως ήρθες στην παρέα μας να χαίρεσαι τον μικρούλη σου.

Gai με το καλό η βάφτιση κι εμείς κοντεύουμε στις 12 του μήνα.

Konna μεγαλώσατε μπράβο, κι εγώ ξεκινάω δουλειά απο 20 Σεπτεμβρίου και το σκέφτομαι πως θα την αφήσω την γλυκούλα μου. αχ βαχ.

Popi μου κοντευει η μεγαλη στιγμή με το καλό μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε.

Φιλιά σε όλες.

καλησπερουδια κοριτσιααααα!!! :):):)

τι γινεται? σας πεθυμησα!!! :cheer:

ημασταν διακοπουλες και φυσικα χωρις διαδυκτιο... :angry::angry::angry:

ποοοοσο εξαρτημενη εγινα!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

εμεις χαλαρωνουμε οοολο και περισσοτερο! :laugh:

την ερχομενη τεταρτη παω πισω δουλεια και η Ναγια στην νταντα!!! :dry: τι να κανουμε.... αν μπορουσα(οικονομικα βεβαια) φυσικα και θα καθομουνα σπιτι να την μεγαλωσω...ΑΛΛΑ... :blink::blink::blink:

λιγες μερες μεινανε.... και εχω μια ανησυχια.... θα ναι η πρωτη φορα που θα αποχωριστω τοοοσες ωρες το μωρουλινι μου! :ohmy:

προσπαθησαμε να αρχισουμε κρεμουλες... αλλα δεν τα καταφεραμε......... :ohmy:

της εδωσα οοολες τις μαρκες ρυζαλευρο-βανιλια.......... λιγακι της νουνου της αρεσε...... και ιδιοτροπιαζει, σφιγγει τα χειλη της και επισης φτυνει.... και κλαει...... ο παιδιατρος μου πε να την αφησω χωρις κρεμουλα για 2 μερες και μετα να της δωσω φρουτοκρεμα με 3 φρουτα......... οι πρωτες 2 κουταλιες ηταν οκ.......... μετα ξανα παλι η γκρινια.......... αυτη τη φορα μου πε ο παιδιατρος να την αφησω για 1 βδομαδα........ και μετα θα προσπαθησουμε παλι........ για να δουμε!!! :unsure:

αρχισα με την νονα να διοργανωνομαστε με την βαπτιση.......... να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα......... τα βαλαμε στην "σειρα" δεν καναμε τιποτα ακομη............. :side:

το ευχαριστο γενικα ειναι πως εχασα τα εξτρα κιλα που ειχα πριν την εγκυμοσυνη.... και ειμαι πολυ-πολυ χαρουμενη!!! :silly: :silly: :silly: ηθελα πολυ να τα χασω πριν την βαπτιση.... ωστε να μπορεσω να φορεσω οοοο,τι θελω στην βαπτιση!!! θελω να χασω ακομη 2-3 και ως εκει ...... αν και το δυσκολοτερο ειναι η συντηρηση........!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!! ποσο πολυ σου αλλαζουν την ψυχολογια σου αυτα τα ριμαδο-κιλα δηλαδη!!! και αρνητικα αλλα και θετικα!!!! για μενα τωρα.... θετικα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελινακι πες μου λιγο το θεμα σου περι την βαπτισης για να σε βοηθησω με την διακοσμηση....ποτε η βαπτιση?

καλε πως ειναι το φορεμα για βαπτιση? ουτε καν κοιταξα .... βεβαια εεεεχω πολυ καιρο μπροστα μου...

εδω περα η νονα κανει δωρο στην μαμα!!! ;););)

με την εννοια πως ειναι τιμη της νονας που η μαμα την διαλεξε να ειναι η νονα του παιδιου της... ;)

Κοννα μου ελπιζω ο αντρουλης σου να βρηκε καμια δουλιτσα!

Ποπη μου ......... λιγες μερες μεινανε......... αντε με το καλο....... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!

Τζενακι1 μου ελπιζω να νιωθεις καλυτερα!

georghar καλως ηλθες και παλι! κουκλιτσα αλλα και ναζιαρα η μικρουλα σου! ποτε με το καλο η βαπτιση?

Ανθρωπακι καλως ηλθες και καλο ταξιδι για τα υπολοιπα ταξιδακια!

και μας εγινε γυριστρουλα! τρελλαινεται με 2 λεξεις! βολτα και μπανιο (κανονικο μπανιο,... ο παιδιατρος δεν μας εδωσε αδεια για θαλασσα!)

Λαμπρινη μου καλως ηλθες και συ απο τις διακοπες σου! εχεις δικιο για την Νεστλε,...δεν εχει καθολου μα καθολου ζαχαρη...

dimi150 καλως ηλθες! να μας ζησουν τα μωρουλινια μας!

φιλια σε ολες!!!

:kiss::kiss::kiss:

:kiss::kiss:

:kiss:

καλησπερουδια κοριτσιααααα!!! :):):)

τι γινεται? σας πεθυμησα!!! :cheer:

ημασταν διακοπουλες και φυσικα χωρις διαδυκτιο... :angry::angry::angry:

ποοοοσο εξαρτημενη εγινα!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

εμεις χαλαρωνουμε οοολο και περισσοτερο! :laugh:

την ερχομενη τεταρτη παω πισω δουλεια και η Ναγια στην νταντα!!! :dry: τι να κανουμε.... αν μπορουσα(οικονομικα βεβαια) φυσικα και θα καθομουνα σπιτι να την μεγαλωσω...ΑΛΛΑ... :blink::blink::blink:

λιγες μερες μεινανε.... και εχω μια ανησυχια.... θα ναι η πρωτη φορα που θα αποχωριστω τοοοσες ωρες το μωρουλινι μου! :ohmy:

προσπαθησαμε να αρχισουμε κρεμουλες... αλλα δεν τα καταφεραμε......... :ohmy:

της εδωσα οοολες τις μαρκες ρυζαλευρο-βανιλια.......... λιγακι της νουνου της αρεσε...... και ιδιοτροπιαζει, σφιγγει τα χειλη της και επισης φτυνει.... και κλαει...... ο παιδιατρος μου πε να την αφησω χωρις κρεμουλα για 2 μερες και μετα να της δωσω φρουτοκρεμα με 3 φρουτα......... οι πρωτες 2 κουταλιες ηταν οκ.......... μετα ξανα παλι η γκρινια.......... αυτη τη φορα μου πε ο παιδιατρος να την αφησω για 1 βδομαδα........ και μετα θα προσπαθησουμε παλι........ για να δουμε!!! :unsure:

αρχισα με την νονα να διοργανωνομαστε με την βαπτιση.......... να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα......... τα βαλαμε στην "σειρα" δεν καναμε τιποτα ακομη............. :side:

το ευχαριστο γενικα ειναι πως εχασα τα εξτρα κιλα που ειχα πριν την εγκυμοσυνη.... και ειμαι πολυ-πολυ χαρουμενη!!! :silly: :silly: :silly: ηθελα πολυ να τα χασω πριν την βαπτιση.... ωστε να μπορεσω να φορεσω οοοο,τι θελω στην βαπτιση!!! θελω να χασω ακομη 2-3 και ως εκει ...... αν και το δυσκολοτερο ειναι η συντηρηση........!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!! ποσο πολυ σου αλλαζουν την ψυχολογια σου αυτα τα ριμαδο-κιλα δηλαδη!!! και αρνητικα αλλα και θετικα!!!! για μενα τωρα.... θετικα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελινακι πες μου λιγο το θεμα σου περι την βαπτισης για να σε βοηθησω με την διακοσμηση....ποτε η βαπτιση?

καλε πως ειναι το φορεμα για βαπτιση? ουτε καν κοιταξα .... βεβαια εεεεχω πολυ καιρο μπροστα μου...

εδω περα η νονα κανει δωρο στην μαμα!!! ;););)

με την εννοια πως ειναι τιμη της νονας που η μαμα την διαλεξε να ειναι η νονα του παιδιου της... ;)

Κοννα μου ελπιζω ο αντρουλης σου να βρηκε καμια δουλιτσα!

Ποπη μου ......... λιγες μερες μεινανε......... αντε με το καλο....... Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!

Τζενακι1 μου ελπιζω να νιωθεις καλυτερα!

georghar καλως ηλθες και παλι! κουκλιτσα αλλα και ναζιαρα η μικρουλα σου! ποτε με το καλο η βαπτιση?

Ανθρωπακι καλως ηλθες και καλο ταξιδι για τα υπολοιπα ταξιδακια!

και μας εγινε γυριστρουλα! τρελλαινεται με 2 λεξεις! βολτα και μπανιο (κανονικο μπανιο,... ο παιδιατρος δεν μας εδωσε αδεια για θαλασσα!)

Λαμπρινη μου καλως ηλθες και συ απο τις διακοπες σου! εχεις δικιο για την Νεστλε,...δεν εχει καθολου μα καθολου ζαχαρη...

dimi150 καλως ηλθες! να μας ζησουν τα μωρουλινια μας!

φιλια σε ολες!!!

:kiss::kiss::kiss:

:kiss::kiss:

:kiss:

Κοριτσια καλησπερα!Μα τι ζεστη ειναι και αυτη σημερα,που θα παει αυτο?Δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο δουλειες,εδω καθεσαι και σκας!!Τι νεα?Εμενα ο Θανουλης μ'εσκασε τωρα μεχρι να φαει κρεατοσουπα,δεν τον αρεσει καθολου μπορω να πω,ενω την κοτα την εφαγε μια χαρα,και τα ιδια τον εβαλα,πατατα-καροτο..τι να πω δεν ξερω..τα μπεμπακια σας,τα τρωνε το ιδιο?Να βαλω αστρακι λετε,μηπως ειναι καλυτερα? :unsure::unsure::unsure:

kalispera koritsia!

afti i zesti de leei na figei me tipota.

psonisame simera kareklaki fagitou kai apo bdomada 8a xekinisoume ki emeis kremoula!! an kai de brisko afti pou mou eipe i paidiatros tis holle dioti exei kleisei fetos i etaireia olo ton avgousto kai einai se elleipsi! ti na kanoume, mporei na xekinisoume me kapoia alli krema kai blepoume.

Xara kalosorises apo tis diakopes ase ki ego skeftomai pos 8a pao douleia alla de ginetai allios. Mpravo pou exases ta kila ! ego akoma palevo. mou exoun meinei 2 tis egkimosinis kai 8elo na xaso 2 akoma! ali8eia apo pou eisai ki exete tosa oraia e8ima? I baptish einai 19 Septembri kai den exo kati idiaitero os 8ema ka8os prosklitiria kai mpomponieres pira apo to hamogelo tou paidiou. I mpomponiera einai mple koutaki me ena mprelok pipila , exo paraggeilei tetradia kai mplok zografikis gia ta paidia kai skeftomai na paro mple louloudia gia tin ekklisia. Tora sto kentro leo na paro liga mpalonia aplos den exo skeftei ti na balo pano sta trapezia. Pira ena sxetika aplo forema se apoxroseis tou prasinou aerato. Giati de se afinei o giatros gia mpanakia ? Emas mas ta epebale sxedon alla oxi stin attiki.Isos epeidi einai koritsaki mallon.

dimi apo to maieftirio de mou eixan pei tipota gia ta dontia, mia fili mama ta anakalipse tin proti bdomada k mou ta epibebaiose i paidiatros alla den anisixise idiaitera. Apo fagito akoma den exoume xekinisei kai den xero na sou po anipomonoume omos!!

lamprini welcome ki ego giro stis 25 8a piaso douleia :S

filia se oles tis mamades kai ta mora

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...