Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια αν και έχω καιρό να γράψω με χαρά σας ανακοινώνω ότι έκανα μια σελίδα με κατασκευές , δραστηριότητες , τραγουδάκια και άλλα πολλά για παιδάκια!!! :cheer::cheer::cheer:

Η σελίδα έχει σκοπό να μαζευτούμε άτομα που λατρεύουμε να δημιουργούμε μόνοι μας ή με τα παιδάκια μας ;) (τα δικά μας ή της τάξης μας...) και να παίρνουμε πρωτότυπες ιδέες για μια δημιουργική απασχόληση!!!

Σας περιμένω λοιπόν να βάλετε και εσείς τη προσωπική σας σφραγίδα!!! :silly: :silly: :silly:

http://prigkipakia.ning.com/

Σας δείχνω αυτό που έφτιαξα σήμερα για να πάρετε μια μικρή ιδέα

φιλιά πολλά

Να είστε καλά

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Σας βάζω άλλη μια!!!

Όσες κοπέλες δεν ξέρουν από κατασκευές να σας ενημερώσω ότι έχω μέσα στη σελίδα όλα τα πατρόν και φωτογραφίες με τη σταδιακή ολοκλήρωση..

Περιμένω όμως και δικές σας ιδέες ε; :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

maggy έγραψε:

πολυ ωραια η σελιδα σου

μηπως μπορεις να αλλαξεις το φοντο :blush:

Julie πραγματικά πολύ ωραία η ιδέα σου, η σελίδα και οι κατασκευές!!! :cheer::)

Θα συμφωνήσω όμως με τη maggy για το φόντο. :unsure:

Ενώ είναι ευφάνταστο και πρωτότυπο, κουράζει λιγάκι γιατί το μάτι εστιάζει στα μεγάλα σχέδια των πεταλούδων και των λουλουδιών κι έτσι η ανάγνωση των όσων γράφονται είναι δυσκολότερη.

Ελπίζω να βρεις μια λύση χωρίς να στεναχωρήσεις τη φίλη σου!!! ;)

:)

Δημοσίευση

Julie έγραψε:

καλημέρα και καλό μήνα!!! Το φόντο άλλαξε περιμένω τη γνώμη σας. φιλιά χχχ

Julie είχα μπει βιαστικά, προχτές νομίζω και είδα ένα δεύτερο, πολύ πιο ξεκούραστο πραγματικά!!! :)

Σήμερα όμως που ξαναμπήκα, είδα το κίτρινο φόντο και ειλικρινά ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!!! Ήρεμο, ξεκούραστο και ταιριαστό!!! ;):cheer:

Θα σε επισκέπτομαι σίγουρα!

:kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια , περιμένω πάντα και τη δική σας συμμετοχή στη σελίδα http://prigkipakia.ning.com/ .

Debbie871 ξέρω ότι στη δική σας σχολή κάνετε πολλά μαθήματα με κατασκευές και χειροτεχνίες, ισχύει?

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

"ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ.

ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ -ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ-ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΟΝ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΘΕΜΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ "ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ"

ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! :woohoo:

• 3 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...