Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες μετά απο αποβολές.


Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα. Θέλετε να ανοίξουμε ενα θέμα όσες προσπαθούμε μετά απο αποβολές - παλίνδρομες?

Εγω έχω στο ενεργητικό μου 2 παλίνδρομες, ακολούθησαν εξετάσεις, βρήκαμε υψηλές τιμές στα ΝΚ likes. Το πόρισμα των γιατρών είναι Lgl λεμφοκυτάρωση. Δεν ξέρω και πολλά, αλλά τι σημασία έχει, ξέρουν οι γιατροί (ελπίζω).

Τώρα έχω το πράσινο φώς για μια νεα προσπάθεια.

Σίγουρα είμαστε αρκετές αυτές που προσπαθούμε μετά απο 1,2,.. αποτυχίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ με 2 αποβολές μετά από 2 εξωσωματικές.Προσπαθώ όμως και αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε με κατεψυγμένα...Η Παναγίτσα με ακούει το ξέρω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς είμαστε πολλές ε??

Θα τα καταφέρουμε, δε το συζητώ!

Τι έχετε ανακαλύψει απο τις εξετάσεις?

Ποιό τελικά ήταν το πρόβλημα?

Όποια θέλει απαντάει ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα και είχα κι εγώ μια αποβολή πριν απο 2 μήνες. Έκανα κατευθείαν όλες τις εξετάσεις, μετά απο σύσταση του γιατρού μου (περιέργως) και μόλις προχτές πήγα στον αιματολόγο ο οποίος αποφάνθηκε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως πιθανότατα ήταν τυχαίο γεγονός, χρωμοσωμική ανωμαλία!!! Οπότε συνεχίζουμε κανονικά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα και τα χρωμοσώματα είναι μια χαρά (τα εξετάσαμε και αυτά) και έχουμε έτσι αποκλείσει και το ενδεχόμενο κληρονομικότητας από της 4 αποβολές της μητέρας μου …

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια κ εγω μεσα σε ενα χρονο που μας περασε ειχα 2 παλλινδρομες.. τελικα ειχα διαφραγμα στην μητρα μου το αφαιρεσανε κ τωρα ειμαι στην προσπαθεια.. ελπιζω η επομενη φορα για ολες μας να ειναι οπως την εχουμε ονειρευτει..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια εγώ είμαι η νεράϊδά σας :P

είχα μία παλίνδρομη στο παρελθόν και έκανα τις εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός. κανένα πρόβλημα, ίσως χρωμοσωματική ανωμαλία.

προσπαθούσαμε όλο αυτό το διάστημα και άκουγα περιπτώσεις παλλίνδρομης ,οι οποιες κοπέλες το αργότερα μέσα σε ένα εξάμηνο ξανα μένανε έγκυες και ανησυχούσα καθώς οι μήνες περνούσαν κ περνούσαν. τελικά μετά από εννέα μήνες ήρθε κ η σειρά μας! επιτέλους!

γι αυτό, μην το βάζεται κάτω!!!

Καλή επιτυχία,θα γίνετε υπέροχες μανούλες, διότι το ότι θα γίνεται μανούλες το έχω ήδη δεδομένο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια, οντως μην το βαζεται κατω. εμας ενας γνωστος μας η γυναικα του ειχε παθει 14 αποβολες η καημενη :(:( χωρις λογο της λεγανε. και τωρα εχει ενα υγιεστατο πανεμορφο κοριτσακι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CrazyMammy και Κικιτσα, σας ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνετε, αλλά είναι σίγουρο οτι όταν έχεις ζήσει μια αποβολή φοβάσαι πολύ, πόσο μάλλον 2 η περισσότερες. Π.Χ εγώ δεν θα χαρώ πολύ μόνο με ένα θετικό τεστ, θα χαρώ οταν μπορέσω να δω αυτό το μωράκι, να το ακουμπήσω, να το μεγαλώσω. Η αλήθεια είναι οτι έχεις άλλη ψυχολογία όταν κουβαλάς τέτοιες άσχημες εμπειρίες!

Πάντως και εγω το πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πατατα μου μην αγχωνεσαι καλη μου και να μην σκεφτεσαι αρνητικα. και εγω εχω χασει το μωρακι μου βεβαια οχι απο παλυνδρομη κυηση...απλως ειχε καποιο προβλημα υγειας και οταν γεννηθηκε δεν αντεξε ο μπεμπουλης μου. τωρα ειμαι εγκυος στην 19η εβδ και κανω ονειρα και παλι για το μωρακι που περιμενω.

σου ευχομαι οτι καλυτερο και να μην ξαναπερασεις ουτε εσυ ουτε καμια αλλη κοπελα τετοιες δυσκολες στιγμες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια κι εγω ειχα μια παλινδρομη πριν 8 μηνες κι ακομη τιποτα :(:( εχω αρχισει να απογοητευομαι ειμαι ολο νευρα ολα γυρω μου μου φταινε κ δεν εχω ορεξη ουτε να δουλεψω :( ολα με το ζορι τα κανω!ευχομαι ολες να γινουμε γρηγορα μανουλες ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kικίτσα μου λυπάμαι πολύ γι αυτό που έζησες.

Είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά για εσένα αυτή τη φορά!

Βασούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγω μόνο αυτό σκέφτομαι. Πρέπει να ηρεμήσεις όμως Βασούλα, δεν σε βοηθάει αυτό που νιώθεις να πετύχεις το στόχο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ξερω οτι ειναι κακο να σκεφτομαι ετσι κ οτι απομακρυνω το στοχο μου αλλα μου βγαινει κ δεν μπορω να το καταπολεμησω δυστηχως!οσο περναει ο καιρος η κατασταση χειροτερευει κ ταυτοχρονα προσπαθω να μη το δειχνω κ στον αντρουλη μου :( αχ ειναι πολυ δυσκολο ρε κοριτσια :dry: καθε μηνα ολο συμπτωματα εχω κ ειναι ολα δημιουργηματα του μυαλου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα δυο εγκυμοσυνες η οποιες δεν ειχαν καλη καταληξη ..

Στην πρωτη παλλινδρομη αγχωθηκα υπερβολικα, οταν ηρθε ο καιρος να μεινω εγκυος ..ισως να εφταιγε η πρωτη αποβολη που κοβονται τα φτερα σου..σιγουρα δεν εφταιγε ομως κατι αλλο!

Αφου οταν πηγα σε γιατρο μου ειπε οτι με τοσο αγχος θα ειναι θαυμα αν μεινω εγκυος! εγω δεν το πιστεψα συνεχισα τις προσπαθειες αλλα τιποτα ! στο 5 μηνα σταματησα τελειως να προσπαθω λογω καποιου προβληματος που ειχα επρεπε να κανω μια θεραπεια οποτε τους επομενους 6 μηνες δεν ηθελα να μεινω εγκυος ..οταν ξαναξεκινησα ημουν πολυ πιο χαλαρη δεν υπολογιζα καθολου αυτους τους 5 μηνες προσπαθειων μια και το αγχος μου χτυπουσε κοκκινα τοτε ..εμεινα λοιπον μετα απο δυο μηνες εγκυος σε διδυμα !!! δηστυχως για αλλη μια φορα ημουν ατυχη αλλα δεν τα παρατησα,ξαναεμεινα μετα απο τρεις μηνες και τωρα ειμαι 12 εβδομαδων ..αυτο που θελω να σας πω ειναι να εχετε δυναμη και να μην κανετε αρνητικες σκεψεις ..οσο μπορειτε βγαλτε το απο το μυαλο σας ..ενταξη δεν ειμαστε και αναισθητες αλλα οσο μπορειτε να ασχολειστε με αλλα πραγματα ! καλη τυχη σας ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bασούλα, θα σου πω κάτι που σίγουρα στο λένε όλοι (και εμένα τα ίδιο), προσπάθησε να ηρεμήσεις. Κάνε κάτι να ξεχάστείς, δεν είναι και τόοοσο μεγάλο το χρονικό διάστημα που προσπαθείς. Πίστεψέ το, οτι θα έρθει, απλά σε ταλαιπωρεί λιγάκι. Τα λέω σε εσένα για να τα ακούμε όλοι (και φυσικά και εγώ)

Wendy, συγχαρητήρια για το μωράκι σου, με το καλό να το κρατήσεις στην αγκάλια σου. Είχες κάνει εξετάσεις μετά τις αποβολές?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Wendy συνχαρητηρια σου ευχομαι να πανε ολα καλα :) σιγουρα ειναι κακο το αγχος αλλα καμια φορα δεν μπορεις να το σποφυγεις με τιποτα :dry: προσπαθω παντως ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανήκω κι εγώ σ'αυτήν την κατηγορία...

Μια αποβολή πριν 2,5 χρόνια, μια παλλίνδρομη πριν 2 χρόνια... και οι δύο 6η προς 7η εβδομάδα περίπου. :(

Μετά... εξετάσεις.... και ξανά εξετάσεις...

Αγωνία (για τα αποτελέσματα), απογοήτευση (από τα αποτελέσματα), θυμός (για την εκμετάλλευση), φόβος (για το τι μέλλει γενέσθαι...).

Το πρόβλημα: αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο. Αυτοάνοσο νόσημα που μοιάζει με θρομβοφιλία, αλλά εκδηλώνεται στην εγκυμοσύνη. Θα μπορούσα να το έχω ανακαλύψει μετά την αποβολή κι ίσως να'χα μωράκι τώρα...ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΤΥΧΑΙΑ" ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ... :angry:

Τέλος πάντων... το θετικό είναι ότι αντιμετωπίζεται με ενέσεις ηπαρίνης. Βέβαια η εγκυμοσύνη χαρακτηρίζεται "υψηλού κινδύνου", σε τρελαίνουν στις εξετάσεις και η αγωνία δεν τελειώνει παρά μόνο όταν θα κρατήσεις το παιδί σου αγκαλιά...γιατί δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα πάνε όλα καλά... αλλά τουλάχιστον υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης!

Τώρα το άγχος μου είναι να καταλάβω όσο πιο νωρίς γίνεται μια πιθανή εγκυμοσύνη, για να αρχίσω αμέσως τις ενέσεις. Και μπορείτε να φανταστείτε υστερία μέχρι να περάσουν οι μέρες και να καταλάβω αν είμαι ή όχι...

Η χαμένη πολυτέλεια του να μη βιάζεσαι να το διαπιστώσεις και να κάνεις τεστ με μια βδομάδα καθυστέρησης...

Και η χαμένη πολυτέλεια του να'σαι στο ροζ συννεφάκι σου... εκεί που δε φαντάζεσαι ούτε στιγμή ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά...

Όλα αυτά ήταν πολυτέλειες της πρώτης φοράς!

Πλέον... στη μπρίζα! Μέχρι επιτέλους να στο φέρουν στην αγκαλιά σου...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας την επόμενη φορά! Και να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας γερά μωρά;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασούλα σε θυμάμαι! Τα λέγαμε και παλιότερα!

Πέρασαν και από τη δική μου αποβολή πάνω από 17 μήνες… και ακόμα τίποτα.

Όλες οι εξετάσεις φυσιολογικές!

Την άλλε εβδομάδα θα κάνω σπερματέγχυση.

Καλή επιτυχία σε όλες!!!!

Και μη ξεχνάτε!

«θα ρθει άσπρη μέρα και για μας»

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...