Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιδομα μητροτητας

gab1

Recommended Posts

Aληθεια εχει πληρωθει καμια κοπελα απο τον οαεδ το βοηθημα μητροτητας?Θα παω σε 15 μερες να πληρωθω αλλα δεν μου ειπαν ποσα θα παρω! :unsure::unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να στε καλά κοριτσάκια μου κ να χαιρεστε τ αστεράκια σας.

Εγώ ειμαι στον Ογά κ ο σύζηγος στο Τέβε. Θυμάμαι οταν γέννησα την κόρη μου την γράψαμε αρχικά στον ογά σ εμενα τωρα τι να πω αυτα που μας εδωσαν ηταν ψίχουλα. Μετα την γράψαμε στο Τέβε μιας κ μας βόλευε περισσοτερο

Τώρα με τα διδυμάκια μιας κ γινομαστε μπαμ μπαμ τριτεκνοι ψαχνουμε να δουμε τι γινεται με τα επιδοματα. Ακουσα (δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια) οτι μετά τη γέννα ο ογα δινει περιπου 1500 κ καθε δίμηνο περιπου 350?

δεν ξέρω κοριτσια που βρίσκομαι μ αυτα τα θέματα αλλα οτι ειναι καλοδεχουμενο θα ναι οπως καταλαβαινετε τωρα ε?

ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 2000 ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ Κ ΚΑΘΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 518 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΩ.Κ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ:P

Τα ποσά αυτά σήμερα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

- Επίδομα τρίτου παιδιού 174,28 € μηνιαίως

- Πολυτεκνικό επίδομα 43,55 € μηνιαίως για κάθε παιδί

- Πολυτεκνικό επίδομα για ένα ή δύο παιδιά και πολυτεκνικό επίδομα στην τρίτεκνη οικογένεια για ένα ή δύο παιδιά

100,24 € μηνιαίως

- Ισόβια σύνταξη 100,24 € μηνιαίως

Από 01-01-2007 δεν παρακρατείται φόρος.

Εφάπαξ παροχή 2000 € Ν. 3454/07-04-06

http://www.oga.gr/index.php#

sophiak έγραψε:

Aληθεια εχει πληρωθει καμια κοπελα απο τον οαεδ το βοηθημα μητροτητας?Θα παω σε 15 μερες να πληρωθω αλλα δεν μου ειπαν ποσα θα παρω! :unsure::unsure::unsure:

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ

geia sas koritsia.loipon gia ika xerw na sas pw.einai peripou 1000 eurw.k an exete 2 xronia enshma pernaite epipleon 2150.an xreiazestai ta dikaiologhtika tha sas ta pw aurio giati twra den mporw na ta piasw.koimatai o mikroulhs mou k den thelw na ton enoxlhsw.

thena έγραψε:

sophiak έγραψε:

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ[/quote:1iokr2jq]

Ευχαριστω... :)

zetoyla έγραψε:

να στε καλά κοριτσάκια μου κ να χαιρεστε τ αστεράκια σας.

Εγώ ειμαι στον Ογά κ ο σύζηγος στο Τέβε. Θυμάμαι οταν γέννησα την κόρη μου την γράψαμε αρχικά στον ογά σ εμενα τωρα τι να πω αυτα που μας εδωσαν ηταν ψίχουλα. Μετα την γράψαμε στο Τέβε μιας κ μας βόλευε περισσοτερο

Τώρα με τα διδυμάκια μιας κ γινομαστε μπαμ μπαμ τριτεκνοι ψαχνουμε να δουμε τι γινεται με τα επιδοματα. Ακουσα (δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια) οτι μετά τη γέννα ο ογα δινει περιπου 1500 κ καθε δίμηνο περιπου 350?

δεν ξέρω κοριτσια που βρίσκομαι μ αυτα τα θέματα αλλα οτι ειναι καλοδεχουμενο θα ναι οπως καταλαβαινετε τωρα ε?

με το καλο κοπελα μου ! λοιπον δεν ξερω τι θα παρεις για τον τοκετο θα σου πω ως τριτεκνη. αφου γεννησα το τριτο μου παιδακι πηγα στον αντιπροσωπο του ογα στη περιοχη μου με τις ταυτοτητες μας και το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ( πρεπει να τους πεις στο δημοτολογιο οτι ειναι για τον ογα ). μετα απο καποιο διαστημα περιπου 6 μηνων θα παρεις το ποσο των 2000 και αναδρομικα τα επιδοματα . το επιδομα για 3 παιδια ειναι στο συνολο 532 ευρ ανα διμηνο μεχρι να κλεισει το 3ο τα 6 χρονια , μετα μειωνεται.....

ε δεν ειναι κ άσχημα. Μια χαρά ειναι τουλάχιστον με τοσες πάνες που θέλουμε θα μας φτάνουν. Οτι και να ναι ειναι βοήθημα μεγάλο

γεια σου sophiak πληρωνομαι ακομα απο τον οαεδ .λοιπον 735,56 μικτα 49,32 κρατησεις στο χερι περνω 690,24 και εχεις φυσικαδωρο πασχα επιδομα αδειας οσο σου αντιστοιχει,εμενα τελειωνει η αδεια και σε μια βδομαδα παω για δουλεια.τωρα αρχιζουν τα δυσκολαααα

naziani έγραψε:

γεια σου sophiak πληρωνομαι ακομα απο τον οαεδ .λοιπον 735,56 μικτα 49,32 κρατησεις στο χερι περνω 690,24 και εχεις φυσικαδωρο πασχα επιδομα αδειας οσο σου αντιστοιχει,εμενα τελειωνει η αδεια και σε μια βδομαδα παω για δουλεια.τωρα αρχιζουν τα δυσκολαααα

Καλημερα.Αυτα που λες ειναι τα χρηματα που παιρνεις καθε μηνα στην εξαμηνη αδεια η το επιδομα μητροτητας?Το επιδομα δεν ξερω ποσο ειναι!!Υπομονη θελει και θα τα καταφερεις!!!Αλλα θα μου πεις με τη καρδια να αφησεις το μπεμπακι σου!!!! :):):)

Ρε κορίτσια, εγώ τελικά έχω μπερδευτεί!

Το επίδομα μητρότητας δεν είναι ένα επιπλέον επίδομα, αλλά... είναι το επίδομα τοκετού + το επίδομα λοχείας;;;;;

ΟΛΓΑ ΚΟΚ έγραψε:

Ρε κορίτσια, εγώ τελικά έχω μπερδευτεί!

Το επίδομα μητρότητας δεν είναι ένα επιπλέον επίδομα, αλλά... είναι το επίδομα τοκετού + το επίδομα λοχείας;;;;;

Απο το ικα παιρνεις επιδομα κυοφοριας πριν γεννησεις, οταν γεννησεις παιρνεις επιδομα λοχειας και επιδομα μητροτητας.

Οταν παρεις αυτα παιρνεις και το επιδομα μητροτητας απο τον οαεδ.

λοιπον το επιδομα λοχειας το περνεις απο το ικα και ειναι για τις 63 μερες που καθεσαι μετα την γεννα...

το επιδομα τοκετο ειναι στανταρ ποσο 993 ευρω αν θυμαμαι καλα και το περνεις παλι απο το ικα οταν γεννησεις...

και τελος το επιδομα μητροτητας το περνεις απο τον οαεδ ειναι διαφορετικο για καθε γυναικα γιατι βγαινει αναλογα με το μισθο σου...εγω το πηρα χθες και ηταν 1500 ευρω με 1360 μικτο μισθο....

bourique1983 έγραψε:

λοιπον το επιδομα λοχειας το περνεις απο το ικα και ειναι για τις 63 μερες που καθεσαι μετα την γεννα...

το επιδομα τοκετο ειναι στανταρ ποσο 993 ευρω αν θυμαμαι καλα και το περνεις παλι απο το ικα οταν γεννησεις...

και τελος το επιδομα μητροτητας το περνεις απο τον οαεδ ειναι διαφορετικο για καθε γυναικα γιατι βγαινει αναλογα με το μισθο σου...εγω το πηρα χθες και ηταν 1500 ευρω με 1360 μικτο μισθο....

Ειχες παρει αδεια καθολου?Παιζει ρολο νομιζω!

Α, οκ. Ευχαριστώ κορίτσια!!

Για να πάρουμε όμως το επιδομα από το ΟΑΕΔ, ξέρετε τι χαρτιά χρειάζονται και τι διαδικασία;;; Εγώ έχω ΙΚΑ. Το επίδομα τοκετού το έχω ήδη πάρει και λογικά αφού γεννήσω θα πάρω και το επίδομα λοχείας. Μετά όμως;;;

• 1 month later...

Καλησπέρα! Έχει καμιά ιδέα τι γίνεται με τα χρήματα που παίρνεις από ΥΠΑΔ (δημόσιο). Γέννησα το Γενάρη και ακόμα δεν τα έχουν βάλει. 1.000€ είναι, δεν καλύπτουν τα έξοδα γέννας ,αλλά δεν είναι και για να τα χαρίσεις.

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...